Εμφάνιση 1-15 από 15
    Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    EETT
    Δελτίο Τύπου:
    Κατόπιν διερεύνησης καταγγελιών, καθώς και αυτεπάγγελτων ελέγχων για αυθαίρετες απορρίψεις αιτήσεων φορητότητας καταναλωτών, για το χρονικό διάστημα από το 2011 έως και το 2013, η Ολομέλεια της ΕΕΤΤ επέβαλε ομόφωνα πρόστιμα συνολικού ύψους 5.486.000 ευρώ στις τρεις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, ήτοι 1.223.000 ευρώ για την COSMOTE, 2.593.000 ευρώ για τη VODAFONE και 1.670.000 ευρώ για τη WIND αντίστοιχα.

Ειδικότερα, διαπιστώθηκε η κατά παράβαση της νομοθεσίας διαχείριση αιτημάτων φορητότητας αριθμού, συνολικά κρινόμενη κατά τα έτη 2011, 2012 και 2013.

Για την επιμέτρηση των προστίμων συνεκτιμήθηκε η έκταση της παράβασης ανά εταιρία, ο συνολικός αριθμός των θιγομένων συνδρομητών, η προκληθείσα οικονομική βλάβη στους καταναλωτές, τα αυξημένα έσοδα των εταιριών που προέκυψαν από τις διαπιστωθείσες παραβάσεις και η ανάγκη αποτροπής παρόμοιων αθέμιτων πρακτικών στο μέλλον.

Σημειώνεται ότι η φορητότητα αριθμού αποτελεί κύριο παράγοντα διευκόλυνσης των καταναλωτών και προώθησης αποτελεσματικού ανταγωνισμού σε αγορές ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Σε αυτό το πλαίσιο, η μη ομαλή λειτουργία της στην ελληνική αγορά ενέχει κινδύνους σε επίπεδο τόσο μη επαρκούς προστασίας των καταναλωτών, όσο και στρέβλωσης του ανταγωνισμού. Η ΕΕΤΤ έχει ήδη επιβάλει, από το Νοέμβριο του 2014, νέες ρυθμίσεις που επιταχύνουν και βελτιώνουν τις διαδικασίας για τη φορητότητα.

Η ΕΕΤΤ θα συνεχίσει τους ελέγχους, προασπίζοντας σθεναρά τα δικαιώματα των καταναλωτών και τη διαφάνεια στην αγορά ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Πηγή : ΕΕΤΤ

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    FritzBox 7590
    SNR / Attn
    27(dB) / 6(dB)
    ωραίες αυτές οι ανακοινώσεις.

Καμιά ανακοίνωση αν εισπράχθηκαν πρόστιμα ποτέ, υπάρχει?

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Στο ιδιο καρτελ ειναι και η ΕΕΤΤ. Αυτές οι ανακοινώσεις είναι για τα μάτια του κόσμου.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    2333/956
    ISP
    Forthnet
    Router
    Netgear
    SNR / Attn
    8.2(dB) / 41.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    εχω οικογενειακο πακετο συνδεση με vodafone και εγινε ανανεωση αρχες μαρτη(δεν εχουν περασει 20 μερες)
    ομως ως φοιτητης με συμφερει να βαλω το φοιτητικο(5 ευρω) αντι να πληρωνω 20 ευρω στη συνδεση.(red πακετο μαλλον)
    τα διαχειριζεται ο πατερας μου και πηγε και ανανεωσε, ομως εγω θελω να φυγω..γιατι να πληρωνω 20 αντι 5 ευρω το μηνα?
    θελω να κρατησω τον ιδιο αριθμο
    πηγα λοιπον στη vodafone και μου ειπε τα εξης
    1)επρεπε να το κανω πριν γινει η ανανεωση
    2)θα περασουν 30 μερες για να διακοπει και αλλες 30 για το νεο..θα λειτουργει ομως κανονικα.
    3)θα πληρωσω καποιο ποσο για την αλλαγη..πρεπει να ειχαν πει το ιδιο του πατερα μου(μου ειχε πει κατι για 15 ευρω)

για ποιο λογο να πληρωσω? δεν εχει περασει ουτε μηνας απο την ανανεωση..

Downloads
    52
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    SNR / Attn
    8.7(dB) / 13.2(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Το πρόστιμο για να είναι και δίκαιο δεν θα έπρεπε να μοιράζεται σε όσους ταλαιπωρήθηκαν ?
    1

Περιοχή
    Άνω Βριλήσσια
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49.997 / 4.996
    ISP
    Wind
    Router
    ZYXEL VMG1312-B10D
    SNR / Attn
    9,5(dB) / 17,7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Σκατούλες πρόστιμο, σε εμάς θα τα περάσουν μέσω έμμεσων και άμεσων αυξήσεων σε βάθος χρόνου, το καρτέλ της κινητής και οχι μόνο οργιάζει.
    VDSL experience 50 mbps after 2 years of waiting with pOTE

Περιοχή
    παντου!
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Wind
    ναι αλλα δεν μας λεει σε τι ακριβως ηταν αυτα τα προστιμα ?δηλαδη ηταν σε καθυστερηση αλλαγης?απο την εταιρεια που ηθελα να παω εγω εγινε η καθυστερηση ή απο την εταιρεια που ηθελα να φυγω?
    επισης τα ποσα οπως λεχθηκε που θα πανε?ποτε θα εισπραχθουν?αν ποτε εισπραχθουν και δεν ειναι τυπικα προστιμα και τελικα ποτε με δικαστικες αναβολες και εφεση σε αποφασεις και διαφορες αλλες κολοτουμπες
    περνανε τα χρονια και το προστιμο μενει ως εχει χωρις νοημα.

Downloads
    51
    Uploads
    21
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    2048/512
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    HOL - ΦΟΙΝΙΚΑΣ
    Router
    Philips CGA5720N,ST 530v6
    SNR / Attn
    31(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Ανακοινώσεις για το θεαθήναι..

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jim_nut18 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω οικογενειακο πακετο συνδεση με vodafone και εγινε ανανεωση αρχες μαρτη(δεν εχουν περασει 20 μερες)
    ομως ως φοιτητης με συμφερει να βαλω το φοιτητικο(5 ευρω) αντι να πληρωνω 20 ευρω στη συνδεση.(red πακετο μαλλον)
    τα διαχειριζεται ο πατερας μου και πηγε και ανανεωσε, ομως εγω θελω να φυγω..γιατι να πληρωνω 20 αντι 5 ευρω το μηνα?
    θελω να κρατησω τον ιδιο αριθμο
    πηγα λοιπον στη vodafone και μου ειπε τα εξης
    1)επρεπε να το κανω πριν γινει η ανανεωση
    2)θα περασουν 30 μερες για να διακοπει και αλλες 30 για το νεο..θα λειτουργει ομως κανονικα.
    3)θα πληρωσω καποιο ποσο για την αλλαγη..πρεπει να ειχαν πει το ιδιο του πατερα μου(μου ειχε πει κατι για 15 ευρω)

για ποιο λογο να πληρωσω? δεν εχει περασει ουτε μηνας απο την ανανεωση..
    Γιατί το νούμερο δεν είναι στο όνομα σου αλλά στο όνομα του πατέρα σου απο ότι φαίνεται
    Τα χρήματα που σου ζητάνε είναι για την αλλαγή στοιχείων, δεν έχει σχέση το θέμα σου με το πρόστιμο που λέμε εδώ

Περιοχή
    στην Ανατολική πλευρά της Νήσου Sark
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    13297/1020
    ISP
    VoIP
    SNR / Attn
    7.6(dB) / 18.2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BitOfSalt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το πρόστιμο για να είναι και δίκαιο δεν θα έπρεπε να μοιράζεται σε όσους ταλαιπωρήθηκαν ?
    η πιο ενδιαφερουσα σκεψη που έχω ακουσει. το λέω γιατι εκεινη την περιοδο είχα σκοτωθει με την wind που μου καθυστερουσε την φορητοτητα αδικαιολογητα και μου ζητουσε να περιμενω 3+4 εβδομαδες για να ολοκληρωθει μια φορητοτητα απο την wind στην Q

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από yiannis010 Εμφάνιση μηνυμάτων
    φορητοτητα απο την wind στην Q
    Που είναι και "ίδιες" εταιρία κιόλας... Τραγικοί.

Περιοχή
    στην Ανατολική πλευρά της Νήσου Sark
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    13297/1020
    ISP
    VoIP
    SNR / Attn
    7.6(dB) / 18.2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikospot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Που είναι και "ίδιες" εταιρία κιόλας... Τραγικοί.
    αυτό ήταν που με τρελαινε περισσοτερο .το οτι ηταν ιδιες εταιρειες.το χειροτερο όλων ήταν πως στα καταστηματα της wind μου λέγανε πως δεν έχουμε καρτες sim Q και οταν τελικα ήρθαν οι sim μετα από 1 εβδομαδα περιμενα 20 μερες αν ενεργοποιηθει.δεν πιστευα στα ματια μου όταν ζήτησα τον λογο της καθυστερησης σε καταστημα wind που δεν μου έδιναν καμια απάντηση για τον λόγο της καθυστερησης και με παρεπεμπανε στην εξυπηρετηση πελατων.με αποτελεσμα να εχω βριστει πολυ ασχημα όταν μου απαντουσε η εξ.πελατων πως αυτος ειναι ο χρονος δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.και βεβαια όλα αυτα με χρεωσεις.πιεση ανεβασα μ αυτους τους μπουφους.....δεν ειχαν κάρτες sim της q...;έλεος,,,,καλά τους κάνανε.για να μην μιλήσω και γιa cosmote ....με εδιωξε ιδιοκτητης καταστηματος ''γερμανος'' franchise επειδη ζήτησα φορητοτα και να παω στην cosmote και να το κάνω whatsup με την δικαιολογια πως για ποιο λογο να κάνει κατι τετοιο αφου δεν τον συμφερει.αν ήθελα λέει να το κανω φορητοτητα σ αυτον να το εκανα συμβολαιο.......ειναι τραγικοι όλοι τους(με παρεπεμψε και αυτός σε καταστημα εταιρικο ....χαχαχαχα έλεος)

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    2333/956
    ISP
    Forthnet
    Router
    Netgear
    SNR / Attn
    8.2(dB) / 41.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    τουλαχιστον στο ειπαν στα μουτρα..
    το χειροτερο ειναι να σου λενε δικαιολογιες και ψεμματα..το 90% το πιστευει και μενει στο συμβολαιο που εχει και χαλαει τσαμπα λεφτα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BitOfSalt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η ΕΕΤΤ είναι ρυθμιστική αρχή, άρα τα πρόστιμά της έχουν σκοπό να ρυθμίζουν. Εάν κάποιος θέλει αποζημίωση για οικονομική ή ηθική βλάβη, υπάρχουν άλλες οδοί. Δεν λέω ότι το σύστημα δουλεύει, αλλά οι προβλέψεις υπάρχουν.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    1020/13556kbps
    ISP
    Wind
    SNR / Attn
    16.2(dB) / 12.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από minas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η ΕΕΤΤ είναι ρυθμιστική αρχή, άρα τα πρόστιμά της έχουν σκοπό να ρυθμίζουν. Εάν κάποιος θέλει αποζημίωση για οικονομική ή ηθική βλάβη, υπάρχουν άλλες οδοί. Δεν λέω ότι το σύστημα δουλεύει, αλλά οι προβλέψεις υπάρχουν.
    Ακριβώς αυτό

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-14, 15:38
  2. Μηνύματα: 145
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-07-14, 18:29
  3. Μηνύματα: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-07-14, 23:54
  4. Μηνύματα: 33
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-05-14, 17:01
  5. Μηνύματα: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-05-14, 11:36