Ωραιότατα.......
Εμφάνιση 8.641-8.655 από 8776
-
03-06-23, 16:52 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8641Θαυμάζετε αλλά δεν αγγίζετε
-
21-08-23, 17:50 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8642
καλησπέρα ειδα ενα banner στην εφαρμογή της εθνικής το οποίο έλεγε ότι μπορώ να βγάλω χρήματα από μηχάνημα με τη χρήση του NFC χωρίς φυσική κάρτα μαζί μου αν κατάλαβα καλά.
ξέρετε σε ποιες τράπεζες μπορώ να βγάλω χρήματα μόνο με το κινητό?
Το mi pay δουλεύει ακόμα και χωρίς xiaomi συσκευή?
-
21-08-23, 17:55 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8643
-
21-08-23, 18:04 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8644
Στην Κατερίνη τέτοια ATM έχουν θεωρητικά όλες οι τράπεζες (τουλάχιστον η Εθνική, Πειραιώς και Άλφα). Με κινητό δεν έχω δοκιμάσει, αλλά με κάρτα που δοκίμασα (χωρίς να την βάλω στη σχισμή, μόνο πλησιάζοντάς την εκεί που υπάρχει το αντίστοιχο σήμα), το κατάφερα μόνο στην Εθνική.
Κινητό: Samsung Galaxy A52s
Νίκος Χανδόλιας
-
21-08-23, 18:43 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8645
Μόνο ΕΤΕ και Eurobank έχουν ανέπαφες με κάρτα στα ATM. Οι υπόλοιπες απλά ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.
Θαυμάζετε αλλά δεν αγγίζετε
-
21-08-23, 22:12 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8646
Έχουμε ανοίξει σχετικό νήμα παλαιότερα. Δοκίμασα χθες σε Eurobank και λειτούργησε. Τουλάχιστον σε έλεγχο υπολοίπου. Με ανέπαφη χωρίς πλαστική κάρτα. Με το κινητό και NFC. Σε Alpabank σήμερα τίποτα.
-
22-08-23, 15:22 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8647
Στην Eurobank μπορείς να κάνεις και ανάληψη με το NFC του κινητού
Η Alpha φαίνεται να έχει απενεργοποιημένη την δυνατότητα στα ΑΤΜ της.
-
22-08-23, 15:36 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8648
-
26-08-23, 02:58 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8649
-
07-11-23, 14:14 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8650
Εβγαλε η Πειραιως ανανεωμενους ορους για τη χρηση καρτων σε google kai apple pay. Τους διαβασε κανεις να δουμε αν λεει κατι σημαντικο ;
https://www.piraeusbank.gr/el/Idiwte...triton-parohon
-
17-11-23, 15:52 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8651
Exει αλλάξει κάτι με την εφαρμογή NBG authenticator της Εθνικής;
Την έχω στο δικό μου κινητό (iPhone) και έχω περασμένες τις χρεωστικές των γονιών μου για να πληρώνω τους λογαριασμούς τους απο τις κάρτες τους.
Δεν έχω δακτυλικό αποτύπωμα ούτε Face ID μόνο τον απλό κωδικό. Μήπως φταίει κάτι απο αυτά;
-
17-11-23, 16:39 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8652
-
03-01-24, 07:50 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8653
καλημέρα χρόνια πολλά
Εχει εντοπίσει κάποιος καταστήματα που μπορείς στην ουσία να κάνεις εύκολη ανάληψη μικρου χρηματικού ποσου περνώντας την κάρτα σου απο το pos?
κάτι παρόμοιο με αυτό που είχε ο Βασιλόπουλος παλιότερα σε συνεργασία με την alpha bang με όριο 50 ευρώ.
-
03-01-24, 11:16 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8654
Είχα ανοίξει ένα νήμα που αναφερόταν σε αναλήψεις μετρητών και συναλλαγές με NFC από τα ATM χωρίς δηλαδή την χρήση της πλαστικής κάρτας. Σε κάποια ATM και τράπεζες γίνεται σε κάποιες όχι.
Δεν ξέρω πως έχει εξελιχθεί το όλο θέμα. Αυτό που λες είναι κάτι διαφορετικό. Στην Αυστραλία πριν μια δεκαετία γινόταν σχεδόν παντού.
-
13-01-24, 13:59 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8655
Παρακολουθώ διάφορα θέματα και βλέπω ότι οι γνώμες διίστανται. Έχει κανείς υπόψη αν τελικά οι πληρωμές με κάρτα των λογαριασμών ΔΕΚΟ, αν περνάνε στο αφορολόγητο; Κάποιοι λένε ναι, κάποιοι λένε όχι. Αν έχει σημασία πληρώνουμε Protergia, Vodafone σταθερή, και Cosmote καρτοκινητή. Στο e-banking πάντως κοιτάζοντας βλέπω ότι τις περνάνε στο αφορολόγητο, αλλά δεν ξέρω αν είναι false positive.
Παρόμοια Θέματα
-
Ποιά θεωρείτε ότι είναι τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της Tellas?
Από gtl στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-08, 21:31 -
Aπο On σε Net One-συγκριτικα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα των δυο εταιριων.
Από zatast στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-07, 17:13 -
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα φορητότητας
Από Mosxutus στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-07, 22:02 -
Συνδέσεις τύπου 1 Bill ...πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
Από NoYmErOs στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 23-12-06, 10:05 -
REISER 4 - Πλεονεκτήματα/Μειονεκτήματα.
Από mich83 στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 13-07-06, 15:30
Bookmarks