Εμφάνιση 1-1 από 1
  1. #1
    Εγγραφή
    18-11-2012
    Μηνύματα
    1
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Γεια σας και από μένα,

    εγώ έχω την "τύχη" (ατυχία δλδ από αυτά που διαβάζω εδώ για το συγκεκριμένο ρούτερ..) να έχω καταλήξει με 2 Speedport W 724V Type Ci...
    Έχω Vdsl-50 με isdn γραμμή και το σπίτι είναι 2 ορόφοι οπότε θέλω να έχω το ένα σαν κυρίως ρούτερ στον έναν όροφο και μέσω καλωδίου ethernet (έχει εγκατάσταση το σπίτι..) να συνδέσω το δεύτερο σαν "access point"..?? στον άλλο όροφο...
    Θέλω να έχω και στους 2 ορόφους και wireless αλλά και 1-2 ελεύθερες ethernet στα τα router για να συνδέσω desktop, wireless-printer και κινητά ή Laptop..

    Έχω κάνει και στα 2 update στην 037B.., έχω δοκιμάσει να ρυθμίσω το δεύτερο σε "bridge mode" και άλλα πολλά που έχω διαβάσει εδώ.., αλλά έχω συνεχώς 2 προβλήματα..!!!


    1) Ενώ τις συσκευές που συνδέω ΜΌΝΟ στο ένα ή στο άλλο ρούτερ μπαίνουν κανονικά στο ίντερνετ..,
    εάν με κάποιο κινητό ή Laptop πχ.., συνδέομαι στο ΠΡΏΤΟ ρούτερ "wireless" χωρίς πρόβλημα και προρπαθήσω κάποια άλλη στιγμή να συνδεθώ στο 2-ρο ρούτερ..,
    ή δεν μπορεί το ρούτερ να δώσει ip.., ή εάν βάλω static ip στη συσκευή (για το 2-ρο) και συνδεθεί.., δν μπαίνει στο ιντερνετ...

    (έχω δικομάσει να έχουν τα 2 ρούτερ ιδια/διαφορετικά "ssid".., να εκπέμπουν σε ιδια/διαφορετικά κανάλια..., τπτ..!!)
    (επίσης έχω παρατηρήσει οτι εάν αποσυνδεθώ από το πρώτο ρούτερ και συνδεθώ στο άλλο ΓΡΉΓΟΡΑ.., συνδέεται καονικα!!)


    2) Ένα desktop που παίρνει ίντερνετ από το πρώτο ρούτερ μέσω ethernet.., κάνει συχνά αποσυνδέσεις για 1-2 δευτερόλεπτα και συνδέεται μετά πάλι μόνο του και ορισμένες φορές βγάζει προβλήματα με DNS server... Είναι για gaming όμως αυτό οπότε υπάρχει πρόβλημα...



    Εάν μπορεί κάποιος που το έχει δοκιμάσει και ξέρει να μου πει από την αρχή τι ρυθμίσεις να κάνω και στα 2 ρούτερ (χωρίς να τα αντικαταστήσω με το "ZTE"!!) ή κάποια άλλη λύση.., θα το εκτιμούσα πολύ..!!


    *Επίσης.., στην αρχή είχα σαν access point μαζί με το Speedport ένα "THOMPSON TG 585 V7" σαν δεύτερο ρούτερ από την παλιά μου σύνδεση ADSL και δούλευε ΜΙΑ ΧΑΡΆ το wireless..., αλλά είχα πάλι θέματα με τις αποσυνδέσεις του desktop... γι' αυτό έβαλα μετά το 2-ρο Speedport μήπως και υπήρχε θέμα συχγρονισμού των 2 που ήταν για Vdsl το ενα και ADSL το άλλο..., αλλά τπτ..!!


    Σας ευχαριστώ και συγνώμη εάν σας κούρασα.., αλλά με ταλαιπωρεί ένα μήνα τώρα αυτό το θέμα και επειδή δεν έβγαλα άκρη από τα άλλα post είπα να ζητήσω τη βοήθειά σας...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gazanos : 05-02-15 στις 12:56.

Παρόμοια Θέματα

  1. Πρόβλημα αποσυνδέσεων OTE Speedport W 724V Type Ci
    Από jkava στο φόρουμ COSMOTE VDSL
    Μηνύματα: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-05-15, 13:38
  2. OTE Speedport W 724V Type Ci σε bridge mode με Asus RT-AC68U και FTP server
    Από mike1819 στο φόρουμ Asus XDSL modems και routers
    Μηνύματα: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-01-15, 21:34
  3. Speedport W 724V Type Ci
    Από tolis1989 στο φόρουμ COSMOTE VDSL
    Μηνύματα: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-10-14, 00:37
  4. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-09-14, 16:37
  5. OTE Speedport W 724V Type Ci σε Bridge Mode με Mikrotik
    Από darkb0e στο φόρουμ COSMOTE VDSL
    Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-03-14, 16:41

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας