Εμφάνιση 1-5 από 5
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14660/1022
    ISP
    Troll Telecoms
    κουσον ακουσον...

Εκανα αλλαγη μητρικης στο συστημα μου βαζοντας μια παλια Albatron kx18d η οποια εχει onboard audio.

Κανω φορματ-εγκατασταση των xp και διαπιστωνω πως ουτε αναγνωριζει την καρτα ηχου μου (μια απλη creative 5.1 νομιζω,η οποια με την προηγουμενη μητρικη επαιζε κανονικα) αλλα ουτε παιζει ηχο απο το onboard audio, παρολο που το εχω ενεργοποιησει απο το BIOS και δνε βγαζει κανενα σφαλμα κατα την εγκατασταση των drivers του chipset της μητρικης(φυσικα δουλευε κανονικα στον υπολογιστη που ηταν προηγουμενως).

Στην διαχειρηση συσκευων βγαζει α. Ελεγκτης ηχου και β. Ελεγκτης πολυμεσων με κιτρινο ερωτηματικο, και δεν μπορει να εγκαταστησει αυτοματα τους οδηγους. Διστυχως το cd το εχω χασει.

Δοκιμασα διαφορους drivers απο το site της creative αλλα ολοι λενε οτι δεν βρισκουν καρτα εγκατεστημενη στο συστημα μου.

Τι μπορει να κανω λαθος??

Τουλαχιστον ενα απο τα δυο ας παιξει ζηταω πολλα??

Περιοχή
    X-Labs
    Downloads
    179
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Δοκίμασε να βάλεις και το τελευταίο ΒΙΟS.
    Is God willing to stop evil, but not able?
    - Then he is not almighty.
    Is he able, but not willing?
    - Then he is evil.
    Is he able and willing?
    - Then where does evil come from?
    Is he not able nor willing?
    - Then why call him God?

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14660/1022
    ISP
    Troll Telecoms
    Ωχχ... Δεν τα παω καλα με αυτα

Downloads
    50
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    20370/935
    ISP
    Conn-X 24Mbit
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΚΟΖΑΝΗ
    Router
    level-one FBR-1416A
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vazelo Εμφάνιση μηνυμάτων
    κουσον ακουσον...

Εκανα αλλαγη μητρικης στο συστημα μου βαζοντας μια παλια Albatron kx18d η οποια εχει onboard audio.

Κανω φορματ-εγκατασταση των xp και διαπιστωνω πως ουτε αναγνωριζει την καρτα ηχου μου (μια απλη creative 5.1 νομιζω,η οποια με την προηγουμενη μητρικη επαιζε κανονικα) αλλα ουτε παιζει ηχο απο το onboard audio, παρολο που το εχω ενεργοποιησει απο το BIOS και δνε βγαζει κανενα σφαλμα κατα την εγκατασταση των drivers του chipset της μητρικης(φυσικα δουλευε κανονικα στον υπολογιστη που ηταν προηγουμενως).

Στην διαχειρηση συσκευων βγαζει α. Ελεγκτης ηχου και β. Ελεγκτης πολυμεσων με κιτρινο ερωτηματικο, και δεν μπορει να εγκαταστησει αυτοματα τους οδηγους. Διστυχως το cd το εχω χασει.

Δοκιμασα διαφορους drivers απο το site της creative αλλα ολοι λενε οτι δεν βρισκουν καρτα εγκατεστημενη στο συστημα μου.

Τι μπορει να κανω λαθος??

Τουλαχιστον ενα απο τα δυο ας παιξει ζηταω πολλα??
    Μόνο μία κάρτα δοκίμασες να έχεις? (βγάλε την creative ή απενεργοποίησε το on-board απ'το BIOS).

(Και μόνο ένα σετ drivers).

Για να δεις αν έχεις κάτι λάθος στο hardware, μπορείς να δοκιμάσεις τo GEEXBOX

Ειναι ένα bootable (live) cd που το φορτώνεις και δουλεύει σαν φορητός Media Player. Αφου μπουτάρει, βγάζεις το cd και βάζεις ένα με ήχο ή εικόνα και το παίζει. Δεν εγκαθίστανται και δεν πειράζει το σκληρό. Κατεβάζεις το .iso (μικρό, 6.8 MB), το καίς σαν iso image και μπουτάρεις με αυτό.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giorgosts : 09-03-07 στις 23:28.

Περιοχή
    Amsterdam
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Άρθρα
    1
    Ταχύτητα
    100/100Mbps
    ISP
    KPN
    Κατ' αρχην μπες στο bios και απενεργοποιησε (προς το παρον) την onBoard καρτα ηχου σου (συνηθως βρισκεται στις ρυθμισεις southbridge).
    Κατεβασε τους τελευταιους οδηγους για την μητρικη σου απο εδω (αν το μοντελο σου δεν ειναι το pro ψαξε να βρεις το ακριβες μοντελο στην αναζητηση εδω) Αν εχεις το cd-rom της μητρικης παρελειψε το παραπανω βημα

Τα αντιστοιχα βηματα ακολουθησε και στο site της Creative για την καρτα ηχου σου.

Μπες στη διαχειρηση συσκευων και απενεργοποιησε (προσοχη : οχι καταργηση εκαταστασης αλλα απενεργοποιηση) ολες τις συσκευες με κιτρινο θαυμαστικο η ερωτηματικο.
    Στην συνεχεια μπες σε safe mode και απεγκατεστησε ολα τα τυχον προγραμματα που θα βρεις στο προσθαφαιρεση προγραμματων με το ονομα sound blaster η creative.
    Αφου το κανεις κανε επανεκκινηση σε normal mode και αγνοησε τυχον μυνηματα ευρεσης νεου hardware (με το cancel).
    Tρεξε το .exe των οδηγων που κατεβασες απο την creative.
    Eτοιμος!
    Αν θελεις μπορεις να εγκαταστησεις ΚΑΙ την onBoard :
    Ξαναμπες στο bios και ενεργοποιησε την (νομιζω ειναι της nVidia) onBoard sound
    Eγκατεστησε τον driver απο το cd (site) της Albatron.
    Λογικα δεν πρεπει να εχεις προβλημα.
    Μπορεις να εναλλασεις κατα βουληση το audio device μεσα απο την αντιστοιχη επιλογη του πινακα ελεγχου.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wi fi thief : 10-03-07 στις 12:00.
    R5 5600G / Gigabyte B550m Aorus elite / 32GB Kingston Fury Beast DDR4 @3200MHz / Sapphire Pulse RX 6600 8GB / Team Group MP33 M2 PCI EXP 3 1TB / Thermaltake Smart BM2 650W / Lian Li Lancool 205 Mesh / Acer Nitro IPS HDR 24.5" 1080p @144Hz / AOC Agon AGK700 Cherry MX Red / Logitech MX Master 3s / Fanatet CSL DD 5nM + McLaren GT V2 Wheel / Thrustmaster T-LCM

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 117
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-06-08, 03:55
  2. D-Link DSM-320 54Mbps Wireless Media Player (Λέει τίποτα?)
    Από lemonidas στο φόρουμ Audio, Video και Φωτογραφία
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-03-07, 17:32
  3. Dslam Μετσόβου. Λέει τίποτα η...?
    Από georgtheitalian στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-04-06, 00:20
  4. Δεν ξερω τιποτα-δεν ειδα τιποτα-δεν ακουσα τιποτα (Πιστολιδι στο κεντρο)
    Από mrwireless στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και Aθλητισμός
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-06, 02:52
  5. Windows ΧΡ 64bit...λεει τιποτα????
    Από netlag στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-12-05, 17:28

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας