Καλησπέρα,
έχοντας δοκιμάσει σχεδόν όλους τους VOIP DID Providers, είχα κατασταλάξει και είχα μαζέψει όλα τα γεωγραφικά μου νούμερα στην VIVA.
Μου αρέσει η ποιότητα κλήσης, το πολύ καλό web interface κτλ. Διατηρώ εκεί κάποια νούμερα αλλά GOLD, άλλα sivler, άλλα bronze και αρκετά απο αυτά είναι απο φορητότητα εκεί.
Χθες πήγα να πάρω ένα νέο νούμερο και διαπίστωσα τον νεο τιμοκατάλογο της VIVA!!! Έπαθα σοκ!!! 16€/ μήνα GOLD νούμερο με 24 μήνη προεξόφληση... 384€!!!!
Πραγματικά άρχισα να γελάω και φαντάστηκα ότι πρόκειται για κάποιο λάθος. Επικοινωνώντας με το live chat με ενημέρωσα ότι δεν πρόκειτε για κάποιο λάθος, αλλά όντως έχει βγεί νέος τιμοκατάλογος με 300% αύξηση για να μπορέσουν να κρατήσουν την ποιότητα των υπηρεσιών στο ίδιο επίπεδο...
Εγώ προσωπικά στην VIVA για τα νούμερα μου πληρώνω 36€/ μήνα. Οπότε πλέον θα πρέπει να πληρώνω 108 μήνα???? ή 2592€ αν 24 μήνες!!!!
Μάλλον δεν πάνε καλά ή για να το πω καλύτερα οι υπηρεσίες τους αρκετά καλές δεν είναι όμως για την δική μου τσέπη.
Γεια δείτε λίγο...
http://www.viva.gr/pricelist/
Οπότε έχετε να προτείνεται που να κάνω φορήτοτητα;
Με την modulus ήμουν πολύ ευχαριστημένος αλλά δεν έχει αυτοματοποιημένο panel...

Την omnivoice την είχα δοκιμάσει πριν 4 χρόνια, χωρίς ιδιαίτερα προβληματα και έχει και κάποιες αυτοματοποιημένες υπηρεσίες.... αν και το πάνελ 4 χρόνια είναι ίδιο...
Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε;
Bookmarks