Μου είχε συμβεί δύο φορές με την υλοποίηση μέσω της εφαρμογής NBG Mobile Banking.
Είχα επικοινωνήσει μαζί τους και ήταν πρόβλημα από τη δική τους πλευρά της υλοποίησης.
Στην παρακάτω εικόνα μάλλον κάποιο θέμα στην επικοινωνία/ επιβεβαίωση από τον remote token service server.
Πέρασα την κάρτα στο google pay και σταμάτησαν αυτά.
Εμφάνιση 8.596-8.610 από 8613
-
02-02-23, 17:36 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8596
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zeronero : 02-02-23 στις 17:42.
Mono No Aware
-
02-02-23, 20:33 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8597
-
13-02-23, 23:18 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8598
https://www.eurobank.gr/el/lp/katath...eres-apodoseis
Ξαφνικά εως 2.5% σε προθεσμιακή? Που ήταν στον πάτο τα επιτόκια?Θαυμάζετε αλλά δεν αγγίζετε
-
14-02-23, 00:31 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8599
-
15-02-23, 23:08 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8600
υπάρχει κάποιο θέμα με το άνοιγμα λογαριασμών γενικότερα σε τραπεζες εδω στην Ελλάδα?
Μου ειπαν στην attica οτι υπάρχει σοβαρό θέμα ασφαλείας εδω και περίπου 3 μήνες το οποίο δεν αφορά την τράπεζα τους αλλα τις περισσότερες και δεν τους επιτρέπει το άνοιγμα λογαριασμών εκτός αν ειμαι ήδη πελάτης η θελήσω να ανοίξω λογαριασμό με κατάθεση 1500 ευρώ τα οποια θα δεσμευτούν για κάποιο διάστημα (προθεσμιακος?)
Στο τηλεφωνικό τους κέντρο μου ειπαν απλα να πάω σε μια τράπεζα τους με τα βασικά χαρτιά.
-
15-02-23, 23:11 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8601
-
16-02-23, 01:47 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8602
-
16-02-23, 09:07 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8603
νόμιζα οτι μου κανουν πλάκα και αυτή έδειχνε και κάπως περίεργη, σαν να ειχε τα θέματα της..
Και μου είπε τετοιο ψέμα μπροστά σε ολο το προσωπικό?
- - - Updated - - -
μήπως και γλυτώσω το κοστος ανάληψης σε απομακρυσμένα σημεία που υπαρχει μονο το euronet atm.
παίζει?
-
16-02-23, 14:01 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8604
Ενδεχομένως να είναι ενημερωμένοι και οι υπόλοιποι. Σε μένα προσωπικά μου έχουν πει αρκετές μπαρούφες για να μου πουλήσουν πιστωτικές, ασφάλεια κλοπής και ότι άλλο θες. Μια φορά είχα πάει με την μητέρα μου για να της ανοίξω λογαριασμό, με έδιωξαν από το κατάστημα δήθεν για να μην είμαστε πολλά άτομα μέσα στο κτίριο λόγω κόβιντ, και προσπάθησαν να πουλήσουν ασφάλεια κλοπής στην μητέρα μου (η οποία κιόλας είναι κάπως ηλικιωμένη και δεν ξέρει). Της είπαν δήθεν ότι δεν θα μπορούν να της βγάλουν χρεωστική κάρτα αν δεν κάνει την ασφάλεια. Με πήρε τηλέφωνο μέσα από το κατάστημα και της είπα να μου δώσει την πωλήτρια, η οποία όλως τυχαίως ήταν και η διευθύντρια του καταστήματος. Της είπα πολύ απλά ότι θα προχωρήσω σε καταγγελία. Όταν βγήκε η μητέρα μου έξω ήταν όλα εντάξει, δεν της πούλησε κάτι "περίεργο" και μου είπε η μητέρα μου ότι δεν ήθελε η άλλη να την τρέχω στα δικαστήρια.
Για να μην κοιμάστε τα βράδια
My adslgr.com account password is the last 7 digits of π. No hackers so far.
Hello, I'm Death. You may be familiar with my Blue Screen.
-
16-02-23, 14:39 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8605
γ@μω το σπίτι τους τα πηρα με αυτο που είπες.
Πηρα και στο τηλεφωνικό και μου ειπαν καμία σχέση αυτα που μου ειπαν και άρχισαν να λένε για πολιτική καταστήματος.
Να ακουσω της λεω εσενα στο cc και να παω εκει με τα χαρτια που μου ειπες και να χασω τον χρόνο μου.
Δεν ηξερε τι να πει αλλα δεν ηθελε να πει οτι εχει και μαλάκες συναδέλφους.
Θα γινει κατι αν στειλω καποιο email για παραπονα η μπορω να κανω κάτι να τους σπαω τα αρχίδι@ ?
Να παω να ξεκινησω την διαδικασία για κατάθεση προθεσμιακης πχ 30 χιλιάρικα και μετα να τις πω άλλαξα γνώμη η ξα τους κλεινω ραντεβου συνέχεια και να μην πηγαινω?
Για πείτε καμιά ιδεα.
-
16-02-23, 17:16 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8606
Παιδιά και στην Πειραιώς που πήγα όταν την χρειάστηκα για μισθοδοσία τις ίδιες μαλακίες έλεγαν. Απο ασφάλεια μέχρι συνταξιοδοτικό πήγαν να μου πουλήσουν. Ήταν ο διευθυντής πάνω απο την κοπέλα και την αγριοκοίταζε. Του λέω μην την αγριοκοιτάζεις αλλιώς θα μου πληρώνεις εσύ αυτά που πάτε να μου πουλήσετε. Ανάσα ο χαρτογιακάς. Δεν πειράζει...ξύδι και τους πέρασε
Θαυμάζετε αλλά δεν αγγίζετε
-
16-02-23, 17:22 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8607
Από την αρχή ξεκαθάρισα στην Πειραιώς να μην μου προσθέσουν νταβατζιλίκια σε λογαριασμό μισθοδοσίας όπως και έγινε.
-
16-02-23, 17:25 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8608
-
16-02-23, 17:41 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8609
Όχι. Ούτε ασφάλειες, ούτε χρεώσιμα sms. Δεν μπήκε τίποτα. Έτσι ζήτησα.
Παλαιότερα είχα θέμα και σταμάτησα την συνεργασία.
Είχα στείλει επιστολή στην τράπεζα και την απάντηση την πήγα στο κατάστημα τώρα που ξανά άνοιξα αναγκαστικά λόγω εργοδότη.
Αν έρθει τώρα σε κάνα χρόνο καμιά χρέωση θα το δούμε
-
27-02-23, 02:52 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8610
Αποδράστε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας με καύσιμα κίνησης ελίν και κερδίστε έως 6% €πιστροφή.
6% €πιστροφή με πιστωτικές
3% €πιστροφή με χρεωστικές
κάρτες Eurobank, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.
Η προσφορά ισχύει από 24.2 έως και 28.2 αποκλειστικά στα πρατήρια ελίν που συνεργάζονται με το Πρόγραμμα για συναλλαγές έως 200€.
Όροι και προϋποθέσεις eurobank.gr/epistrofi
δειτε εδω https://elin.gr/ypiresies/prowthitik...-kinisis-elin/καλη χρονια σε ολους με υγεια!! Προσοχη σε οσους χρηστες κοσμοτε double play με χρονο ομιλιας προς κινητα , στο my cosmote ενω εμφανιζει τα λεπτα ομιλιας προς κινητα δεν ενημερωνεται αμεσα! δειτε την ωρα και την ημερα που εχει γινει η τελευταια ενημερωση! αλλιως χρεωση 0,50ευρω/λεπτο αμα ξεφυγετε!!
Παρόμοια Θέματα
-
Ποιά θεωρείτε ότι είναι τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της Tellas?
Από gtl στο φόρουμ WindΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-08, 21:31 -
Aπο On σε Net One-συγκριτικα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα των δυο εταιριων.
Από zatast στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-07, 17:13 -
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα φορητότητας
Από Mosxutus στο φόρουμ WindΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-07, 22:02 -
Συνδέσεις τύπου 1 Bill ...πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
Από NoYmErOs στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 23-12-06, 10:05 -
REISER 4 - Πλεονεκτήματα/Μειονεκτήματα.
Από mich83 στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 13-07-06, 15:30
Bookmarks