Σελ. 44 από 45 ΠρώτηΠρώτη ... 24343942434445 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 646-660 από 668
 1. #646
  Το avatar του μέλους stelpas
  stelpas Guest
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lazar Εμφάνιση μηνυμάτων
  Αυτό που κατάλαβα είναι ότι κάνεις φιλοσοφική κουβέντα μόνον όταν πίνεις.
  ....και οταν τρωω.Αρχαιοελληνικες συνήθειες

 2. #647
  Εγγραφή
  06-06-2014
  Μηνύματα
  0
  Downloads
  0
  Uploads
  0
  ISP
  ΟΤΕ Conn-x
  Επειδή πολύς λόγος γίνεται για την επιστήμη, καλό είναι να κάνουμε μια μαθηματική ακτινογραφία στην δεσποινιδούλα μας.

  ΠΡΟΛΟΓΟΣ

  Είναι γεγονός ότι πολλές καταστάσεις στη ζωή μας έχουν υπερτιμηθεί.
  Μία τέτοια κατάσταση είναι και αυτή της επιστήμης.
  Επειδή έχει διαπιστωθεί ότι η υπερτίμηση της επιστήμης είναι άκρως επιβλαβής
  για τους ανθρώπους, επιχειρούμε την προσπάθεια αυτή, ώστε να καταδειχθεί
  η πραγματική κατάστασή της.

  Για να γνωρίζουμε και αντιμετωπίζουμε καταστάσεις με βάση
  την πραγματική τους αξία και όχι με μεγεθυντικούς φακούς.

  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

  Επειδή όλοι πρέπει να γνωρίζουμε τις πραγματικές μας δυνάμεις,
  σύμφωνα και με ένα γνωμικό: «Γνώθι σαυτόν», έτσι και η επιστήμη.

  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

  Η επιστήμη μέχρι σήμερα έχει κάνει πολλές και σημαντικές ανακαλύψεις. Αναμφισβήτητα όμως η πιο αντιπροσωπευτική και φανταστική γενικά επιτυχία της, είναι η κατάκτηση της σελήνης.

  Αυτήν την πρόοδο της επιστήμης θα παραβάλλουμε με την πρόοδο της ηλικίας του ανθρώπου.

  Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως παραστατικό και θα αποδεικνύει με μαθηματική ακρίβεια την πραγματική δυναμικότητά της.

  ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΡΙΑ ΣΥΝΟΛΑ

  1) Σύνολο κατακτηθέντων αστρικών σωμάτων από την επιστήμη = ένα (1), αυτό της σελήνης.
  2) Σύνολο υπαρχόντων αστρικών σωμάτων που βρίσκονται στο σύμπαν. Βάζουμε
  3.155.760.000. Απ’ ότι ακούμε είναι περισσότερα. Τα μαθηματικά όμως δεν «κολλάνε» σ’ αυτές τις λεπτομέρειες (= στο ότι η επιστήμη δε γνωρίζει τον ακριβή αριθμό, του συνόλου των αστρικών σωμάτων).
  Το αποτέλεσμα θα είναι αναλογικό και αν έστω ο παραπάνω αριθμός αυξομειώνεται, με μαθηματική ακρίβεια θα αυξομειώνεται και η ηλικία της επιστήμης βάσει της προόδου της.
  3) Σύνολο ζωής του ανθρώπου. Βάζουμε εκατό (100) έτη.

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

  Η επιστήμη, με βάση την πρόοδό της, κατατάσσεται από πλευράς δυναμικότητας, στην ενός (1) δευτερολέπτου, ηλικία του ανθρώπου, δηλαδή στην κατάσταση νεογνού.

  Και για να νιώσουμε καλύτερα το ουσιαστικό αποτέλεσμα, θα κάνουμε έναν παραλληλισμό: Τι λέμε στο νεογνό; Μη εκεί, τζίζ. Τι λέμε στην επιστήμη νεογνό; Μη επιχειρείς να κατακτήσεις τον ήλιο, τζίζ. Kαι τα δύο νεογνά, υπακούουν, το ίδιο. Πλήρης ταύτιση!

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

  Χρησιμοποιούμε για τον προσδιορισμό της ηλικιακής κατάστασης του ανθρώπου, διάφορους χαρακτηρισμούς, όπως: νεογνό, νεαρός, μεσήλικας, γέρος κλπ. και τους καλούμε ανάλογα με το σύνολο των ετών που ζει ο άνθρωπος.
  Λοιπόν, ο χαρακτηρισμός «νεογνό», για την επιστήμη δεν είναι υποτιμητικός διότι είναι πραγματικός.
  Σύμφωνα με την πρόοδό της, (=κατάκτηση ενός (1) αστρικού σώματος), σε αναλογική σχέση με το σύνολο των ακατάκτητων αστρικών σωμάτων που βρίσκονται στο σύμπαν.
  Και βέβαια, δεν μπορούμε να αρνηθούμε τη μαθηματική ακρίβεια.

  ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ

  Για να πάει η επιστήμη νεογνό νηπιαγωγείο, πρέπει να κατακτήσει 189.345.000 αστρικά σώματα και με ρυθμούς κατάκτησης, ανά 40 χρόνια, κάθε αστρικού σώματος, πρέπει να περάσουν 7.573.824.000 χρόνια. Μάλιστα, για να πάει νηπιαγωγείο, μη ξεχνάμε.

  Πάντως κάναμε δώρα στην επιστήμη νεογνό, έτσι επιπλέον για να τη βγάλουμε μεγαλύτερη.
  Το σύνολο των αστρικών σωμάτων που υπολογίσαμε είναι μικρό και αυτό της ζωής του ανθρώπου μεγάλο. Τι να κάνεις… τα νεογέννητα αγαπιούνται!

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΧΙΜΑΙΡΕΣ

  Εάν η κορυφή των αστρικών σωμάτων έχει συγκεκριμένο αριθμό και μπορεί η επιστήμη νεογνό με την πρόοδό της να μειώσει την απόσταση που τη χωρίζει από την κορυφή αυτή, υπάρχουν όμως δημιουργήματα στο σύμπαν που δεν έχουν κορυφή. Είναι αχανή.
  Όπως ο ουρανός. Άντε πήγαινε να βρεις την αρχή και το τέλος του.
  Άρα, σε γενικές γραμμές η «κορυφή» του όρους που λέγεται σύμπαν είναι αχανής. Και ασφαλώς η αληθινή πρόοδος συνίσταται στο να μειώσεις την απόσταση, από την κορυφή που θέλεις να κατακτήσεις. ( Όπως π.χ. η μείωση της απόστασης από την κορυφή του συνόλου των αστρικών σωμάτων). Έλα όμως που το όρος του σύμπαντος είναι αχανές! (= Στην οριζόντια και κάθετη έκτασή του). Άρα, είναι αμείωτη η απόσταση από την «κορυφή» του!
  Έτσι, μοιραία η όποια πρόοδος της επιστήμης εσαεί θα κυμαίνεται στους «πρόποδες» του όρους αυτού, στο μηδέν (0) δηλαδή.
  Για να γίνει περισσότερο κατανοητό αυτό: (Παράδειγμα παραστατικής ανάγκης) Σ’ αυτό το αχανές όρος του υλικού σύμπαντος δημιουργούμε σκαλοπάτια που φυσικά στην οριζόντια έκτασή τους είναι αχανή. Τα οποία χαρακτηρίζονται με αριθμούς που όπως ξέρουμε είναι και αυτοί άπειροι.
  Φυσικό είναι, εμείς αφού ζούμε στη γη, να χρησιμοποιήσουμε ως ΒΑΣΗ το σκαλοπάτι εκείνο που ευθυγραμμίζεται με την επιφάνεια της γης. (= Κατά χάρη πρόποδες του αχανούς αυτού όρους ). Η οποία γη καταλαμβάνει ένα μέρος, της οριζόντιας και αχανούς έκτασής του.
  Επόμενο είναι, αυτό το σκαλοπάτι να χαρακτηρίζεται με τον αριθμό μηδέν (0), τεραστίων σε ύψος και πλάτος διαστάσεων και να ακολουθούν αντίστοιχα, οι επόμενοι αριθμοί για να χαρακτηρίσουν τα καθοδικά και ανοδικά αχανή σκαλοπάτια.
  Ως είναι φυσικό, η επιστήμη βρίσκεται σε ένα τμήμα του ΒΑΣΙΚΟΥ σκαλοπατιού, που ευθυγραμμίζεται με την επιφάνεια της γης. Και οφείλει, μαζί με την πρόοδό της στις γενικές επιστήμες, να κατακτήσει σπιθαμή προς σπιθαμή, όλο το όρος του υλικού σύμπαντος, στην οριζόντια και κάθετη έκτασή του.
  Ο στόχος αυτός – όπως είναι λογικό – χρειάζεται μεθοδικότητα. Πρέπει ΠΡΩΤΑ να κατακτήσει τη ΒΑΣΗ του σκαλοπατιού στην οποία βρίσκεται τώρα, σε όλη την οριζόντια έκτασή της και μετά να ανέβει στο επόμενο σκαλοπάτι.
  Π.χ. 1) Όπως ο κτίστης όταν πρόκειται να κτίσει έναν τοίχο: Συμπληρώνει ΠΡΩΤΑ τη ΒΑΣΗ του μπετόν, προοδευτικά, τούβλο – τούβλο, σε όλη την οριζόντια έκταση του μελλοντικού τοίχου.
  Και ΜΕΤΑ, σε αυτή τη σειρά των τούβλων κτίζει τις επόμενες ανοδικές σειρές, έως ότου ολοκληρωθεί ο τοίχος σε όλη την οριζόντια και κάθετη έκτασή του.
  2) Όπως όταν πρόκειται να γεμίσουμε μια μπανιέρα με νερό: Ανοίγουμε την μπαταρία και βλέπουμε ότι ΠΡΩΤΑ, προοδευτικά, συμπληρώνεται με νερό η ΒΑΣΗ της μπανιέρας σε όλη την οριζόντια έκτασή της. Και ΜΕΤΑ, η στάθμη του νερού ανεβαίνει, έως ότου γεμίσει όλη η οριζόντια και κάθετη έκτασή της. Ό, τι πετυχαίνεται στα παραδείγματα είναι αδύνατο να πετύχει η επιστήμη. Διότι η οριζόντια έκταση του ΒΑΣΙΚΟΥ σκαλοπατιού στο οποίο βρίσκεται, είναι απλά αχανής.
  Άρα αμείωτη, άρα ακατάκτητη, με την όποια σε γενικές γραμμές πρόοδό της.
  Γι’ αυτό μοιραίο είναι, να βρίσκεται ΠΑΝΤΑ στη ΒΑΣΗ αυτού του σκαλοπατιού. Δηλαδή, στους πρόποδες του όρους όπου ορθώνεται ο ογκώδης αριθμός μηδέν. Μη μπορώντας η καημένη, ποτέ, να μπουσουλήσει στο επόμενο ανοδικό σκαλοπάτι. (ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ νεογνό γαρ).

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

  Η Αξιολόγηση της επιστήμης δεν πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τη ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ συγκριτική μέθοδο ( = συγκριτικός υπολογισμός της προόδου της, σε σχέση με την απόσταση που έχει από το παρελθόν), όπως λανθασμένα γίνεται τώρα. Διότι αυτή η μέθοδος, μας δημιουργεί μεγεθυντικούς φακούς με συνέπεια να βλέπουμε το νεογνό, σαν γίγαντα.
  Αλλά η αξιολόγηση της επιστήμης πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τη ΣΦΑΙΡΙΚΗ συγκριτική μέθοδο ( = συγκριτικός υπολογισμός της προόδου της και σε σχέση με την απόσταση που έχει από το παρελθόν, αλλά και σε σχέση με την ιλιγγιώδη και αμείωτη απόσταση που έχει από την αχανή «κορυφή» του σύμπαντος και γενικά της τελειότητας ). Δηλαδή η σφαιρική συγκριτική μέθοδος επειδή ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ σε συγκρίσεις δύο (2) ειδών, είναι πέρα για πέρα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ.

  Στο σημείο αυτό ας αναφέρουμε ορισμένα - από τα πολλά - παραδείγματα που διδάσκει ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΚΗΣ ΖΩΗΣ, που έχουν σχέση με τη σφαιρική συγκριτική μέθοδο: 1) Έναν 17χρονο άνθρωπο τον λέμε «νεαρό». Πριν από τον χαρακτηρισμό μας, αυτόματα χρησιμοποιήσαμε τη σφαιρική συγκριτική μέθοδο. (=Υπολογίσαμε την απόσταση της ηλικίας του και από την αρχή της γέννησής του και από το τέλος της κορυφής του μέσου όρου της επίγειας ζωής του ). Και επειδή η απόσταση της συγκεκριμένης ηλικίας του, είναι πιο μακριά από το μέσο όρο της επίγειας ζωής του και πιο κοντά στη γέννησή του, τον χαρακτηρίσαμε «νεαρό».
  2) Σε πρωτάθλημα που συμμετέχουν 16 ομάδες. Μία ομάδα βρίσκεται στη 13η θέση, λέμε ότι η ομάδα αυτή είναι στις «τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας». Πάλι εδώ, πριν από τον χαρακτηρισμό μας, αυτόματα χρησιμοποιήσαμε τη σφαιρική συγκριτική μέθοδο. (=Υπολογίσαμε την απόσταση της συγκεκριμένης θέσης και από το τέλος και από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα). Και επειδή η απόσταση της 13ης θέσης, είναι πιο μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας και πιο κοντά στο τέλος αυτής, χαρακτηρίσαμε την ομάδα ότι ανήκει στις «τελευταίες θέσεις».

  Όπως λοιπόν στις περιπτώσεις των παραδειγμάτων, για να χαρακτηρίσουμε τις διάφορες καταστάσεις, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, χρησιμοποιήσαμε τη σφαιρική συγκριτική μέθοδο, έτσι, για να χαρακτηρίσουμε την κατάσταση της επιστήμης ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να χρησιμοποιήσουμε τη σφαιρική συγκριτική μέθοδο, που ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, με αποτέλεσμα να είμαστε υποχρεωμένοι να μην μπορούμε να κάνουμε λάθος.
  Επί τέλους! Δε χρειάζονται οι μεγεθυντικοί φακοί, τελείως άχρηστοι. Γιατί θα έχουμε μια διαυγή, τέλεια και αποδεδειγμένη εικόνα, η οποία δημιουργείται από την αδυναμία της επιστήμης – με την όποια πρόοδό της – να μειώσει την ιλιγγιώδη απόσταση που τη χωρίζει, από την αμείωτη «κορυφή» του αχανούς σύμπαντος και γενικά της τελειότητας.
  Με μοιραίο επακόλουθο, η εμφανιζόμενη και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εικόνα, απαλλαγμένη πλέον από τους μεγεθυντικούς φακούς, να την χαρακτηρίζει στην ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ κατάστασή της σε επίπεδο νεογνού.

  Συζητούσα με κάποιον που είχε αντίθετες απόψεις στα όσα του έλεγα, αλλά προς τιμή του, μου είπε κάτι το σοφό: - Θα το αποδώσω κάπως ελεύθερα ενθυμούμενος το νόημά του. «Ο άνθρωπος σε σύγκριση με το τίποτα έχει κάνει πολλά, σε σύγκριση όμως με το απόλυτο, το τέλειο, δεν έχει κάνει τίποτα». Ποιός νοήμων μπορεί να διαφωνήσει με το σοφό αυτό απόφθεγμα; Το οποίο απηχεί τα όσα γράφτηκαν εδώ.

  ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ

  Η επιστήμη έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο. Μπορεί και λύνει το πρόβλημα της αρχής του σύμπαντος και της ζωής, έχει κατακτήσεις στο θέμα της υγείας, μέχρι και μεταμόσχευση καρδιάς έφθασε στο σημείο να πετυχαίνει, κάνει θαύματα.

  ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

  Σ’ ευχαριστώ για την πάσα που μου κάνεις.
  Σχετικά με τα θαύματα που κάνει η επιστήμη στον τομέα της υγείας, φυσικά αστειεύεσαι.
  Κάνε επισκέψεις στα άσυλα ανιάτων και εκεί θα διαπιστώσεις ένα πραγματικά μεγάλο θαύμα!
  Πως μπορεί η επιστήμη, ενώ παρατηρεί αυτές τις ασθένειες επί χιλιάδες χρόνια, να έχει τα χέρια της συνεχώς αγκυλωμένα στην ανάταση; Αυτό όντως είναι, είναι μεγάλο θαύμα!!!
  Όσον αφορά ότι μπορεί και λύνει το πρόβλημα της αρχής του σύμπαντος και της ζωής, πάλι φυσικά αστειεύεσαι.
  Εδώ, δεν μπορεί να κάνει το ελάχιστο, να επισκεφθεί τον ήλιο.
  Να πούμε και για το πιο δύσκολο που δεν μπορεί να κάνει;
  Υπάρχουν αστρικά σώματα, που λόγω μεγάλων αποστάσεων, πρέπει να περάσουν δισεκατομμύρια χρόνια διαστημικού ταξιδιού για να κατακτηθούν.

  Τώρα καταλαβαίνουμε την τρομακτική αδυναμία της επιστήμης ως προς την επίτευξη των στόχων αυτών.

  Ας επιστρέψουμε όμως από τις ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ αδυναμίες της, στις επίγειες.

  Είναι τελείως αδύναμη να αντιμετωπίσει τους σεισμούς, που παρατηρεί χιλιάδες χρόνια και εξακολουθεί να κρύβεται κάτω από το τραπέζι.
  Μα τι γράφω; Με πληροφόρησε ένα μήνυμα ως εξής: «Σχεδόν όλοι που απλά βουτούν και κρύβονται κάτω από κάτι (=άρα και τραπέζι) όταν καταρρέει ένα κτίριο συνθλίβονται μέχρι θανάτου.»
  Η καημένη επιστήμη ούτε κάτω από το τραπέζι δεν μπορεί να σωθεί!!!
  Δεν έχει απάντηση στις προαναφερθείσες ασθένειες που επίσης παρατηρεί χιλιάδες χρόνια. Kαι θα έχει απάντηση στο πρόβλημα της αρχής του σύμπαντος και της ζωής, θέμα που δεν μπορεί να παρατηρήσει; ΕΛΕΟΣ!!!
  Και όπου, όπως ξέρουμε, λείπει η παρατήρηση, μοιραία λείπει και η απόδειξη. (Αυτός είναι απαράβατος επιστημονικός όρος).

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

  Μετά την αναφορά των τρομακτικών και ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΩΝ αδυναμιών της επιστήμης, το συμπέρασμα βγαίνει μόνο του: Η δύναμή της, σε συνδυασμό με τη γνώση της είναι μικρή έως ανύπαρκτη.
  Και εύλογα γεννάται το ερώτημα: Γιατί ντε και καλά να επηρεαζόμαστε θετικά, σε θεωρίες μιάς επιστήμης που η δύναμη και η γνώση της είναι μικρή, σχετική και να μην επηρεαζόμαστε αρνητικά, σε θεωρίες μιάς επιστήμης που Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΝΩΣΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ;
  Ένα παράδειγμα για την καλύτερη και παραστατική λήψη των παραπάνω είναι απαραίτητο: Ας υποθέσουμε ένα νεογνό, ότι θα μπορούσε να μιλήσει και να έλεγε: «Εγώ σε λίγο θα σηκωθώ να μαγειρέψω». Δια του ορθολογισμού - λόγω της ακατάσχετης αδυναμίας του - δεν θα απορρίπταμε απριόρι τα λόγια του ως αβάσιμα και δεν θα γελούσαμε με αυτά;
  Έτσι λοιπόν, όταν η επιστήμη νεογνό (όπως απέδειξαν τα μαθηματικά) εκφράζει θεωρίες, σε θέματα που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ, άρα μοιραία και να ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, όπως στο θέμα της αρχής του σύμπαντος και της ζωής (απούσα γαρ κατά τη δημιουργία τους), δια του ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να τις υπολογίζουμε.
  Αυτές οι θεωρίες της επιστήμης νεογνού, συνεπώς ΚΑΙ, λόγω της ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙΣΑΣ αστρονομικής και ακατάσχετης αδυναμίας της, σαφώς καθίστανται αβάσιμες και ΑΠΡΙΟΡΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ.

 3. #648
  Εγγραφή
  28-05-2006
  Ηλικία
  46
  Μηνύματα
  3.857
  Downloads
  3
  Uploads
  1
  Ταχύτητα
  49999 /4996
  ISP
  Forthnet
  Router
  DSL-AC56U
  SNR / Attn
  9.1(dB) / 22.3(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Μιλάς με γρίφους γέροντα

 4. #649
  Εγγραφή
  30-05-2003
  Περιοχή
  Dublin, Ireland
  Ηλικία
  49
  Μηνύματα
  16.330
  Downloads
  23
  Uploads
  0
  Άρθρα
  6
  Ταχύτητα
  204800/20480
  ISP
  WTF is in Ireland
  Router
  Draytek Vigor 2820vn
  Path Level
  Interleaved


  Και σε υπότιτλους

  Είμαι στο Χάρλεμ.Εκεί που οι πορτουρίκοι σνιφάρουν με ένα τεράστιο καλάμι, τις άσπρες διαχωριστικές γραμμές του δρόμου, περνώντας τις για ράγες κόκας...
  Και σπρώχνω το τελευταίο bale, σε ένα τοξότη, 10.000 bucks!Και όπως είμαι φορτωμένο, νιώθω τη λαίδη Αμέρικα να μου χαιδεύει το μάτσο
  «εδώ» λέω, «από σήμερα στο radio της Αστόρια δε θα ακούτε τη φωνή της Αμερικής, αλλα την κραυγή μου»
  Το ξέρω, το ξέρω, ήμουν ιπτάμενος αλλά όχι gentleman!
  Κατηφορίζω στο bar και βλέπω πίσω απ'τη μπάρα την πιο ζόρικη αφρο-αμερικάνα του Brooklyn:
  -«Ε,» λέω «μάμα, πως σε λένε?»
  -«Γερτρούδη» μου λέει «καλε πατερούλη»
  -Είσαι μόνος, μου λέει , σ'αυτή την πόλη?
  -Oh no, ειμαι μαζι με την Mari τον Juan και την Anna
  -Τι δουλειά κάνεις George, Μου λέει
  -Ότι έκανε ο Peter Fonda στον «Ξένοιαστο Καβαλάρη».Δουλειές με φούντες beautiful lady.
  -Και δε δουλεύεις? Μου λέει
  -Δεν έχω χρόνο, λέω
  -Και πως ζείς? Μου λέει
  -Από φιλοδωρία ,της λέω, και κάνω έτσι και βγάζω το σακούλι με το κακό χορτάρι...
  -Τι είναι αυτό george?, μου λέει
  -Είναι αυτό, λέω, που έκανε τον Barry White, που ξάσπρισε τον μαυρούλη Barry, αυτό που έκανε τον William Burroughs writer, συγγραφέα, που έκανε τον Πώλ, Σιδηρό...
  -Είναι κανείς που να νοιάζεται αληθινά σ'αυτή τη πόλη για σένα μωρό μου, της λέω
  -Αυτή την εποχή έχω μόνο φίλους, δεν έχω καλούς μου, είμαι αέρας αλλα την έχω δει να δέσω.Είχα έναν άνθρωπο που ήμουν καψούρα πιο πολύ κι απ'το παιδί μου,αλλα έδεσε μια της μέρας...
  -Εγώ τις κυρίες της μέρας τις κάνω της νύχτας και τους τα παίρνω
  -Χαλόου, μου λέει, darling, έχω ένα καλό προαίσθημα για μας.Περίμενε να χύσω τα ξίδια απ'τις γαλότσες και θα σε κάνω διάσημο και πλούσιο.
  Βάζω την κυρά στο κάρο και πηγαίνουμε στο motel της.Νοικιάζω τη γαμήλια σουίτα και χαιρετίζω όλους τους ενοίκους, το μισό αμερικάνικα στρατά, τα κορίτσια, τις μπαλαρίνες, τους φοιτητές του Stanford που έβλεπες στα μάτια τους τα βουνά Παντέρμα της California.
  -Σαββατοκύριακο δεν έχω φέρει κανέναν george, μου λέει, μόνο τις καθημερινές, για να ξεκουμπίζονται νωρίς το πρωί για τις δουλειές τους.Είσαι ο μόνος άνθρωπος που έρχεται στο weekend καλε πατερούλη...
  Πάω να βγάλω τα παπούτσια και ακούω τις φωνές της μιστερ Εσθερ:
  «Ξεκωλιάρη αντρα,θα με σκοτώσεις απόψε»
  Εεε ,λέω,τι γίνεται δίπλα?Σκοτώνουν τα call girl όταν γεράσουν?
  -Είμαι κουρασμένη απόψε george,δε θέλω να κάνουμε τίποτα, θέλω να κοιμηθούμε σαν αδερφάκια...
  ...αλλά...βγάζω πουκάμισο, παντελόνι , βλέπει κορμάκι ζόρικο, πλακώνει με χαιδεύει, τη χαιδεύω και γω, και την ώρα που νει-χυ η γυναίκα, εγώ τη λαχανεύω με το πόδι, κοζάρω που είναι το πορτοφόλι, και με το πόδι προσπαθώ και το τζουρνεύω. Αποτέλεσμα?
  Με τη γυναίκα αγαπηθήκαμε, αλλα όπως μονίμως, άνθρωποι σαν κι εμένα δεν έχουν ριζικό.Πάνε κι έρχονται οι δρόμοι μου, αστέρι μου...
  Και φεύγω για το Τσεκάγκο, που 'ναι η California του Blues.Και φτιάχνω μια wonderful μπάντα, και παίρνω όλο το χαρτί...
  The Road to Hell is Paved with Good Intentions

  Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender

 5. #650
  Εγγραφή
  20-03-2003
  Περιοχή
  Στη μόνη πόλη που γράφεται με 2 'σ' και προφέρεται με 2 'λ'
  Ηλικία
  52
  Μηνύματα
  21.422
  Downloads
  25
  Uploads
  2
  Τύπος
  ADSL2+
  Ταχύτητα
  11000/1023
  ISP
  ΟΤΕ Conn-x
  DSLAM
  ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
  Router
  Netgear DGN2000
  SNR / Attn
  4(dB) / 30.5(dB)
  Path Level
  Fastpath
  I was here in 2014
  Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας

 6. #651
  Εγγραφή
  06-06-2014
  Μηνύματα
  0
  Downloads
  0
  Uploads
  0
  ISP
  ΟΤΕ Conn-x
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από alekan Εμφάνιση μηνυμάτων
  Μιλάς με γρίφους...
  Όλα καθαρά και ξάστερα είναι.

 7. #652
  Εγγραφή
  30-01-2005
  Περιοχή
  City of light with thy violet crown
  Ηλικία
  43
  Μηνύματα
  6.870
  Downloads
  23
  Uploads
  0
  Ταχύτητα
  150/30Mbps
  ISP
  BT FTTP
  Router
  pfSense/Openreach ONT
  Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Παναγιώτης Γιαννάκης

  Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion -
  Michael Jordan


 8. #653
  Εγγραφή
  14-11-2003
  Περιοχή
  At Milliways, the Restaurant at the End of the Universe
  Ηλικία
  43
  Μηνύματα
  3.048
  Downloads
  96
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  50000/5000
  ISP
  ΟΤΕ Conn-x
  Router
  OpenWRT (WNDR3700v2)
  έχεις να προτείνεις κανένα πιο αποτελεσματικό εργαλείο;

  Hint: ακόμα και η αγροκαλλιέργεια, επιστήμη είναι. ακόμα και η φωτιά επιστημονική ανακάλυψη είναι. βέβαια ίσως να έχεις και ένα δίκιο γιατί όπως έλεγε και D.Adams:
  Many were increasingly of the opinion that they’d all made a big mistake in coming down from the trees in the first place. And some said that even the trees had been a bad move, and that no one should ever have left the oceans.
  See first, think later, then test. But always see first. Otherwise you will only see what you were expecting. Most scientists forget that. - Douglas Adams
  There's no right, there's no wrong, there's only popular opinion. - Jeffrey Goines (12 Monkeys)


 9. #654
  Εγγραφή
  28-05-2006
  Ηλικία
  46
  Μηνύματα
  3.857
  Downloads
  3
  Uploads
  1
  Ταχύτητα
  49999 /4996
  ISP
  Forthnet
  Router
  DSL-AC56U
  SNR / Attn
  9.1(dB) / 22.3(dB)
  Path Level
  Interleaved

 10. #655
  Εγγραφή
  30-05-2003
  Περιοχή
  Dublin, Ireland
  Ηλικία
  49
  Μηνύματα
  16.330
  Downloads
  23
  Uploads
  0
  Άρθρα
  6
  Ταχύτητα
  204800/20480
  ISP
  WTF is in Ireland
  Router
  Draytek Vigor 2820vn
  Path Level
  Interleaved
  Γατάκια, όσο ζει ο Τσακ Νόρρις τι να μας κλ@σουν η "επιστήμη" και οι "επιστήμονες"....
  The Road to Hell is Paved with Good Intentions

  Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender

 11. #656
  Εγγραφή
  09-11-2008
  Περιοχή
  ΞΑΝΘΗ
  Ηλικία
  57
  Μηνύματα
  4.452
  Downloads
  4
  Uploads
  0
  Ταχύτητα
  6η-DSG
  ISP
  Γειτόνισσα
  Router
  mercedes
  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: surprised-dogs1.jpg 
Εμφανίσεις: 2 
Μέγεθος: 36,1 KB 
ID: 140505
  ....
  ήμουν και εγώ εδώ.
  Tο σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσα χθές.
  Γυναίκα που χειροκροτείται....μπέσα δεν έχει.
  Το γενόσημο του Viagra και του Depon είναι......το τσίπουρο.!
  AΡΣΕΝΙΚΟΣ γίνεσαι λόγω γονιδίων...
  ΑΝΤΡΑΣ γίνεσαι λόγω ηλικίας...
  ΜΠΕΣΑΛΗΣ γίνεσαι λόγω της ανατροφής σου και...
  ΚΥΡΙΟΣ γίνεσαι λόγω της συμπεριφοράς σου.

 12. #657
  Εγγραφή
  17-10-2006
  Περιοχή
  Trapped inside a physical form..
  Ηλικία
  37
  Μηνύματα
  8.712
  Downloads
  7
  Uploads
  0
  Τύπος
  ADSL
  Ταχύτητα
  6144/1024
  ISP
  HOL
  DSLAM
  HOL - ΙΩΛΚΟΣ
  Router
  NetFasteR -IAD
  SNR / Attn
  11(dB) / 26(dB)
  Nα πάρει εγώ γιατί να μην μπορώ να λέω τέτοια;

 13. #658
  Εγγραφή
  19-11-2007
  Περιοχή
  Στη δυτική πλευρά της Νήσου Ντάσχαν
  Ηλικία
  44
  Μηνύματα
  597
  Downloads
  2
  Uploads
  0
  Τύπος
  ADSL2+
  Ταχύτητα
  204800/20480
  ISP
  ΟΤΕ Conn-x
  DSLAM
  ΟΤΕ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
  Router
  Speedport 2
  SNR / Attn
  9(dB) / 6(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Βασίλη, μου έφτιαξες το βράδυ!
  - Albert Einstein: “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe.”

  -Terry Pratchett:
  “An education was a bit like a communicable sexual disease. It made you unsuitable for a lot of jobs and then you had the urge to pass it on.”

 14. #659
  Εγγραφή
  31-05-2006
  Περιοχή
  Στο σπίτι του Θόδωρα
  Ηλικία
  40
  Μηνύματα
  3.283
  Downloads
  0
  Uploads
  0
  Τύπος
  FTTH
  Ταχύτητα
  200/200
  ISP
  INALAN
  Router
  ASUS DSL-Ν68U
  Εδώ σταμάτησα.
  Η επιστήμη μέχρι σήμερα έχει κάνει πολλές και σημαντικές ανακαλύψεις. Αναμφισβήτητα όμως η πιο αντιπροσωπευτική και φανταστική γενικά επιτυχία της, είναι η κατάκτηση της σελήνης.
  Επιστημονικά τεκμηριωμένο

  - - - Updated - - -

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PopManiac Εμφάνιση μηνυμάτων


  Και σε υπότιτλους
  You thought there would be a funny slogan here.
  You just fell for one of my classical pranks.
  Bazinga

 15. #660
  Εγγραφή
  15-03-2007
  Περιοχή
  Μαρκόπουλο Μεσογαίας
  Ηλικία
  32
  Μηνύματα
  9.101
  Downloads
  4
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  49000/4998
  ISP
  ΟΤΕ Conn-x
  DSLAM
  ΟΤΕ - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
  Router
  I don't remember
  SNR / Attn
  (dB) / 10(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Vassilis_1 Εμφάνιση μηνυμάτων
  Όλα καθαρά και ξάστερα είναι.
  Το να κάνεις copy-paste πράγματα που ήταν από μόνα τους ηλιθιότητες είναι πράγματι κίνηση που δεν είναι δύσκολο να ερμηνευτεί.

  Αν περιμένεις να σε θεωρήσουμε και σοφό, βέβαια, μάλλον χρειάζεσαι επιστροφή στο σχολείο (συγκεκριμένα στο νηπιαγωγείο).

  Πάρε Λόλα ένα μήλο.

  Spoiler:
  LOL, πώς τα κατάφερα και απάντησα σοβαρά (σχετικά);
  Τελευταία επεξεργασία από το μέλος A_gamer : 07-06-14 στις 15:32.
  Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο-γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τον Επίτιμο.Σελ. 44 από 45 ΠρώτηΠρώτη ... 24343942434445 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
 • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
 • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
 •  
 • Τα BB code είναι σε λειτουργία
 • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
 • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
 • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
 • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας