Καλησπέρα.
έχω ένα μικρό πρόβλημα... έχω 2 routers
Linksys WAG-354G και FRITZ!Box Fon (αυτό που δίνει η HOL)
Τώρα αυτό που θέλω είναι να συνδέσω/να έχουν και τα δύο(!) Internet
το γιατί είναι και αυτό απλό, το ένα το συνδέω απ'ευθείας με τον δορυφορικό δέκτη DreamBox
και το άλλο δίνει Internet σε άλλο δωμάτιο στο σπίτι...
Πώς μπορώ να διαμοιράσω μια σύνδεση και στα δύο Wirelessly?
---Edit
Το Fritz!BOX υποστηρίζει απ'ότι είδα λειτουργία repeater..
ποιές ρυθμίσεις πρέπει να ενεργοποιήσω/τροποποιήσω?
έχω ήδη σετάρει να "μιλά" στο ίδιο κανάλι με το linksys (CH11) και του έχω δώσει την MAC του linksys πέρα από αυτό τζίφος...![]()
![]()
Εμφάνιση 1-2 από 2
-
16-03-07, 18:38 Μία σύνδεση wirelessly διαμοιρασμένη σε Linksys WAG354G + Fritz!BOX #1
-
17-03-07, 17:43 Απάντηση: Μία σύνδεση wirelessly διαμοιρασμένη σε Linksys WAG354G + Fritz!BOX #2
Θα βγαίνεις κανονικά από το fritz και στο Linksys θα κάνεις τις ρυθμίσεις για router.
Δηλαδή θα ανήκει στο ίδιο δίκτυο με το fritz (ΙΡ, subnet) και για gw θα έχει το fritz.
Το μηχάνημα που θα συνδέεται με το Linksys θα έχει για gw την ΙΡ του Linksys.
Το μηχάνημα που θα συνδέεται στο fritz θα έχει για gw την ΙΡ του frtiz.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
Παρόμοια Θέματα
-
downgrade Linksys WAG354G V2 to 1.01.54 (ή αλλιώς μια δεύτερη ευκαιρία)
Από cohones στο φόρουμ Linksys ADSL modems και routersΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 02-08-07, 01:36 -
Ερώτηση:fritz!fon box over Linksys wag54gs. Γίνεται;;;;
Από ges στο φόρουμ Linksys ADSL modems και routersΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 07-09-06, 17:58 -
Fritz!Box και σύνδεση
Από subsonic στο φόρουμ AVM ADSL modems και routersΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 27-03-06, 02:53 -
Linksys WAG354G απο adsl in a box plus
Από cmos στο φόρουμ Linksys ADSL modems και routersΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 09-01-06, 19:51
Bookmarks