Ρώτησα και στο myphone αλλά δεν έλαβα κάποια κατατοπιστική απάντηση, οπότε ρωτάω και εδώ. Το αυτό:
Υπάρχει κάτι που να μπορεί να γίνει; Μπορούμε να κόψουμε την κλήση σε περίπτωση που ο άλλος (αυτός που έκανε την κλήση) δεν έχει κατεβάσει το ακουστικό;Παιδιά χαιρετώ.
Σήμερα μου συνέβη το εξής περίεργο, με κάλεσε ένας φίλος μου από το σταθερό του τηλέφωνο στο σταθερό μου, είπαμε τα δικά μας και μετά το κλείσαμε. Μισό λεπτό αργότερα ήθελα να κάνω μια άλλη κλήση και προς έκπληξή μου διαπίστωσα ότι ο φίλος είχε ξεχάσει το ακουστικό ανοιχτό και η κλήση δεν είχε κοπεί με αποτέλεσμα να μην μπορώ να καλέσω (μπορούσα να ακούσω ομιλίες μέσα από την συσκευή, ακουγόταν η τηλεόρασή του). Τον κάλεσα από το κινητό μου στον κινητό του και του είπα ότι ξέχασε ανοιχτό το ακουστικό, το έκλεισε και όλα καλά. Επίσης θυμάμαι παλιότερα με είχαν καλέσει από μια εταιρία τηλεπωλήσεων και μιλούσε ο αυτόματος τηλεφωνητής. Το έκλεισα αλλά μισό λεπτό αργότερα που ήθελα να πάρω τηλέφωνο διαπίστωσα ότι η γραμμή δεν είχε κλείσει από την άλλη άκρη και ο αυτόματος τηλεφωνητής μιλούσε ακόμη, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να καλέσω εκεί που ήθελα. Σε αυτή την περίπτωση πως μπορούμε να διακόψουμε την κλήση; Υπάρχει κάποιος τρόπος; (όπως παλιά που λέγανε, δεν σε ακούω καλά, πάρε το 0). Έχω σταθερό ΟΤΕ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Εμφάνιση 1-2 από 2
-
26-10-14, 19:28 Τερματισμός κλήσης σε σταθερό. #1
-
27-10-14, 20:22 Απάντηση: Τερματισμός κλήσης σε σταθερό. #2
Παρόμοια Θέματα
-
Ποιότητα κλήσης σε παρόχους VoIP τηλεφωνίας
Από dimangelid στο φόρουμ Skype, Betamax, Sip ProvidersΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 03-05-15, 12:30 -
εγκατασταση θυρας hdmi(a) σε σταθερο Η/Υ
Από JIMMYSxt στο φόρουμ DVB-T, Tηλεοράσεις, IPTVΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 13-10-14, 01:00 -
Απορριψη εισερχομενων κλησεων σε σταθερο
Από Insomniac στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 18-08-14, 22:40 -
Ερωτηση: pstn - ληψη κλησης σε αλλη συσκευη ενω η γραμμη ειναι κατειλημμενη
Από wanderer1900 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 05-05-14, 14:51 -
Σταθερο τηλέφωνο με αναγνώριση κλήσης στην αναμονή
Από yyy στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 26-12-13, 14:46
Bookmarks