Εδω βγαλαμε διανοητη τον γραφικο αρχιψεκασμενο Τραϊανου.
Εμφάνιση 361-375 από 500
-
25-10-14, 19:16 Απάντηση: Ταφικό Μνημείο στην Αρχαία Αμφίπολη #361Και καταντήσαμε άνθρωποι δίχως ανθρωπιά...
-
25-10-14, 19:37 Απάντηση: Ταφικό Μνημείο στην Αρχαία Αμφίπολη #362
ΟΚ, δυστυχώς για σένα τα γραπτά μένουν, και οχι μόνο αυτό αλλά είναι και πρόσφατα
Α, τελευταία δεν σε βλέπω να γράφεις για "πιτσούνια", τι έγινε?
-
25-10-14, 19:41 Απάντηση: Ταφικό Μνημείο στην Αρχαία Αμφίπολη #363Υδραυλικός, φωτογράφος, εραστής και ποιητής...
http://www.flickr.com/photos/120411235@N06/
-
25-10-14, 19:44 Απάντηση: Ταφικό Μνημείο στην Αρχαία Αμφίπολη #364
-
25-10-14, 20:07 Απάντηση: Ταφικό Μνημείο στην Αρχαία Αμφίπολη #365
Το σενάριο να προορίζονταν αυτός ο τάφος όντως για τον Αλέξανδρο, αλλά να είναι κενοτάφιο, να μην τον έθαψαν δλδ εκεί καθώς άρπαξαν την σωρό του κι την μετέφεραν στην Αίγυπτο, δεν ακούγεται παράλογο.
-
25-10-14, 20:09 Απάντηση: Ταφικό Μνημείο στην Αρχαία Αμφίπολη #366Υδραυλικός, φωτογράφος, εραστής και ποιητής...
-
25-10-14, 20:10 Απάντηση: Ταφικό Μνημείο στην Αρχαία Αμφίπολη #367
Μόνο εγώ έχω βαρεθεί με την παραφιλολογία;
-
25-10-14, 20:13 Απάντηση: Ταφικό Μνημείο στην Αρχαία Αμφίπολη #368
Nαι
-
25-10-14, 20:14 Απάντηση: Ταφικό Μνημείο στην Αρχαία Αμφίπολη #369
-
25-10-14, 20:24 Απάντηση: Ταφικό Μνημείο στην Αρχαία Αμφίπολη #370
Εγώ έχω βαρεθεί με τις "ειδήσεις" και δεν ασχολούμαι, ούτε βλέπω πλέον στην TV. Δλδ δεν με απασχολεί αν πλημμύρισε το Ίλιον επειδή κάποιοι μπάζωσαν ρέματα για να κτίσουν τα αυθαίρετά τους κτλ.
Οπότε, δεν σχολιάζω σε αντίστοιχα νήματα (που δεν ξέρω καν κι αν υπάρχουν).
Απ' την άλλη, το που είναι θαμμένος ο άνθρωπος που κατέκτησε ολόκληρο το γνωστό κόσμο και θεωρήθηκε Υιός Θεού και που αποτελεί ένα απ'΄τα μεγαλύτερα αινίγματα της αρχαιολογίας, μου εξάπτει την φαντασία.
Εσύ, είσαι ελεύθερος να ασχολείσαι με τις πλημμύρες απ '΄την χθεσινή νεροποντή.
Υ.Γ
Επίσης, δόξα τω Θεώ, έχω να φάω.
-
25-10-14, 20:37 Απάντηση: Ταφικό Μνημείο στην Αρχαία Αμφίπολη #371
-
26-10-14, 06:04 Απάντηση: Ταφικό Μνημείο στην Αρχαία Αμφίπολη #372
15 χρονων εισαι βρε ανθρωπα; διαβασε καλυτερα τι εχω πει. με την πιτσουνα τα εχω επειδη εκανε την ανασκαφη big brother και επειδη την εχω κοψει για κομματοσκυλο (που δρα και ως κομματοσκυλο).
απο εκει και περα ειπα οτι οι ειδικοι σαφεστατα και δικαιουνται να εκφραζουν την επιστημονικη αποψη τους γιατι φερει το βαρος του ονοματος (και θα επωμιστουν και το κοστος του λαθους τους).
επισης ειπα (δεδομενου οτι δεν παιζει να μιλαμε για ταφο του Αλεξανδρου) οτι θα προτιμουσα αναμεσα στις λοιπες εκδοχες (που ειναι ολες ιστορικα και πολιτιστικα αξιολογες) να βγει μια εκ των outsider που θα χαλασει τον Ελληναρα που δεν ενδιαφερεται για την ιστορικη αξια της αποκαλυψης αλλα μονο για να κομπασει ως γνησιος σωβινιστης σε μια μαλιστα περιοδο που θα επρεπε να εστιασει αλλου την ενεργεια του αν επιθυμει να επιβιωσει.
το πιο κουλο ομως ειναι οτι εσυ αποφασισες να "μου την πεις" (αυτο νομιζεις τουλαχιστον οτι κανεις) μετα απο το σχολιο μου για τον γελοιο Τραιανου. Ο τυπος ουτε ειδικος ειναι ουτε διανοητης. Βλαμμενος με περικεφαλαια ειναι. Τωρα αν στα εκατομμυρια ανουσια και γραφικα σεντονια που εχει γραψει πετυχει και κατι ε οκ δεν αποκλειεται βασει πιθανοτητων.
Απλα οσο λογικοφανες εν προκειμενω να φαινεται το σεντονι του θεωρω οτι δεν ειναι τοσο ηλιθιοι ολοι οι ειδικοι (που παρακολουθουν απο κοντα ή απο αποσταση "Τραιανου" την ανασκαφη) ωστε να τους ξεφυγε αυτη η εκδοχη και να την πετυχε ο βλαμμενος.
- - - Updated - - -
Και καταντήσαμε άνθρωποι δίχως ανθρωπιά...
-
26-10-14, 07:03 Απάντηση: Ταφικό Μνημείο στην Αρχαία Αμφίπολη #373
Τα κεφαλια ειναι κομμενα με προσεγμενο τροπο / clean cut... δε φαινεται για χριστιανοταλιμπαν... αυτοι θα τα χαν διαλυσει ενω αυτο ειναι σαν ....αποσυναρμολογημενο. Η εκδοχη Τραϊανου να το εκαναν οι ιδιοι οι Μακεδονες, τελετουργικα, προτου σφραγισουν τον ταφο απο επερχομενο κινδυνο (πχ ερχομος Ρωμαιων) ειναι η πιο λογικη που εχω διαβασει.
- - - Updated - - -
Το λες, λες και βγαζει ανασκφικες προβλεψεις καθε μερα για καθε αρχαιολογικο ευρημα. Μια φορα εβγαλε αρθρο τετοιου ειδους: Για την Αμφιπολη (και ενα παλαιοτερο για τον ταφο του Μ. Αλεξανδρου το οποιο δε συνεπιπτε με καποιο ευρημα). Και η τυχη ειναι τυχη. Δλδ λες "απ'το 1 ως το 100 επιλεγω το 53 γιατι ετσι". Αν πεις αυτος ο ταφος ανηκει στον ταδε με βαση το ταδε σκεπτικο, το σκεπτικο ειναι που οδηγει στην αποψη και οχι το random pick προσωπων που θα μπορουσαν να ειναι ή να μην ειναι στον ταφο.
-
26-10-14, 13:13 Απάντηση: Ταφικό Μνημείο στην Αρχαία Αμφίπολη #374Εθνική επέτειος με αποκαλύψεις για την Αμφίπολη
Οι λόγοι που επιλέχθηκε η συγκεκριμένη μέρα
Οι άσχημες καιρικές συνθήκες των τελευταίων μπορεί να καθυστέρησαν αλλά δεν σταμάτησαν τις εργασίες ανασκαφής στο τύμβο Καστά. Οι αρχαιολόγοι κάνουν αγώνα δρόμου να κερδίσουν το χρόνο που χάθηκε αφού την Τρίτη είναι προγραμματισμένες να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις για την πορεία των ανακαλύψεων.
Η μέρα που επιλέχθηκε, την Τρίτη 28η Οκτωβρίου, για τις ανακοινώσεις δεν είναι καθόλου τυχαία αφού όπως λένε κάποιες πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθεί ακόμα το όνομα του ενοίκου ή των ενοίκων του μνημείου.
Την ημέρα της Εθνικής Επετείου έχει επιλεχθεί να γίνει η ανακοίνωση για μία αποκάλυψη ιδιαίτερα σημαντική για το έθνος. Στις 16:00 το μεσημέρι της Τρίτης, ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, οι Έλληνες αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος θα περιμένει τις αποκαλύψεις από την Αμφίπολη για ένα μνημείο που δεν έχει ανακαλυφθεί κάτι όμοιο του πουθενά στον κόσμο!
http://www.parapolitika.gr/parapolit...BF%CE%BB%CE%B7
-
26-10-14, 13:22 Απάντηση: Ταφικό Μνημείο στην Αρχαία Αμφίπολη #375Υδραυλικός, φωτογράφος, εραστής και ποιητής...
Παρόμοια Θέματα
-
Tap ΄n Pay Η πρώτη εφαρμογή ανέπαφων συναλλαγών με χρήση κινητού τηλεφώνου στην Ελλάδα!
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 27Τελευταίο Μήνυμα: 26-02-14, 20:34 -
Η Sony παρουσιάζει νέα προϊόντα εικόνας, ήχου και τηλεφωνίας στην έκθεση CES 2014
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 10-01-14, 16:50 -
Το Startupbootcamp Amsterdam προσκαλεί ελληνικές τεχνολογικές εταιρείες σε μία ημέρα παρουσιάσεων στην Αθήνα
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 15-11-13, 18:11 -
Συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο του ΟΤΕ στο Μέγαρο Μαξίμου - Επενδύσεις 1.2 δισ. ευρώ στην επόμενη τετραετία
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 01-10-13, 21:06 -
Η Microsoft αποκαλύπτει τα νέα παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα με την κυκλοφορία του Xbox One στην Gamescom 2013
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 26-08-13, 19:25
Bookmarks