Σελ. 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 31-45 από 95
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ardi21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aκριβως επειδη πολλοι θα το εκαναν θα εχανε τους σταθερους πελατες με το παγιο. Γιατι αν μπορεις να δεις π.χ 10 ματς τον χρονο επιλεγμενα θα το σκεφτεις 2πλα να σκας τα ευρω καθε μηνα. Προφανως τα εβαλαν κατω και δεν τους συμφερει.

Το ειχε πριν αρκετα χρονια με 5 ευρω το ματς.
    Βέβαια υπάρχει και η άλλη ανάγνωση που λέει πως αν έχεις σκοπό να δεις 10 ματς τον χρόνο επιλεγμένα (μπορώ να ταυτιστώ με αυτήν την κατηγορία) δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώνεις πάγιο κάθε μήνα. Άρα στην πρώτη περίπτωση η Nova θα κέρδιζε έστω 5x10=50 ευρώ τον χρόνο από μένα, στην δεύτερη περίπτωση κερδίζει 0 ευρώ. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική αυτό τους συμφέρει...

Περιοχή
    Down on the beach
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11-340/80
    ISP
    Cosmote
    Router
    S.Plus 2/ZTE MC801A
    SNR / Attn
    9,7(dB) / 14,2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Τρεχω να προλαβω.....

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    21500/1020
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΣΟΥΡΩΤΗ
    Router
    Technicolor TD5136v2
    SNR / Attn
    6(dB) / 9,5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sadako Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βέβαια υπάρχει και η άλλη ανάγνωση που λέει πως αν έχεις σκοπό να δεις 10 ματς τον χρόνο επιλεγμένα (μπορώ να ταυτιστώ με αυτήν την κατηγορία) δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώνεις πάγιο κάθε μήνα. Άρα στην πρώτη περίπτωση η Nova θα κέρδιζε έστω 5x10=50 ευρώ τον χρόνο από μένα, στην δεύτερη περίπτωση κερδίζει 0 ευρώ. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική αυτό τους συμφέρει...
    Αν πηγαινεις εξω να βλεπεις τον αγωνα, αυτα τα 50€ τα βγαζει απο το καταστημα που το χρεωνει με τον αριθμο θεσεων και οχι ως απλη συνδρομη.
    Σπίτι μου είναι όπου έχω το pc μου.

3 χρόνια απροβλημάτιστη χρήση υπερ-πατσαρισμένης, non-standard, όχι GNU, δήθεν Linux, διανομής, επειδή βαριέμαι να δουλεύω για το λειτουργικό και όχι το λειτουργικό για εμένα. Ας είναι καλά οι αυτοματισμοί!

Downloads
    15
    Uploads
    0
    Αυτή είναι άλλη κατηγορία όμως. Αυτοί και να έχουν σπίτι τους εξοπλισμό και συνδρομή μπορεί να πηγαίνουν έξω για να δουν το ματς μαζί με τα φιλαράκια, να μην έχουν την γυναίκα να γκρινιάζει επειδή γκαρίζουν για την ομαδάρα κλπ...

Άλλη κατηγορία είναι αυτοί που θέλουν να δουν ένα ματσάκι πού και πού στην ησυχία τους, είτε ακόμα και αυτοί που είναι όντως on the go και μέσω κάποιου WiFi θέλουν να δουν ένα αγώνα στο Tablet τους...

Μόνο κερδισμένοι θα μπορούσαν να βγουν νομίζω...

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    21500/1020
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΣΟΥΡΩΤΗ
    Router
    Technicolor TD5136v2
    SNR / Attn
    6(dB) / 9,5(dB)
    Αυτή είναι άλλη κατηγορία όμως. Αυτοί και να έχουν σπίτι τους εξοπλισμό και συνδρομή μπορεί να πηγαίνουν έξω για να δουν το ματς μαζί με τα φιλαράκια, να μην έχουν την γυναίκα να γκρινιάζει επειδή γκαρίζουν για την ομαδάρα κλπ...

Άλλη κατηγορία είναι αυτοί που θέλουν να δουν ένα ματσάκι πού και πού στην ησυχία τους, είτε ακόμα και αυτοί που είναι όντως on the go και μέσω κάποιου WiFi θέλουν να δουν ένα αγώνα στο Tablet τους...

Μόνο κερδισμένοι θα μπορούσαν να βγουν νομίζω...
    Αρα σου λεει παρε το spartpack και εχεις και on the go για την περιπτωση που θες να δεις εναν αγωνα στο tablet με την ησυχια σου. Αυτη η περιπτωση ειναι η δευτερη κατηγορια που αναφερεις.
    Ειμαι σιγουρος οτι εχουν μελετησει εσοδα εξοδα απο αυτο που προτεινεις.

ΥΓ Ο ΟΤΕ βλεπω μεχρι τελος της χρονιας να πιανει σε δυνατοτητες την nova. Ετοιμαζει και multiview.

3 χρόνια απροβλημάτιστη χρήση υπερ-πατσαρισμένης, non-standard, όχι GNU, δήθεν Linux, διανομής, επειδή βαριέμαι να δουλεύω για το λειτουργικό και όχι το λειτουργικό για εμένα. Ας είναι καλά οι αυτοματισμοί!

Downloads
    15
    Uploads
    0
    Πόσο κοστίζει το start pack με το NovaGO;

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    21500/1020
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΣΟΥΡΩΤΗ
    Router
    Technicolor TD5136v2
    SNR / Attn
    6(dB) / 9,5(dB)
    To novaGO ειναι δωρεαν για ολα τα 3play . Απλα βλεπεις αναλογο προγραμμα με τα πακετα που εχεις. Το startpack νομιζω κοστιζει στη nova 29,90

Downloads
    15
    Uploads
    0
    Δεν ξέρω αν δεν γίνεται σαφές αυτό που λέω..

Πλήρες πακέτο Nova (με το ανάλογο κόστος) είναι λογικό (και συμφέρον για σένα) να πληρώσεις αν βλέπεις σε καθημερινή βάση, έστω εβδομαδιαία. Αν βλέπεις κανένα παιχνίδι μια στο τόσο, γιατί να πληρώνεις μηνιαία συνδρομή; Σαφώς και υπάρχει η λύση αυτό το "μια στο τόσο" να το κάνεις έξω σε καμιά καφετέρια, αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν τους αρέσει να βλέπουν έστω κι αυτόν τον ένα αγώνα που θα θελήσουν μέσα στην κάπνα και μέσα σε γκαρίσματα των προπονητών της καφετέριας.. Από αυτούς (τους αρκετούς λέω εγώ, αλλά είναι προσωπική εκτίμηση) θα είχε εξτρά έσοδα σε σχέση με αυτά που έχει ήδη..

Καλό το δωρεάν στο triple play, αλλά εγώ που δεν έχω forthnet τι κάνω;

Εννοείται πως κάνουν ό,τι γουστάρουν, απλά προσωπικά δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό...

Τέλος πάντων, το topic είναι για OteTV και πιαστήκαμε να μιλάμε για την Nova.. Μακάρι να προσφέρει παρόμοια υπηρεσία και ο OteTV, είναι πολύ καλή φάση..

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    21500/1020
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΣΟΥΡΩΤΗ
    Router
    Technicolor TD5136v2
    SNR / Attn
    6(dB) / 9,5(dB)
    Οχι, εγινες κατανοητος. Απλα εγω σου δινω την σκοπια της εταιρειας που θα προσφερει ενα τετοιο προιον. Ο πελατης σιγουρα κερδισμενος, η εταιρεια ομως θα εχει τα αναλογα εσοδα για το κοστος του bandwith - δικαιωματων δεν ξερω εγω τι για να προσφερει μια τετοια υπηρεσια; Μηπως το εχουν μελετησει και το κερδος μιας full συνδρομης καλυπτει το κερδος απο πολλους μεμονωμενους πελατες περιστασιακους; Αν δεν ξερουμε αν εχει γινει μια τετοια μελετη, εμεις ως πελατες μπορουμε να φανταζομαστε ο,τι θελουμε, αλλα οι εταιρειες εχουν και το καρπουζι και το μαχαιρι...

Downloads
    15
    Uploads
    0
    Σε αυτό που λες για bandwidth και δικαώματα δεν μπορώ να διαφωνήσω.. Αυτό θα ήταν όντως μια λογική εξήγηση...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    όσο είναι δωρεάν μη μιλας καθόλου . Τα κέρδη οι εταιρείες τα παίρνουν και όχι εμείς

Περιοχή
    SKG
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ardi21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επιτελους. Εχουμε καμια εκτιμηση για το ποτε θα ειναι περιπου διαθεσιμο στους καταναλωτες?
    Θα διατεθεί εμπορικά κατά 2ο τρίμηνο του 2015.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από TearDrop Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για όλους θα είναι και θα δουλεύει (λογικά) με τον ίδιο τρόπο που δουλεύει η αντίστοιχη υπηρεσία Nova GO
    θα έρθει όμως το β'εξάμηνο του 2015? από το καλοκαίρι του 2013 λένε ότι θα δουλεύει και ακόμα τίποτα

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από amadeus Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα έρθει όμως το β'εξάμηνο του 2015? από το καλοκαίρι του 2013 λένε ότι θα δουλεύει και ακόμα τίποτα
    Μπορει και να μην ερθει τοσο νωρις. Ειναι σε πιλοτικη λειτουργια, επισημη ανακοινωση δεν υπαρχει κι αν προκυψουν προβληματα θα καθυστερησει κι αλλο.

Περιοχή
    SKG
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Hetfield Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορει και να μην ερθει τοσο νωρις. Ειναι σε πιλοτικη λειτουργια, επισημη ανακοινωση δεν υπαρχει κι αν προκυψουν προβληματα θα καθυστερησει κι αλλο.
    Η πιλοτική λειτουργία θα ολοκληρωθεί στις 31/3/2015

Σελ. 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Vodafone R206 3G Hotspot δουλευει με cosmote internet on the go καρτα?
    Από bebis19 στο φόρουμ Κινητή Ευρυζωνικότητα
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-08-16, 16:56
  2. Windows on the go
    Από Greekin στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-01-15, 14:02
  3. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-06-14, 04:46
  4. Μηνύματα: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-03-14, 15:57
  5. sim COSMOTE Internet On The Go σε vodafone
    Από nekronomikon στο φόρουμ Κινητή Ευρυζωνικότητα
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-02-14, 16:30