Ψάχνουμε για βρύσες για καινούριο σπίτι. Είδα και Grohe που άκουσα ότι είναι κορυφή. Αξίζουν τα λεφτά τους; Τα νέα μοντέλα που είναι πιο τετράγωνα είναι και πιο ακριβά.
Χρειαζόμαστε 3 βρύσες (μπανιέρα,νιπτήρας, νεροχύτης).
Είδα επίσης και ideal. Εχει δοκιμάσει κανείς;
Fiore έβαλα μία στο μπάνιο στο σπίτι που μένουμε τώρα. Αλλά μετά από μερικά χρόνια άρχισε να στάζει.
Εμφάνιση 1-15 από 22
-
22-10-14, 18:40 Βρύσες κουζίνας και μπάνιου, αξίζει να αγοράσεις ακριβές; Τι μάρκα προτείνετε #1Shotokan Karate Greece, μη κερδοσκοπική οργάνωση για τη διδασκαλία του Καράτε ως πολεμική τέχνη
Moksu στο γρασίδι
παίρνω προαγωγή, παίρνω δώρα, παίρνω τηλέφωνο αλλά περνώ το δρόμο, περνώ τα μαθήματα, περνάμε τις εξετάσεις
Προσοχή προσοχή έρχεται καταστολή
Anonymous vs Υπουργείο Δικαιοσύνης
-
22-10-14, 18:53 Απάντηση: Βρύσες κουζίνας και μπάνιου, αξίζει να αγοράσεις ακριβές; Τι μάρκα προτείνετε #2
-
23-10-14, 09:02 Απάντηση: Βρύσες κουζίνας και μπάνιου, αξίζει να αγοράσεις ακριβές; Τι μάρκα προτείνετε #3
Οι Ideal Standard είναι μια χαρά από ποιότητα. Για τις αναμεικτικές μιλάω, έχω τέτοιες στο σπίτι δεκατέσσρα χρόνια και έχει χρειαστεί να αλλάξω μόνο ένα μηχανισμό (από τις οκτώ) που έσταζε λίγο κάποια στιγμή, γύρω στη δεκαετία.
Οι Grohe, από ότι θυμάμαι από κάποιο φιλικό σπίτι που είχε θέμα κάποια στιγμή, είχαν κάτι μυστήριους μηχανισμούς με λεβιεδάκια και γραναζάκια, που σκλήραιναν με τον καιρό και θέλανε συντήρηση. Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τεχνολογία, αλλά εκείνη σίγουρα δεν θα την προτιμούσα.
Υπάρχει βέβαια και η λύση των φτηνών μπαταριών (με κόστος μικρότερο κι από ένα ανταλλακτικό μηχανισμό Ideal Standard για ορισμένες). Αν πιάνουν τα χέρια σου και δεν σε νοιάζει να τις αλλάζεις κάθε π.χ. τεσσερα-πέντε χρόνια, είναι κι αυτό μια επιλογή.
-
23-10-14, 23:44 Απάντηση: Βρύσες κουζίνας και μπάνιου, αξίζει να αγοράσεις ακριβές; Τι μάρκα προτείνετε #4
οτι πληρωνεις παιρνεις.....
-
25-10-14, 03:14 Απάντηση: Βρύσες κουζίνας και μπάνιου, αξίζει να αγοράσεις ακριβές; Τι μάρκα προτείνετε #5
Εγώ έχω μια κινεζική θερμομικτηκια εδώ και 14 χρόνια. Εχθές την άλλαξα πρώτη φορά μηχανισμό
[IMG][img]//kat.cr/userbar/giannhs1985.png[/img][/IMG]
-
08-12-14, 21:55 Απάντηση: Βρύσες κουζίνας και μπάνιου, αξίζει να αγοράσεις ακριβές; Τι μάρκα προτείνετε #6
Έχω μια μπαταρία μπανιέρας Ideal Standard MARA
αναμικτική με αυτόματο διανομέα (automatic diverter)
και μετάνιωσα που την πήρα.
Αυτός ο «αυτόματος διανομέας» είναι η πιο ανόητη
επινόηση που έχω δει. Μεταφέρει τη ροή από τη βρύση
στο ντους αν τραβήξουμε έναν δακτύλιο και ανοίξουμε
πολύ τη βρύση. Ως εδώ κανένας αυτοματισμός.
Αν όμως θέλουμε να λουστούμε ελαττώνοντας λίγο τη
ροή ο δακτύλιος επανέρχεται αυτόματα στην αρχική του
θέση και η ροή μεταφέρεται από το ντους στη βρύση!
Δεν υπάρχει τρόπος να λουστείς με χαμηλή ροή!
-
08-12-14, 22:30 Απάντηση: Βρύσες κουζίνας και μπάνιου, αξίζει να αγοράσεις ακριβές; Τι μάρκα προτείνετε #7
Εγώ έχω ένα μίνι διακόπτη στο ντουζ, και το βάζω όσο θέλω....
[IMG][img]//kat.cr/userbar/giannhs1985.png[/img][/IMG]
-
08-12-14, 23:56 Απάντηση: Βρύσες κουζίνας και μπάνιου, αξίζει να αγοράσεις ακριβές; Τι μάρκα προτείνετε #8
-
09-12-14, 00:14 Απάντηση: Βρύσες κουζίνας και μπάνιου, αξίζει να αγοράσεις ακριβές; Τι μάρκα προτείνετε #9
Έχω βάλει ένα τέτοιο εκεί που είναι συνδεμενο το τηλέφωνο του ντουζhttp://www.alexstore.gr/index.php?pa...mid=71&lang=el και πάνω σε αυτό έχω το τηλέφωνο
Έτσι φτιάχνω μια φορά το νερό. Και όταν κάνω μπάνιο το κλείνω για οικονομία.
Η το ανοίγω όσο θέλω.
Γιατί δε μπορώ με την θερμο/κη μπαταρία. Μου σπάει τα νεύρα[IMG][img]//kat.cr/userbar/giannhs1985.png[/img][/IMG]
-
09-12-14, 00:25 Απάντηση: Βρύσες κουζίνας και μπάνιου, αξίζει να αγοράσεις ακριβές; Τι μάρκα προτείνετε #10
Ωραίο, ευχαριστώ.
-
13-12-14, 18:07 Απάντηση: Βρύσες κουζίνας και μπάνιου, αξίζει να αγοράσεις ακριβές; Τι μάρκα προτείνετε #11
Σήμερα αγόρασα αναμεικτική βρύση νιπτήρα. Theorema 70 ευρώ. Η προηγούμενη ήταν πάλι Theorema και κράτησε 26 χρόνια. Η αντίστοιχη (περίπου) Grohe στοίχιζε 130 ευρώ και οι Ideal Standard 240-250 ευρώ.
-
13-12-14, 18:50 Απάντηση: Βρύσες κουζίνας και μπάνιου, αξίζει να αγοράσεις ακριβές; Τι μάρκα προτείνετε #12
Τζάμπα λεφτά ρε δίνεται σε βρύσες. Πάρε μια με ένα 50ρικο. Και είσαι βασιλιάς.
Όταν χαλάσει η βρύση χαλάει ο μηχανισμός που έχει 5 ευρώ. Τον αλλάζεις και πάλι είσαι βασιλιάς[IMG][img]//kat.cr/userbar/giannhs1985.png[/img][/IMG]
-
13-12-14, 20:33 Απάντηση: Βρύσες κουζίνας και μπάνιου, αξίζει να αγοράσεις ακριβές; Τι μάρκα προτείνετε #13
Μόλις έγινε η αντικατάσταση. Δεν υπάρχει καμία σχέση στην ποιότητα κατασκευής της παλιάς με την καινούργια στα εξαρτήματα σύνδεσης και στερέωσης. Στην παλιά είναι μασίφ μπρούτζινα και βαριά, χωρίς να υπάρχουν οξειδώσεις, η βρύση ξηλώθηκε γρήγορα. Στην καινούργια είναι επινικελωμένα και ελαφριά, θα κρατήσουν;
-
13-12-14, 20:40 Απάντηση: Βρύσες κουζίνας και μπάνιου, αξίζει να αγοράσεις ακριβές; Τι μάρκα προτείνετε #14
Πάντως η φτηνή σειρά της Ideal Standard δεκαπέντε χρόνια δεν έχει παραπονεθεί, εκτός από ένα μηχανισμό στους οκτώ.
-
13-12-14, 20:49 Απάντηση: Βρύσες κουζίνας και μπάνιου, αξίζει να αγοράσεις ακριβές; Τι μάρκα προτείνετε #15
Εμένα δεν μου έδειξαν φτηνότερες Ideal Standard. Πιθανόν το μαγαζί προωθεί άλλες. Επαρχία με ελάχιστες επιλογές.
Παρόμοια Θέματα
-
HDD fail, αξιζει να παω σε SSD ;
Από Gianniskriti στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 26Τελευταίο Μήνυμα: 10-07-16, 12:44 -
Pc με windows xp αξίζει να του κάνω upgrade ?!
Από w4ts στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 14-08-14, 13:01 -
Αξίζει να πάω από HOL σε WIND για VDSL;
Από rufous στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 27-06-14, 14:42 -
Αξιζει να παρω 27" οθονη;
Από Lefteris13 στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 07-01-14, 16:30
Bookmarks