Γειά σας,(το δημοσιεύω και εδώ μήπως βρω λύση)
Μετα απο μία βλάβη(μηδαμινη ταχυτητα+διακοπες στην τηλεφωνια) και επισκεψη τεχνικου ολα έφτιαξαν...Χρειάστηκε βεβαια να αλαχτει το μαυρο πιρελι με το ZTE.
Σαφως καλύτερο το ZTE,ομως.....
Πήρα ενα extender (TP-LINK TL-WA860RE).
Αφου πάλεψα αρκετη ώρα,τελικα ήρθε σε λειτουργία(την εγκατασταση την εκανα σε λαπτοπ με win7).
To laptop συνδέθηκε στο extender,ομως καμία μα καμία άλλη συσκευη δεν μπορεί...
Ουτε το LG G2 που έχω,ουτε το tablet,ουτε η τηλεοραση,ουτε το playstation 4...σε όλα βγάζει οτι ''receiving ip adress'' και τιποτα...
Δοκίμασα να δωσω στατική ip στο κινητο και συνδέθηκε,το ιδιο και στο ps4(το οποιο όμως οταν κλείνει χανει την ρυθμιση).
Μήπως υπάρχει καμμιά ασυμβατότητα του router(λεω εγω χωρις να ξέρω βέβαια)εννοω σε καποια απο τις ρυθμίσεις του;;;;;
Ρωτάω εδω και ας μου συγχωρεθεί αν δεν ειναι το κατάλληλο thread,μηπως και υπαρχει καποιος με αντίστοιχο προβλημα ....
Σε ερώτηση στην τεχνικη υποστηριξη μου ειπαν οτι δεν ειναι θεμα ρουτερ...
Ευχαριστώ πολύ!
Update
Δοκίμασα και με άλλο η/υ... το ίδιο... Από την cyta μου είπαν μήπως τα dchp settings του tplink είναι στο Οφ.. Είναι στο ον (αυτόματα)
Κοντεύω να σπάσω και το tplink και τον η/υ και τα νεύρα μου.... Βοήθεια φίλοι....
Εμφάνιση 1-9 από 9
Θέμα: Tplink 860
-
19-02-15, 21:10 Tplink 860 #1
-
19-02-15, 23:35 Απάντηση: Tplink 860 #2
κανονικα αφηνεις το dhcp ανοιχτο στο μοντεμ που δινει εντολη στο repeater και κλεινεις το dhcp στο repeater (τπ λινκ) ... ετσι θα παρει αυτοματα απο το μοντεμ
δεν κανει να ειναι και τα 2 ανοιχτα (εκτος αν βαλεις διαφορετικες διευθυνσεις στο μοντεμ & στο τπ λινκ αλλα καλυτερα ασε το τπ λινκ κλειστο (dhcp)
στα κινητα pc laptop κλπ βαλε να παιρνουν ip αυτοματα (μην κανεις αλλαγες στις καρτα δικτυου ολα στο αυτοματο)
μετα ανοιγοκλεισε ολα (κινητα μοντεμ πσ τπ λινκ κλπ) και δες αν ειναι οκ
-
20-02-15, 17:26 Απάντηση: Tplink 860 #3
Ευχαριστώ πολύ για αρχή!!
Τα εκανα ολα αλλα ...τιποτα....
Καμμιά αλλη ιδέα;;
Κερνάω καi καφέ (Πειραική)!!!
Update
Προβλημα λύθηκε...Τελικα μολις χρησιμοποιησα το wps ολα συνδεθηκαν κανονικα ουτε ip,ουτε dhcp..
Μπορει να κλειδωθεί.
ΕυχαριστωΤελευταία επεξεργασία από το μέλος kermitlabros : 20-02-15 στις 19:53.
-
20-02-15, 23:27 Απάντηση: Tplink 860 #4
Kάνε αυτές τις ρυθμίσεις και κλείσε το WPS.
http://www.neo2.gr/web/neo2.gr/secur...A0D43B7DFD9F1A
http://www.howtogeek.com/176124/wi-f...ld-disable-it/Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
21-02-15, 14:24 Απάντηση: Tplink 860 #5
Βιαστηκα.....Ναι μεν συνδεεται αλλα...
Πρεπει να παω στο δωμάτιο που ειναι το ρουτερ,να ανοιξω το wifi,να συνδεθώ,και μετα να παω στο σαλόνι,οπου και κρατιεται το σήμα.
Ομως, αν κλεισω το wifi στο σαλόνι και μετα το ξαναανοίξω....getting ip adress....και μετα τιποτα...ξανα στο δωματιο του ρουτερ και φτου απο την αρχη.
Εβγαλα το tplink απο τημ μπριζα,ανοιγω το wifi και συνδέεται κανονικά.
Οσο για τις ρυθμισεις του choqman,κατι δεν μου γινεται καλα και δεν μπορω να τις εφαρμοσω.
Εκει που λέει στην παραγραφο 2 :Αλλαγή ρυθμίσεων πρσαρμογέα -> Τοπική σύνδεση:
παταω δεξι κλικ ιδιοτητες; μετα πατωντας close δεν μου κανει επανασυνδεση(το καλωδιο ethernet ειναι ακομα συνδεδεμένοκαι αν κανει επανασυνδεση που θα συνδεθει;;;Oσο για το 192 168 1 254 ..με τιποτα...
Ευχαριστώ
-
21-02-15, 14:32 Απάντηση: Tplink 860 #6
-
21-02-15, 14:38 Απάντηση: Tplink 860 #7
192.168.1.1. εχει το ζτε,
192.168.1.2 το τπλινκ
-
21-02-15, 15:03 Απάντηση: Tplink 860 #8
Έχεις δώσει στατική IP στο Tplink;; κάνε πρώτα αυτά που σου έχω ποιο κάτω και μετά συνέχισε τις ρυθμίσεις, αφού πρώτα κάνεις
επανεκκίνηση σε ρουτερ και Tplink.
Ρύθμιση πρώτα το ρουτερ όπως στο έχω και μετά στατική IP στο Tplink και κλείσιμο τον DHCP Server. Mετά την επανεκκίνηση συνεχίζεις
με τις ρυθμίσεις από τον οδηγό.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
23-02-15, 13:04 Απάντηση: Tplink 860 #9
ok θα το δοκιμασω...
σε ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου!!
Μια ερωτηση..
Ανοιγω το laptop,βλεπω το δικτυο τπ λινκ,συνδεομαι ασυρματα,με βγαζει στην οθονη που πρεπει να κανω το quick set up-χωρις καμμια αλλη επιλογη,αφου το κανω και ψαχνει να βρει το ssid tou router,αφου κανω verify και μου λεει οτι θελει περιπου 2 λεπτα για να ολοκληρωθουν οι ρυθμισεις,μολις τελειωσει η μπαρα προοδου,χανω την οθονη με το μενου του tplink....
Οταν επισης λες ''συνεχιζεις με τις ρυθμισεις απο τον οδηγο''απο πιο σημειο;;
Eυχαριστω ξανα!!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kermitlabros : 23-02-15 στις 13:39.
Παρόμοια Θέματα
-
ZXDSL 931 vii bridging με tplink td-8961nd
Από apsogos στο φόρουμ TP-Link ADSL modems και routersΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 15-12-14, 17:15 -
Τα φώτα σας παιδιά TPLINK TL WA7210N
Από mikrocern στο φόρουμ Ασύρματη ΕυρυζωνικότηταΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 30-08-14, 16:20 -
προβλημα με το σεταρισμα του μοντεμ tplink 8961nd v3.0
Από iraklis7777 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 25-06-14, 23:22 -
Πωλούνται 4 omni 5 dbi tplink
Από TEO2202 στο φόρουμ ΠροσφοράΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 13-06-14, 23:04 -
Ote tv - TPlink TD-W8970
Από Rimotomos στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 13-05-14, 13:48
Bookmarks