Kαλησπέρα σε όλους.
Τους τελευταίους μήνες, αν και πληρώνω για να είμαι μέλος του Skroutz Plus, οι χρεώσεις των μεταφορικών (κυρίως ACS), ανεβαίνουν συνεχώς.
Για παράδειγμα παραγγελία μιας κούτας σνακ (πχ 25 τμχ γαριδάκια), πριν μερικούς μήνες ήταν ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά, τώρα βγάζει ΧΡΕΩΣΗ.
Ή πχ Γατοτροφή 10 κιλών, στην αρχή ήταν ΔΩΡΕΑΝ, μετά 5 ευρώ μεταφορικά και τώρα 15 ευρώ.
Αν και ξέρω ότι άλλαξαν τους κανονισμούς, 15 ευρώ μεταφορικά είναι υπερβολικά πολλά και άκρη μέσω της επικοινωνίας από το τηλέφωνο δεν βρήκα.
Από όσο κατάλαβα η ACS χρεώνει ότι γουστάρει και ας είναι ένα μικρό κουτί, με 2-3 κιλά βάρος, μπορεί να στο χρεώσει ως υπέρβαρο άνω των 5 κιλών.
Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, αν είμαι μόνο εγώ ο παθών ή το έχει προσέξει και κάποιος άλλος... Thanks
Εμφάνιση 1-6 από 6
-
10-06-24, 20:01 SKROUTZ - Υπερβολικές χρεώσεις μεταφορικών #1
-
12-06-24, 10:25 Re: SKROUTZ - Υπερβολικές χρεώσεις μεταφορικών #2
μηπως ειχες skroutz plus και σου εληξε; οπως σε πολλους απο μας;
-
12-06-24, 19:50 Απάντηση: Re: SKROUTZ - Υπερβολικές χρεώσεις μεταφορικών #3
Έγινε αυτόματη ανανέωση και είναι πληρωμένη και ενεργή.
Μιλάμε για άθλιες και τρελές χρεώσεις.
Γατοτροφή 10 κιλών μου την βγάζει 20 ευρώ μεταφορικά και με την μείωση 15 και αν επιλέξω 2 τμχ 10 ευρώ αν επιλέξω 3 τμχ. 30 ευρώ !!!! και αν επιλέξω 9 τμχ, δηλαδή 90 ΚΙΛΑ... Πάλι 30 ευρώ!!!!!... ΑΛΛΑ ΝΤΆΛΟΝ...
Ακόμα και για μικρά κουτιά με βάρος λιγότερο από 2-3 κιλά, μου βγάζει χρέωση...
-
13-06-24, 09:23 Re: SKROUTZ - Υπερβολικές χρεώσεις μεταφορικών #4
ε στειλτους τοτε να σου στειλουν τα λεφτα της συνδρομης πισω, ελεος!
-
13-06-24, 14:00 Απάντηση: SKROUTZ - Υπερβολικές χρεώσεις μεταφορικών #5
Κάτι λάθος έχει γίνει διότι πριν λίγο καιρό πήρα 12κιλα τροφή σκύλου και ήταν δωρεάν τα μεταφορικά. Σήμερα επίσης που το έβαλα για αγορά πάλι δωρεάν το βγάζει
-
13-06-24, 15:57 Απάντηση: SKROUTZ - Υπερβολικές χρεώσεις μεταφορικών #6
Έχω επικοινωνήσει τηλεφωνικά, έχω στείλει email στο skroutz, άκρη δεν βρήκα.
Μάλλον η ACS όρισε την περιοχή μου ως ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΗ και ΤΩΡΑ βγάζει χρεώσεις που δεν έβγαζε πριν.
Ακόμα και 3 συσκευασίες αλουμινόχαρτο SANITAS 100cm x 30cm, που δεν της λες ούτε όγκο, ούτε πολύ βαριές, μου βγάζει χρέωση...
15 ευρώ χρέωση????? Τι να μην πω... παλέτα ολόκληρη έχει 50 ευρώ με την μεταφορική....
Bookmarks