Γεια σας!προσπαθώ να ανοίξω το laptop μου και μου γράφει πως δε γίνεται να ανοίξουν τα Windows γιατί λείπει κάποιο αρχείο ή έχει καταστραφεί!Μου γράφει να βάλω κάποιο δίσκο αλλά δεν έχω κάτι...Τι να κάνω??
Εμφάνιση 1-15 από 16
-
25-10-14, 20:09 Δεν ενεργοποιείται το laptop μου #1
-
25-10-14, 23:28 Απάντηση: Δεν ενεργοποιείται το laptop μου #2
Ποια Windows έχεις;;; Aν δεν έχεις δίσκο αποκατάστασης ή το DVD εγκατάστασης θα πρέπει να βρείς από κάποιον άλλον ένα από αυτά τα δύο, εννοείται
με το ίδιο λειτουργικό με το δικό σου και να κάνεις μερικές ενέργειες μέσα από αυτό.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
26-10-14, 12:44 Απάντηση: Δεν ενεργοποιείται το laptop μου #3
Σε ευχαριστω πολύ που απάντησες!Τα Windows 7 έχω...αν κάνω όμως format κ ξαναπερασω τα Windows όλα τα αρχεία μου θα χαθούν?
-
26-10-14, 12:55 Απάντηση: Δεν ενεργοποιείται το laptop μου #4
Το έχεις πάρει απόφαση να κάνεις Format;;;
Αν ο δίσκος είναι χωρισμένος και το λειτουργικό είναι σε δικό του partition και δεν έχεις κάτι σημαντικό σε εκείνο το partition μπορείς να κάνεις και
τα αρχεία σου δεν θα πειραχτούν από το δεύτερο partition.
Αν είναι σκόρπια, μπορείς να πάρεις τα αρχεία σου με ένα Live CD/USB.
Παρεμπιπτόντως, δοκίμασες μήπως μπαίνεις από ασφαλή λειτουργία;;;Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
26-10-14, 13:08 Απάντηση: Δεν ενεργοποιείται το laptop μου #5
Κοίτα επειδή δεν ξέρω κ πολλά από αυτά δεν κατάλαβα κ πολλά από αυτά που μ είπες :P τα αρχεία μ τα έχω αποθηκεύσει στο δίσκο D κ όχι στον C...το δοκίμασα σ όλες τις λειτουργίες κ δεν ανοίγει σε καμία..
-
26-10-14, 13:20 Απάντηση: Δεν ενεργοποιείται το laptop μου #6
Για να μην χάσεις κάτι, επειδή δεν ξέρεις πολλά όπως λες, καλύτερα να πάρεις τα αρχεία σου με τον τρόπο που σου είπα.
Τώρα για την ιστορία, αν κάνεις κανονικό format και επιλέξεις εσύ που θα εγκατασταθεί το λειτουργικό, στην προκειμένη περίπτωση στον C, δεν πειράζονται
τα αρχεία που είναι στον D. Aν κάνεις διαδικασία recovery, ναι θα χαθούν όλα. Υπάρχει η δυνατότητα recovery, ξερεις;;; Το Laptop είχε προεγκατεστημένα
τα Windows ή τα έβαλες εσύ μετά;;;; Tι μάρκα και μοντέλο είναι;;;Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
26-10-14, 13:34 Απάντηση: Δεν ενεργοποιείται το laptop μου #7
Είναι το HP pavilion dv6-1199eg Notebook και είχε από πριν τα Windows 7 κ επειδή δεν άνοιγαν πάλι ένας τεχνικός πέρασε τα Linux κ μετά πάλι τα Windows...δεν ξέρω αν υπάρχει η δυνατότητα recovery κ δεν μ βγάζει κάτι σχετικο...
- - - Updated - - -
Λάθος στην αρχή είχε τα Vista
-
26-10-14, 13:39 Απάντηση: Δεν ενεργοποιείται το laptop μου #8
Στο site της εταιρίας λέει ότι είχε τα Vista.
- - - Updated - - -
Tέλος πάντων, επειδή έχεις αλλάξει λειτουργικό και έχουν γίνει διάφορα(είναι γνήσιο το λειτουργικό;;), πάρε τά αρχεία σου και κάνε Format.
Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
26-10-14, 13:45 Απάντηση: Δεν ενεργοποιείται το laptop μου #9
Ναι τα Vista είχε το διόρθωσα κ παραπάνω..έχω μπερδευτεί μ τόσα που έχω αλλάξει..το cd που μ προτείνεις μπορώ να το κατεβάσω?
- - - Updated - - -
Ναι γνήσιο είναι...
-
26-10-14, 13:47 Απάντηση: Δεν ενεργοποιείται το laptop μου #10Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
26-10-14, 13:50 Απάντηση: Δεν ενεργοποιείται το laptop μου #11
Ok θα το προσπαθήσω..σε ευχαριστω παρα πολύ για τη βοήθεια να σαι καλά.. :-)
- - - Updated - - -
Δεν είναι δικό μου το DVD αλλά ξέρω ότι είναι γνήσιο..
-
26-10-14, 14:00 Απάντηση: Δεν ενεργοποιείται το laptop μου #12Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
26-10-14, 14:04 Απάντηση: Δεν ενεργοποιείται το laptop μου #13
Οκ καταλαβω σε ευχαριστω πολύ!!
- - - Updated - - -
*κατάλαβα
-
26-10-14, 14:12 Απάντηση: Δεν ενεργοποιείται το laptop μου #14
-
26-10-14, 14:18 Απάντηση: Δεν ενεργοποιείται το laptop μου #15
Κοίτα δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε με τα Linux αλλά από τη στιγμή που τα άλλαξα κ μετά δεν μου βγάζει δεύτερη επιλογή για να ανοίξει με τα Linux
Παρόμοια Θέματα
-
Ο υπολογιστής μου δεν ανιχνεύει το ρούτερ μου ασύρματα.
Από hippiemaster στο φόρουμ Ασύρματη ΕυρυζωνικότηταΜηνύματα: 26Τελευταίο Μήνυμα: 28-10-14, 00:58 -
εκανα update drivers gpu και δεν μπουταρει το laptop....
Από Eliaskat στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 10-09-14, 23:00 -
Το Laptop μου αποσυνδέεται συνεχώς από το Internet.
Από pfg στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 30-03-14, 19:28 -
Δεν παίζει τίποτα από ήχο το laptop μου.
Από kateriniotis στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 30-03-14, 18:01 -
Δεν ανοίγει το laptop (motherboard ???)
Από ilias1ar στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 22-03-14, 16:05
Bookmarks