Καλησπέρα,
Πρόσφατα αγόρασα κάτι από μια αγγελία στο φόρουμ, αφού όλα πήγαν καλά, γυρίζω και γράφω στο νήμα της αγγελίας:
Το μήνυμα διαγράφεται μέσα σε 5'.Ευχαριστώ πολύ τον συνονόματο για την άμεση εξυπηρέτηση, το...... [συνεχίζω από μνήμης] κουτί στην κατάσταση που περιγράφηκε το δε τροφοδοτικό λειτουργεί άψογα.
Ακολουθεί η αλληλογραφία με τον moderator:Αιτία: Τα σχόλια, με πμ, παρακαλώ.
frap:
Δε σας πιστεύω...
mod:
Κακώς. Αναφέρεται ρητά, στους όρους των Αγγελιών.
frap:
Πιστεύω πως είσαι υπερβολικός.
Ο κανόνας 5 (εκεί δεν αναφέρεσαι; ) μιλά για σχολιασμό του αντικειμένου και αντιπαραβολή με ανταγωνιστικές προτάσεις και αγγελίες.
Ούτε το ένα έκανα ούτε το άλλο. Ούτε καν κουβέντα άνοιξα. Ένα ευχαριστώ έγραψα σε ένα θέμα που έως αύριο θα κλειδωθεί πιθανότατα. Να μείνει σαν αξιολόγηση στον φίλο αν κάποιος ποτέ ψάξει παλιές του αγγελίες στο μέλλον.
mod:
Δεν είμαι καθόλου.
Έχει αναφέρει ο Εvilhawk αρκετές φορές, οτι δεν προτίθεται να βάλει σύστημα αξιολόγησης, αλα ebay.
frap:
Τώρα να καταλάβω, η απόφασή σου έχει να κάνει με το τι αναφέρει ρητά στον αναρτημένο, pinned, κανονισμό ο Evilhawk, ή για το τι έχει πει ο ίδιος σκόρπια σε διάφορες συζητήσεις αλλά δεν τα έχει συμπεριλάβει πουθενά;
Δε με πείθεις, αλλά αφού θέλεις να είναι έτσι το forum δε μπορώ να κάνω και πολλά ε;
mod:
Αυτό. (σσ. βασίστηκε στο τι έχει πει σκόρπια ο EvilHawk αλλά δε τα έχει συμπεριλάβει πουθενά)
Δεν έχω τέτοιο σκοπό. (σσ. να σε πείσω)
Δεν είναι δικό μου «θέλω».
Έτσι το βρήκα, κι' έτσι το διατηρώ.
Μπορείς, κάλλιστα, ν' ανοίξεις ένα thread στο «Η Γνώμη σας» να το κουβεντιάσετε εκεί.
==============================================
Μετά λοιπόν την προτροπή, ορίστε αν θέλει κάποιος να σχολιάσει...
Δεν ήταν το καθαυτό μήνυμα που έγραψα τόσο σημαντικό, αλλά εγείρω το θέμα ώστε να ξεκαθαρίσουμε σαν κοινότητα τι ισχύει.
Προσωπικά, θεωρώ πως οι ειδικοί κανόνες για κάποιο section θα πρέπει να είναι αναρτημένοι και οι εκάστοτε moderators να ακολουθούν και να εφαρμόζουν αυτούς.
Επίσης πιστεύω πως σε όλους τους κανόνες θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν το "πνεύμα" του συντάκτη και όχι κατ' ανάγκη το γράμμα τους. Στην προκειμένη περίπτωση πχ, ο σκοπός των κανόνων είναι να μη γίνεται κουβέντα, αντιπαράθεση κλπ στα νήματα των αγγελιών και να κρατιούνται καθαρά τα θέματα ώστε να προβάλλεται η ίδια η αγγελία, όχι η φιλολογία που πιθανόν θα αναπτυχθεί από κάτω. Το δικό μου μήνυμα όχι μόνο δεν επρόκειτο να προκαλέσει κάτι τέτοιο, αλλά τουναντίον, σκόπευε να "κλείσει" την αγγελία με όμορφο τρόπο, αφού σύντομα πρόκειται μάλλον να κλειδωθεί.
Θα παρακαλούσα λοιπόν, εάν τα όσα έχει πει κατά καιρούς ο EvilHawk καθώς και ο κάθε mod/admin/κλπ αποτελούν κανόνες για τα διάφορα sections της κοινότητας του adslGR, να συμπεριληφθούν στα pinned κείμενα των αντιστοίχων sections ώστε να μπορούν να ενημερωθούν όλοι και όχι μόνο όσοι είχαν την τύχη να συμμετάσχουν στις συζητήσεις όπου αναπτύχθηκαν οι συγκεκριμένες απόψεις.
Αν πάλι, ισχύουν οι ευδιάκριτα αναρτημένοι κανονισμοί μέχρι αναθεωρήσεώς των και τίποτε άλλο, παρακαλώ πάλι να ενημερωθούν σχετικά οι mods προς αποφυγήν παρομοίων παρεξηγήσεων.
edit: για μορφοποίηση και ορθογραφικά
Εμφάνιση 1-4 από 4
Θέμα: Κανόνες αγγελιών
-
17-12-14, 20:20 Κανόνες αγγελιών #1"... στη γαλέρα της ζωής μου τράβηξα άγριο κουπί." - Θ.Β.
----
Είναι να απορείς πώς ο λαός που γνώρισε καλύτερα από τον καθένα την θηριωδία του ισχυρού, ώντας στην θέση αυτού πράττει τα ίδια!!!
It's a marvel to me that the people who have an intimate knowledge of the brutality brought by the mighty, being in their place act the same!!!
-
25-12-14, 21:23 Απάντηση: Κανόνες αγγελιών #2
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Ο κανόνας ισχύει πως δεν επιτρέπεται ο σχολιασμός των αγγελιών, για να αποφεύγονται "περίεργες" καταστάσεις. Στην περίπτωση σου όμως σβήστηκε λόγω εφαρμογής του κανόνα κατά γράμμα -κάποιες φορές χρειάζεται να τον ερμηνεύουμε με πιο ευέλικτο τρόπο.
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
26-12-14, 12:43 Απάντηση: Κανόνες αγγελιών #3
Ευχαριστώ
Καλές γιορτές!"... στη γαλέρα της ζωής μου τράβηξα άγριο κουπί." - Θ.Β.
----
Είναι να απορείς πώς ο λαός που γνώρισε καλύτερα από τον καθένα την θηριωδία του ισχυρού, ώντας στην θέση αυτού πράττει τα ίδια!!!
It's a marvel to me that the people who have an intimate knowledge of the brutality brought by the mighty, being in their place act the same!!!
-
29-12-14, 11:33 Απάντηση: Κανόνες αγγελιών #4
και γω θεωρω οτι ειναι υπερβολικος και κυριως αποτομος,χωρις λογο ο mod(χωρις να ξερω ποιος ειναι)
VAMOS ARIS
Παρόμοια Θέματα
-
Αυστηρότεροι γίνονται οι κανόνες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στην ΕΕ
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 15-03-14, 03:42 -
Το Ευρωκοινοβούλιο ψηφίζει κοινούς κανόνες για την καλύτερη προστασία των δεδομένων
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 12-03-14, 23:44
Bookmarks