Βέβαια υπάρχει και η άλλη ανάγνωση που λέει πως αν έχεις σκοπό να δεις 10 ματς τον χρόνο επιλεγμένα (μπορώ να ταυτιστώ με αυτήν την κατηγορία) δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώνεις πάγιο κάθε μήνα. Άρα στην πρώτη περίπτωση η Nova θα κέρδιζε έστω 5x10=50 ευρώ τον χρόνο από μένα, στην δεύτερη περίπτωση κερδίζει 0 ευρώ. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική αυτό τους συμφέρει...
Εμφάνιση 31-45 από 95
-
04-02-15, 10:17 Απάντηση: Ξεκινάει η πιλοτική εφαρμογή του OTE TV on the go #31
-
04-02-15, 11:21 Απάντηση: Ξεκινάει η πιλοτική εφαρμογή του OTE TV on the go #32
Τρεχω να προλαβω.....
-
06-02-15, 11:27 Απάντηση: Ξεκινάει η πιλοτική εφαρμογή του OTE TV on the go #33Σπίτι μου είναι όπου έχω το pc μου.
3 χρόνια απροβλημάτιστη χρήση υπερ-πατσαρισμένης, non-standard, όχι GNU, δήθεν Linux, διανομής, επειδή βαριέμαι να δουλεύω για το λειτουργικό και όχι το λειτουργικό για εμένα. Ας είναι καλά οι αυτοματισμοί!
-
06-02-15, 11:38 Απάντηση: Ξεκινάει η πιλοτική εφαρμογή του OTE TV on the go #34
Αυτή είναι άλλη κατηγορία όμως. Αυτοί και να έχουν σπίτι τους εξοπλισμό και συνδρομή μπορεί να πηγαίνουν έξω για να δουν το ματς μαζί με τα φιλαράκια, να μην έχουν την γυναίκα να γκρινιάζει επειδή γκαρίζουν για την ομαδάρα κλπ...
Άλλη κατηγορία είναι αυτοί που θέλουν να δουν ένα ματσάκι πού και πού στην ησυχία τους, είτε ακόμα και αυτοί που είναι όντως on the go και μέσω κάποιου WiFi θέλουν να δουν ένα αγώνα στο Tablet τους...
Μόνο κερδισμένοι θα μπορούσαν να βγουν νομίζω...
-
06-02-15, 11:59 Απάντηση: Ξεκινάει η πιλοτική εφαρμογή του OTE TV on the go #35
Αρα σου λεει παρε το spartpack και εχεις και on the go για την περιπτωση που θες να δεις εναν αγωνα στο tablet με την ησυχια σου. Αυτη η περιπτωση ειναι η δευτερη κατηγορια που αναφερεις.
Ειμαι σιγουρος οτι εχουν μελετησει εσοδα εξοδα απο αυτο που προτεινεις.
ΥΓ Ο ΟΤΕ βλεπω μεχρι τελος της χρονιας να πιανει σε δυνατοτητες την nova. Ετοιμαζει και multiview.Σπίτι μου είναι όπου έχω το pc μου.
3 χρόνια απροβλημάτιστη χρήση υπερ-πατσαρισμένης, non-standard, όχι GNU, δήθεν Linux, διανομής, επειδή βαριέμαι να δουλεύω για το λειτουργικό και όχι το λειτουργικό για εμένα. Ας είναι καλά οι αυτοματισμοί!
-
06-02-15, 12:07 Απάντηση: Ξεκινάει η πιλοτική εφαρμογή του OTE TV on the go #36
Πόσο κοστίζει το start pack με το NovaGO;
-
06-02-15, 12:19 Απάντηση: Ξεκινάει η πιλοτική εφαρμογή του OTE TV on the go #37
To novaGO ειναι δωρεαν για ολα τα 3play . Απλα βλεπεις αναλογο προγραμμα με τα πακετα που εχεις. Το startpack νομιζω κοστιζει στη nova 29,90
Σπίτι μου είναι όπου έχω το pc μου.
-
06-02-15, 12:28 Απάντηση: Ξεκινάει η πιλοτική εφαρμογή του OTE TV on the go #38
Δεν ξέρω αν δεν γίνεται σαφές αυτό που λέω..
Πλήρες πακέτο Nova (με το ανάλογο κόστος) είναι λογικό (και συμφέρον για σένα) να πληρώσεις αν βλέπεις σε καθημερινή βάση, έστω εβδομαδιαία. Αν βλέπεις κανένα παιχνίδι μια στο τόσο, γιατί να πληρώνεις μηνιαία συνδρομή; Σαφώς και υπάρχει η λύση αυτό το "μια στο τόσο" να το κάνεις έξω σε καμιά καφετέρια, αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν τους αρέσει να βλέπουν έστω κι αυτόν τον ένα αγώνα που θα θελήσουν μέσα στην κάπνα και μέσα σε γκαρίσματα των προπονητών της καφετέριας.. Από αυτούς (τους αρκετούς λέω εγώ, αλλά είναι προσωπική εκτίμηση) θα είχε εξτρά έσοδα σε σχέση με αυτά που έχει ήδη..
Καλό το δωρεάν στο triple play, αλλά εγώ που δεν έχω forthnet τι κάνω;
Εννοείται πως κάνουν ό,τι γουστάρουν, απλά προσωπικά δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό...
Τέλος πάντων, το topic είναι για OteTV και πιαστήκαμε να μιλάμε για την Nova.. Μακάρι να προσφέρει παρόμοια υπηρεσία και ο OteTV, είναι πολύ καλή φάση..
-
06-02-15, 12:37 Απάντηση: Ξεκινάει η πιλοτική εφαρμογή του OTE TV on the go #39
Οχι, εγινες κατανοητος. Απλα εγω σου δινω την σκοπια της εταιρειας που θα προσφερει ενα τετοιο προιον. Ο πελατης σιγουρα κερδισμενος, η εταιρεια ομως θα εχει τα αναλογα εσοδα για το κοστος του bandwith - δικαιωματων δεν ξερω εγω τι για να προσφερει μια τετοια υπηρεσια; Μηπως το εχουν μελετησει και το κερδος μιας full συνδρομης καλυπτει το κερδος απο πολλους μεμονωμενους πελατες περιστασιακους; Αν δεν ξερουμε αν εχει γινει μια τετοια μελετη, εμεις ως πελατες μπορουμε να φανταζομαστε ο,τι θελουμε, αλλα οι εταιρειες εχουν και το καρπουζι και το μαχαιρι...
Σπίτι μου είναι όπου έχω το pc μου.
-
06-02-15, 12:43 Απάντηση: Ξεκινάει η πιλοτική εφαρμογή του OTE TV on the go #40
Σε αυτό που λες για bandwidth και δικαώματα δεν μπορώ να διαφωνήσω.. Αυτό θα ήταν όντως μια λογική εξήγηση...
-
06-02-15, 16:04 Απάντηση: Ξεκινάει η πιλοτική εφαρμογή του OTE TV on the go #41
-
08-02-15, 15:40 Απάντηση: Ξεκινάει η πιλοτική εφαρμογή του OTE TV on the go #42
-
09-02-15, 15:40 Απάντηση: Ξεκινάει η πιλοτική εφαρμογή του OTE TV on the go #43
-
09-02-15, 15:51 Απάντηση: Ξεκινάει η πιλοτική εφαρμογή του OTE TV on the go #44
-
09-02-15, 16:07 Απάντηση: Ξεκινάει η πιλοτική εφαρμογή του OTE TV on the go #45
Παρόμοια Θέματα
-
Vodafone R206 3G Hotspot δουλευει με cosmote internet on the go καρτα?
Από bebis19 στο φόρουμ Κινητή ΕυρυζωνικότηταΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 14-08-16, 16:56 -
Windows on the go
Από Greekin στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 15-01-15, 14:02 -
Η επίσημη εφαρμογή του Twitter για Android και iOS φέρνει τα embedded tweets μέσα στα tweets
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 17-06-14, 04:46 -
Cosmote: νέο πακέτο σύνδεσης Student Full Pack της υπηρεσίας COSMOTE Internet on the Go με κάρτα
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 27-03-14, 15:57 -
sim COSMOTE Internet On The Go σε vodafone
Από nekronomikon στο φόρουμ Κινητή ΕυρυζωνικότηταΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 17-02-14, 16:30
Bookmarks