Δελτίο Τύπου:
Τα δημοφιλή κινητά της εταιρείας MEIZU, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων, έρχονται αποκλειστικά στο ΓΕΡΜΑΝΟ, το Νο 1 Προορισμό για Smartphones. Την αρχή κάνει το πανίσχυρο Smartphone MEIZU MX3,που συνδυάζει αρμονικά την καινοτομία με την απλότητα και αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε χρήστη.
Με τεχνολογία 8πύρηνου επεξεργαστή για απίστευτες ταχύτητες και γρήγορο σερφάρισμα στο Internet, το MEIZU MX3 προσφέρει στο χρήστη τη βεβαιότητα ότι το τηλέφωνο δεν θα «κολλήσει» όταν εκτελεί παράλληλα εφαρμογές μαζί με αναπαραγωγή 3D παιχνιδιών ή ταινιών σε full HD. Διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής 5.1”, με εύκολο και αποτελεσματικό λειτουργικό σύστημα Flyme OS 3.0 (προσαρμοσμένη έκδοση του Android), αλλά και μοντέρνο, εργονομικό σχεδιασμό με καμπύλες. Στα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής συγκαταλέγεται, επίσης, η κάμερα 8MP με ενσωματωμένο φλας και πεντακάθαρα χρώματα για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει ζωντανές φωτογραφίες και full HD video, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, υποστηρίζει την τεχνολογία HD Voice για κλήσεις με κρυστάλλινο ήχο.
Το εντυπωσιακό MEIZU MX3 έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη ποικιλία Smartphones που διαθέτει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, καλύπτοντας κάθε ανάγκη επικοινωνίας των πελατών του.
Οι πελάτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορούν να αποκτήσουν το MEIZU MX3 στα 309€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE.
Εμφάνιση 1-15 από 36
-
03-11-14, 17:36 Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τα δημοφιλή κινητά της εταιρείας MEIZU από τα καταστήματα Γερμανός #1
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
03-11-14, 17:40 Απάντηση: Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τα δημοφιλή κινητά της εταιρείας MEIZU από τα καταστήματα Γερμανός #2
-
03-11-14, 17:43 Απάντηση: Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τα δημοφιλή κινητά της εταιρείας MEIZU από τα καταστήματα Γερμανός #3
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
03-11-14, 17:48 Απάντηση: Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τα δημοφιλή κινητά της εταιρείας MEIZU από τα καταστήματα Γερμανός #4
Τον ΦΠΑ και λοιπά έξοδα (στοκ, απόθεμα κλπ) το καταλαβαίνω, την έκπτωση σε σύνδεση όχι.
Δηλαδή θα παίξει "έκπτωση" σε φουσκωμένη τιμή, άρα ποιος ο λόγος των παγίων;
-
03-11-14, 17:51 Απάντηση: Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τα δημοφιλή κινητά της εταιρείας MEIZU από τα καταστήματα Γερμανός #5
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
03-11-14, 17:55 Απάντηση: Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τα δημοφιλή κινητά της εταιρείας MEIZU από τα καταστήματα Γερμανός #6
-
03-11-14, 18:09 Απάντηση: Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τα δημοφιλή κινητά της εταιρείας MEIZU από τα καταστήματα Γερμανός #7
μπραβο ο γερμαναρας..βλεπουμε ολο και περισσοτερους κινεζους επισημα στην ελληνικη αγορα.
τσαβ,βαλε και τη διετη εγγυησηVAMOS ARIS
-
03-11-14, 18:13 Απάντηση: Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τα δημοφιλή κινητά της εταιρείας MEIZU από τα καταστήματα Γερμανός #8
-
03-11-14, 18:13 Απάντηση: Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τα δημοφιλή κινητά της εταιρείας MEIZU από τα καταστήματα Γερμανός #9
Με αυτά τα χρήματα παίρνεις από China το MEIZU MX-4 που μαμάει.
-
03-11-14, 18:16 Απάντηση: Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τα δημοφιλή κινητά της εταιρείας MEIZU από τα καταστήματα Γερμανός #10
Δύναμη το κινητό και σε -συγκριτικά- φυσιολογική τιμή
-
04-11-14, 02:18 Απάντηση: Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τα δημοφιλή κινητά της εταιρείας MEIZU από τα καταστήματα Γερμανός #11
Aαααα, ωραια, μολις μετα απο ενα χρονο το φερνουν.
-
04-11-14, 07:29 Απάντηση: Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τα δημοφιλή κινητά της εταιρείας MEIZU από τα καταστήματα Γερμανός #12
Καλημέρα! σε καμια περιπτωση δεν συμφερει καποιος να παρει απο Ελλαδα κινεζικης μαρκας κινητο. Εκτος αν ειναι κανεις που φοβαται να παρει απο κινα. Και εγω το δικο μου απο κινα το φερα και τα καταστηματα που το ειχαν Αθηνα +100 ευρω επανω....το ιδιο και σε αλλα μοντελα. Τωρα αν καποιος εχει επιδοτηση δεν ξερω θα γλιτωνει αραγε τιποτα?
-
04-11-14, 08:31 Απάντηση: Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τα δημοφιλή κινητά της εταιρείας MEIZU από τα καταστήματα Γερμανός #13
Εσπασε στο προηγούμενο κινητό μου το digitizer της οθόνης και αγόρασα το sony m2 από κωτσόβολο.
Αφού παιδεύτικα μια βδομάδα ( δεν άκουγα καλά τους συνομιλιτές μου ) το πήγα στο service του Γερμανού και η διάγνωση ήταν μισοκαμένο ακουστικό.
Τρέμω στην ιδέα να το είχα αγοράσει από Κίνα.
Δεν θα αγόραζα ποτέ κάτι ακριβό από Κίνα, λόγω της εγγύησης.
- - - Updated - - -
Εσπασε στο προηγούμενο κινητό μου το digitizer της οθόνης και αγόρασα το sony m2 από κωτσόβολο.
Αφού παιδεύτικα μια βδομάδα ( δεν άκουγα καλά τους συνομιλιτές μου ) το πήγα στο service του Γερμανού και η διάγνωση ήταν μισοκαμένο ακουστικό.
Τρέμω στην ιδέα να το είχα αγοράσει από Κίνα.
Δεν θα αγόραζα ποτέ κάτι ακριβό από Κίνα, λόγω της εγγύησης.
-
04-11-14, 09:34 Απάντηση: Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τα δημοφιλή κινητά της εταιρείας MEIZU από τα καταστήματα Γερμανός #14
Για να δουμε ποτε θα φερουν και το ΜΧ4 και σε τι τιμή
-
04-11-14, 18:26 Απάντηση: Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τα δημοφιλή κινητά της εταιρείας MEIZU από τα καταστήματα Γερμανός #15
@dimitri_ns αν εχεις καταρχην μια μαρκα φιρμα κινεζικη ανταλλακτικα υπαρχουν, μερικοι που πιανουν τα χερια τους τα φτιαχνουν μονοι τους. Αλλοι τα αγοραζουν και πανε πχ στο www.ebw.gr και τους τα φτιαχνει.
Εγγυηση εχεις κανονικοτατα αν εχεις αγορασει απο μαγαζι καλο και γνωστο και οχι απο οπου νανε.
Επειδη μου εχει τυχει κιολας (με το chinavasion με ip camera) μια χαρα εγγυηση ειχα παρολο οτι την ανοιξα κιολας!!!, απλα σε τρωνε τα πηγαινελα δλδ το θεμα χρονου και ισως μερικα μεταφορικα, στην δικια μου περιπτωση πληρωσα μονο το να παει.
Οπως και να εχει ομως αν συγκρινουμε τα ιδια πραγματα εδω τα πουλανε πολυ ακριβοτερα, οπως ειπα το δικο μου κινητο μαρκας Zopo εδω ειχε 100 ευρω πανω, οπως περιπου και ολα τα αλλα που πουλανε στην Ελλαδα. Με 100 ευρω πανω περνεις πολυυυυυ καλυτερο απο κινα και αμφιβαλω παρα πολυ αν και αυτος εδω το φτιαχνει εδω, μαλλον κινα θα το στελνει, γιατι αν ειναι ετσι θα αργει ακομα περισσοτερο! ενταξει στον Γερμανο προφανως φερνουν ανταλλακτικα και θα τα φτιαχνουν μονοι τους, αλλα αν δεν τα εχουν....παλι απο κινα παλι θα περιμενεις αν γινει κατι.
Για το ακουστικο που λες πχ στο δικο μου το παιρνω με 7-10 ευρω και το αλλαζω μονος μου, ποιο πολυ θα πεδευτω με την εγγυηση....
Οταν αγοραζουμε απο κινα περνουμε ΜΟΝΟ απο γνωστα καταστηματα (και ετσι εχουν εγγυηση κανονικα) και ΜΟΝΟ γνωστες κινεζικες μαρκες, οχι οτι νανε για να εχουν ανταλλακτικα. Μιλωντας για κινητα. Εγω προσωπικα αν επαιρνα κινητο απο Ελλαδα δλδ ηθελα να παρω απο εδω θα επαιρνα μια γνωστη επωνυμη μαρκα οχι ομως κινεζικη, γιατι το θεωρω βλακεια να πληρωνω ενα καρο χρηματα παραπανω κερατιατικα νταβατζιλικια, σορρυ για την εκφραση αλλα προσωπικα ετσι το βλεπω!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nikiforos : 05-11-14 στις 07:37.
Παρόμοια Θέματα
-
Αποκλειστική διάθεση των Lenovo A7-30 3G tablet και Lenovo A680 smartphone από τα καταστήματα Γερμανός
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 20Τελευταίο Μήνυμα: 06-11-14, 21:24 -
Westnet Distribution και Lenovo σε αποκλειστική συνεργασία για τη διάθεση των Lenovo κινητών στην ελληνική αγορά
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 03-07-14, 09:53 -
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται Open Public Data Hackathon
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 15-04-14, 01:07 -
Η ΖΤΕ παρουσιάζει τρία νέα tablets με τετραπύρηνο επεξεργαστή στην Ελληνική αγορά
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 16-12-13, 10:13
Bookmarks