Εμφάνιση 16-25 από 25
-
10-10-14, 11:10 Απάντηση: Η δυνατότητα αγορών στο Google Play Store μέσω Paypal ήρθε και στην Ελλάδα #16
-
10-10-14, 12:55 Απάντηση: Η δυνατότητα αγορών στο Google Play Store μέσω Paypal ήρθε και στην Ελλάδα #17
Απο τα Public για αρχη
https://play.google.com/intl/GR_gr/about/giftcards/
- - - Updated - - -
αν και στην αναζητηση στην σελιδα του Public δεν τις βρηκα....
-
10-10-14, 13:27 Απάντηση: Η δυνατότητα αγορών στο Google Play Store μέσω Paypal ήρθε και στην Ελλάδα #18
Οι αγορές αυτές περιλαμβάνουν και google devices/accessories ή μόνο εφαρμογές;
-
10-10-14, 15:00 Απάντηση: Η δυνατότητα αγορών στο Google Play Store μέσω Paypal ήρθε και στην Ελλάδα #19
-
10-10-14, 19:26 Απάντηση: Η δυνατότητα αγορών στο Google Play Store μέσω Paypal ήρθε και στην Ελλάδα #20
Κάτι ακούγεται και για δυνατότητα να κατεβάζεις εφαρμογές σαν demo
-
11-10-14, 04:19 Απάντηση: Η δυνατότητα αγορών στο Google Play Store μέσω Paypal ήρθε και στην Ελλάδα #21
-
11-10-14, 04:41 Απάντηση: Η δυνατότητα αγορών στο Google Play Store μέσω Paypal ήρθε και στην Ελλάδα #22
-
14-10-14, 00:47 Απάντηση: Η δυνατότητα αγορών στο Google Play Store μέσω Paypal ήρθε και στην Ελλάδα #23
-
23-12-21, 12:52 Απάντηση: Η δυνατότητα αγορών στο Google Play Store μέσω Paypal ήρθε και στην Ελλάδα #24
Νεκρανάσταση στο θέμα και σόρι γι' αυτό αλλά..
Ήθελα να αγοράσω μια giftcard για το γιό μου, που μου ζήτησε για τα Χριστούγεννα..
ΟΚ, μπορώ να του πω, πάμε να δούμε τι θέλεις να αγοράσεις και να το πληρώσω, όπως έχω κάνει και σε άλλα από το play store..
Αλλά είπα να του αγοράσω μια giftcard και να του στείλω στο δικό του account..
Ε, λοιπόν, 7+ χρόνια μετά από αυτή την είδηση, ακόμη μόνο από καταστήματα μπορείς να την αγοράσεις..
Και μάλιστα σε κανένα από τα καταστήματα που αναφέρονται στη λίστα δεν υπάρχει στο site η giftcard να κάνεις αγορά, πρέπει να πας εκεί να την αγοράσεις.
Πήρα πριν λίγο σε μεγάλο κατάστημα και μου είπαν ότι - φυσικά - ούτε τηλεφωνική παραγγελία μπορώ να κάνω αφού δεν είναι διαθέσιμο σαν προϊόν μέσω του site.
Όταν ρώτησα το γιατί, μου είπε ότι "Είναι φυσικό προϊόν και όχι ηλεκτρονικό, γι' αυτό..."
Και απαντάω κι εγώ " Και ένα ψυγείο φυσικό προϊόν είναι, αλλά μπορώ να το παραγγείλω μέσα από το site ή τηλεφωνικά... τι σχέση έχει αυτό;"
Τέλος πάντων η ουσία είναι ότι 7+ χρόνια μετά και στο Ελλαδιστάν όχι μόνο από online καταστήματα δεν μπορείς να αγοράσεις google giftcard, αλλά ούτε και online από φυσικά καταστήματα... Πρέπει να πας εκεί..
Κουκουρούκου....Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ChriZ : 23-12-21 στις 13:02.
Από το 2014 VDSL περίμενα..
Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;
-
23-12-21, 18:24 Απάντηση: Η δυνατότητα αγορών στο Google Play Store μέσω Paypal ήρθε και στην Ελλάδα #25
Καραγκιοζιλίκια. Έχει ένα μαγαζί στο best price αλλά δεν ξέρω αν αξίζει λόγω premium. Χάνεται και το νόημα του "gift" καθώς σου στέλνουν κωδικό.
Παρόμοια Θέματα
-
Το Google Street View τώρα και στην Ελλάδα-Η Ελλάδα στο προσκήνιο με ένα μόνο κλικ
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 123Τελευταίο Μήνυμα: 26-03-15, 14:58 -
Οι Google Movies μέσω του Google Play Store μόλις έγιναν διαθέσιμες στην Ελλάδα
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 31Τελευταίο Μήνυμα: 01-07-14, 00:49 -
Η δυνατότητα είσπραξης χρημάτων για τις εφαρμογές τους στο Google Play Store δίνεται στους Έλληνες developers
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 44Τελευταίο Μήνυμα: 26-05-14, 16:19 -
Google: Διαθέσιμο το Android Device Manager στο Google Play
Από Mouse Potato στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 21-12-13, 07:54
Bookmarks