Εμφάνιση 721-735 από 8776
-
08-07-10, 13:35 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #721
-
10-07-10, 15:27 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #722
Μια ερώτηση.
Υπάρχει καποια τραπεζα εκτός απ' τις Alpha/ Πειραιώς που να γίνεται δεκτή η χρεωστική για αγορές μέσω ιντερνετ?
-
10-07-10, 15:54 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #723
Υπάρχει η χρεωστική της Τράπεζας Κύπρου, για την οποία ακούω ότι τα πάει σχετικά καλά σε αποδοχή, αλλά δεν την έχω δοκιμάσει.
Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
10-07-10, 15:55 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #724
Α υπάρχει λοιπόν...
καλώς θα ανοίξω ενα λογαριασμο ταμιευτηρίου στη κύπρου να δω πως τα παει
-
11-07-10, 23:26 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #725
Παιδια τη γινετε με την Visa Debit της Πειραιως ? Το τελευταιο διαστιμα δεν μπορω να την χρησημοποισω πουθενα. Προσπαθησα να βαλω συνδρομη στο Word of warcraft και δεν την δεχετε με καμια! εκανα κανα 7-8 προσπαθεις, παρηγγειλα κατι απο ebay σημερα και δν μπορω να πληρωσω μεσω paypal, αφερεσα την καρτα πηγα να την ξανα βαλω και δεν την δεχεται τωρα!
Γιατι ετσι ? Εποικηνωνισα με πειραιως σημερα θα με παρουν αυριο τηλεφωνο ειπανε...
Στο paypal με βγαζει We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. Please also make sure your credit card billing address matches your PayPal street address.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος InVADeR : 11-07-10 στις 23:41.
-
12-07-10, 04:37 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #726
Πήγα και εγώ να βάλω συνδρομή στο WoW και στην αρχή δεν δεχόταν την κάρτα (χρησιμοποιώ ακόμα την παλιά visa). Μετά διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να κάνω log in στη winbank. Όταν κάποια στιγμή αργότερα έφτιαξε τότε το WoW δέχτηκε κανονικά τη κάρτα. Γενικά έχω δει τελευταία συχνά το internet banking της Πειραιώς να είναι down.
-
12-07-10, 05:15 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #727
Συναλλαγές με hetzner και leaseweb αποτυγχάνουν συνεχως με την "νέα" τσιπαρισμένη debit της Πειραιώς. Το support τους επίσης ήταν απαράδεκτο και αγενές στην περίπτωση μου μπορώ να πω ενώ το winbank δουλέυει σωστά μια στο τόσο πλεον.
Ευτυχώς που είχα debit και prepaid από Kύπρου και κάνω τη δουλειά μου.
-
12-07-10, 07:56 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #728
Ενώ η δικιά μου win της Πειραιώς έληγε 6/11 ξαφνικά δεν μπορούσα να αγοράσω τίποτα. Τελικά έμαθα οτι ακυρώθηκε και οτι θα μου σταλεί η νέα κάρτα. Για να δούμε αν θα έχω και εγώ προβλήματα. Η πλάκα είναι όταν πήρα τηλέφωνο και τους είπα οτι δεν μπορώ να κάνω κάποιες αγορές για άγνωστο λόγο με ρώτησαν αν έχω την green.λολ...
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Α' ΕΘΝΙΚΗ
http://slightlymagic.net
-
12-07-10, 10:52 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #729
Σε ρώτησαν για να δουν αν έχεις ενημερωθεί ότι έχει λήξει η προηγούμενη wincard. Έχουν βγάλει ανακοίνωση εδώ και μήνες σχετικά με τη λήξη της στο τέλος Ιουνίου 2010, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν περιπτώσεις ατόμων που δεν το έμαθαν έγκαιρα και προσπαθούν να κάνουν συναλλαγές με αυτή.
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
12-07-10, 16:27 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #730
Λοιπον έκανα μια κινηση και θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας.
Αν και πολύ κουραστικό, μπήκα στη διαδικασία να στείλω μαιλ σε όλες τις τράπεζες (ναι, σωστά διαβάσατε... ΟΛΕΣ!) ρωτώντας την ίδια ερώτηση σε κάθε μία.
"Η χρεωστική σας κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές μέσω ίντερνετ, καθώς και για συναλλαγές εξ αποστάσεως?"
Μέχρι στιγμής δεν μου έχουν απαντήσει όλες, οποτε σας γραφω για αυτες που μου απάντησαν. Για τις υπόλοιπες σε άλλο ποστ (αν απαντήσουν)
....
Eurobank, ΟΧΙ
Εμπορική, ΟΧΙ
Citibank , ΟΧΙ
Αττικής , OXI
ProBank, ΟΧΙ
Hsbc, ΟΧΙ
Πανελλήνια, OXI
Πειραιώς , η απάντηση ηταν εντελως τυποποιημένη, ουσιαστικά δεν απάντησαν σε αυτο που ρώταγα
Marfin, ΝΑΙ
Κύπρου, ΝΑΙ
-
12-07-10, 16:38 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #731
Πέρα από την ταχύτητα απόκρισης στα αιτήματα μέσω e-mail θεωρώ ότι η έρευνα αυτή εισάγει σημαντικό σφάλμα το οποίο πρέπει να ληφθεί υπόψη, ώστε οι απαντήσεις να θεωρηθούν ενδεικτικές. Για παράδειγμα η Eurobank χρησιμοποιεί ως χρεωστική τη Euroline και σου απάντησε ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για card non present transactions. Αυτή είναι άλλωστε η επίσημη θέση που εκφράζεται μέσω της ιστοσελίδας τους.
Αν πας όμως στο eshop.gr θα διαβάσεις:
Αρχικό μήνυμα από eshop.gr
Ενδιαφέρουσα η περίπτωση της Cash & Buy Visa της Marfin Egnatia. Συνήθως οι τράπεζες προωθούν πιστωτικές και προπληρωμένες (που αποφέρουν περισσότερα κέρδη στην τράπεζα) για αγορές μέσω internet και κρύβουν αυτή τη δυνατότητα των χρεωστικών τους καρτών, εάν αυτή υφίσταται. Έτσι κάνει π.χ. η Τράπεζα Κύπρου για την Κύπρου Debit Card.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ipo : 12-07-10 στις 16:55.
-
12-07-10, 16:39 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #732
Πειραιώς debit έχω χρησιμοποιήσει στο play.com (γιατί δε δεχόταν electron), αλλά όχι την greencard.
-
12-07-10, 17:06 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #733
Στη MarfinEgnatia, η χρεωστική VISA που δίνουν γίνεται όντως δεκτή από Paypal...
-
12-07-10, 20:56 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #734
Σήμερα χρησιμοποίησα(και πήρα) την green και έκανα μια αγορά χωρίς πρόβλημα. Είδωμεν.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Α' ΕΘΝΙΚΗ
http://slightlymagic.net
-
13-07-10, 12:32 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #735
Εγώ έλαβα την καινούργια μου Χρεωστική του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (VISA Electron) αλλά απο συναλλαγές ΓΙΟΚ.
Δεν κάνει τίποτα Online :@
Δοκίμασα απο Paypal μέχρι ανανέωση συνδρομής στην NCSOFT (Lineage II). Πάντα μου έβγαε σφάλμα και οτι η κάρτα μου δεν γίνεται αποδεκτή...
Τι προτείνετε να κάνω; Να βγάλω Πειραιώς; Ή θα έχω και εκεί προβλήματα;
Παρόμοια Θέματα
-
Ποιά θεωρείτε ότι είναι τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της Tellas?
Από gtl στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-08, 21:31 -
Aπο On σε Net One-συγκριτικα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα των δυο εταιριων.
Από zatast στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-07, 17:13 -
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα φορητότητας
Από Mosxutus στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-07, 22:02 -
Συνδέσεις τύπου 1 Bill ...πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
Από NoYmErOs στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 23-12-06, 10:05 -
REISER 4 - Πλεονεκτήματα/Μειονεκτήματα.
Από mich83 στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 13-07-06, 15:30
Bookmarks