Εμφάνιση 1-11 από 11
    Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30
    ISP
    COSMOTE
    Router
    FritzBox 7530 AX
    Σε λιγο καιρο σχεδον σιγουρα θα απολυθω απο την εταιρια που δουλευω και εχω μια απορια αν ειχε καποιος στο παρελθον παρομοια εμπειρια !!!
    Ειμαι γραμμενος σε ενα ΤΕΙ που δεν εχω πατησει ΠΟΤΕ.στον ΟΑΕΔ λεει οτι φοιτητες ΔΕΝ δικαιουνται καρτα ανεργιας.Εγω εχω ενσημα απο το 2012 - 2013 και φετος 2014.
    Αν παω στον ΟΑΕΔ με την καταγγελια απολυσης και με ολα τα ενσημα μου,εκαθαριστικα εφοριας θα μου δωσουν επιδομα ανεργιας? (δεν εχω ξαναεπιδοτηθει και εχω συμπληρωσει τα ενσημα που χρειαζονται)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    μηπως το τει σου σε εχει ηδη διαγραψει;

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    HOL
    Router
    Speedport Smart
    Path Level
    Interleaved
    αν δεν τους το πεις ότι είσαι φοιτητής θα σε επιδοτήσουν κανονικότατα

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    93
    Uploads
    16
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikoslykos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε λιγο καιρο σχεδον σιγουρα θα απολυθω απο την εταιρια που δουλευω και εχω μια απορια αν ειχε καποιος στο παρελθον παρομοια εμπειρια !!!
    Ειμαι γραμμενος σε ενα ΤΕΙ που δεν εχω πατησει ΠΟΤΕ.στον ΟΑΕΔ λεει οτι φοιτητες ΔΕΝ δικαιουνται καρτα ανεργιας.Εγω εχω ενσημα απο το 2012 - 2013 και φετος 2014.
    Αν παω στον ΟΑΕΔ με την καταγγελια απολυσης και με ολα τα ενσημα μου,εκαθαριστικα εφοριας θα μου δωσουν επιδομα ανεργιας? (δεν εχω ξαναεπιδοτηθει και εχω συμπληρωσει τα ενσημα που χρειαζονται)
    Από την στιγμή που έχεις ένσημα, δικαιούσαι επιδότηση ανεργίας. Τέλος

Downloads
    0
    Uploads
    0
    μην πεις οτι εισαι φοιτητης. Σιγα μην εχουν τροπο να το διασταυρωσουν.

- - - Updated - - -

Και δηλαδη συγγνωμη: αν εγω δουλευω σε μια εταιρια 10 χρονια συνεχομενα με ασφαλιση κλπ και αποφασισω να κανω ενα δευτερο πτυχιο και γραφτω (πχ με κατατακτηριες) σε ενα τει ή αει, και λιγο καιρο αφου γραφτω φοιτητης η εταιρια με απολυει, δεν δικαιουμαι επιδομα ανεργιας;;;;; Επειδη ετυχε να γραφτω φοιτητης;;;;; Δεν ειναι παραλογο αυτο;; Ποιος νομος λεει οτι οι φοιτητες δεν δικαιουνται επιδομα ανεργιας;;

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30
    ISP
    COSMOTE
    Router
    FritzBox 7530 AX
    παντως το μονο σιγουρο που ισχυει και μου το εχουν πει και φιλοι μου ειναι οτι καρτα ανεργιας φοιτητης δεν παιρνει διοτι ΔΕΝ θεωρειται ανεργος. τωρα για το επιδομα ναι πιστευω δεν θα εχω προβλημα απλα εχω διαβασει διαφορα. το ψαχνω γιατι τωρα να δουλευω 3ωρα 4ωρα για 210€ πιστευω οτι αξιζει περισσοτερο να παρω επιδομα...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    μαλλον εννοουν οτι δεν παιρνει καρτα ανεργιας καποιος που αποφοιτησε απο το λυκειο και περασε σε μια σχολη. Αυτο οφειλεται στο οτι δεν εχει δουλεψει καθολου και να απολυθηκε απο αυτη τη δουλεια. Ανεργος ειναι καποιος που ειχε δουλεια και την εχασε, οχι καποιος που ακομα δεν εχει δουλεψει ποτέ του, γιατι σπουδαζει κλπ.

Downloads
    14
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    12032 kbps / 997 kbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Router
    ZTE
    SNR / Attn
    18(dB) / 13(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Εφ'οσον δε λαμβάνεις ασφάλιση από τη σχολή σου δεν έχεις θέμα.
    Stop Trolling.
    Ψάχνω κέρματα για Δανία και Ελβετία. Ενδιαφέρομαι με τιμή τη μεσοσταθμική κάποιου επίσημου ξένου ανταλλακτηρίου (π.χ. xe.com)

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30
    ISP
    COSMOTE
    Router
    FritzBox 7530 AX
    μαλλον εννοουν οτι δεν παιρνει καρτα ανεργιας καποιος που αποφοιτησε απο το λυκειο και περασε σε μια σχολη. Αυτο οφειλεται στο οτι δεν εχει δουλεψει καθολου και να απολυθηκε απο αυτη τη δουλεια. Ανεργος ειναι καποιος που ειχε δουλεια και την εχασε, οχι καποιος που ακομα δεν εχει δουλεψει ποτέ του, γιατι σπουδαζει κλπ.
    καλα ναι μαλλον εχεις δικιο τσαμπα αγχωνομαι. θα περασω απο τον οαεδ μες στις μερες να ρωτησω κιολας.

Εφ'οσον δε λαμβάνεις ασφάλιση από τη σχολή σου δεν έχεις θέμα.
    μονο το πασο εχω απο τη σχολη τιποτα αλλο ! ασφαλιση εχω απο το ικα

βεβαια τωρα ψαχνω ενα αλλο θεμα....οταν π.χ ξεκινησω το επιδομα αν τελικα χρειαστει να παω στρατο ενδιαμεσα τι γινετε.... εχω διαβασει οτι αν παιρνεις επιδομα και πας στον ΟΑΕΔ το χαρτη καταταξης γινεται να στο παγωσουν και το ξανα συνεχιζεις οταν γυρισεις με το χαρτι απολυσης...το πιο λογικο ειναι οτι θα γινετε αλλα ποτε δε ξερεις

Downloads
    0
    Uploads
    0
    επισης μπορεις απλα να μην πας στρατο, ειτε να μην πας ποτέ, ειτε να πας αφου τελειωσει το διαστημα που εισπραττεις το επιδομα ανεργιας.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30
    ISP
    COSMOTE
    Router
    FritzBox 7530 AX
    επισης μπορεις απλα να μην πας στρατο, ειτε να μην πας ποτέ, ειτε να πας αφου τελειωσει το διαστημα που εισπραττεις το επιδομα ανεργιας.
    αν δεν γινετε αυτο που ειπα μαλλον θα παω μολις τελειωσει η επιδοτηση.Καποια στιγμη πρεπει να τελειωνω με το στρατο ηδη μου εχει κανει μεγαλη ζημια που δεν εχω παει.Εχασα αρκετες καλες επαγγελματικες ευκαιριες.Ουτε καν στο ΕΑΠ δεν μπορεσα να γραφτω διοτι θα επρεπε να διαγραφτω απο το ΤΕΙ οποτε να εχανα και την αναβολη.Πληρωνω το λαθος μου που δεν πηγα στα 18 μου.

Παρόμοια Θέματα

1. Synology "DS214+" vs "DS214play"...
    Από Katsoulinos στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-12-14, 13:15
  2. "Μαύρα" και "Άσπρα" σφραγίσματα
    Από TheUser στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-07-13, 20:06
  3. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-06-13, 11:52
  4. Μηνύματα: 61
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-05-13, 16:07

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα