Το σκεφτηκα φιλε μου.
Ομως οταν ρωτησα τηλεφωνικα αν γινεται μεσω winbank και μου ειπαν οτι γινεται (αν και δεν ξερω πως),
μου ειπαν οτι απο τη στιγμη που το κανεις,
ακυρωνεται η υπαρχουσα,
και αναμενεις την καινουρια ποτε θα σου ερθει. (6 ευρω, μη ξεχνιομαστε).
Στο ενδιαμεσο χρονικο διαστημα ομως, θα εισαι χωρις καρτα!!!!!!!!!
Δεν ειναι οπως οταν σου στελνουν απο μονοι τους την νεα καρτα οταν ληγει η παλια!!!
Ειναι πολυ δυσκολο λοιπον,
να ακυρωσω αμεσα μεσω winbank την καρτα,
να αιτηθω νεα,
και μετα να παρακαλαω (και εν μεσω καλοκαιριου),
ποτε θα εδεησουν τα ελτα να μου φερουν την καινουργια...
Αυτος ειναι ο λογος που πηγα στο καταστημα,
οπου αμεσα ακυρωνεις παλια, αμεσα παιρνεις καινουργια.
Αλλα δεν ηξερα οτι μπηκε χαρατι 23 ευρω.
Δεν θυμαμαι αν το ειχε ξαναναφερει κανεις εδω, μπορει να το ειπε καποιος κι εμενα να μου διεφυγε.
Τραγικο και απαραδεκτοα απο καθε αποψη.
Θυμιζω οτι και τα εμβασματα προς εξωτερικο, πηραν αυξηση 40%,
απο 1 ευρω, σε 1,40 ευρω, στην πειραιως.
Μαλλον νομιζουν οτι ειμαστε Ελβετια.
![]()
![]()
![]()
Εμφάνιση 8.311-8.325 από 8776
-
30-07-21, 19:29 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8311
-
30-07-21, 20:41 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8312
Πάντως να πούμε ότι η ασφάλεια δεν είναι υποχρεωτική.
Αν τη χρεώθηκες μπορείς να πας (άμεσα θα σου πρότεινα) να την ανακαλέσεις έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης το λέει στους όρους.
-
30-07-21, 20:48 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8313
Αλλάζεις τράπεζα.
Εαν δούν ότι ο κόσμος φεύγει, να δείς πως θα αλλάξουν τροπάρι.
Καλό θα κάνεις στον εαυτό σου και στους άλλους εαν έχεις σωστή καταναλωτική συνείδηση. ΕΣΥ έχεις το πάνω χέρι, αρκεί βέβαια να το αξιοποιήσεις.
ΝΑΙ, καταλαβαίνω, ότι αυτό σημαίνει κάποια ταλαιπωρία εαν πρέπει να ενημερώσεις και να κάνεις αλλαγές για αυτόματες πληρωμες και τα ρέστα. Σαν πρώτη κίνηση, πριν την αλλαγή κάρτας, ΑΛΛΑΞΕ ΤΡΑΠΕΖΑ!
Αυτό πρέπει να το κάνουν ολοι.
Διαφορετικά, το ίδιο θα γίνει και στις άλλες τράπεζες (εαν δεν έχει γίνει ακόμη). Βλέποντας πόσο ηλίθιοι ειμαστε και τις τρώμε αβλεπί, γιατί να μην το κάνουν ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ;;;;;
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΛΟΙ. ΑΜΕΣΩΣ!
QoS: Τι είναι τούτο το πράγμα; Ευρυζωνικά: Μύθοι και πραγματικότητα Οδηγίες Εγκατάστασης Oracle 10G σε Linux (RHEL4)Περι αλόγιστης χρήσης Ιντερνετ
Ikariam.gr anon@AnonCity Guzoos@76:12
-
30-07-21, 20:52 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8314
ρίξε μια ματιά εδω
-
31-07-21, 17:03 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8315
-
31-07-21, 17:10 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8316
Εγω με ενα καθικι σε υποκαταστημα χερσονησου μονο στα χερια δε πιαστηκα γιατι διεταζε να φυγω κιολας και εκδικητικα τυπωσε λαθος ονομα στη καρτα . Μην ακουτε τι σας λενε ειναι εκτος οριων η κατασταση στις βρομοτραπεζες οποια τραπεζα και ναναι οτι και να λενε ... Και μαυριστε στα σχολια την Ergo η οποιο νταβα σου χρεωνουν με το ζορι
-
31-07-21, 17:15 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8317
-
31-07-21, 17:16 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8318
-
31-07-21, 18:11 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8319
Υποχρεωτικό δεν είναι για μας να το πάρουμε, είναι για αυτούς να το πουσάρουν. Και κάποιοι λένε ό,τι θέλουν ανάλογα πώς κόβουν τον κάθε πελάτη (όπου δεν πέφτουν μέσα, ευγενικός δεν σημαίνει και βλάκας). Άσε που δεν είναι και όλοι ενημερωμένοι, αν τους έμαθαν στο κατάστημα να λένε σε όλους υποχρεωτικό θα το πουν και στον γνωστό και παντού. Όποιος δεν έχει όρεξη για καυγά ας ζητήσει ευγενικά να του το δώσουν γραπτά ότι είναι υποχρεωτικό. Και όπως ειπώθηκε, όπως σε όλα τα ασφαλιστικά προϊόντα υπάρχει και περίοδος υπαναχώρησης.
hnesne
-
31-07-21, 18:15 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8320
-
31-07-21, 21:58 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8321
-
01-08-21, 11:58 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8322
Δεν υπάρχει περίπτωση καμία ασφάλιση κάρτας να είναι υποχρεωτική. Ότι και να σας λένε από τράπεζα.
Κινητό: Samsung Galaxy A52s
Νίκος Χανδόλιας
-
01-08-21, 12:50 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8323
Το κακό είναι πως βρίσκουν και τα κάνουν στον απλό κοσμάκη, ενώ σε όσους έχουν κάποιες Χ καταθέσεις δεν λένε τίποτα. Επίσης λόγω της πίεσης στους υπαλλήλους, όπου πλέον δεν πρέπει να λέγονται τραπεζικοί αλλά ασφαλιστικοί υπάλληλοι, και επειδή τους βάζουν υψηλούς στόχους που πρέπει να πιάνουν, έχει παραγίνει το κακό τα τελευταία χρόνια με τέτοιες πρακτικές. Η ειρωνεία είναι πως ενώ είναι και μεγάλοι πελάτες (οι τράπεζες) δεν παίρνουν και κανένα ιδιαίτερο ασφαλιστικό προϊόν με έκπτωση για να πεις ότι αξίζει. Σε κάποια φάση που είχαν κάνει πρόταση για το επαγγελματικό μου το οποίο ήταν διπλάσια η τιμή, και στο αυτοκίνητο +50€ το 6μηνο!
-
01-08-21, 13:01 Re: Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8324Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
-
01-08-21, 13:07 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8325
Είναι τελείως αλήτικο αυτό που κάνουν. Εμένα σε κάποια φάση μπήκε ασφάλεια σε μια πιστωτική κάρτα που είχα πάνω από 4 έτη, αλλά τη συγκεκριμένη τη χρησιμοποιούσα μόνο για συγκεκριμένες αγορές 1-2 φορές το χρόνο. Πρόπερσι βλέπω μια χρέωση 0,07€ λεπτών, και ήταν σα να λέμε η συνδρομή 1% του ποσού της κάρτας. Παίρνω τηλέφωνο ή είχα πάει από το κατάστημα (δε θυμάμαι) και μου λένε πως είναι για την ασφάλεια μου αν ποτέ γίνει κάτι για να πληρώνεται η κάρτα, και τους λέω, άρα να την φουλαρω και να την αφήσω απλήρωτη; Θα τα πάρετε από την ασφαλιστική; Και μου τα μασούσανε πως υπάρχουν όροι, και τους λέω, εσείς να είστε καλυμμένοι για να μη χάσετε φράγκο, και τη συνδρομή θα την πληρώνει ο πελάτης; Άμα είναι και φοβάσαι να μη χάσεις χρήματα, εσυ πρέπει να πληρώνεις τη συνδρομή.
Δηλαδή κάπου έλεος!
Παρόμοια Θέματα
-
Ποιά θεωρείτε ότι είναι τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της Tellas?
Από gtl στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-08, 21:31 -
Aπο On σε Net One-συγκριτικα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα των δυο εταιριων.
Από zatast στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-07, 17:13 -
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα φορητότητας
Από Mosxutus στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-07, 22:02 -
Συνδέσεις τύπου 1 Bill ...πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
Από NoYmErOs στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 23-12-06, 10:05 -
REISER 4 - Πλεονεκτήματα/Μειονεκτήματα.
Από mich83 στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 13-07-06, 15:30
Bookmarks