Μήπως έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα;
Μέχρι τώρα στο emule 0.42g η λίστα των servers ήταν γεμάτη, με συνήθως στην κορυφή τον razorback που μου έδινε και τις καλύτερες ταχύτητες.
Τώρα έχουν μείνει 2-3 όλοι κι όλοι με περιγραφή ονόματος-αριθμό users-Ping κ.λπ και όλοι οι άλλοι (πολύ λιγότεροι από πριν) αντιπροσωπεύονται μόνο από το γνωστό νούμερο της ip χωρίς άλλη πληροφορία.
Μήπως η λίστα των server περιέχεται σε κάποιο link (όπως στο DC++) ή σε αρχείο και θέλει ανανέωση ή κάτι άλλο συμβαίνει και χάθηκαν οι servers;
Η σύνδεσή μου είναι ΟΚ σε web και άλλα p2p και η σύνδεση στους 2-3 υπάρχοντες servers γίνεται όπως πάντα με High ID.
Ξέρει κανεις το πρόβλημα αυτό;
TIA
Εμφάνιση 1-3 από 3
-
07-09-04, 08:42 Emule: Που πήγαν τόσοι servers; Που είναι ο Razorback? #1
-
07-09-04, 10:50 #2
Κοίταξε αν έχεις τσεκαρισμένη την επιλογη Server/Update serverlist when connecting to a server κάνε ένα disconnect και connect και θα ανανεωθεί η λίστα πάλι!
-
07-09-04, 17:53 #3
Αυτό που μου είπες ήταν ενεργοποιημένο αλλά έβγαζε διαρκώς μήνυμα πως δεν υπάρχει διεύθυνση μέσα στο adress.dat και δεν μπορούσα να καταλάβω τι εννοούσε.
Τελικά παίρνοντας αυτό που είπες ότι η λίστα ειναι ανανεώσιμη, πήγα στο DC++ και κατέβασα το adress.dat κάποιου άλλου χρήστη, το έριξα στο φάκελο "config" και δούλεψε.
Ευχαριστώ EvilHawk για την άμεση βοήθεια.
Παρόμοια Θέματα
-
Μα που πήγαν ολοι?
Από lacie στο φόρουμ The fun section...Μηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 23-08-07, 16:31 -
Που πήγαν τα pdf ???
Από bablyk στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 10-06-07, 17:40 -
που πηγαν οεο?
Από sotos9 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 28Τελευταίο Μήνυμα: 01-05-07, 01:14 -
που πηγαν τα ποστς??
Από JJX στο φόρουμ Η Γνώμη σαςΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 05-02-05, 15:52 -
Που πήγαν τα Avatars;
Από redlemon.gr στο φόρουμ Η Γνώμη σαςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 26-04-04, 15:07
Bookmarks