η κάρτα απο πίσω γράφει valid worldwide;
Εμφάνιση 46-60 από 8776
-
16-05-07, 22:33 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Πια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-b #46
-
16-05-07, 22:40 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Πια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-b #47
-
16-05-07, 22:42 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Πια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-b #48
-
16-05-07, 22:48 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Πια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-b #49
Ωραια,πες πως ισχυει αυτο...δηλαδη γι'αυτο βγαζει μηνυμα λαθους στο paypal;Aν ηταν να μην ισχυε δεν θα μου το ελεγαν απο την τραπεζα;
EDIT:Πηρα την τραπεζα Πειραιως και μου ειπαν οτι μπορει να χρησημοποιηθει για αγορες στο εξωτερικο!Οποτε δεν φταει αυτο,κατι αλλο ειναι!Παντως εχω παρατηρησει οτι οι καινουργιες καρτες δεν εχουν το σημα visa electron αλλα σκετο visa!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος metalmike : 16-05-07 στις 23:24.
-
16-05-07, 23:06 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Πια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-b #50
-
16-05-07, 23:40 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Πια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-b #51
Aυριο ειχα σκοπο να ανοιξω ενα λογαριασμο και να βγαλω μια wincard.
Χτες τους ειχα παρει τηλεφωνο και μου ειπαν οτι μπορει να συνδεθει με paypal...Τι ισχυει τελικά?
-
16-05-07, 23:46 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Πια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-b #52
-
16-05-07, 23:55 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Πια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-b #53
Φιλε κι εγω οπως λεω πιο πανω πηρα τηλεφωνο πριν κανα μισαωρο και μου ειπαν οτι μπορεις να κανεις αγορες απο το εξωτερικο και οτι συνεργαζεται κανονικα με το paypal!Παντως θα σου προτεινα να περιμενεις λιγο την υποθεση μου να δουμε αν τελειωσει θετικα,θα ποσταρω εδω και θα ενημερωνω!
Mα φιλε μου το ξερω αυτο,αφου τα βαζεις τα χρηματα στον φακελο και πρεπει να ελεγχτει μετα απο την τραπεζα μεσα,το προβλημα μου ειναι οτι δεν την δεχεται το paypal το οποιο ειναι ασχετο αν εχω βαλει χρηματα μεσα ή οχι!
Κατι μου λεει παντως πως οντως πρεπει απλα να περιμενω γιατι κατι τετοιο εγραψε και ο φιλος kostgiann εδω:"Στις 10κ30 βγήκα από την τράπεζα και γύρισα στο σπίτι. Λίγο αργότερα μπορούσα να έχω πρόσβαση στον λογαριασμό μου ηλεκτρονικά και την επόμενη μέρα, επεδή χρειάστηκαν κάποιες ώρες μέχρι να ενημερωθεί η κάρτα, έκανα εγγραφή στο PayPal. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τί ανακούφιση ένιωσα όταν η κάρτα μου έγινε δεκτή."Τελευταία επεξεργασία από το μέλος metalmike : 16-05-07 στις 23:58.
-
16-05-07, 23:58 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Πια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-b #54
-
17-05-07, 00:30 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Πια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-b #55
-
17-05-07, 10:43 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #56
Και ναι...πριν λιγο δοκιμασα να κανω add card και την δεχτηκε
επρεπε απλα να περιμενω λιγο οπως ειπα μαλλον!Ουφ,ανακουφιση,χαχαχαχαχα!Οποιος θελησει να την βγαλει ας την βγαλει αφοβα λοιπον
-
17-05-07, 12:58 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #57
-
17-05-07, 13:57 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #58
-
17-05-07, 14:45 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #59
Σήμερα ειδα δυστυχώς το thread και δεν προλαβα να σε βοηθησω-ενημερώσω.
Ο λογος που σου εκανε απόρριψη ειναι επειδή δεν ειχες λεφτα μεσα στην καρτα για να τραβηξει το paypal. Να σου εξηγήσω ακριβως για να καταλαβεις. Οταν βαζεις λευτα μεσα στο λογαριασμο σου την μέρα που τα βαζεις δεν μπορείς να χρησημοποιησης τα χρήματα αυτα, θα ενεργοποιηθούν την επόμενη μερα, εαν μπεις και στο e-banking θα δείχνει το ποσο που κατέθεσες στην κατηγορία "Ποσό Μή Διαθέσιμο Λόγω Αξίας Ημέρας"
Ελπίζω να κατάλαβεςΤελευταία επεξεργασία από το μέλος InVADeR : 17-05-07 στις 14:46.
-
17-05-07, 14:57 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #60
Παρόμοια Θέματα
-
Ποιά θεωρείτε ότι είναι τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της Tellas?
Από gtl στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-08, 21:31 -
Aπο On σε Net One-συγκριτικα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα των δυο εταιριων.
Από zatast στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-07, 17:13 -
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα φορητότητας
Από Mosxutus στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-07, 22:02 -
Συνδέσεις τύπου 1 Bill ...πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
Από NoYmErOs στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 23-12-06, 10:05 -
REISER 4 - Πλεονεκτήματα/Μειονεκτήματα.
Από mich83 στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 13-07-06, 15:30
Bookmarks