Σελ. 7 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 25678 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 91-105 από 109
    Περιοχή
    3rd Rock from the Sun
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    Nova
    Path Level
    Fastpath
    Χωρίς το Shellshock δεν δούλευε το fork bombing στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν το δώσεις χύμα στο linux θα δουλέψει.

Περιοχή
    internet
    Downloads
    58
    Uploads
    17
    Άρθρα
    9
    Ταχύτητα
    49999 / 4999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GigaSat Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χωρίς το Shellshock δεν δούλευε το fork bombing στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν το δώσεις χύμα στο linux θα δουλέψει.
    Στο δικό μου μια χαρά δουλεύει. Ακόμη και αν ισχυριστείς πως άλλο το δικό σου κινητό, άλλο το δικό μου, χαλαρά κάποιος μπορεί να έχει bundled σε μια εφαρμογή την δική του έκδοση του bash και να το τρέξει.

Αν έπρεπε να ποντάρω κάπου πάντως, θα έλεγα πως το default shell στο κινητό του βίντεο είναι αυτό του busybox και για αυτό δεν τρέχει το fork bomb του bash. Θα αρκούσε δηλαδή το bash -c ... χωρίς την variable του shellshock μπροστά.
    Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
    δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
    Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.

Περιοχή
    3rd Rock from the Sun
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    Nova
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mrsaccess Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο δικό μου μια χαρά δουλεύει. Ακόμη και αν ισχυριστείς πως άλλο το δικό σου κινητό, άλλο το δικό μου.
    Δικό μου λάθος μιας και δεν έβαλα : στο τέλος.
    Είναι Poc αντί για το συνηθισμένο δεύτερο echo τρέχει το fork bomb.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Καλημέρα! για οσους ενδιαφερονται αν εχουν τον futsitsu nas server Q600 δεν περναει με τιποτα το fw της qnap απο τα αντιστοιχα μοντελα δυστυχως, δοκιμασα τα παντα, ευτυχως δεν το χαλασα, ειναι ενα FW πισω η Futsitsu, αν βγαλει update θα λυνει και το bug bash shell οπως ακριβως εκανε και η qnap γιαυτο και το εβγαλε το update.

Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    CISCO Systems K9 SMB
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Nikiforos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα! για οσους ενδιαφερονται αν εχουν τον futsitsu nas server Q600 δεν περναει με τιποτα το fw της qnap απο τα αντιστοιχα μοντελα δυστυχως, δοκιμασα τα παντα, ευτυχως δεν το χαλασα, ειναι ενα FW πισω η Futsitsu, αν βγαλει update θα λυνει και το bug bash shell οπως ακριβως εκανε και η qnap γιαυτο και το εβγαλε το update.
    Το περίμενα ότι δεν θα πέρναγε ! Και προσπαθούσα να στο πω ... αλλά σε έιδα ψημένο τόσο που λέω άστον άμα κάνει μα... την έκανε !

Τυχερός είσαι που δεν το χάλασες

Φιλικά !

Περιοχή
    3rd Rock from the Sun
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    Nova
    Path Level
    Fastpath
    Όποιος έχει όρεξη ας διαβάσει και αυτό The Shellshock Aftershock for NAS Administrators

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DVader Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το περίμενα ότι δεν θα πέρναγε ! Και προσπαθούσα να στο πω ... αλλά σε έιδα ψημένο τόσο που λέω άστον άμα κάνει μα... την έκανε !

Τυχερός είσαι που δεν το χάλασες

Φιλικά !
    Αλλοι το εχουν βαλει αν ειδες τις σελιδες που ειπα, ενας απο εδω μεσα το εβαλε σε Q700 αλλα επειδη ειναι επομενο μοντελο εκει μπαινει με αλλον ευκολο τροπο, στο δικο μου αυτοι που το ειχαν κανει ηταν πολυ καιρο πριν στην εκδοση 3.8.3 3.8.4 πιθανως τωρα κατι να εχουν αλλαξει στο qnap fw και να μην πιανει πλεον, δοκιμασα τα παντα οπως και edit με hex editor και δεν επιασε, χτες παραλιγο να ψοφισει, αλλα τελικα καταφερα και το επανεφερα. Η futsi δεν εχει ακομα βγαλει για κανενα απο τα nas της αναβαθμιση για το bug αλλα αφου τωρα εβγαλε η qnap σε λιγο καιρο και αυτη θα βγαλει, παντα ακολουθει μετα.

Όποιος έχει όρεξη ας διαβάσει και αυτό The Shellshock Aftershock for NAS Administrators
    την βαψαμε δλδ! ευτυχως δεν βγαζω υπηρεσιες του nas απευθειας στο ιντερνετ και συνδεομαι σε αυτον μεσω vpn, επισης εχω πολυ καλο firewall σε mikrotik router os και ελεγχει τα παντα, εχω δει κατα καιρους πολλες ιντερνετικες επιθεσεις, καταγραφονται ολες και οι ip's και τρωνε ban, βλεπω οτι προσπαθουν με port scanners και μετα προσπαθουν με αλλαγες username , pass να μπουν στο μηχανημα, φαντασου να μην εχεις FW τι θα γινοταν δλδ!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nikiforos : 02-10-14 στις 20:21.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Καλημερα, στο nas μου της futsitsu calvin Q600 εμφανιστηκαν ειδησεις δεξια κατω κατω και λεει οτι ειμαστε εκτεθειμένοι, προς το παρον να μην βγαζουμε υπηρεσιες στο ιντερνετ, φανταζομαι μεσω VPN δεν εχουμε προβλημα, και οτι οι developers τους ετοιμαζουν λυση, προφανως νεο FW οπως εκανε και η qnap. Αντε να δουμε! στην σελιδα τους δεν βρηκα την ειδηση και δεν γινεται copy paste απο το Nas, οσοι εχουν NAS της Futsitsu να γνωριζουν μην την πατησουν...
    στο ιντερνετ απο αυτους τους Nas επισης λεει να μην βγαινει καμια υπηρεσια ουτε καν Web server, FTP και εννοειτε η διαχειριση και αλλα πραγματα.
    Ερώτηση : Eπειδή ήθελα να κάνω openvpn server στο NAS φαντάζομαι δεν είναι καλή ιδέα ετσι? καλύτερα να περιμένω το update?

Περιοχή
    3rd Rock from the Sun
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    Nova
    Path Level
    Fastpath
    Ερώτηση : Eπειδή ήθελα να κάνω openvpn server στο NAS φαντάζομαι δεν είναι καλή ιδέα ετσι? καλύτερα να περιμένω το update?
    Εννοείται ότι θα περιμένεις το update.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Εννοείται ότι θα περιμένεις το update.
    ok thanks. Θα φτιάξω του ΜΤ το ovpn server προς το παρον, απλα εκει υποστηριζει μονο TCP και ηθελα στο NAS για UDP. Εβαλα αυτοματες ενημερωσεις μολις βγαλει κατι η futsi θα με ενημερωσει. Αν και σημερα εκανα αναβαθμιση το bash με την εντολη ipkg update απο κονσολα στο nas παλι υπαρχει το bug, μονο νεο FW μας σωνει!

Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    CISCO Systems K9 SMB
    Καλημερα, στο nas μου της futsitsu calvin Q600 εμφανιστηκαν ειδησεις δεξια κατω κατω και λεει οτι ειμαστε εκτεθειμένοι, προς το παρον να μην βγαζουμε υπηρεσιες στο ιντερνετ, φανταζομαι μεσω VPN δεν εχουμε προβλημα, και οτι οι developers τους ετοιμαζουν λυση, προφανως νεο FW οπως εκανε και η qnap. Αντε να δουμε! στην σελιδα τους δεν βρηκα την ειδηση και δεν γινεται copy paste απο το Nas, οσοι εχουν NAS της Futsitsu να γνωριζουν μην την πατησουν...
    στο ιντερνετ απο αυτους τους Nas επισης λεει να μην βγαινει καμια υπηρεσια ουτε καν Web server, FTP και εννοειτε η διαχειριση και αλλα πραγματα.
    Νικιφοράκο μου ! καλησπέρα !

Γενικά δεν θα έστεινα ποτέ VPN Server πάνω στο nas ανεξάρτητα αν υπάρχει το bug ή όχι ! Θα το έστεινα πάνω σε κάποιο router όπως είναι το microtik που έχεις έτσι και αλλιώς ! Δεν το θεωρώ ασφαλές σαν ιδέα !

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Καλησπέρα, γιατι το λες αυτο? καλο το mikrotik αλλα δυστυχως στο openvpn δεν υποστηριζει UDP, αληθεια εσυ που τα ξερεις καλα αυτο αποτελει προβλημα καπου? εννοω αν ολοι οι ovpn servers ειναι σε TCP μονο. Τωρα για το nas ακομα περιμενω το update fw για να λυσουμε το bug.

Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    CISCO Systems K9 SMB
    Καλησπέρα, γιατι το λες αυτο? καλο το mikrotik αλλα δυστυχως στο openvpn δεν υποστηριζει UDP, αληθεια εσυ που τα ξερεις καλα αυτο αποτελει προβλημα καπου? εννοω αν ολοι οι ovpn servers ειναι σε TCP μονο. Τωρα για το nas ακομα περιμενω το update fw για να λυσουμε το bug.
    Δεν έχω πρόβλημα με το OpenVPN απλά δεν θα έβαζα ποτέ τον VPN Server μου πάνω στον ίδιο server με τα δεδομένα μου !!!

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DVader Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν έχω πρόβλημα με το OpenVPN απλά δεν θα έβαζα ποτέ τον VPN Server μου πάνω στον ίδιο server με τα δεδομένα μου !!!
    Καλημερα! αυτο γιατι δεν καταλαβα, υπαρχει προβλημα? και οκ πες να μην το κανω, του mikrotik υποστηριζει μονο TCP αυτο με περιοριζει καπου? κατα καιρους ειχα διαβασει οτι χωρις UDP καποια πραγματα δεν παιζουν πχ live streaming οπως ας πουμε απο καναλια, ειναι αληθεια αυτο? τωρα παιζω με vpn pptp να το αφησω ετσι τι λες? επειδη ειναι λιγο offtopic αυτα αν θες συνεχιζουμε με pm's. Ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα που ειναι ο αστερισκ επανω στο Nas γιατι δεν εχω αλλη επιλογη να μπει αλλου, αλλα δεν βγαινει ιντερνετ απευθειας.

Περιοχή
    Στο σπίτι του Θόδωρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    Χίλια/Χίλια
    ISP
    INALAN
    Router
    UniFi Express
    You thought there would be a funny slogan here.
    You just fell for one of my classical pranks.
    Bazinga

Σελ. 7 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 25678 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-07-14, 20:59
  2. μπαίνω σε όλα τα internet έχτος το δικό μου win7
    Από MeKsexase στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-06-14, 00:09
  3. Gaming pc / συνθεση λογικα απο e-shop (ανοικτος σε ολα τα κατστηματα)
    Από Diffakoc στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-06-14, 11:26
  4. Μηνύματα: 47
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-14, 13:54
  5. Μέσα σε όλα τα άλλα, η Αμερική χάνει και τον έλεγχο του ίντερνετ
    Από ciaoant1 στο φόρουμ Γεγονότα και Απόψεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-11-13, 14:41

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα