Εμφάνιση 31-45 από 51
-
22-05-14, 15:53 Απάντηση: Επαγωγικες εστιες-ερωτηματα #31
-
28-05-14, 16:15 Απάντηση: Επαγωγικες εστιες-ερωτηματα #32
Βρεθηκαν τελικα σκευη 18/10 της fissler τα οποια φαινονται πολυ καλα.Αυτο που δε μπορω να βρω ειναι μπρικι!Υπαρχει καμια ιδεα?Επισης,θα πρεπει να προσεξω τα σκευη να εχουν ακριβως την ιδια διαμετρο με το αντιστοιχο "ματι"?Αν ειναι π.χ. το σκευος λιγο μεγαλυτερο ή λιγο μικροτερο,θα υπαρχει προβλημα?
-
28-05-14, 21:19 Απάντηση: Επαγωγικες εστιες-ερωτηματα #33
Δοκιμασμένο μπρίκι για επαγωγικές:
http://www.plus4u.gr/venus-mpriki-em...47-104010947/p
Αν δε σου αρέσει το συγκεκριμένο, στα μαγαζιά με μαγνήτη στο χέρι και πες μας κι εδώ αν βρείς κάτι!
-
28-05-14, 21:47 Απάντηση: Επαγωγικες εστιες-ερωτηματα #34
Aν πάντως ενδιαφέρεται κάποιος για μαντεμένια τηγάνια, έχει βάλει το amazon κάποια σε πολύ καλή τιμή. Απλά διαβάστε προσεκτικά και τις κριτικές-οδηγίες όσων έχουν ήδη αγοράσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sdikr : 31-05-14 στις 18:44. Αιτία: αφαίρεση λινκ λόγω προσωπικών δεδομένων
-
29-05-14, 01:31 Απάντηση: Επαγωγικες εστιες-ερωτηματα #35
Οκ παιδια,σας ευχαριστω!Σχετικα με το αν θα πρεπει να προσεξω τα σκευη να εχουν ακριβως την ιδια διαμετρο με το αντιστοιχο "ματι"?Αν ειναι π.χ. το σκευος λιγο μεγαλυτερο ή λιγο μικροτερο,θα υπαρχει προβλημα?
-
29-05-14, 07:08 Απάντηση: Επαγωγικες εστιες-ερωτηματα #36
Όχι, κανένα πρόβλημα
-
31-05-14, 03:40 Απάντηση: Επαγωγικες εστιες-ερωτηματα #37
Ολα καλα με τα μαντεμένια τηγάνια.Τα τσεκαρα στο amazon και οι κριτικες ειναι πολυ καλες.Το μονο που δεν εχω ξεκαθαρισει καλα ειναι ο τροπος για να γινουν αντικολλητηκα.Εαν καταλαβα καλα πρεπει να βαλεις λιγο λαδι και να θερμανεις το σκευος μεχρι τους 200 για 1 ωρα και αυτο να επαναληφθει για 3 φορες?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sdikr : 31-05-14 στις 18:45. Αιτία: αφαιρεσή λινκ λόγω προσωπικών δεδομένων
-
08-06-14, 16:50 Απάντηση: Επαγωγικες εστιες-ερωτηματα #38
Τώρα είδα το thread. Έχω τετράδα επαγωγικών εστιών της smeg. Είναι εξαιρετικές. Τις έχω δοκιμάσει σε διάφορα και είναι πάρα πολύ καλές, και να την ακούτε τη γυναίκα που μαγειρεύει.
Πριν από αυτές είχα και κοινές πυρακτώσεως και κεραμικές. Οι επαγωγικές με διαφορά πιο γρήγορες, με άμεση ανταπόκριση και καλό έλεγχο της έντασης της φωτιάς. Είναι ουσιαστικά στη χρήση σαν κεραμικές με ανταπόκριση και λειτουργία γκαζιού (μετά το σβήσιμο κρατούν όμως αρκετά περισσότερη ώρα τη ζέστη από το γκάζι). Επίσης είναι σχετικά ασφαλείς, διότι αν απομακρυνθεί το σκεύος από το μάτι, διακόπτεται (φυσιολογικά και φυσικά) η λειτουργία, οπότε ο κίνδυνος να καεί κανείς σοβαρά ( ή να λιώσει ό,τι ακουμπάει) είναι μάλλον περιορισμένος.
Όσο για τα σκεύη που ρωτάτε, η Tefal έχει επίσης σειρές που είναι κατάλληλες για επαγωγικές, χωρίς να είναι πιο ακριβές από τις υπόλοιπες. Προσέχετε τη συσκευασία , διότι λέει πχ "για όλες τις εστίες ΕΚΤΟΣ από επαγωγικές" ή "κατάλληλη ΚΑΙ για επαγωγικές".
Φυσικά έχουν το ίδιο "μειονέκτημα" με τις κεραμικές, θέλουν άμεσο καθαρισμα αν πέσει ζάχαρη ή χυθεί γάλα.
- - - Updated - - -
Δεν ισχύει ακριβώς. Μπορείς να τα αλείψεις με λάδι και να τα "κάψεις" δηλαδή να τα αφήσεις να ψήσουν πολύ πολύ καλά για κανένα μισάωρο πριν την πρώτη χρήση. Μετά με την επανειλημμένη χρήση δεν κολλάει τίποτε. Άσε που είναι αθάνατα και δεν σκευρώνουν ποτέ και με τίποτε...
Παρεμπιπτόντως, τα καλύτερα μαντεμένια / χυτοσιδηρά σκεύη είναι της Le Creuset, πανάκριβα κι ασήκωτα. Οι κατσαρόλες αν είναι γεμάτες και καπακωμένες ντουμπλάρουν και για βάρη γυμναστηρίου. Έχει και στο Amazon.Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή, μωρό μου...
-
10-06-14, 21:20 Απάντηση: Επαγωγικες εστιες-ερωτηματα #39
-
14-06-14, 14:02 Απάντηση: Επαγωγικες εστιες-ερωτηματα #40
Εχμ σπάνιο αλλά αληθινό, εδώ γυναίκα
Εννοείται ότι θα ψωνίσεις ό,τι αγαπάς. Τα τεφάλ τα αναφέρω γιατί είναι πιο οικονομική λύση. Δες επίσης και τις διαστάσεις των Fissler, εξαρτάται και από τις διαστάσεις των ματιών που έχεις. Εμένα κανένα από τα 4 δεν έχει ίδιο μέγεθος με το άλλοΗ ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή, μωρό μου...
-
21-05-17, 13:15 Re: Απάντηση: Επαγωγικες εστιες-ερωτηματα #41
-
27-05-17, 21:29 Απάντηση: Επαγωγικες εστιες-ερωτηματα #42
Άξιζε 100%. Καλύτερο μαγείρεμα, μεγαλύτερη οικονομία.
-
27-05-17, 22:43 Re: Απάντηση: Επαγωγικες εστιες-ερωτηματα #43
-
28-05-17, 00:12 Απάντηση: Επαγωγικες εστιες-ερωτηματα #44
Siemens είναι, ακριβές μοντέλο δεν θυμάμαι, την έχουμε 6-7 χρόνια τώρα, μοιάζει πολύ με αυτό
http://www.siemens-home.bsh-group.co...technicalspecs
-
28-05-17, 00:22 Απάντηση: Re: Απάντηση: Επαγωγικες εστιες-ερωτηματα #45
Παρόμοια Θέματα
-
Εστιες υγραεριου vs ηλεκτρικες εστιες vs επαγωγικες
Από MITSOSCHIOS στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 01-05-14, 12:17
Bookmarks