Εχει καταφερει κανεις να δουλεψει η συσκευη Vodafone full σημα με ΟΤΕ συνδεση? Με forthnet δουλευε... με ΟΤΕ με τιποτα.
Εχω αλλαξει 2-3 routers, εχω απενεργοποιησει το firewall του ΟΤΕ (στο myote.gr ) εχω κανει port forward τις πορτες που χρειαζεται..τιποτα ( σημειωτεον με Forthnet δουλευε χωρις καν να κανω manual port forward). Μιλησα με ΟΤΕ, ...λενε οτι δεν μπλοκαρουν τιποτα...Thanks.
Εμφάνιση 1-8 από 8
-
13-06-14, 21:08 Vodafone Full σημα ΟΤΕ συνδεση ...δεν παιζει #1
-
13-06-14, 21:13 Απάντηση: Vodafone Full σημα ΟΤΕ συνδεση ...δεν παιζει #2
Ουτε εγώ είχα πρόβλημα με οτε όταν είχα το vodafone full σημα
Με τι ρουτερ το δοκιμάζεις;
-
13-06-14, 21:31 Απάντηση: Vodafone Full σημα ΟΤΕ συνδεση ...δεν παιζει #3
Μετά που έκλεισες το firewall έκανες και reset στην γραμμή adsl;
-
14-06-14, 07:04 Απάντηση: Vodafone Full σημα ΟΤΕ συνδεση ...δεν παιζει #4
Αυτή τη στιγμη εχω VDSL με speedport. Το ιδιο πρόβλημα υπηρχε και με ADSL με router ΖΤΕ, αλλα και με ένα linksys που ειχα.
To firewall του ote είναι disabled, μου το επιβεβαιωσαν και από τον ΟΤΕ.
Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις, αφου υπαρχει εστω και ενας που δούλευε αυτό, ισως να πρεπει να ψαξω αλλιως.
@sdikr. Χρειάστηκε να κανεις port forward για να δουλεψει;
-
14-06-14, 12:35 Απάντηση: Vodafone Full σημα ΟΤΕ συνδεση ...δεν παιζει #5
-
15-06-14, 02:07 Απάντηση: Vodafone Full σημα ΟΤΕ συνδεση ...δεν παιζει #6
Στο speedport μετά την 033 είναι οκ , πριν έχει πρόβλημα , στο 1.5 λεπτό κάνει drop την κλήση
-
17-06-14, 17:31 Απάντηση: Vodafone Full σημα ΟΤΕ συνδεση ...δεν παιζει #7
Ευχαριστω για τις απαντησεις...Το αλλαξα σε ZTE και παιζει οκ. Οντως με το speedport εμφανιζε το προβλημα που αναφερει ο AssVas, αλλα συμφωνα με τον ΟΤΕ ειχα τα τελευταιο firmware του speedport.
-
27-06-14, 03:36 Απάντηση: Vodafone Full σημα ΟΤΕ συνδεση ...δεν παιζει #8
Μπα... είναι γνωστό issue με τα fem2cell όχι μόνο της Voda αλλα και της Cosmote . Αν ζήταγες επόπτη θα σε έκαναν transfer στο Back office τους για να σου γίνει είτε απομακρυσμένη αναβάθμιση στην 033 ή νεότερη μέσω του ACS ή χρήση ενός Team viewer alike software που έχουν (μεταφορά firmware bin και κατόπιν login στο gui του speedport για το Upgrade κτλ)
Παρόμοια Θέματα
-
Δεν παιζει playlist o VLC (llisten.pls)
Από keristas στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 29-05-14, 11:50 -
Δεν παίζει τίποτα από ήχο το laptop μου.
Από kateriniotis στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 30-03-14, 18:01 -
thunderbird:laptop δεν παίζει - desktop παίζει
Από johnyb98 στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 11-03-14, 00:44 -
Δεν παίζει ο δίσκος του DVD στο DVD Player, αλλά παίζει μόνο στον υπολογιστή
Από melabes στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 13-08-13, 16:55 -
netbook δεν παιζει flash παιχνιδια
Από andreas19 στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 13-06-13, 23:47
Bookmarks