Καλησπέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή το Carrefour βγάζει από αύριο για 4 ημέρες μία προσφορά στο κλιματιστικό Carrefour home Hac12410Agr-11 12.000Btu στα 239 ευρώ, το έχει αγοράσει κάποιος και αν ναι έχει αντιμετωπίσει κάποιος κανένα πρόβλημα; Σκεφτόμουνα για Inverter αλλά πάνε αρκετά ψηλά σε τιμή. Έχει μεγάλη κατανάλωση ένα συμβατικό(λέει Ενεργειακή κλάση Α) επειδή θα το χρησιμοποιώ και καλοκαίρι και χειμώνα μιας και το πετρέλαιο έχει φτάσει στα ύψη;
Ευχαριστώ!
Εμφάνιση 1-4 από 4
Θέμα: Κλιματιστικό Carrefour
-
28-05-14, 22:33 Κλιματιστικό Carrefour #1
-
29-05-14, 21:39 Απάντηση: Κλιματιστικό Carrefour #2
Για τα συγκεκριμένα κλιματιστικά δεν ξέρω, αλλά θα πρέπει να πάρεις οπωσδήποτε Inverter, που εκτός
των υπολοίπων πλεονεκτημάτων, χαμηλότερη κατανάλωση κ.λ.π., μπορούν να δουλεύουν και σε
χαμηλότερες εξωτερικές θερμοκρασίες από τα απλά.
Όσον αφορά την ενεργειακή κλάση, ρίξε μια ματιά στον πίνακαγια να πάρεις μια ιδέα όταν βλέπεις
την ετικέτα του μηχανήματος.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
29-05-14, 23:48 Απάντηση: Κλιματιστικό Carrefour #3
Είχα πάρει παλιότερα ενα απο τα firstline που έφερνε, μόνο μια φόρα χρειάστηκε αλλαγή ενας πυκνωτής μετά απο διακοπή της ΔΕΗ, αλλά τότε το είχα πάρει 180 ευρώ.
Σίγουρα δεν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω να πας σε inverter; Ειδικά για την Θέρμανση είναι απαραίτητο.
Έχει στο eshop ενα toyotomi με 480 12αρι
-
26-02-16, 17:00 Απάντηση: Κλιματιστικό Carrefour #4
Καλησπέρα παιδί μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με τις καταναλώσεις του κλιματιστικού μου;
Είναι ενα firstline FAC12000CH και στα χαρακτηριστικά της εξωτερικής μονάδας για τη ζέστη γράφει
1. Capacity...........................4000W
2. Rated Input Power:..........1250W
3. Maximum Input Power:....1550W
Τελικά εμένα ποιο από τα παραπάνω με ενδιαφέρει;
Δηλαδή έχω ένα πανελάκι και μου λέει Max 2000W ξέρω τι να περιμένω ενώ στο firstline δε βγάζω άκρη από τα παραπάνω.
Παρόμοια Θέματα
-
VDSL ΑΛΙΜΟΣ(Carrefour)
Από Cavalli20 στο φόρουμ VDSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 20-09-13, 12:41 -
κλιματιστικο και turntable κουφο!!!!
Από metalhead30 στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-13, 00:42
Bookmarks