Δελτίο Τύπου:
Το Office 365 Personal έρχεται αυτήν την άνοιξη και είναι μια νέα, καταπληκτική επιλογή για όσους Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Office-365-Personal.jpg 
Εμφανίσεις:  326 
Μέγεθος:  38,5 KB 
ID: 138496ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν Office 365. Είναι σχεδιασμένο για έναν χρήστη και του επιτρέπει να το έχει σε δύο συσκευές ταυτόχρονα, δηλαδή σε PC ή Mac και στο tabletτου! Θα είναι διαθέσιμο για €69ευρώ / χρόνο ή €7 Ευρώ /μήνα (ERP).


Κάθε συνδρομή περιλαμβάνει :


  • Όλες τις εφαρμογές του Office : Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access, Publisher.
  • Δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ συσκευών (χρήση του Οffice σε 1 συσκευή κάθε φορά.)
  • 20GB χώρο αποθήκευσης στο OneDrive ΔΩΡΕΑΝ για αποθήκευση και συγχρονισμό εγγράφων και πληροφοριών μεταξύ του PC, tablet και κινητού τηλεφώνου.
  • 60 λεπτά SkypeTMworld το μήνα ΔΩΡΕΑΝ.
  • Premium licenses που εξασφαλίζουν την πρόσβαση στις τελευταίες εκδόσεις που θα διατίθενται σε τακτική βάση στη διάρκεια ενός έτους.
  • Office on Demand για πρόσβαση στο Office ακόμα και όταν δεν είναι ο χρήστης στο PC του με streaming των εφαρμογών του Office σε κάποιο Windows-based PC που είναι συνδεδεμένο στο Internet.


Επιπροσθέτως, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε την συνδρομή Office 365 Home Premium για οικιακή χρήση, θα αλλάξουμε όμως το όνομα σε Office 365 Home. Αυτή η αλλαγή γίνεται άμεσα με τη διαθεσιμότητα του Office 365 Personal.

Έχουμε δεσμευτεί να παραδώσουμε μια καταπληκτική εμπειρία Office σε όλους μας τους πελάτες και πιστεύουμε ότι ένα τρόπος να το κάνουμε είναι να σας δώσουμε επιλογή για τη συνδρομή Office 365 που ταιριάζει στις ξεχωριστές σας ανάγκες. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορούν να βρεθούν στη βασική σελίδα του Office 365 για την Ελλάδα (www.office365.com) στην ενότητα «Οικιακή χρήση».

Σχετικά με τη Microsoft

Η Microsoft (Nasdaq "MSFT"), η οποία ιδρύθηκε το 1975, είναι η κορυφαία εταιρεία λογισμικού, υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων παγκοσμίως. Όλα τα προϊόντα Microsoft® έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να διευρύνουν τις ατομικές και επιχειρηματικές δυνατότητες. Πληροφορίες για τη Microsoft βρίσκονται στη διεύθυνση: http://www.microsoft.com/hellas.

To Τμήμα Customer and Partner Experience αποτελεί ένα ζωντανό κανάλι επικοινωνίας της εταιρείας, με πολλά και διαφορετικά ακροατήρια που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της. Στόχος του Τμήματος είναι η ικανοποίηση των πελατών, μέσα από την συνεχή βελτίωση των τεχνολογικών υποδομών και των υπηρεσιών. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.microsoft.com/hellas/cpe.

Microsoft είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Microsoft Corp.στις Ηνωμένες Πολιτείες και/ή άλλες χώρες. Άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών είναι εμπορικά σήματα των εταιρειών που τα διαθέτουν. Τα δεδομένα που περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο έγγραφο εξυπηρετούν ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.


Πηγή : Microsoft

σχετική συζήτηση : Την Personal subscription με ετήσιο κόστος 69,99 δολλαρίων στο Office 365 ανακοίνωσε η Microsoft