Έχω τα Windows XP SP2 στα οποία υπάρχουν περισσότερα accounts.Πριν από λίγο καιρό είχα κολλήσει κάποιο spyware καθώς "σέρφαρα" στο internet.Ανάμεσα στις άλλες "ζημιές" που μου είχε κάνει (όπως το ότι είχε εγκαταστήσει μία διαφημιστική toolbar στον internet explorer) μου είχε θέσει κάποιους περιορισμούς μόνο στο δικό μου account.Πιο συγκεκριμένα,το κόκκινο "κουμπί" "turn off" όπως και η γραμμή "Run" είχαν εξαφανιστεί από το "Start Menu".Υποθέτω ότι έχουν μπει κάποια "restrictions" στην registry που αφορούν το account μου.Το spyware μπόρεσα εύκολα να το απομακρύνω και είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει πλέον όπως και η toolbar που είχε μπει στον Internet Explorer.Όμως αυτούς τους περιορισμούς που μπήκαν τότε μόνο στο account μου δεν έχω μπορέσει να τους διορθώσω.Οποιαδήποτε γνώμη για το πως μπορώ να επαναφέρω αυτες τις δυνατότητες στο account μου είναι ευπρόσδεκτη...
Ευχαριστώ...
Εμφάνιση 1-3 από 3
-
14-03-07, 12:33 "Περιορισμοί" στο account μου μετά από spyware... #1
-
14-03-07, 12:36 Απάντηση: "Περιορισμοί" στο account μου μετά από spyware... #2
start -> setting -> task bar and start menu -> start menu -> customize -> display run
για το turn off με κάποιο tweak πιστεύω ότι θα διορθωθεί.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
14-03-07, 13:16 Απάντηση: "Περιορισμοί" στο account μου μετά από spyware... #3Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
Παρόμοια Θέματα
-
"Κόλλημα" Netfaster μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας
Από littleboyblue στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 28-07-08, 23:50 -
"Kόλλημα" μετά τη σύνδεση στο Ίντερνετ
Από dimemp στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 19-03-08, 20:28 -
"Τι συμβαίνει μετά τη λήξη του DSLcube" ή "45 ευρώ το μήνα για 4mbit"
Από nevang στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 147Τελευταίο Μήνυμα: 27-12-07, 21:31
Bookmarks