Psyx Άλλαξε η πολιτική της εταιρίας, το παίρνω τηλ ή στέλνω email για να αξιωθούν να ανοίξουν μια πόρτα δεν ισχύει.Πλέον αρνούνται να ανοίξουν οποιαδήποτε πόρτα και αν τους ζητηθεί από κάποιον πελάτη. Αυτό μου είπαν στην τελευταία επικοινωνία που ειχα μαζί τους.
Εμφάνιση 496-510 από 931
-
28-03-07, 08:33 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #496Πήρες την αγάπη μου και την έκανες κουράδα
-
28-03-07, 08:36 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #497
Πάρα πολύ ωραία, αν έστειλες το συστημένο από Αθήνα την Τρίτη, Τετάρτη θα είναι στα χέρια τους.
Σημασία δεν έχει τι κάνεις, αλλά ότι το κάνεις!!!
-
28-03-07, 08:48 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #498
wolfy θα δούμε τι θα γίνει αφού παραλάβουνε την καταγγελία... πάντως με το
Zyxel δεν τίθεται θέμα port forwarding αλλά iptv γιοκ ως γνωστόν...
_DiMoN_ η κοπέλα στα ΕΛΤΑ μου είπε αν τα έστελνα πριν από τις 12, θα
φτάνανε όντως σήμερα... επειδή ήτανε 12:15-12:30, θα φτάσουνε αύριο
Πέμπτη... ίδωμεν..There is no spoon...
-
28-03-07, 09:08 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #499
Έκανα κι εγώ ανερξάρτητη καταγγελία στις παραπάνω αρχές.
Σαφώς και υπέγραψα και σε αυτή που στείλαμε από εδώ πέρα. Μόλις μπορέσω να πάω γραφείο θα στείλω και στις τράπεζες που συνεργάζομαι να μου επιβεβαιώσουν γραπτώς (όχι fax όχι email) ότι δεν κινδυνεύω από την χρήση του webbanking μέσω του δικτύου της ΟΝ.
Όσον αφορά την καταγραφή συνομιλίας δεν ισχύει πουθενά αν δεν ενημερώσεις τον άνθρωπο με τον οποίο μιλάς ότι η συνομιλία καταγράφεται.
Αυτό που πρέπει να κάνουμε άμεσα μέσα από αυτό το Post είναι να στείλουμε ένα απλό email στην ΟΝ χωρίς κοινοποιήσεις σε επιτροπές να μας εξηγήσουν τον λόγο που θέλουν να κρατήσουν τις πόρτες κλειστές. Τον λόγο που θέλουν να έχουν πρόσβαση στα ρουτερ μας.
Νομίζω ότι αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι πιο εύκολο να μας απαντήσουν. Αν υπάρχει δυνατότητα και χρόνος από κάποιους χρήστες να γίνει και μια συνάντηση με κάποιον από την ΟΝ να γίνει αυτή η συζήτηση σε ποιο χαλαρό κλίμα και να καταλάβουμε κι εμείς τι γίνεται. Μπορεί και να έχουν δίκιο. Ας μας το αποδείξουν. Εμείς από την πλευρά μας με τις γνώσεις που έχουμε τους αποδείξαμε ότι έχουν άδικο. Αν μας έχει διαφύγει κάτι ας μας το πουν.
-
28-03-07, 09:19 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #500
Δεν νομίζω ότι θα δεχτεί κανείς μια τέτοια συνάντηση. Άλλωστε δεν είναι και υποχρεωμένοι να το κάνουν. Άσε που έλεγαν θα ανοίξουμε τις πόρτες με ένα τηλεφώνημα. Τώρα δεν γίνεται ούτρε αυτό, οπότε τους εμπιστεύεσαι? εγώ όχι πάντως και τόσο
-
28-03-07, 09:21 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #501
Δεν χάνουμε τίποτα να δοκιμάσουμε. Εγώ πιστεύω ότι κάποιος από εδώ πέρα που γνωρίζει καλά τα τεχνικά θέματα, κάποιος στα νομικά και ένας απλός χρήστης θα μπορούσαν να μας εκπροσωπήσουν άτυπα. Έστω και με email. Αλλιώς μπορούμε να τους ενημερώσουμε ότι θα βάλουμε banner στο site που να εξηγούμε τι γίνεται.
-
28-03-07, 09:22 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #502
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 80 άτομα καταγγελία σε μια νέα εταιρεία που υπάρχει πραγματικά λιγότερο από έναν μήνα είναι απίστευτα υψηλό νούμερο. Μπράβο σε όλους μας.
-
28-03-07, 09:34 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #503
Και σημείωση 2 : Σε μία εταιρία που μόλις ξεκίνησε τέτοια ΛΑΜΟΓΙΑ πρέπει να αποτελεί παγκόσμιο ρεκορ.Με 2 λόγια:
1. Η εταιρια στην αρχή είχε πει πως θα έχει ανοιχτά ρούτερ.
2.Ε, άντε μωρε, επειδή δεν μπορούμε να έχουμε ανοιχτά ρούτερ και για τον Α,Β λόγο της εταιρίας και αφού μάζεψαν κάμποσες αιτήσεις, τελικά με τηλέφωνο στους τεχνικούς της εταιρίας θα ανοίγονται οι πόρτες.
3.Τελικά πορτες θέλατε ανοιχτές.Ναι αμέ αλλα όχι στην ΟΝ.Μάζεψαν και δέσμευσαν αρκετό κόσμο μετά το πέρας των 10 ημερών και άντε γειά σας!!!!
Σόρρυ μάγκες αλλά τέτοια ΛΑΜΟΓΙΑ δεν έχω ξανασυναντήσει πουθενά στα αρκετά χρόνια ζωής μου
-
28-03-07, 09:38 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #504
-
28-03-07, 09:38 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #505
Μερικά πράγματα:
@psyx δεν είναι σωστό να κάνεις αλλαγές της τελευταίας στιγμής, ακόμη κι αν είναι σωστές. Κατά τα άλλα welcome to the club των Οργανωτών ΔιαμαρτυριώνΔιάβασε κι αυτό
@all
Τηλεφωνικά από την On ή μέσω άλλων διαύλων μέχρι στιγμής έχει διαρρεύσει ότι:
1. Θα παίρνουν τηλέφωνο οι πελάτες και θα ανοίγουν πόρτες
2. Θα στέλνουν email και θα ανοίγουν τις πόρτες
3. Θα δώσουν νέα userpass και θα ανοίγουν οι χρήστες τις πόρτες
4. Θα μπορούμε να χρησιμοπποιούμε άλλα router (χωρίς iptv) για να ανοίγουμε πόρτες
5. Δεν θα μπορούμε να ανοίγουμε πόρτες
Όλα τα παραπάνω μου λένε 2 πράγματα:
1. Δεν υπάρχει επίσημη θέση της On επί του θέματος. Οι τεχνικοί και η τηλ. υποστήριξη είτε λένε ότι τους κατέβει είτε οι προϊσταμενοί τους είναι η επιτομή της αναποφασιστικότητας. Και έτσι και και αλλιώς η On ΧΑΝΕΙ ως εταιρεία και αυτό θα πρέπει να εξεταστεί σοβαρά από κάποιον που είναι νεοεισερχόμενος στην αγορά! Μην ξεχνάτε πως εκτός των 100-1000-100000 αναγνωστών αυτού και των υπολοίπων νημάτων πολλοί από εμάς είμαστε επαγγελματίες στο χώρο και τα νέα μεταφέρονται γρήγορα στην Ελλάδα!
2. Εξαιτίας των παραπάνω δεν έχει νόημα να μεταφέρετε ότι σας πει ο καθένας στο τηλέφωνο! Όχι ότι δεν είστε φερέγγυοι ή ότι αυτά που υποστηρίζετε δεν σας τα είπαν. Απλά αυτοί που σας τα είπαν δεν είναι φερέγγυοι και σίγουρα αυτά που σας είπανε δεν είναι δεσμευτικά. Ας περιμένουμε να δούμε πως θα απαντήσουν στην επιστολή.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiapap : 28-03-07 στις 09:41.
Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
28-03-07, 09:41 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #506
Εγώ δεν θεωρώ μια εταιρεία λαμόγιο επειδή κρατάει τις πόρτες κλειστές. Μπορεί να έχουν και δίκιο. Την θεωρώ όμως μεγάλο λαμόγιο που δεν μου το λέει και όχι στο συμβόλαιο, αλλά έστω εκ των υστέρων. Να μου πει ρε παιδί μου τους λόγους της. Και όχι τους λόγους που λέει το CC. Όλοι γνωρίζουμε ποιοι δουλεύουν στο CC. ECDL να έχουνε και τους πήρανε.
Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά του CC όπως καταλαβαίνετε. Τα έχω με αυτούς που φτιάχνουνε CC με 600 / κεφάλι. Με εκπτώσεις στο προσωπικό δεν πας μπροστάς.
-
28-03-07, 09:44 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #507
- Περιοχή
- Περιστέρι Αττικής
- Downloads
- 0
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 12
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 500M/250M
- ISP
- Cosmote
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
- Router
- Speedport Plus 2
- Path Level
- Interleaved
Μπράβο σε όλους όσους από εμάς μετείχαν στην καταγγελία μας προς την ΟΝ. Πραγματικά αποδείχθηκε ότι το ομαδικό πνεύμα, η συνεργασία, καθώς και η φιλοξενία των ιδεών και απόψεων μας σε αυτό το forum, ένωσε τις φωνές μας. Πιστεύω ότι έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον από τώρα και στο εξής η επίσημη απάντηση της ΟΝ στην επιστολή / καταγγελία μας, αλλά κυρίως οι ενέργειες των αρμοδίων Αρχών.
Jazz is the teacher, Funk is the preacher !
-
28-03-07, 09:52 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #508
- Περιοχή
- Αθήνα - Κ. Πατήσια
- Downloads
- 33
- Uploads
- 2
- Άρθρα
- 4
- Ταχύτητα
- 20480/1023
- ISP
- Conn-x OTE
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΔΑΓΚΛΗΣ
- Router
- thomson speedtouch 585 v6
Ένα + στον Psyx και σε όλους όσους διέθεσαν από τον προσωπικό τους χρόνο, (αλλά και χρήμα - μην ξεχνάτε πως 6 συστημένα "πακέτα" δεν είναι και μηδέν κόστος)
Καλή επιτυχία
-
28-03-07, 09:53 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #509
-
28-03-07, 09:56 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #510
Bookmarks