Σε λιγο καιρο σχεδον σιγουρα θα απολυθω απο την εταιρια που δουλευω και εχω μια απορια αν ειχε καποιος στο παρελθον παρομοια εμπειρια !!!
Ειμαι γραμμενος σε ενα ΤΕΙ που δεν εχω πατησει ΠΟΤΕ.στον ΟΑΕΔ λεει οτι φοιτητες ΔΕΝ δικαιουνται καρτα ανεργιας.Εγω εχω ενσημα απο το 2012 - 2013 και φετος 2014.
Αν παω στον ΟΑΕΔ με την καταγγελια απολυσης και με ολα τα ενσημα μου,εκαθαριστικα εφοριας θα μου δωσουν επιδομα ανεργιας? (δεν εχω ξαναεπιδοτηθει και εχω συμπληρωσει τα ενσημα που χρειαζονται)
Εμφάνιση 1-11 από 11
-
01-05-14, 15:10 επίδομα ανεργιας - "φοιτητης" #1
-
01-05-14, 18:48 Απάντηση: επίδομα ανεργιας - "φοιτητης" #2
μηπως το τει σου σε εχει ηδη διαγραψει;
-
01-05-14, 19:20 Απάντηση: επίδομα ανεργιας - "φοιτητης" #3
αν δεν τους το πεις ότι είσαι φοιτητής θα σε επιδοτήσουν κανονικότατα
-
01-05-14, 21:22 Απάντηση: επίδομα ανεργιας - "φοιτητης" #4
-
02-05-14, 00:43 Απάντηση: επίδομα ανεργιας - "φοιτητης" #5
μην πεις οτι εισαι φοιτητης. Σιγα μην εχουν τροπο να το διασταυρωσουν.
- - - Updated - - -
Και δηλαδη συγγνωμη: αν εγω δουλευω σε μια εταιρια 10 χρονια συνεχομενα με ασφαλιση κλπ και αποφασισω να κανω ενα δευτερο πτυχιο και γραφτω (πχ με κατατακτηριες) σε ενα τει ή αει, και λιγο καιρο αφου γραφτω φοιτητης η εταιρια με απολυει, δεν δικαιουμαι επιδομα ανεργιας;;;;; Επειδη ετυχε να γραφτω φοιτητης;;;;; Δεν ειναι παραλογο αυτο;; Ποιος νομος λεει οτι οι φοιτητες δεν δικαιουνται επιδομα ανεργιας;;
-
02-05-14, 01:17 Απάντηση: επίδομα ανεργιας - "φοιτητης" #6
παντως το μονο σιγουρο που ισχυει και μου το εχουν πει και φιλοι μου ειναι οτι καρτα ανεργιας φοιτητης δεν παιρνει διοτι ΔΕΝ θεωρειται ανεργος. τωρα για το επιδομα ναι πιστευω δεν θα εχω προβλημα απλα εχω διαβασει διαφορα. το ψαχνω γιατι τωρα να δουλευω 3ωρα 4ωρα για 210€ πιστευω οτι αξιζει περισσοτερο να παρω επιδομα...
-
02-05-14, 01:39 Απάντηση: επίδομα ανεργιας - "φοιτητης" #7
μαλλον εννοουν οτι δεν παιρνει καρτα ανεργιας καποιος που αποφοιτησε απο το λυκειο και περασε σε μια σχολη. Αυτο οφειλεται στο οτι δεν εχει δουλεψει καθολου και να απολυθηκε απο αυτη τη δουλεια. Ανεργος ειναι καποιος που ειχε δουλεια και την εχασε, οχι καποιος που ακομα δεν εχει δουλεψει ποτέ του, γιατι σπουδαζει κλπ.
-
02-05-14, 02:50 Απάντηση: επίδομα ανεργιας - "φοιτητης" #8
Εφ'οσον δε λαμβάνεις ασφάλιση από τη σχολή σου δεν έχεις θέμα.
Stop Trolling.Ψάχνω κέρματα για Δανία και Ελβετία. Ενδιαφέρομαι με τιμή τη μεσοσταθμική κάποιου επίσημου ξένου ανταλλακτηρίου (π.χ. xe.com)
-
02-05-14, 02:51 Απάντηση: επίδομα ανεργιας - "φοιτητης" #9μαλλον εννοουν οτι δεν παιρνει καρτα ανεργιας καποιος που αποφοιτησε απο το λυκειο και περασε σε μια σχολη. Αυτο οφειλεται στο οτι δεν εχει δουλεψει καθολου και να απολυθηκε απο αυτη τη δουλεια. Ανεργος ειναι καποιος που ειχε δουλεια και την εχασε, οχι καποιος που ακομα δεν εχει δουλεψει ποτέ του, γιατι σπουδαζει κλπ.
Εφ'οσον δε λαμβάνεις ασφάλιση από τη σχολή σου δεν έχεις θέμα.
βεβαια τωρα ψαχνω ενα αλλο θεμα....οταν π.χ ξεκινησω το επιδομα αν τελικα χρειαστει να παω στρατο ενδιαμεσα τι γινετε.... εχω διαβασει οτι αν παιρνεις επιδομα και πας στον ΟΑΕΔ το χαρτη καταταξης γινεται να στο παγωσουν και το ξανα συνεχιζεις οταν γυρισεις με το χαρτι απολυσης...το πιο λογικο ειναι οτι θα γινετε αλλα ποτε δε ξερεις
-
02-05-14, 03:06 Απάντηση: επίδομα ανεργιας - "φοιτητης" #10
επισης μπορεις απλα να μην πας στρατο, ειτε να μην πας ποτέ, ειτε να πας αφου τελειωσει το διαστημα που εισπραττεις το επιδομα ανεργιας.
-
02-05-14, 03:20 Απάντηση: επίδομα ανεργιας - "φοιτητης" #11επισης μπορεις απλα να μην πας στρατο, ειτε να μην πας ποτέ, ειτε να πας αφου τελειωσει το διαστημα που εισπραττεις το επιδομα ανεργιας.
Παρόμοια Θέματα
-
Synology "DS214+" vs "DS214play"...
Από Katsoulinos στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 20-12-14, 13:15 -
"Μαύρα" και "Άσπρα" σφραγίσματα
Από TheUser στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 23-07-13, 20:06 -
Νέα προγράμματα "Dουble Play Aπεριόριστα" απο την "HOL"
Από jasonakos24 στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 06-06-13, 11:52 -
Το νέο security app για Android, LoJack δίνει την δυνατότητα για "φυσική" ανάκτηση της κλεμένης συσκευής από "ειδικούς"
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 61Τελευταίο Μήνυμα: 28-05-13, 16:07
Bookmarks