Γεια χαρά,
Η γραμμή pstn που έχω στο διαμέρισμά μου είναι μοιρασμένη και σε άλλα διαμερίσματα από ότι με πληροφόρησαν οι τεχνικοί του ΟΤE και για αυτόν τον λόγο δεν μπορώ να βάλω adsl!!!Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Υπάρχει κάποια λύση?
Κάποιος μου είπε ότι αν βάλω πρώτα isdn θα τους αναγκάσω να μου αλλάξουν την γραμμή και μετά να βάλω adsl. Ισχύει????
Εμφάνιση 1-10 από 10
-
05-03-07, 20:09 Πρόβλημα με αλλαγή pstn σε adsl #1
-
05-03-07, 20:24 Απάντηση: Πρόβλημα με αλλαγή pstn σε adsl #2
-
05-03-07, 20:48 Απάντηση: Πρόβλημα με αλλαγή pstn σε adsl #3
ΜΗΝ την κάνεις ISDN, δεν σε συμφέρει αν είσαι οικιακός χρήστης. Πρότεινε τους να αλλάξουν την γραμμή σου που είναι PCM με μία άλλη απο την περιοχή που δεν χρησιμοποιεί DSL.
Από τα 384 Kbps ADSL στα 300 Mbps FTTH, 20 χρόνια δρόμος...
-
05-03-07, 20:58 Απάντηση: Πρόβλημα με αλλαγή pstn σε adsl #4
Ασε που υπαρχει κινδυνος καπου να εχουν καταχωνιασει την κοκκαλο-πατεντα
που επιτρεπει να συνυπαρχουν ISDN με PCMοποτε καηκες!
Ευθειες απαιτησεις για να ξεμπερδευεις μια κι εξω, ηρεμα ομως και ψυχραιμα...Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
05-03-07, 21:15 Απάντηση: Πρόβλημα με αλλαγή pstn σε adsl #5
-
06-03-07, 13:44 Απάντηση: Πρόβλημα με αλλαγή pstn σε adsl #6
Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
Πάντως πριν καιρό είχα πάει στους τεχνικούς και μου είπαν ότι δεν γίνεται τίποτα.... Θα ξαναπάω
-
07-03-07, 11:54 Απάντηση: Πρόβλημα με αλλαγή pstn σε adsl #7
Ότι γίνεται, γίνεται, αρκεί να υπάρχει όρεξη από τούς τεχνικούς, και τούς υπεύθυνους στον κατανεμητή, και όλα θα είναι ΟΚ! αν έχεις και κανα βυσματάκι καλό είναι...
Από τα 384 Kbps ADSL στα 300 Mbps FTTH, 20 χρόνια δρόμος...
-
08-03-07, 17:38 Απάντηση: Πρόβλημα με αλλαγή pstn σε adsl #8
Πήγα και ρώτησα τεχνικό του ΟΤΕ και μου είπε ότι δεν γίνεται τίποτα! Πρέπει να μετακομίσω δηλαδή?
Σε περίπτωση που διακόψω την σύνδεσή μου στον ΟΤΕ και ξανασυνδεθώ με αίτηση για adsl θα αλλάξει η μοίρα μου ή αρ....α?
-
08-03-07, 21:32 Απάντηση: Πρόβλημα με αλλαγή pstn σε adsl #9
Κανονικα πρεπει να πας στον διευθυντη/προϊσταμενο του τοπικου ΟΤΕ
και χωρις κορωνες, ηρεμα αλλα πιεστικα να ζητησεις αλλαγη / ανταλλαγη
γιατι το χρειαζεσαι οπωσδηποτε αμεσα για επαγγελματικους λογους (λεμε τωρα πχ)!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manoulamou : 08-03-07 στις 21:34.
Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
09-03-07, 15:20 Απάντηση: Πρόβλημα με αλλαγή pstn σε adsl #10
Κανε και μια καταγγελια στην ΕΕΤΤ
Παρόμοια Θέματα
-
[Netgear] Πρόβλημα Netgear DG834 V3 ADSL PSTN
Από sanguinarypc στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 04-03-08, 14:51 -
Πρόβλημα ADSL ύστερα από αλλαγή της γραμμής ISDN->PSTN
Από toRus στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 01-07-07, 15:18 -
Αλλαγή από ADSL / ISDN σε ADSL/PSTN
Από vasilis80 στο φόρουμ Linksys ADSL modems και routersΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 22-05-07, 16:26 -
αλλαγή από Isdn σε Pstn με Adsl
Από vevilos στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 07-07-05, 23:07 -
Πρόβλημα με ADSL/PSTN στο Σκαγιοπούλειο (Πάτρα)
Από malakudi στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 25-09-04, 11:49
Bookmarks