Εμφάνιση 1-11 από 11
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ρε παιδια μηπως εχει παρει κανεις αυτο το ρολο?
    λετε να αξιζει?

το θεμα με τις πιτσιλιες ειναι βασικο καθως θελω να βαψω ταβανια.

απο την αλλη σκεφτομαι οτι αν κανει και ειναι πρακτικο οσο μας λενε στη διαφημισh, τοτε θα το ειχαν παρει και οι επαγγελματιες ελαιοχρωματιστες...

https://www.youtube.com/watch?v=rBFFOmq66Ks

Περιοχή
    L. A.
    Downloads
    27
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49.996/4.981
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - Δ. ΜΕΓΑΡΟ
    Router
    ZTE h168n
    SNR / Attn
    10(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jmk5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    απο την αλλη σκεφτομαι οτι αν κανει και ειναι πρακτικο οσο μας λενε στη διαφημισh, τοτε θα το ειχαν παρει και οι επαγγελματιες ελαιοχρωματιστες...
    Αφού έχεις μόνος σου την απάντηση, γιατί ρωτάς?
    Οία η Ηώ, ω Υιέ αεί Ει

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    95/11 Mbps
    ISP
    Vodafone
    SNR / Attn
    10.3(dB) / 16.7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Εχω βάψει ταβάνια μερικές φορές, με συμβατικό ρολό, και με χαρτί ή νάυλον προστατευτικό στο πάτωμα. No problem. Δεν λέω ότι το συγκεκριμένο ντε και καλά δεν κάνει αυτά που υπόσχεται, αλλά ο μόνος τρόπος να το μάθεις είναι να το αγοράσεις. Κι αν δεν το κάνει, θα το μάθεις αφού θα το έχεις πληρώσει παραπάνω από ένα συμβατικό ρολό και τα νάυλον.
    Και όπως πολύ σωστά είπες, οι επαγγελματίες δεν τα χρησιμοποιούν, γιατί άραγε;
    Διαβλέπω ήδη ένα πιθανό πρόβλημα: το εσωτερικό του ρολλού, που παίζει ρόλο δοχείου μπογιάς, πρέπει να έχει μικρές τρυπούλες για να περνάει το χρώμα στην επιφάνεια βαφής. Το ακουμπάς κάτω να κάνεις ένα τσιγάρο ή να μιλήσεις στο τηλέφωνο, και μέχρι να ξαναξεκινήσεις το χρώμα έχει στεγνώσει στο μέρος του δοχείου που δεν βρέχεται, και οι τρυπούλες έχουν βουλώσει. Αδειασε, πλύνε, ξαναγέμισε.
    Ακόμη, διατηρώ επιφυλάξεις για το κατά πόσο πρακτικό θα είναι το γέμισμα, αλλά και για τη μη δυνατότητα ελέγχου της ροής του χρώματος.
    Γενικότερα, τείνω να είμαι δύσπιστος στις πρωτοποριακές, επαναστατικές ιδέες που διακινούντια μέσω telemarketing. Η λογική μου είναι ότι αν μια πατέντα αξίζει, κάποια μεγάλη εταιρεία την αγοράζει και τη διακινεί ευρέως στα συμβατικά κανάλια, κάνοντας πολύ μεγαλύτερες πωλήσεις και κέρδη. Τέτοιου τύπου ρολλά κυκλοφορούν χρόνια, αλλά δεν είδα καμμία μεγάλη εταιρεία χρωμάτων ή εργαλείων να τα εντάσσει στη γκάμα της.

Περιοχή
    L. A.
    Downloads
    27
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49.996/4.981
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - Δ. ΜΕΓΑΡΟ
    Router
    ZTE h168n
    SNR / Attn
    10(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nyannaco Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακόμη, διατηρώ επιφυλάξεις για το κατά πόσο πρακτικό θα είναι το γέμισμα, αλλά και για τη μη δυνατότητα ελέγχου της ροής του χρώματος.
    Γενικότερα, τείνω να είμαι δύσπιστος στις πρωτοποριακές, επαναστατικές ιδέες που διακινούντια μέσω telemarketing. Η λογική μου είναι ότι αν μια πατέντα αξίζει, κάποια μεγάλη εταιρεία την αγοράζει και τη διακινεί ευρέως στα συμβατικά κανάλια, κάνοντας πολύ μεγαλύτερες πωλήσεις και κέρδη. Τέτοιου τύπου ρολλά κυκλοφορούν χρόνια, αλλά δεν είδα καμμία μεγάλη εταιρεία χρωμάτων ή εργαλείων να τα εντάσσει στη γκάμα της.
    +1
    Είχε πάρει μια φορά κάποιος γνωστός, μια που το πήρε και μια που το πέταξε, δεν βάφει στρωτά, δεν μπορείς να βάψεις με αυτό το πράμα.
    Οία η Ηώ, ω Υιέ αεί Ει

Περιοχή
    Παγκράτι
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΜΟΙΡΕΣ
    Πάρ' όλ' αυτά αν το πάρει κάποιος ας μας πει την γνώμη του. Απ' ότι είδα και στο ίντερνετ το βρίσκεις και με 10 ευρώ...

Περιοχή
    Δραμα
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    9.662/1.021
    ISP
    Cyta Hellas
    Router
    Χλαπατσα H300
    ρε παιδια μηπως εχει παρει κανεις αυτο το ρολο?
    λετε να αξιζει?

το θεμα με τις πιτσιλιες ειναι βασικο καθως θελω να βαψω ταβανια.

https://www.youtube.com/watch?v=rBFFOmq66Ks

Ενα που ειδα, δεν ξερω αν ειναι το ιδιο η' παρομοιο, δεν μου εκανε εντυπωση.
    Δεν εχει μαλλι αλλα ενα ψιλο αφρολεξ, περιπου 3-5 χιλιοστα.
    Αυτο πρακτικα σημαινει οτι δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις σε τοιχο με πεταχτο σουβα(ειναι οι τοιχοι που εχουν μια τραχια υφη) χωρια που θα φθαρει πολυ γρηγορα.
    Προσωπικα χρησιμοποιω κανονικο ρολο και διαλεγω ρολο αναλογα με τον τυπο του τοιχου, ωστε να εχω και την αναλογη επιστρωση μπογιας.(για τραχυς τοιχους επιλεγουμε ρολο με μεγαλη πυκνοτητα μαλλιου ωστε να αφηνουν περισσοτερο υλικο για καλυτερο αποτελεσμα).
    Σκοπευω να επενδυσω σε πιστολι βαφης (καποια φθηνα βρισκεις και σε τελεμαρκετινγκ https://www.youtube.com/watch?v=DDXTqCY4e24 )

http://www.praktiker.gr/p/pistoli-va...ompreser-17408

σκεφτομαι για το παραπανω η' να παω σε επωνυμη λυση(πιο ακριβο) που εχει ομως ανταλλακτικα και σερβις
    http://www.bestprice.gr/item/2152817...r-hvlp400.html

Απο πρακτικης αποψης θα επιλεξω μοντελο με σωληνα(συνηθως ειναι 5 μετρων) ωστε ακομη και αν ειμαι πανω σε σκαλα να μην επιβαρυνομαι με επιπλεον βαρος...

Και το προιον τελεμαρκετινγκ
    http://www.skroutz.gr/s/5254761/OEM-Paint-Zoom.html αρκετα πιο φθηνο αλλα σερβις και ανταλλακτικα γιοκ....

Downloads
    11
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Μου το παρουσιασε η ...πεθερα μου ( μεγαλης ηλικιας φυσικα και "πελατης" για αυτου του ειδους τις πωλησεις ) το περασμενο καλοκαιρι. Δοκιμασα να περασω ενα τοιχο και δεν τα καταφερα. Στη μιση ωρα ειχα κουραστει, καθως το χερι μου δεν αντεχε να πηγαινοφερνει 3 κιλα μπογια επι ωρες, φοβηθηκα και στη σκεψη του τι θα παθαινα αν επιανα και το ταβανι του δωματιου και το παρατησα. Ετσι κι αλλιως, δεν δουλευε και καλα καθως δεν ρολαρε οπως υποτιθεται οτι κανουν τα ρολλα, κατα πασα πιθανοτητα λογω του ενσωματωμενου βαρους. Μαλιστα δεν γινοταν δουλεια ουτε κι αν το γεμιζα κατα το ημισυ.

Αχρηστο εντελως.

Περιοχή
    Δραμα
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    9.662/1.021
    ISP
    Cyta Hellas
    Router
    Χλαπατσα H300
    Και μιλωντας για ρολα, η σελιδα της μαρκας που χρησιμοποιω για να παρεις μια ιδεα για τους τυπους ρολων αναλογα την ποιοτητα του τοιχου
    http://www.olympian-rollers.gr/products/premium/

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    DrayTek
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από 29gk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου το παρουσιασε η ...πεθερα μου ( μεγαλης ηλικιας φυσικα και "πελατης" για αυτου του ειδους τις πωλησεις ) το περασμενο καλοκαιρι. Δοκιμασα να περασω ενα τοιχο και δεν τα καταφερα. Στη μιση ωρα ειχα κουραστει, καθως το χερι μου δεν αντεχε να πηγαινοφερνει 3 κιλα μπογια επι ωρες, φοβηθηκα και στη σκεψη του τι θα παθαινα αν επιανα και το ταβανι του δωματιου και το παρατησα. Ετσι κι αλλιως, δεν δουλευε και καλα καθως δεν ρολαρε οπως υποτιθεται οτι κανουν τα ρολλα, κατα πασα πιθανοτητα λογω του ενσωματωμενου βαρους. Μαλιστα δεν γινοταν δουλεια ουτε κι αν το γεμιζα κατα το ημισυ.

Αχρηστο εντελως.
    Εκανες τζαμπα γυμναστικη ομως

Downloads
    11
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stratus Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εκανες τζαμπα γυμναστικη ομως
    Αμ δε ! Ετσι ειπα και γω στο πρωτο δεκαλεπτο αλλα μετα κατεβασα ολα τα καντηλια που ξερα, για τον καταπληκτικο εφευρετη ......

Περιοχή
    Νότια Φινλανδία
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    17640/1020
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Asus DSL-N17U
    SNR / Attn
    1.0(dB) / 20.2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Γιατί ένα λίτρο μπογιά, είναι ασήκωτο στην ανάταση, για ώρες.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από 29gk Εμφάνιση μηνυμάτων
    ... το χερι μου δεν αντεχε να πηγαινοφερνει 3 κιλα μπογια επι ωρες, φοβηθηκα και στη σκεψη του τι θα παθαινα αν επιανα και το ταβανι του δωματιου και το παρατησα.
    Runtime Erro
    Τον Ken Lee, τον ξέρετε ;
    Με τη βοήθεια του θεού, λεφτά υπάρχουν.

Παρόμοια Θέματα

1. Σπουδες σε Μάρκετινγκ: Αξιζει?
    Από telemaxos στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-02-15, 10:15
  2. Μηνύματα: 53
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-10-14, 22:11
  3. αναβάθμιση σε gaming pc (αξίζει)?
    Από valadinio στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-05-14, 03:34