Εμφάνιση 1-15 από 15
    Το avatar του μέλους redbull
    redbull Guest
    ....εγω θα το ελεγα και υποπτο. Για διαβάστε τι συμβαίνει 1 εβδομάδα τωρα για να δειτε και μόνοι σας: Ειμαι ote +otenet αορίστου 1024 , κι επειδη πληρώνω σαν Λατσης την αορίστου, σκέφτηκα να αλλάξω σε πακέτο conn-x 2048 με δέσμευση 6μηνη. Η προσφορά ηταν σαφέστατη, 6 μηνες δεσμευση , 35.90ε το μήνα ολα μαζι και ισχυει για πελάτες αορίστου.
    • Παρασκευή (23/2) κάνω αιτηση μέσω 134, με ρωτάει επι 10 λεπτα απο ονομ/μο ως ΑΦΜ, διευθύνσεις και κινητά τηλέφωνα. Μου ειπε σε 3-4 μέρες θα γίνει χωρις διακοπή γραμμής, ολα καλα!
    • Σάββατο (24/2) το βράδυ βλέπω μέσω του my.otenet.gr οτι ηδη αναβαθμίστηκα σε S3 (2048). Τo router εγραφε 1024 ακόμα...
    • Τετάρτη (28/2) παιρνω στο 134. Μου λένε, "είστε υπο αναβάθμιση", θα περιμένετε 3-4 εργάσιμες απο την ημέρα αίτησης.. Ωραια δεν βιάζομαι, κλείνω....
    • Παρασκευή πρωι (2/3) ξαναπαίρνω στο 134. Μου λενε τα ιδια οτι "εδω βλεπω οτι εχετε ζητήσει το conn-x 2048 και βρίσκεστε υπο αναβάθμιση. Θα πρεπει να περιμένετε 3-4 μέρες" , τους λέω οτι οι 3-4 μέρες εχουν περάσει πριν 3-4 μέρες! Aλλα ηρεμα και ωραια κλείνω, δεν βιάζομαι για κατι εξάλλου!
    Σημερα λοιπον πριν λιγο παιρνω ξανα στο 134 για να δω τι γινεται ή ενδεχομένως να μπινελικώσω. Μια ρημάδα αναβάθμιση σε 2048 πόσες μέρες θελει επιτέλους, ετσι απο στατιστική περιέργεια να το δούμε.... Τα ωραία τωρα:

134: Η γραμμή σας ειναι 1024 και στην οτενετ ειστε S2 (δηλ. 1024).
    Εγω: Εχω κάνει αιτηση για conn-x 2048 , και στην otenet ειμαι S3 εδω και 1 εβδομάδα.
    134: Οχι αποκλείεται, η τελευταία αιτηση ηταν το 2005 για ΦΡΑΓΗ!
    Εγω: (μετα 30" εκτακτου εγκεφαλικού επεισοδίου). Μα εχω πάρει και τον κωδικό δώρου για να <κερδίσω> στο site του conn-x. Εχω βάλει στοιχεία και κέρδισα 3ε σε ringtones (σιγα το δώρο, τρομαρα τους!). Πως γίνεται να εξαφανίστηκε η αίτηση;;;;;

Τελος πάντων απάντηση δεν πήρα, παρ' οτι οι κοπέλες ειναι πολυ ευγενικές και εξυπηρετικές. Βεβαια το μυστήριο με την χαμένη αίτηση δεν ειναι για γέλια γιατι κάποιος εβαλε δαχτυλάκι και μου κανει για τεχνικο-ΟΤΕτζη που βαριέται να αναβαθμισεις γραμμων ή για ΛογιστΟΤΕτζη που βαριέται να με περάσει σε πακέτο που πληρώνω λιγότερο. Ντροπή και ξεφτίλα , σήψη και βρώμα , μια δουλειά 5 λεπτών να γίνεται βραχνας για τον καθενα μας....

Σε κάθε περίπτωση ελεγχονται (πλεον και με αποδείξεις!) για την νομιμότητα των διαδικασιών που χρησιμοποιούν. Δεν προκειται για λάθος , η αιτηση επιβεβαιώθηκε σε 2 τηλεφωνήματα και χαθηκε σε ενα Σαβ/κύριακο...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος redbull : 05-03-07 στις 18:40.

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    43
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/1000
    ISP
    KPN
    Path Level
    Interleaved
    Τουλάχιστον στο 134 βλέπουν τι γίνεται σε ενημερώνουν αν μπλέξεις με εναλλακτικό και μείνεις στο κενό να δείς ωραία που είναι

redbull Guest
    εχω update:

στο helpdesk της οτενετ βαριούνται λιγο. Εγω απλα ρώτησα 2 πράγματα: 1ον) ποιος τους ειπε να με αναβαθμίσουν (ηθελα τον αρ. αιτησης ή κατι τέτοιο) και 2ον) αν αυτο το μπάχαλο κρατήσει 1 μήνα, εγω θα χρεώνομαι 2048 αορίστου; ή ως conn-x 2048; ή ως Σειχης με πετρελαιοπηγές; και φυσικα αφου ειναι ανεύθυνοι μου απάντησαν δεν ξέρουμε και με παρεπεμψαν στο 1242! Προβλέπω μπινελίκι-mode με την ελευση του λογαριασμού....

στο 1242 κατ'αρχην δειχνει οτι ειναι χαλασμένο. Μετα απο 50-60 κλήσεις "επιασε γραμμή" . Μου ειπαν οτι δεν ξέρουν τιποτε για την οτενετ (τι πρωτότυπο) , οτι δεν γνωρίζουν τιποτε για την αιτηση ουτε βεβαια μπορούν να μου πούν τι θα γίνει γιατι ασχολούνται μονο με τα "μοντεμάκια" και τα windows οπως ειπε η μανταμ.

στο 134 πίσω ξανα, εκανα ξανα αιτηση σε μια ευγενικότατη κοπελα. Μαλιστα οπως μου ειπε την εδωσε την αιτηση "μέσα". Ελπιζω αυτος που την πήρε να μην την αρχειοθετήσει κανονικά , οπως εκανε με την προηγούμενη..

Λετε να δουλέψει το συστημα ετσι; Το πολυ πολυ απο τις πολλές αιτήσεις να αναβαθμιστώ σε 4096 γιατι 2048+2048 = 4096

Edit & offtopic ερώτηση:
    Εγραψα "αρχει(δ)οθετήσει" και διορθώθηκε απο τον nnn. Καλα βρε παιδιά τόσο άσχημο ηταν και επρεπε να διορθωθεί; Υπάρχει ελλειψη χιουμορ ή απλως σοβαροφάνεια; Διαβάζω σε τόσα πόστ για "σκατά" ,"αλήτες", "απατεώνες", και αλλα τόσα αχρείαστους χαρακτηρισμούς , το κρυφο υπονοούμενο ενόχλησε; Καντε μου τη χάρη....
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος redbull : 06-03-07 στις 13:41.

Το avatar του μέλους secjournalist
    secjournalist Guest
    Καλά είναι απίστευτοι.Εγώ πήρα να ρωτήσω αν έγινε η αναβάθμιση στην γραμμή μου από 1024 σε 2048 και μου είπαν ότι δεν εχω DSL γραμμή στον αριθμό μου!!!!!!!!!

Downloads
    14
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    12032 kbps / 997 kbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Router
    ZTE
    SNR / Attn
    18(dB) / 13(dB)
    Path Level
    Interleaved
    redbull όταν έκανα αναβάθμιση από την 512 γραμμή και την 384 σύνδεσή στα 1024 ενώ τη γραμμή την αναβάθμισαν το επόμενο πρωί από την αίτηση τη γραμμή αλλά τη γραμμή μετά από 8 ημέρες. Μάλλον στον ΟΤΕ και την Otenet βαριούνται να αλλάζουν καλώδια κάθε ημέρα και το κάνουν συγκεντρωτικά ανά τακτά διαστήματα απλά έπεσες στην περίπτωση.

Περιοχή
    Moscato , Athens , Greece
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ
    Router
    Cisco 877
    SNR / Attn
    8.5(dB) / 32(dB)
    Angry
    Μην εμπιστευεσται το 134 !!!

Διαβάστε τι έπαθα εγώ με αυτούς ......

-Μεχρι 1, 1,5 μηνα είχα aDSL γραμμή 2048 στον Ο.Τ.Ε. στο Ονομά μου .
    -Καλώ στο 134 και ζητάω διακοπή της aDSL γραμμή , με ενημερώνουν ότι η διακοπή θα γίνει μέσα σε δωδεκα εργάσιμες ....
    -Μέτα από 4 εργασημες καλώ στο 1242 να δώ τι γίνεται με την αίτηση διακοπής , Με ενημερώνουν ότι αίτηση διακοπής ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!
    -Καλώ πάλι στο 134 και μου λένε το ίδιο ότι δεν υπάρχει αίτηση διακοπής , αφού έγινε το προβλεπόμενο σκηνικό , και πολύ αγριο μάλιστα δεν έκανα πάλι την αίτηση στο 134 με το φόβο μην "χαθεί" παλι.
    -Την άλλη μέρα το πρωϊ πήγα σε ένα Ο.Τ.Ε. Shop ( του Ο.Τ.Ε. , όχι Frinsize ) και έκανα νέα αίτηση διακοπής , την οποία απαίτησα και την πήρα και σε αντίγραφο.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor TGA789vac V2
    καλα τωρα θα φοβομαστε να κανουμε και αλλαγη σε μεγαλυτερες ταχυτητες;
    μεχρι τωρα πιστευα οτι προβληματα θα δημιουργουσαν μονο στην αλλαγη σε χαμηλοτερες γιατι δεν τους συμφερει...

redbull Guest
    νεο update:
    απο χθες το βράδυ (3 ωρες μετα την ΝΕΑ αιτηση) , αναβαθμίστηκα στην OTENET πάλι απο S3(2048) σε S3(2048)... Κατάντησε γελοίο και το κόβω να γίνει χειρότερο μολις ερθει το μπουγιουρντι με τα κερατιάτικα αυτων των 10-15 ημερών, να μου το θυμάστε... Στον ΟΤΕ ακόμα ειμαι 1024 αλλα θα επικοινωνήσω το απόγευμα να δω αν "περάστηκε" η αιτηση μου στην καρτέλα μου...

Μα ειναι και χαζό αυτο που συμβαίνει γιατι ημουν Otenet αορίστου και μπορούσα καλλιστα να αποχωρήσω χωρις να τους δώσω λογαριασμό. Χαρη τους κανω που κάθομαι και δεσμεύομαι 6 μήνες επειδη εχω αλλες σοβαρές υποχρεώσεις και δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με γραμμές και εναλλακτικούς. Μαλλον τους καλοάρεσαν τα 60ε το μήνα που πλήρωνα στην αορίστου και υπολογιζουν να με ταλαιπωρήσουν ακόμα 1 μήνα για να βγαλουν τα σπασμενα.

Για το φίλο evantigger: δεν με καθυστερούν αυτο θα το ανεχόμουν, εχασαν μαλλον λεει την αιτηση!. Πως γίνεται αυτο το "εχασα" σε ηλεκτρονικό αρχειο; εξηγήστε μου!!. Κάποιο καλόπαιδο εκανε delete την αιτηση μου αφου ομως πρόλαβε να φτάσει στην OTENET αλλα σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω γιατι, τι κέρδος εχει κάποιος εκτος απο λογιστικό μπάχαλο και αυξηση του λογαριασμού με διάφορα ακαταλαβίστικα κερατιάτικα.....
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος redbull : 06-03-07 στις 13:42.

Περιοχή
    Moscato , Athens , Greece
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ
    Router
    Cisco 877
    SNR / Attn
    8.5(dB) / 32(dB)
    Angry
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από geobest99 Εμφάνιση μηνυμάτων
    -Μέτα από 4 εργασημες καλώ στο 1242 να δώ τι γίνεται με την αίτηση διακοπής , Με ενημερώνουν ότι αίτηση διακοπής ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!
    -Καλώ πάλι στο 134 και μου λένε το ίδιο ότι δεν υπάρχει αίτηση διακοπής , αφού έγινε το προβλεπόμενο σκηνικό , και πολύ αγριο μάλιστα δεν έκανα πάλι την αίτηση στο 134 με το φόβο μην "χαθεί" παλι.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από redbull Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για το φίλο evantigger: δεν με καθυστερούν αυτο θα το ανεχόμουν, εχασαν μαλλον λεει την αιτηση!. Πως γίνεται αυτο το "εχασα" σε ηλεκτρονικό αρχειο; εξηγήστε μου!!. Κάποιο καλόπαιδο εκανε delete την αιτηση μου αφου ομως πρόλαβε να φτάσει στην OTENET αλλα σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω γιατι, τι κέρδος εχει κάποιος εκτος απο λογιστικό μπάχαλο και αυξηση του λογαριασμού με διάφορα ακαταλαβίστικα κερατιάτικα.....
    Όταν έκανα την φασαρία στο 134 για τη χαμένη αίτηση , έμαθα από την προισταμένη ότι τις αιτήσεις δεν τις καταχορούν ONLINE αλλά γραπτώς και μέτα τις καταχωρούν στο σύστημα και αυτός ήταν ο λόγος που χάθηκε ( ετσι τουλάχιστων μου είπε )

Περιοχή
    Αθήνα-Κόρινθος
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000Mbps/1000Mbps
    ISP
    InaLan
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ
    Router
    ZTE 670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tsip4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά είναι απίστευτοι.Εγώ πήρα να ρωτήσω αν έγινε η αναβάθμιση στην γραμμή μου από 1024 σε 2048 και μου είπαν ότι δεν εχω DSL γραμμή στον αριθμό μου!!!!!!!!!
    Ναι γιατί μάλλον θα είναι στο όνομα της Forthnet. 1Bill δεν έχεις συνδρομή; Εάν ναι τότε έτσι είναι!
    ~SurvivaL~

Το avatar του μέλους secjournalist
    secjournalist Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από SurvivaL Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι γιατί μάλλον θα είναι στο όνομα της Forthnet. 1Bill δεν έχεις συνδρομή; Εάν ναι τότε έτσι είναι!
    Νομίζω ότι δεν είναι έτσι.Ακόμη και αν η αίτηση έγινε από εταιρία αυτοί βλέπουν ότι υπάρχει γραμμή ενεργή.Ούτως η άλλως μετά από λίγο που ξαναπήρα είδανε ότι έχω γραμμή κανονικά.

Περιοχή
    Περιστέρι
    Downloads
    15
    Uploads
    5
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    384/128
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    Zyxel 652-R
    SNR / Attn
    14(dB) / 34(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Όπως έχει ξαναειπωθεί

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από maik49
    "Οταν αγοραζουμε οτι βρουμε μπροστα μας επειδη μας παραμυθιασε η διαφημιση, οταν υπογραφουμε οτι ναναι χωρις να το διαβασουμε, οταν δεν καταγγελουμε τις αυθαιρεισες και τις απατες τοτε καλα μας κανουν. Επισης ειναι τελειως μα τελειως υποκριτικο και βλακωδες να διαλεγουμε ενα προιον(απο ψυγειο μεχρι μια υπηρεσια) με μονο κρητηριο την τιμη και μετα, οταν βγει μαπα, να βγαινουμε να διαμαρτυρομαστε γιατι δεν μας προστατευει το κρατος και οι φορεις."
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Spanos : 06-03-07 στις 17:35.

redbull Guest
    τι θελεις να πεις αγαπητε Spanos; Μου φαινεται ειρωνικό το σχολιάκι σου και αρχιζω να τα παίρνω...Θες να πεις οτι ειμαι κόπανος που ξανα-πηρα ΟΤΕ και οχι tellas ή κατι αλλο;

Δηλαδη πρεπει αναγκαστικά να ξηλώσω στα καλα καθούμενα τις επαγγελματικές γραμμές και τα τηλέφωνα μου για να πάω σε εναλλακτικό; Τους ειδα κι αυτους , ασε, ουτε λογαριασμό της προκοπής δεν κατάφεραν μου να στείλουν με το απλο τηλέφωνο, θες να τους παραχωρήσω και τη γραμμή μου; Θες να μου πεις οτι η tellas που εστειλα 3 φορες fax και 2 συστημένες επιστολες για να κόψει το τηλεφωνο μου, ειναι η super wow εταιρια που απαντά υπέυθυνα στα τηλέφωνα;

Δεν καταλαβαίνω δηλαδη, τι σχέση μπορει να εχει το προιον και η τιμή του με την "χαμένη" αίτηση ή καλυτερα με την περίεργα σβησμένη και κατα 50% ενεργοποιημένη αίτηση; Παρεμπιπτόντως εμενα με συμφέρει να μεταβω απο αορίστου σε connx, υποτίθεται οτι ειναι δουλεια 2-3 ημερών , και μάλιστα η otenet με αναβάθμισε αυθημερον --2 φορες αν συμπεριλάβω και την χθεσινή.

Απορω που βλεπεις να αγόρασα οτι βρήκα μπροστά μου ή οτι μου διαφήμισαν; Ο καθε χρήστης εχει τις δικές του απαιτήσεις, εγω εχω ενα επαγγελματικό email που θα μου κοστίσει περισσότερο να το αλλαξω παρα να το κρατήσω. Δεν ειμαστε ολοι γεννημένοι για να κατεβάζουμε torrents -καλα ειναι κι αυτα αλλα δεν ειναι το κριτήριο για ολους... Μηπως πρεπει να συνεχίσω να πληρώνω αορίστου μέχρι να αποφασίσει η ON και η forthnet να μου απαντήσει ΣΟΒΑΡΑ στις ερωτήσεις περι ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥ μέγιστου χρονου ενεργοποίησης; Ειναι υποχρεωτικό να αγαπώ τον κοκκαλη και τη HOL με το 1/10 bandwidth της οτενετ; η μηπως απλα να ενισχυσω την αρπαχτή της Teledome , με κινδυνο να βρεθω με κανα φουσκωμένο λογαριασμό -απροειδοποίητα- οπως το Νοεμβριο με την απάτη οπου τα απεριόριστα τηλεφωνήματα εγιναν 1 ώρα και το μάθαμε 26 μέρες μετά, με την έλευση του λογαριασμού;

Ας αφήσουμε λοιπον την προπαγάνδα κι ας μείνουμε στο θέμα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος redbull : 06-03-07 στις 20:22.

redbull Guest
    update:

5/3 απόγευμα νεα αιτηση
    5/3 βράδυ ενεργοποιήση 2048 συνδρομή απο Otenet
    6/3 απόγευμα επιβεβαίωση
    7/3 μεσημέρι ενεργοποιηση 2048 γραμμή απο OTE.
    (τωρα τι θα πληρώσω για το διάστημα 23/2 ως 5/3 , ενας θεος το γνωρίζει...)

Ολα καλα, ετσι οπως πρεπει να γίνεται η δουλειά δηλαδη... Το παληκάρι που ρώτησα χθες μου λεει "εεεε!! γινονται συνέχεια αυτα τα μπερδέματα!!" και μου το δικαιολόγησε οτι συμβαίνει λόγω φόρτου αιτήσεων. Αρα για να καταλήξει κάπου κι αυτο το θέμα, συνιστώ στους φίλους που κάνουν αναβαθμίσεις/διακοπές/ανανεώσεις να παίρνουν ΣΥΝΕΧΩΣ (καθε 1 ημερα ισως?) τηλέφωνο και να ενημερώνονται .
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος redbull : 07-03-07 στις 14:03.

Περιοχή
    Πατήσια
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24 Mbps
    ISP
    HOL
    Router
    D-Link DSL-2750B
    Είναι να μην πέσεις στην περίπτωση. Μέχρι στιγμής πάντως (και να μην το ματιάσω) δεν είχα πρόβλημα με το 134. Δύο αναβαθμίσεις έχει χρειαστεί να κάνω μέχρι τώρα με τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους.

- Από 384 σε 512 (παλιά, πριν γίνει ο διπλασιασμός ταχυτήτων): έπεσα σε άντρα υπάλληλο, κατάλαβε με την πρώτη τι ήθελα. Έκανα την αίτηση απόγευμα, την άλλη μέρα το πρωί είχε γίνει η αναβάθμιση.

- Από 1024 σε 2048 την περασμένη βδομάδα: υπάλληλος γυναίκα, χρειάστηκε να της εξηγήσω 7 φορές τι ακριβώς θέλω να κάνω, αλλά τελικά το κατάλαβε. Μου είπε ότι η αναβάθμιση 1024->2048 θα γινόταν σε 12 (!) εργάσιμες μέρες, αφού πρώτα θα γινόταν μια διακοπή της σύνδεσης για 2-3 μέρες. Μένω με ένα αχανές απορημένο βλέμμα, να έχει κολλήσει στο κάδρο του απέναντι τοίχου και αναρωτιέμαι "τι μου λέει τώρα αυτή...". Όμως γρήγορα κατάλαβα ότι μάλλον κάνει κάποιο λάθος και δεν είπα τίποτα (βαριόμουν να κάτσω να της εξηγήσω άλλες 7 φορές ότι δεν είναι δυνατόν μια απλή αναβάθμιση να χρειάζεται τόση πυρηνική φυσική). "Ευχαριστώ, καλό σας βράδυ" της λέω και κλείνουμε. Δευτέρα βράδυ έγινε αυτό, Τετάρτη πρωί η γραμμή είχε γίνει 2048 μετά από μια στιγμιαία διακοπή. Ουσιαστικά λοιπόν κανένα απολύτως πρόβλημα, έγινε κι αυτή η αναβάθμιση σε λίγότερες από 48 ώρες.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nickg78 : 08-03-07 στις 14:09.
    http://www.techteam.gr - The Greek technology team

my Facebook

Παρόμοια Θέματα

1. Πειρατεία: Κατι καλό η κατι κακό???
    Από alexis2044 στο φόρουμ Γεγονότα και Απόψεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-04-06, 15:36
  2. pda @ Linux: απλως δεν
    Από iJohnnyCash στο φόρουμ Unix - Linux
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-02-06, 14:19
  3. Vivodi, Πλαίσιο και ανοργανωσια
    Από Cacofonix στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-11-05, 00:43