Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση 16-21 από 21
    Περιοχή
    Πατρα
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Nrod Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τσάμπα σε ελληνικά σταθερά και ο φτηνότερος ως τώρα για ελληνικά κινητά (0.09 ευρώ/λεπτό).

http://www.justvoip.com/en/index.html

Φυσικά ακόμα ένας κλώνος της Betamax αλλά με καλύτερους όρους από το προτελευταίο κλώνο της www.lowratevoip.com που έδινε 30 freedays και 200 λεπτά free. O καινούργιος δίνει όπως και οι παλιοί 120 freedays και 300 λεπτά την εβδομάδα.

Δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά μάλλον θα τον βάλω κι αυτόν μόλις μου τελειώσουν οι μονάδες στο voipdiscount.
    Προσοχη η Lowratevoip χρεωνει κανονικα και ας εχεις freedays αλλα και χωρις να περασεις τα 200 λεπτα .. Με χρεωνει απο το 1ο λεπτο που εκανα ..Στελνω e-mail για εξηγήσεις και δεν απαντούν .. Καμια ιδεα ??
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος [PWN] ROXAMIS : 04-04-07 στις 20:53.

Περιοχή
    Άγιο Δημήτριο, Κοψαχείλα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    4400/512
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    Sagem 2404
    SNR / Attn
    (dB) / 45(dB)
    Θα σε παρακαλούσα αν έχεις κάτι απτό για τον συγκεκριμένο κλώνο σχετικά με το αν παίζει το SIP να το αναφέρεις. Αλλιώς αν δεν τον έχεις δοκιμάσει, να μην διαδίδεις εσφαλμένες πληροφορίες με βάση τις προηγούμενες εμπειρίες σου με παλαιότερους κλώνους γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιος να πληρώσει την υπηρεσία και τελικά να μην έχει SIP!

Φιλικά πάντα
    ειχα αυτη την εντυπωση,και θυμαμαι οτι καποιος απαντησε οτι δουλευει... σορρυ που δεν εψαξα ολο το φορουμ να σου το βρω

παθαινει κατι κανεις να το δοκιμασει???? οχι αν επαθε κανεις ζημια για να το δοκμασει να τον πληρωσω
    πριν πληρωσει καποιος εχει την δυνατοτητα να το βαλει στο ΑΤΑ του και να δει, με τα δοκιμαστικα λεπτα και τις κλησεις που σου δινει

Αλλιώς αν δεν τον έχεις δοκιμάσει, να μην διαδίδεις εσφαλμένες πληροφορίες
    πολυ απειλητικό σε βρισκω... γραφει πουθενα οτι πρεπει να υπογραφουμε δηλωση του νομου 1599/1986 πριν γραψουμε ενα σχολιο?
    "αναλαμβάνω την ευθυνη των πραξεων μου και των αναγραφόμενών μου σε καθε post, και συντάσσω καθε post μου κατοπιν ωριμου σκεψεως...."

να το ξερω την επομενη φορα καθε post να το καταθετω με τον δικηγορο μου και αντιγραφο του στην ΑΕΠΙ / IFPI για τα πνευματικα δικαιωματα
    ποτε δε ξερεις απο που θα σου ερθει
    παιδια λιγη σοβαροτητα... και ας αφησουμε τον ρολο των administrators ΣΤΟΥΣ ADMINISTRATORS
    ειμαστε μια κοινοτητα,φερθειτε στους αλλους ως ισο προς ισο. δεν ειναι αναγκη επιδειξης γνωσεων ουτε σκληραδας....
    ευχαριστω πολυ καλό ΠΑΣΧΑ

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    131.072/5.120
    ISP
    Unitymedia
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από [PWN] ROXAMIS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσοχη η Lowratevoip χρεωνει κανονικα και ας εχεις freedays αλλα και χωρις να περασεις τα 200 λεπτα .. Με χρεωνει απο το 1ο λεπτο που εκανα ..Στελνω e-mail για εξηγήσεις και δεν απαντούν .. Καμια ιδεα ??
    Δυστυχώς το customer service της Betamax είναι διαβόητο για την κακή φήμη του. Δεν ξέρω να έχουν απαντήσει σε κανέναν ποτέ. Όπως λένε και τα Αμερικανά, you pay cheap, you get cheap.

Η μόνη λύση που έχω βρει είναι να μπαίνω στο φόρουμ της Viopbuster (που ήταν ο πρώτος κλώνος τους) και να ρωτήσω εκεί. Πρέπει όμως να έχεις κάνει εγγραφή στο voipbuster για να δεις το φόρουμ.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    131.072/5.120
    ISP
    Unitymedia
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tasos-tasos Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειχα αυτη την εντυπωση,και θυμαμαι οτι καποιος απαντησε οτι δουλευει... σορρυ που δεν εψαξα ολο το φορουμ να σου το βρω

παθαινει κατι κανεις να το δοκιμασει???? οχι αν επαθε κανεις ζημια για να το δοκμασει να τον πληρωσω
    πριν πληρωσει καποιος εχει την δυνατοτητα να το βαλει στο ΑΤΑ του και να δει, με τα δοκιμαστικα λεπτα και τις κλησεις που σου δινει

πολυ απειλητικό σε βρισκω... γραφει πουθενα οτι πρεπει να υπογραφουμε δηλωση του νομου 1599/1986 πριν γραψουμε ενα σχολιο?
    "αναλαμβάνω την ευθυνη των πραξεων μου και των αναγραφόμενών μου σε καθε post, και συντάσσω καθε post μου κατοπιν ωριμου σκεψεως...."

να το ξερω την επομενη φορα καθε post να το καταθετω με τον δικηγορο μου και αντιγραφο του στην ΑΕΠΙ / IFPI για τα πνευματικα δικαιωματα
    ποτε δε ξερεις απο που θα σου ερθει
    παιδια λιγη σοβαροτητα... και ας αφησουμε τον ρολο των administrators ΣΤΟΥΣ ADMINISTRATORS
    ειμαστε μια κοινοτητα,φερθειτε στους αλλους ως ισο προς ισο. δεν ειναι αναγκη επιδειξης γνωσεων ουτε σκληραδας....
    ευχαριστω πολυ καλό ΠΑΣΧΑ
    Ούτε απειλητικός ήμουν ούτε επίδειξη σκληράδας έκανα φίλτατε tasos

Δημιούργησα ένα νέο θέμα για ένα νέο κλώνο της Betamax, μερικά μέλη είπαν ότι το SIP δε δουλεύει κι εσύ έγραψες ότι δουλεύει χωρίς να το έχεις εξακριβώσει/δοκιμάσει δίνοντας ένα link για άλλο κλώνο της Betamax. Μέχρι εδώ ποιός είναι αυτός που έκανε "επίδειξη γνώσεων";

Στη συνέχεια σε ρώτησα αν όντως ξέρεις ότι δουλεύει το SIP και μου αντεπιτέθηκες με το "απο το να ρωτας και να ρωτας. τοσες μερες θα ειχες κανει την δοκιμη!", χωρίς να φροντίσεις να διαβάσεις το πρώτο μήνυμά μου ότι δεν χρησιμοποιώ SIP και χωρίς να φροντίσεις να δεις ότι δεν είχα κάνει καμία ερώτηση για το SIP πριν. Και συνέχισες να λές ότι δουλεύει γιατί το έγραψε κάποιος (που κλπ κλπ. Ποιός είναι πάλι αυτός που έκανε "επίδειξη γνώσεων";

Ακριβώς επειδή είμαστε ένα ενημερωτικό φόρουμ/κοινότητα που ανταλλάσσουμε εμπειρίες για το DSL και τα παρελκόμενά του, το να διατυπώνουμε ευχολόγια με βάση το τι νομίζουμε ότι θα δουλέψει χωρίς να ξέρουμε ότι θα δουλέψει, έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργεί μόνο σύγχιση και τίποτε άλλο. Προσωπικά δεν πρόκειται να συνεχίσω με το συγκεκριμένο.

Φιλικά πάντα

Περιοχή
    Πτολεμαίδα
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Cyta Double Play
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
    SNR / Attn
    10.0(dB) / 19.0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Και το voipdiscount δινει τα ιδια ? Δηλαδη 120 freedays και 300 mins/week ?

Άρα για Eλλαδα είναι αυτά τα 2 που συμφέρουν με 10 euro credits ?

Περιοχή
    Άγιο Δημήτριο, Κοψαχείλα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    4400/512
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    Sagem 2404
    SNR / Attn
    (dB) / 45(dB)
    και το voipbuster εχει δωσει free sms
    και το webcalldirect εχει 10 cents ανα λεπτο για κινητα

αλλα αν εχεις περισσοτερες κλησεις για Ελλαδα, συμφερει είτε καποιο πακετο απεριοριστων απο εταιρειες στην κανονικη γραμμη σου (forthnet 2play κλπ) η πακετο Voip made in Greece (Altec,Hol κλπ)
    Proud to be an adslgr.com member

Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. project: voip service provider
    Από msti στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) Sip/Iax Hardware
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-10-07, 15:49
  2. voip & adsl provider
    Από kiocon στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-11-06, 16:15
  3. Νέος voip provider
    Από nick190 στο φόρουμ Skype, Betamax, Sip Providers
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-11-06, 12:43