Εμφάνιση 16-21 από 21
Θέμα: Νέος VoIP provider
-
04-04-07, 20:53 Απάντηση: Νέος VoIP provider #16
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος [PWN] ROXAMIS : 04-04-07 στις 20:53.
-
04-04-07, 22:36 Απάντηση: Νέος VoIP provider #17
ειχα αυτη την εντυπωση,και θυμαμαι οτι καποιος απαντησε οτι δουλευει... σορρυ που δεν εψαξα ολο το φορουμ να σου το βρω
παθαινει κατι κανεις να το δοκιμασει???? οχι αν επαθε κανεις ζημια για να το δοκμασει να τον πληρωσω
πριν πληρωσει καποιος εχει την δυνατοτητα να το βαλει στο ΑΤΑ του και να δει, με τα δοκιμαστικα λεπτα και τις κλησεις που σου δινει
πολυ απειλητικό σε βρισκω... γραφει πουθενα οτι πρεπει να υπογραφουμε δηλωση του νομου 1599/1986 πριν γραψουμε ενα σχολιο?
"αναλαμβάνω την ευθυνη των πραξεων μου και των αναγραφόμενών μου σε καθε post, και συντάσσω καθε post μου κατοπιν ωριμου σκεψεως...."
να το ξερω την επομενη φορα καθε post να το καταθετω με τον δικηγορο μου και αντιγραφο του στην ΑΕΠΙ / IFPI για τα πνευματικα δικαιωματα
ποτε δε ξερεις απο που θα σου ερθει
παιδια λιγη σοβαροτητα... και ας αφησουμε τον ρολο των administrators ΣΤΟΥΣ ADMINISTRATORS
ειμαστε μια κοινοτητα,φερθειτε στους αλλους ως ισο προς ισο. δεν ειναι αναγκη επιδειξης γνωσεων ουτε σκληραδας....
ευχαριστω πολυ καλό ΠΑΣΧΑ
-
06-04-07, 17:49 Απάντηση: Νέος VoIP provider #18
Δυστυχώς το customer service της Betamax είναι διαβόητο για την κακή φήμη του. Δεν ξέρω να έχουν απαντήσει σε κανέναν ποτέ. Όπως λένε και τα Αμερικανά, you pay cheap, you get cheap.
Η μόνη λύση που έχω βρει είναι να μπαίνω στο φόρουμ της Viopbuster (που ήταν ο πρώτος κλώνος τους) και να ρωτήσω εκεί. Πρέπει όμως να έχεις κάνει εγγραφή στο voipbuster για να δεις το φόρουμ.
-
06-04-07, 18:03 Απάντηση: Νέος VoIP provider #19
Ούτε απειλητικός ήμουν ούτε επίδειξη σκληράδας έκανα φίλτατε tasos
Δημιούργησα ένα νέο θέμα για ένα νέο κλώνο της Betamax, μερικά μέλη είπαν ότι το SIP δε δουλεύει κι εσύ έγραψες ότι δουλεύει χωρίς να το έχεις εξακριβώσει/δοκιμάσει δίνοντας ένα link για άλλο κλώνο της Betamax. Μέχρι εδώ ποιός είναι αυτός που έκανε "επίδειξη γνώσεων";
Στη συνέχεια σε ρώτησα αν όντως ξέρεις ότι δουλεύει το SIP και μου αντεπιτέθηκες με το "απο το να ρωτας και να ρωτας. τοσες μερες θα ειχες κανει την δοκιμη!", χωρίς να φροντίσεις να διαβάσεις το πρώτο μήνυμά μου ότι δεν χρησιμοποιώ SIP και χωρίς να φροντίσεις να δεις ότι δεν είχα κάνει καμία ερώτηση για το SIP πριν. Και συνέχισες να λές ότι δουλεύει γιατί το έγραψε κάποιος (πουκλπ κλπ. Ποιός είναι πάλι αυτός που έκανε "επίδειξη γνώσεων";
Ακριβώς επειδή είμαστε ένα ενημερωτικό φόρουμ/κοινότητα που ανταλλάσσουμε εμπειρίες για το DSL και τα παρελκόμενά του, το να διατυπώνουμε ευχολόγια με βάση το τι νομίζουμε ότι θα δουλέψει χωρίς να ξέρουμε ότι θα δουλέψει, έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργεί μόνο σύγχιση και τίποτε άλλο. Προσωπικά δεν πρόκειται να συνεχίσω με το συγκεκριμένο.
Φιλικά πάντα
-
07-04-07, 20:49 Απάντηση: Νέος VoIP provider #20
Και το voipdiscount δινει τα ιδια ? Δηλαδη 120 freedays και 300 mins/week ?
Άρα για Eλλαδα είναι αυτά τα 2 που συμφέρουν με 10 euro credits ?
-
07-04-07, 22:18 Απάντηση: Νέος VoIP provider #21
και το voipbuster εχει δωσει free sms
και το webcalldirect εχει 10 cents ανα λεπτο για κινητα
αλλα αν εχεις περισσοτερες κλησεις για Ελλαδα, συμφερει είτε καποιο πακετο απεριοριστων απο εταιρειες στην κανονικη γραμμη σου (forthnet 2play κλπ) η πακετο Voip made in Greece (Altec,Hol κλπ)Proud to be an adslgr.com member
Παρόμοια Θέματα
-
project: voip service provider
Από msti στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) Sip/Iax HardwareΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 23-10-07, 15:49 -
voip & adsl provider
Από kiocon στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 30-11-06, 16:15 -
Νέος voip provider
Από nick190 στο φόρουμ Skype, Betamax, Sip ProvidersΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 16-11-06, 12:43 -
Νέος ADSL provider!(?)
Από NeK στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 25-05-02, 06:00
Bookmarks