Χελόου!
Έχω ένα Qnap και αγόρασα 2 μεγαλύτερους δίσκους, 3τβ, με σκοπό να επεκτείνω το raid 5 που είχα με 4 1τβ δίσκους.
Μετέφερα τα αρχεία στον ένα δίσκο, έσβησα το array, έβαλα τον μεγάλο δίσκο, τον έκανα φορμάτ, δημιούργησε τους default φακέλους για Qnap, αλλά είχα τους άλλους 3 ακόμα μέσα.
Ο ένας έχει θέμα, οπότε τον άφησα ως έχει, οι άλλοι δυο είναι ΟΚ προς το παρόν, οπότε σκέφτηκα να κάνω Raid 1 με τους 3τβ μέχρι να πάρω άλλους 2 για raid 5 και να κάνω ένα JBOD με τους δυο 1τβ ή 2 single disk. Όπως και έκανα:
Το πρόβλημα μου τώρα είναι ότι στον file manager βλέπω τους φακέλους που φτιάχτηκαν στον 3τβ, αλλά δεν ξέρω που είναι οι δυο μονοί:
Θέλω να γράψω κάτι περισσευούμενα μέχρι να πάρω τους άλλους δύο δίσκους και δεν ξέρω που είναι για να γράψω.... έχει κανείς καμιά ιδέα;![]()
Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό μέρος για να ποστάρω, αλλά φαντάζομαι μπορεί να αλλαχθεί το τμήμα εύκολα.
- - - Updated - - -
Οεο! Κανείς;
- - - Updated - - -
Λοιπόν, βρήκα την λύση, δεν ήταν ακριβώς όπως το περίμενα, αλλά έχει λογική.
Πρέπει να κάνεις καινούργιους φακέλους από το Privilege Settings:
Απλά ονομάζεις το φάκελο, ορίζεις τα δικαιώματα, και είσαι κομπλέ:
Δεν είχε χρειαστεί να το κάνω πιο παλιά, οπότε είχα χαθεί λίγο.
Εμφάνιση 1-1 από 1
Θέμα: Που είναι ο δίσκος; οεο;
-
30-11-14, 14:58 Που είναι ο δίσκος; οεο; #1
- Περιοχή
- Airstrip One
- Downloads
- 4
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 5
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 16000/1900
- ISP
- Ο2
Παρόμοια Θέματα
-
Ποιος είναι ο καλύτερος ADSL router για να αγοράσω ?
Από cmos στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 5579Τελευταίο Μήνυμα: 20-09-20, 11:26 -
Η Maxthon ισχυρίζεται πως ο νέος browser MxNitro είναι ο γρηγορότερος στην πλατφόρμα των Windows
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 27Τελευταίο Μήνυμα: 18-09-14, 22:58 -
Που είναι ο ήχος; Help...
Από dpas στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 19-07-14, 20:42 -
που περνιεται ο BootLoader των Windows ΧP
Από partblah1990 στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 25-01-14, 01:43 -
ποιος ειναι ο καλυτερος και πιο προσφατος?
Από ks1981 στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 01-12-13, 19:06
Bookmarks