Χρεωστικες καρτες απλα σου παρεχουν την δυνατοτα ευκολης προσβασης στα χρηματα του λογαριαμου σου που εχεις στην τραπεζα (alfa bank).Χρησιμοποιειται ακριβως όπως και η πιστωτική καρτα αλλα δεν σου δινει την δυνατοτητα υπερ-αναλυψης.
Εάν δηλ . εχεις 200€ στον λογαριασμο σου , αυτά και μονο τα λεφτα μπορεις να ξοδέψεις. Για αυτό και πολλα ατομα για ασφαλεια ,χρησιμοποιουν αυτές τις καρτες για τις αγορες τους στο διαδικτυο !
Οσο αφορα , την καταθεση μεσο ΑΤΜ , όχι δεν γραφεις εσυ κατι πανω στο φακελο . Αυτό γινεται από το ΑΤΜ.
Ελπιζω να σε κάλυψα!
Φιλικα, Μ.
Εμφάνιση 16-30 από 8776
-
27-04-07, 22:43 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Πια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-b #16
-
27-04-07, 23:23 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Πια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-b #17
οκ με καλυψες ευχαριστω
-
27-04-07, 23:31 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Πια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-b #18
-
28-04-07, 00:36 προπληρωμενη καρτα #19
ποια εναι τωρα η καλυτερη προπληρωμενη καρτα για αγορεs στο ιντερνετ οπωs στο ebay και σε ελληνικα site
-
28-04-07, 02:39 Απάντηση: προπληρωμενη καρτα #20
-
28-04-07, 15:24 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Πια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-b #21
Τελικά μετά από αυτή τη συζήτηση ποιό είναι το συμπέρασμα: Τράπεζα Πειραιώς ή Alpha Bank?
Και όταν στην Aplha Bank γραφεί κάποιος
"3.3 Αρνητικά:
1. ελάχιστή χρεώση ανα 6 μήνες ανάλογα με το ποσο που έχεις στον λογαριασμό σου"
τι εννοεί?? Πόσο % είναι σε σχέση με το ποσό που έχεις στον λογαριασμό σου?
Από ότι κατάλαβα συμφέρει η Τράπεζα Πειραιώς ή κάνω λάθος?
Πάντως από μια προπληρωμένη κάρτα Visa που ήμουνα έτοιμος να αγοράσω, η χρεωστική συμφέρει πολύ πιο πολύ αφού δεν υπάρχουν έξοδα ή προμήθειες όταν κάνεις ανάληψη απο ένα ΑΤΜ.
Ευχαριστώ που μου ανοίγετε τα μάτια!!!!
-
29-04-07, 14:28 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Πια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-b #22
Ναι δεν υπάρχει προμήθεια στην κατάθεση και ανάληψη μετρητών. Επίσης δεν υπάρχει προμήθεια και στις online αγορές, γιατί αν δεν κάνω λάθος στις προπληρωμένες κρατάνε προμήθεια και όταν είναι να κανεις online αγορά ενώ στις χρεωστικές δεν υπάρχουν προμήθειες για τίποτα (τουλάχιστον τις πειραιώς που ξέρω)
Για την alpha δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν την χρησιμοποιώ. Η διαφορά πάντως πρέπει να είναι στον λογαριασμό που θα ανοίξεις, δηλαδή στην πειρεως δεν υπάρχει κανένα οριο στο πόσα λευτα θα έχεις μεσα για να υπάρχει η για να μην υπάρχει σε χρέωση ενω στην alpha έχει κάτι τέτοια ψιλάΤελευταία επεξεργασία από το μέλος InVADeR : 29-04-07 στις 14:37.
-
29-04-07, 17:42 Χρεωστικές #23
Ευχαριστώ InVADeR!!
Αν μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει και για την Alpha Bank θα του ήμουν ευγνώμων!Σχετικά με τον λογαριασμό και το πόσα χρήματα πρέπει να έχει κάποιος μέσα.
Πάντως τελικά οι μόνες τράπεζες που αξίζουν να ασχοληθεί κάποιος είναι αυτές οι δύο: Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς??
Και από ότι έχω καταλάβει πιο πολύ συμφέρει η Πειραιώς??- Νομίζω πως στην Πειραιώς δεν υπάρχει κατώτατο όριο χρημάτων που ΠΡΕΠΕΙ να έχεις καταθέσει στον λογαριασμό-
Αν κάνω λάθος, πείτε τό μου!!!
-
29-04-07, 23:18 Απάντηση: Χρεωστικές #24
Με 0 λεφτα ανοιγεις λογαριασμο στο ονομα σου ,οπως εχω κανει και εγω για παιχνιδια πονταρισματος στο διαδικτυο
εκτος οτι ειναι και ποιο σωστη τραπεζα οταν οι αλλοι απο εξωτερικο σου κανουν καταθεση δεν εχεις κανενα προβλημα ,σε σχεση με αλλες που εφτασαν μεχρι και να μπλοκαρουν τον λογαριασμο μου για 1 μηνα μεχρι να δουν απο που και καλα προερχονται τα χρηματα
-
30-04-07, 00:12 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Πια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-b #25
Έχω μια ερώτηση να κάνω..
Έχω λογαριασμό στη EUROBANK και μια κάρτα για το ΑΤΜ η οποία γράφει πάνω EUROLINE DEBIT..
Είναι λοιπόν ΚΑΙ χρεωστική Η πρέπει να τους ειδοποιήσω να μου την κάνουν χρεωστική??
Το ρωτάω γιατί μπορεί όλες η κάρτες να γράφουν το ίδιο και κατόπιν απαίτησης να γίνονται και χρεωστικές..
-
02-05-07, 23:46 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Πια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-b #26
Παιδια ψηνομαι να ανοιξω ενα λογαριασμο στην Πειραιως, αν τα πραγματα ειναι ετσι οπως τα λετε. Αυτη τη στιγμη με την εθνικη συνεργαζομαι και εχω μια εθνοκασ που δυστυχως δεν κανει για online αγορες...Αν κανω μεταφορα χρηματων απο την Εθνικη στην Πειραιως μεσω ebanking υπαρχει καποια χρεωση?
edit:Ξεχασα να ευχαριστησω τον invader και τα αλλα παιδια για τις πληροφοριες!
Επισης στην παραπανω περιπτωση που ρωταω τελικα κρατανε προμηθεια και οι 2 τραπεζες...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος contime : 03-05-07 στις 15:03.
-
05-05-07, 00:57 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Πια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-b #27
-
05-05-07, 17:38 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Πια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-b #28
Nαι το εψαξα και ειδα οτι υπαρχει προμηθεια, αρκετα τσουχτερη μαλιστα...
Το πολυ πολυ να βαζω χρηματα απο το ατμ, που απ' οτι ειδα δεν εχει καποια χρεωση. Ο οδηγος που εφτιαξες παντως ειναι κατατοπιστικοτατος!
-
14-05-07, 02:31 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Πια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-b #29
Παιδιά, προσπαθώντας να βγάλω χρεωστική αντιμετώπισα σοβαρό πρόβλημα με την Εμπορική Τράπεζα και τελικά κατέληξα στην Πειραιώς, που οι άνθρωποι με εξυπηρέτησαν αμέσως. Αν θέλετε να διαβάσετε τί τράβηξα μπορείτε να πάτε στο:
http://kostgiann.wordpress.com/
Έχω κάνει 2 posts με τον τίτλο Χρεωστική κάρτα. Στο πρώτο περιγράφω την περιπέτεια στην Εμπορική και στο δεύτερο τη σύντομη διαδικασία στην Πειραιώς.
Είχα αγανακτήσει!!!
-
14-05-07, 11:21 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Πια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-b #30
Παρόμοια Θέματα
-
Ποιά θεωρείτε ότι είναι τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της Tellas?
Από gtl στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-08, 21:31 -
Aπο On σε Net One-συγκριτικα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα των δυο εταιριων.
Από zatast στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-07, 17:13 -
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα φορητότητας
Από Mosxutus στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-07, 22:02 -
Συνδέσεις τύπου 1 Bill ...πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
Από NoYmErOs στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 23-12-06, 10:05 -
REISER 4 - Πλεονεκτήματα/Μειονεκτήματα.
Από mich83 στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 13-07-06, 15:30
Bookmarks