Δεν ειναι μονο το λαμπακι ...
Ειναι και η συμπεριφορα τους...![]()
Εμφάνιση 211-225 από 4309
-
01-04-07, 13:54 Απάντηση: Forthnet 2play Θεσσαλονίκη #211
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psytransas : 01-04-07 στις 15:38.
-
01-04-07, 14:08 Απάντηση: Forthnet 2play Θεσσαλονίκη #212
Δυστυχως ειναι και η συμπεριφορα τους αλλα αφου στην ουσια δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα πραγματα τι να το παιδευουμε το θεμα και να σκαμε..οτι ειναι να γινει θα γινει αργα ή γρηγορα.
-
02-04-07, 13:24 Απάντηση: Forthnet 2play Θεσσαλονίκη #213
Όπως φαινεται δεν εχει ενεργοποιηθεί κάποιος στη Θεσσαλονίκη.
Υπάρχει τουλαχιστον κάποιος που να του έχει βγάλει στο broadband status μια πληροφορια εστω και για παραλαβη της αιτησης;
Δεν μπορω να καταλαβω τελος παντων τι γινεται με τη Θεσσαλονικη
-
02-04-07, 13:45 Απάντηση: Forthnet 2play Θεσσαλονίκη #214
Εμένα μου βγάζει 19/3 παραλαβή και αποστολή αίτησης προς τον ΟΤΕ. Από τότε ουδέν νεότερο!
-
02-04-07, 15:40 Απάντηση: Forthnet 2play Θεσσαλονίκη #215
-
02-04-07, 15:46 Απάντηση: Forthnet 2play Θεσσαλονίκη #216
-
02-04-07, 16:32 Απάντηση: Forthnet 2play Θεσσαλονίκη #217
Καναμε μια προοδο σημερα. Αφου εδω και 2+ εβδομαδες δεν εβλεπαν την αιτηση σημερα μου ειπαν οτι καταχωρηθηκε στις 19/3 αλλα δεν εχει σταλει προς ΟΤΕ. Το επιβεβαιωσα με δυο διαφορετικες τηλεφωνητριες, στο site ακομα βγαζει το φοιτητικο που εχω τωρα...
-
02-04-07, 18:56 Απάντηση: Forthnet 2play Θεσσαλονίκη #218
-
02-04-07, 20:54 Απάντηση: Forthnet 2play Θεσσαλονίκη #219
έχω την αίσθηση ότι στη Θεσσαλονίκη δεν έχει πάει ακόμα καμία αίτηση προς ΟΤΕ γιατί απλά δεν είναι αίτιμο το δίκτυο τους.όχι μόνο από τη forthnet αλλά και από καμία άλλη εταιρεία, το θέμα με τις διαφημίσεις ήταν ποια εταιρεία θα προλάβει σε βάλει στη λίστα αναμονής της. εμένα έχουν λα΄βει την αίτηση από τις 28/2 και από τότε καμια φωνή και καμία ακρόαση, εχω ακόυση τα απίστευτα και επειδή θέλω να τα έχω καλά με την ψυχική μου υγεία το άφισα να γίνει όποτε έρθει .....
-
03-04-07, 09:11 Απάντηση: Forthnet 2play Θεσσαλονίκη #220
Καλημερα. Εχω εδω και 1,5 μηνα την συγκεκριμενη υπηρεσιa, και ειμαι συνδεδεμενος στο ΑΡΥΣ. Γενικα θα ελεγα οτι πιανει καλες ταχυτητες, ακομη και τις ωρες αιχμης. Βεβαιως απο τα 2Mbps που ειχα πριν με την Οτε καμια σχεση, τουλαχιστον εδω εχω, σχεδον ολη την μερα, την ταχυτητα που πληρωνω. Το DSLAm ειναι αυτο της Χαριλαου. Εγω προσπαθουσα επι 4 ημερες να παρω πληροφοριες απο το 801... αλλα δεν καταφερα τιποτα, οποτε πηγα απο τα γραφεια της στο κεντρο για να την ενεργοποιησω. Ηταν μια ξανθια κυρια, η οποια ειχε συμπεριφορα χειροτερη και απο αυτην ενος δημοσιου υπαλληλου. Η γραμμη ενεργοπιη8ηκε μεσα σε 12 ημερες αλλα ενω μου ειχαν στειλει το πρωτο SMS με το username, δεν μου εστειλαν το δευτερο με το password. Περνω τηλεφωνο Κυριακατικα στο 801... επιασα επιτελους γραμμη και μου λεει ενας κυριος οτι πρεπει να στειλω με fax μια φωτοτυπια της ταυτοτητας μου για επιβεβαιωση των στοιχειων μου. Ακου να δεις. Στελνω την επομενη το fax (μεσω των γραφειων της Forthnet στο κεντρο) και μου ειπαν να περιμενω κατα το μεσημερι ενα τηλεφωνο απο τεχνικο της εταιριας για να μου δωσει ενα καινουργιο password.Κατα το απογευμα και αφου ειχα βαρεθει να περιμενω τοσες ωρες περνω ξανα στο 801... μου βγηκε μια νεαρα κυρια η οποια με εξυπηρετησε αμεσα ( Μπραβο της... Υπαρχουν ακομη ΑΝΘΡΩΠΟΙ), αν και μου ειπε οτι δεν υπηρχε το fax μου εκει. Περιστασιακα τις τελευταιες 2 εβδομαδες βλεπω κατι 300-400 για λιγο χρονικο διαστημα βεβαια κανα 10-15'' αλλα μετα πεφτει αμεσα.Ειπα μηπως ειναι πλασματικα αλλα ο ογκος που κατεβαινει για εκεινο το χρονικο διαστημα ειναι αναλογος της εν λογω ταχυτητας. Μηπως υπαρχει η ταχυτητα αλλα δεν βγαινει ακομη προς τα εξω? Ελπιζω να σας βοηθησα αν και απ' οτι φαινεται σας κουρασα, γιατι κουραστικα και εγω να γραφω.
-
03-04-07, 12:35 Απάντηση: Forthnet 2play Θεσσαλονίκη #221
Προσοχή ακολουθεί μια ιστορία πόνου με θύμα το net του σπιτιού μου
Στις 3/03 στέλνω την αίτηση μου στην Forthnet με ταχυδρομείο μέν, με express δε. Περιμένω μια εβδομάδα και παίρνω. Κανένα σημάδι της αίτησης. Για να μην τα πολυλογώ την προήγουμενη εβδομάδα στις 29/03 παίρνω και μου λένε ότι καταχωρήθηκε η αίτησή μου και ότι τη Δευτέρα 2/04 θα φύγει για τον ΟΤΕ. Που να φανταστώ τότε ο καημένος ότι αυτό που μου έλεγε ο υπάλληλος ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο? Πιστεύοντας τον και γω, παίρνω στον ΟΤΕ και ζητάω κατάργηση της γραμμής aDSL όπως μου είχαν πει από τη Forthnet να κάνω. Σήμερα μου κόβεται η γραμμή και γώ γεματος χαρά που μόλις γυρίσω από τις διακοπές του Πάσχα θα έχω 2play τηλεφωνό στην Forthnet για να επιβεβαιώσω ότι όλα πάνε καλά. Αυτό που άκουσα από μια γλυκιά και ευγενέσταστη κοπελίτσα ήταν: Στην Θεσσαλονίκη, όπως και σε μερικές περιοχές της Αθήνας, αντιμετωπίζουμε ένα τεχνικό θέμα και οι αιτήσεις των περιοχών αυτών δεν έχουν φύγει για τον ΟΤΕ. Επλίζουμε μέσα στο Πάσχα ή μετά το Πάσχα να το έχουμε επιλύσει και να στείλουμε τις αιτήσεις. Από τότε να υπολογίζετε 3 εβδομάδες για την ενεργοποίηση!!! ΣΟΚ. Θα μείνω πάνω από μήνα χωρίς νετ, με την παλιά μου φίλη PSTN να με συντροφεύει για όλο αυτό το διάστημα. Τελικά ορισμένες σχέσεις όσο και αν νομίζεις ότι είναι παρελθόν, στην δύσκολη ώρα είναι αυτές που σε βοηθάνε!
Καλή τύχη σε όλους!
-
05-04-07, 10:34 Απάντηση: Forthnet 2play Θεσσαλονίκη #222
Φανταζομαι πως αυτη η στασιμοτητα στο θεμα, αντικατοπτριζει πληρως και την κατασταση της forthnet στη θεσσαλονικη
-
05-04-07, 10:44 Απάντηση: Forthnet 2play Θεσσαλονίκη #223
Έτσι ακριβώς.
Εγώ ήμουν από αυτούς που έκαναν αίτηση για Zisto τον Νοέμβριο καθώς μου είχαν πει ότι υπάρχει διαθεσιμότητα στην Καλαμαριά...
Μόλις η Forthnet έδωσε διαθεσιμότητα τους πίστεψα, αλλά προφανώς παίζουν το ίδιο παιχνίδι όλοι τους. Μας κοροϊδεύουν κανονικά.
Το σκέφτομαι σοβαρά να βάλω ΑΡΥΣ και να τα ξεχάσω όλα για 1 χρόνο για να βρω την ησυχία μου...
-
05-04-07, 11:37 Απάντηση: Forthnet 2play Θεσσαλονίκη #224
Πήρα τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Forthnet και μου είπαν ότι λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος δεν έφυγε καμία αίτηση προς πΟΤΕ, αλλά πιστεύουν πως την επόμενη εβδομάδα θα φύγουν διότι αυτό το πρόβλημα άρχισε να λύνεται(???). Επίσης με διαβεβαίωσε ότι θα μπω στο ιδιόκτητο.
-
05-04-07, 11:44 Απάντηση: Forthnet 2play Θεσσαλονίκη #225
επιεικώς το forthnet 2 play είναι ΑΠΑΤΗ!!!!
Είμαι πάνω από 10 χρόννια συνδρομητής σε ιντερνετ και τηλεφωνία στην ανωτέρω εταιρεία.
εκανα αίτηση με όλα τα δικαοληγητικά και την παρέδωσα στο κεντρικό στη Θεσσαλονίκη στην πλατεία Ναυαρίνου την 15-1-2007 για ενεργοποίηση του προγρΆμματος στο σπίτι μου στην Καλαμαριά.
εκτοτε τίποτα.....
επικοινώνησα δεκάδες φορές μαζί τους με όλους τους δυνατούς τρόπους (μειλ, φαξ τηλέφωνο) και κάθε φορά μου λένε διάφορα συμπαθητικά .....
παρά την καταιγιστική διαφήμιση εδώ και 3 μήνες η υπηρεσία δεν ελιτουργεί πουθενά στη Θεσσαλονίκη..
ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ
Παρόμοια Θέματα
-
Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ
Από tasoulis1980 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 4250Τελευταίο Μήνυμα: 17-02-09, 16:54 -
forthnet 2play στο Κορδελιο/θεσσαλονικη
Από ouakoda στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 09-08-07, 17:08
Bookmarks