Θέλω να αγοράσω ένα φθηνό πλυντήριο ρούχων, που να μην έχει πολλά έξτρα, αλλά να κάνει καλά τη δουλειά του, και να έχει αντοχή στο χρόνο(πολλά θέλω ε?)
Είμουν έτοιμος να πάρω αυτό: http://www.mediamarkt.gr/mcs/product...tml?langId=-18 (λόγω προσφοράς), αλλά μόλις πήγα στο mediamarkt, μια πολύ φιλική πωλήτρια, μου λέει:"σε αυτά τα λεφτά, beko θα πάρεις".Και άρχισε να λέει ότι και η ίδια και όλη η οικογένεια της beko έχουν πάρει και είναι καταευχαριστημένοι όλοι!
Εντωμεταξύ, παλιότερα, σε παρόμοια συζήτηση, σε άλλο κατάστημα, που ήμουν μεταξύ indesit-zanussi, ο ιδιοκτήτης, το ίδιο μου είπε.
Πείτε μου σας παρακαλώ καμιά γνώμη, αν έχετε καμιά εμπειρία ή κάποια άλλη πρόταση σε αυτή την τιμή(200euros), μπας και προλάβω καμιά καλή τιμή, τώρα που έχουν προσφορές για φοιτητές
Εμφάνιση 1-11 από 11
-
09-09-14, 20:49 αγορά φθηνού πλυντηρίου ρούχων #1
-
10-09-14, 02:10 Απάντηση: αγορά φθηνού πλυντηρίου ρούχων #2
Είχα Morris ψυγείο όταν ήμουν φοιτητης στην Αθήνα (2005-2011) και δούλευε απροβλημάτιστα. Δεν ξέρω τί παίζει με τα πλυντηρια της.
Πλυντηριο είχα ενα indesit , επίσης μια χαρά.Same shit, different day...
Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη,χωρίς να χάνεις το κουράγιο σου.-Winston Churchill
Θέλω να γίνω αυτός που ήμουν όταν ήθελα να γίνω αυτός που είμαι τώρα...
This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.
-
10-09-14, 08:40 Απάντηση: αγορά φθηνού πλυντηρίου ρούχων #3
Ισως απλά έχουν πιστωτικό τζίρου με στοχοποίηση ή / και καλύτερο περιθώριο κέρδους στα Beko. Πού να τα ξέρεις άμα είσαι απ΄έξω... ή μήπως ξέρει από ποιότητα και αντοχή στο χρόνο των συσκευών η κάθε πωλήτρια του κάθε Media Markt, που δεν ήταν εκεί πέρσι και δεν θα είναι και του χρόνου;
Πριν καμμιά δεκαριά χρόνια είχα πάει να πάρω ένα πλυντήριο από τον Συκάρη (που δεν υπάρχει πια). Βλεφαριάζω ένα LG, και ο πωλητής μου λέει όχι, αυτό, εκείνο, και με έσπρωχνε αλλού. Πήρα το LG, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
-
10-09-14, 10:50 Απάντηση: αγορά φθηνού πλυντηρίου ρούχων #4
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κι εγώ για τα Morris είχα καλή άποψη, αλλά δε βρήκα κριτικές στο Google για πλυντήρια. Όσο για την πωλήτρια, έχει εμπειρία 16 χρόνων(!), σε αυτή τη δουλειά. Ακόμη στη σκέψη είμαι και θα χάσω καμιά καλή προσφορά όπως πάει...
-
17-09-14, 08:42 Απάντηση: αγορά φθηνού πλυντηρίου ρούχων #5
Χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια, απο οσα ακουω ομως, νομιζω τα morris εχουν καλο ονομα στην αγορα, ειναι γενικά καλή μάρκα.
-
17-09-14, 09:58 Απάντηση: αγορά φθηνού πλυντηρίου ρούχων #6
Sorry, που δεν ενημέρωσα, αλλά αποφάσισα και πάω να παραγγείλω Zanussi 7120k, που από αγγλικά εξειδικευμένα sites για πλυντήρια το προτείνουν ως το καλύτερο για τα λεφτά του(το ίδιο βγάζει και το revoo). Όσο για τα Morris, δεν ξέρω αν τελικά είναι καλά, πάντως όσο και να έψαξα δε βρήκα το μητρικό site της, παρά μόνο αυτό του εισαγωγέα. Σε άλλο, ξένο, forum, πέτυχα έναν Έλληνα(!), που ρωτούσε τι παίζει τελικά με τα Morris και κανείς δεν ήξερε να απαντήσει, αλλά κάνανε απλά εικασίες, ποιάς μάρκας είναι αντιγραφή(μάλλον LG & Samsung). Έμαθα και κάποια άλλα πράγματα για service και ανταλλακτικά, αλλά μην το κουράζω, αποφάσισα να μην μπλέξω με μια"μαϊμού"μάρκα που είναι λαχείο τι θα σου κάτσει, κι αν σου βγει καμιά βλάβη μετά, την έβαψες.
-
17-09-14, 10:01 Απάντηση: αγορά φθηνού πλυντηρίου ρούχων #7
Αυτό ακριβώς!
Και να γνωρίζει, σιγά μην έχει όρεξη η κάθε πωλήτρια να πει "αλήθειες"
Αυτά της είπαν να προωθεί.
Άσε που και την αλήθεια να πεις δεν σε πιστεύουν οι πελάτες. Καμιά φορά, σε σπάνιες κρίσεις ειλικρινείας, εξηγείς στον πελάτη τα +/- του κάθε προϊόντος. Αφού σοκαριστεί και εφόσον δεν τον χάσεις, θα προτιμήσει τις περισσότερες φορές αυτό που είχε δει στη διαφήμιση ή του πρότεινε ο "ειδικός" φίλος του και θα πληρώσει και παραπάνω... οπότε!
-
17-09-14, 10:20 Απάντηση: αγορά φθηνού πλυντηρίου ρούχων #8
-
17-09-14, 11:43 Απάντηση: αγορά φθηνού πλυντηρίου ρούχων #9
Για μένα, βασικό είναι να υπάρχουν ανταλλακτικά και σωστό service, Σε αυτά τα δύο, από κριτικές στον skroutz και σε άλλα sites,η Morris πάσχει(ακριβά ανταλλακτικά, ελλιπής εξυπηρέτηση). Το Zanussi που διάλεξα, είναι made in Poland, και όσο να ναι, είναι αρκετά μεγάλη εταιρία(electrolux πλέον), με εξουσιοδοτημένο service παντού. Ο καιρός θα δείξει αν διάλεξα σωστά, το μόνο σίγουρο(προσωπική άποψη, πάντα), είναι ότι Morris ή οποιαδήποτε άλλη μάρκα μαϊμού δε θα έπαιρνα για κάτι τόσο ακριβό, ειδικά όταν οι τιμές είναι παρόμοιες.
-
17-09-14, 11:46 Απάντηση: αγορά φθηνού πλυντηρίου ρούχων #10
Ποσο σου πηγε το zanussi?
-
17-09-14, 13:05 Απάντηση: αγορά φθηνού πλυντηρίου ρούχων #11
Παρόμοια Θέματα
-
Ερώτηση για καινούριο πλυντήριο ρούχων
Από charavge στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 20Τελευταίο Μήνυμα: 04-09-18, 23:31 -
Αλλαγή αμορτισέρ πλυντηρίου ρούχων.
Από akilleas στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 15-09-16, 12:39 -
επιλογή πλυντηρίου 8 - 9 κιλών
Από aleex στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 79Τελευταίο Μήνυμα: 18-06-16, 13:41 -
online αγορά ρούχων
Από thod.rou στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 201Τελευταίο Μήνυμα: 03-07-15, 14:59 -
Απάτη με αγορά ρούχων μέσω Ίντερνετ. Βοήθεια!
Από agios55 στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 09-01-15, 11:08
Bookmarks