Εχω συμπληρώσει τη φόρμα ενδιαφέροντος, αλλά δεν επικοινώνησε ΠΟΤΕ κανείς μαζί μου!
Γι αυτό μπήκα στη διαδικασία να σας ρωτήσω εδώ, και μου κλείσατε το θέμα, χωρίς να μου δίνετε ευκαιρία επερώτησης! Αυτό είναι το επίπεδο εξυπηρέτησης στη forthnet;;;!! Αν είναι να βγαϊνει σε αδιέξοδο κανείς μαζϊ σας πριν ακόμη μπορέσει να κάνει αίτηση, καταλαβαίνουμε το after sales service πόσο ανύπαρκτο είναι!
Εμφάνιση 1-2 από 2
Θέμα: Πώς μπορώ να κάνω αίτηση για το web offer 24,90€....γιατί κλείνετε το θέμα χωρϊς εξυπηρέτηση;;
-
17-10-14, 09:23 Πώς μπορώ να κάνω αίτηση για το web offer 24,90€....γιατί κλείνετε το θέμα χωρϊς εξυπηρέτηση;; #1
-
17-10-14, 10:28 Απάντηση: Πώς μπορώ να κάνω αίτηση για το web offer 24,90€....γιατί κλείνετε το θέμα χωρϊς εξυπηρέτηση;; #2
Καλημέρα Vitruvian78,
Σκοπός μας είναι να εξυπηρετήσουμε.
Παραθέτουμε το ερώτημα που έθεσες στο προηγούμενο thread στο οποίο και σε ενημερώσαμε:
Ζητούμε συγγνώμη μιας και δεν έγινε αντιληπτό απο το προηγούμενο μήνυμά σου, ότι έχεις ήδη υποβάλει την φόρμα παραγγελίας και δεν έχεις εξυπηρετηθεί.
Αν θέλεις ενημέρωσέ μας σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο απο τα στοιχεία που έχεις υποβάλει στην φόρμα, ώστε να το ελέγξουμε και να εξυπηρετήσουμε.
Θα σε παρακαλούσαμε επίσης να λάβεις γνώση των κανόνων λειτουργίας του support forum, τους οποίους μπορείς να βρείς εδώ.
Το προηγούμενο thread κλειδώθηκε, σύμφωνα με τους παρακάτω κανονισμούς:
* Το θέμα μόλις απαντηθεί από την Forthnet θα κλειδώνεται.
Αλέξης, Forthnet Support
Παρόμοια Θέματα
-
Ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω εξαγωγή τα είδη/πελάτες/προμηθευτές από Eurofasma?
Από stathopon στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 01-09-14, 00:15 -
Πως μπορώ να βρω ένα προφίλ στο Facebook απο το προφίλ του στο Zoosk;
Από ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΕΑΣ στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 20-01-14, 20:37 -
Διαδικτυακοί απατεώνες, πως μπορώ να προστατευθώ?
Από drhouse στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 17-11-13, 13:33 -
Που μπορώ να βρω οδηγούς για το GIGABYTE TV USB U8000
Από sofoklis78 στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 15-11-13, 21:55 -
Πως μπορώ να κάνω αναίρεση στο Word
Από papresa στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 03-11-13, 14:06
Bookmarks