Σελ. 48 από 207 ΠρώτηΠρώτη ... 2838434647484950535868 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 706-720 από 3098
    Περιοχή
    ΧΑΝΙΑ
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    220000/22000
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΑ
    Router
    AVM FRITZBOX 7590
    SNR / Attn
    16(dB) / 12.0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από elina_77 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά έκανα αναβάθμιση το τελευταίο firmware και ως δια μαγείας το πρόβλημα λύθηκε!
    παρόμοιο θέμα με το δικό σου n17 ειχε και φιλος με το ac68u και μετά απο αναβάθμιση και εκείνος λύθηκε το πρόβλημα με το wifi. μετα απο αναβάθμιση να πατας το reset για 10 δευτερόλεπτα και το ξαναρυθμιζεις.

Περιοχή
    Κερκυρα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10 / 1 Mbps
    ISP
    T-COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΡΔΕΛΑΔΕΣ
    Router
    Διαφορα
    SNR / Attn
    10(dB) / 37(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από cca Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε κατάφερα ακόμα να το καταγράψω αυτό όταν συμβαίνει. Προχτές είχα πρόβλημα λίγο μετά τις 9 το πρωί, η γραμμή αχρηστεύτηκε όπως με ενημέρωσε η σύζυγός μου πανικόβλητη και μια και δεν ήμουν σπίτι αναγκάστηκα να της πω να το ανοιγοκλείσει από το κουμπί για να επανέλθει. Επικοινώνησα με την Asus και μου δώσανε ένα αρχείο να βάλω στο USB, επεκτείνει την διάρκεια της καταγραφής στις 48 ώρες (και πιθανόν παραπάνω αν το πειράξω).
    το κατεγραψα εγω (adsl) και η ασος λεει ειναι θεμα isp
    εγω επισης εβαλα και αλλα 2 μοντεμ την ωρα που εκανε το προβλημα (βραδακι) και ανεβασαν και αυτα αρκετα σαν το ασος (κατι 30000 για 3-4 ωρες)
    δεν τα αφησα ομως μεχρι το πρωι αρα μαλλον σιγουρα η γραμμη ... εκτος αν καποια στιγμη σταματανε τα λαθη αλλα μπουκωνει το ασος και συνεχιζει να γραφει

περιεργο ομως που ειχες και χτες πρωι ... ειχα και εγω χτες πρωι (αλλα και σημερα πρωι) και για αυτο ρωτησα

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από paparen Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστω παρα πολυ που ασχοληθηκες. Η αλλη λυση ειναι με υπηρεσιες που αλλαζεις το dns. Το μηχανακι στα 65ευρω ειναι εξαιρετικο παντως. Σε vdsl 50/10 κλειδωσε στα 40/9,99 (οσο και το wdr3600 που ειχα πριν). Το wifi του ειναι δυνατοτερο και πολυ πιο σταθερο απο το τραγικο 3600, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν με καλυπτει απολυτα. Powerline + ap χρειαζονται τελικα. Η παραμετροποιηση του ειναι πολυ καλη, αλλα αυτο που με ξετρελλανε ειναι το QoS που προσφερει. Πριν, αναγκαζομουν να βαζω φρενο στο nas μου, ωστε ο torrent client να μην τρωει ολο το bandwidth. Τωρα τον εχω ξαμολυσει ελευθερο και απλα εχω βαλει lowest priority το nas. Εκανα δοκιμες με speedtest απο laptop και με το που ξεκιναει το speedtest, ο torrent client του nas τραβαει χειροφρενο.

Μια απορια μονο, ειναι λογικος ο τεραστιος (330000) crc down errors (μεσα σε 2 μερες); συμβαινει αυτο λογω vdsl; Το snr down μου ειναι γυρω στο 6
    φιλε ξερω οτι τα ασος ανεβαζουν λιγο παραπανω απο τα αλλα μοντεμ σε μερικες γραμμες αλλα τοσα πολλα τι να πω
    Δες το παραπανω reply ειμαστε 2-3 που ανεβαιανουν τα λαθη μεχρι να μπουκωσει
    στην περιπτωση μου εχω αλλαξει το μοντεμ και κανει το ιδιο, κοιταξα και την πριζα (μια μονο) ... δειχνει ο παροχος

θα ελεγα να στειλεις feedback και να το αναφερεις μηπως το κοιταξουν καλυτερα ... σε εμενα το κατεγραψα και μου λενε (ασος) ειναι ο παροχος και συμβαινει μονο με τους Ελληνικους παροχους αυτη τη χρονικη στιγμη

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από uncharted Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το UPnP φαινεται να δουλευει... εγω το ειχα αναφερει.

Οσον αφορα το NAT tracking, μπορουν τουλαχιστον να βαλουν το παρακατω εργαλειο στο Linux του router?

http://conntrack-tools.netfilter.org/

Η εναλλακτικη ειναι να το κανει καποιος χομπιστας με το source code, αλλα δεν ξερω αν δινουν πουθενα και το binary blob του DSL driver... γιατι χωρις αυτο αχρηστευεται ως modem.
    θα το αναφερω (αν και το βλεπω δυσκολο) αλλα στειλε feedback (administration>feedback tab) με τυχον παρπανονα η ακομα και επιθυμιες, τα κοιταζουν

Downloads
    2
    Uploads
    0
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΛΙΤΟΧΩΡΟ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από wnet Εμφάνιση μηνυμάτων
    πας http://192.168.0.1/cgi-bin/APP_Installation.asp (αν έχεις άλλο ip στο router, βάλε το δικό σου)

και πατάς το install εκεί που λέει Download Master

Αφού γίνει η εγκατάσταση μετά στο link

http://192.168.0.1:8081/downloadmaster/task.asp

έχεις τη διαχείριση των downloads
    Ευχαριστώ

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Συνεχίζουν οι αποσυνδέσεις, έστειλα και feedback αλλά απάντηση δεν πήρα, τώρα δοκιμάζω με dla ενεργό μέχρι τώρα κράτησε 35 ώρες, αλλά ο σκοπός ήταν να κρατάει την γραμμή ποιο πάνω απο το router του ΟΤΕ

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Asus N17U
    SNR / Attn
    6(dB) / 18(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από projectX Εμφάνιση μηνυμάτων
    στους έχωντες του ρουτερ μπορεί να κατευάζει τορρεντς σε σκληρό δίσκο και να streamάρει μετά σε κάποια πηγή(pc/tv/κινητό whatever?)
    με άνεση,χωρίς δηλαδή αυτό να επιρεάζει τις βασικές του λειτουργίες?
    έχει δοκιμάσει κανείς την παραπάνω λειτουργία?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Tην πέρασα κ εγώ χθες την τελευταία ενημέρωση ουσιαστικές διάφορες στη γραμμή μου σε σχέση με την beta 1.1.0.3 δεν παρατήρησα πέρα από ένα μήνυμα που εμφανίζεται συχνά στο log που δε γνωρίζω το γιατί
    "kernel: DDNS disabled or WAN down, stop retry" ξανά επέστρεψα στην beta και δεν το εμφανίζει μαλλον με βλέπω να μένω εκεί

Περιοχή
    Κερκυρα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10 / 1 Mbps
    ISP
    T-COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΡΔΕΛΑΔΕΣ
    Router
    Διαφορα
    SNR / Attn
    10(dB) / 37(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimos222 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Tην πέρασα κ εγώ χθες την τελευταία ενημέρωση ουσιαστικές διάφορες στη γραμμή μου σε σχέση με την beta 1.1.0.3 δεν παρατήρησα πέρα από ένα μήνυμα που εμφανίζεται συχνά στο log που δε γνωρίζω το γιατί
    "kernel: DDNS disabled or WAN down, stop retry" ξανά επέστρεψα στην beta και δεν το εμφανίζει μαλλον με βλέπω να μένω εκεί
    καποιο routing ελενχο φαινεται οτι κανει

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Asus N17U
    SNR / Attn
    6(dB) / 18(dB)
    Path Level
    Interleaved
    λοιπόν παιδιά μόλις παρέλαβα και έχω στα χέρια μου το τιμημένο asus, τι κάνω απο εδώ και στο εξης? είμαι με hol, πως θα το σετάρω σωστά ώστε να πάρω το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα?
    είμαι με 11αρι margin αυτή τη στιγμή, να πάρω τηλ την hol να μου το ρίξει ή το κάνω και μέσα απο το ρουτερ?

Περιοχή
    Λάρισα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Cosmote
    Router
    FRITZ Mesh WiFi 6
    λοιπόν παιδιά μόλις παρέλαβα και έχω στα χέρια μου το τιμημένο asus, τι κάνω απο εδώ και στο εξης? είμαι με hol, πως θα το σετάρω σωστά ώστε να πάρω το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα?
    είμαι με 11αρι margin αυτή τη στιγμή, να πάρω τηλ την hol να μου το ρίξει ή το κάνω και μέσα απο το ρουτερ?
    Για μένα, πάρε τη Hol να στο ρίξει στα 9 (θα στο κάνουν αμέσως) και μετά για παρακάτω πειραματίσου μέσω του Asus (έτσι έκανα εγώ)
    Του κόσμου το στενό γεφύρι
    Θα το περάσουμε μαζί
    Θα 'ναι η καρδιά σου παραθύρι
    Τα λόγια σου παλιό κρασί

Περιοχή
    Κερκυρα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10 / 1 Mbps
    ISP
    T-COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΡΔΕΛΑΔΕΣ
    Router
    Διαφορα
    SNR / Attn
    10(dB) / 37(dB)
    Path Level
    Fastpath
    το αναβαθμηζεις στο τελευταιο λογισμικο αν θελεις να εχεις τις τελευταιες ρυθμισεις και bug fix
    (καλο ειναι να του κανεις reset απο το κουμπακι πισω μετα την αναβαθμηση)
    http://www.asus.com/gr/Networking/DS...Desk_Download/

για να παρεις την πιο δυνατη συνδεση (εφοσον το αντεχει η γραμμη σου) στο administration>dsl settings
    κλεινεις το DLA (dynamic Line Adjustment) και ενεργοποιειες το stability adjustment (adsl)
    και το βαζεις σε 1, 2 ,3 κλπ (μεχρι 10) ... και θα δεις που δεν εχεις αποσυνδεσεις ... αν αρχισουν αποσυνδεσεις αρχιζεις να κατεβαζεις νουμερα για πιο σταθεροτητα

Αν εισαι με 11 σνρ μου φαινεται κλειδωμενο προφιλ (οχι σιγουρα) και μπορει να μην σου δωσει παραπανω ταχυτητα γιατι σε τετοια περιπτωση ειναι δυσκολο να αλλαξει το οριο που τυχον εχει βαλει ο παροχος (οχι μονο το ασος αλλα γενικα οποιο μοντεμ εχει ρυθμιση για αλλαγη σνρ)

Θα πρεπει να παρεις τηλεφωνο τον παροχο γιατι σε κλειδωσε (ΑΝ προγραμτι εισαι) αλλα δοκιμασε πρωτα απο το μοντεμ με τον τροπο που ειπα

Περιοχή
    Λάρισα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Cosmote
    Router
    FRITZ Mesh WiFi 6
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από babis3g Εμφάνιση μηνυμάτων
    το αναβαθμηζεις στο τελευταιο λογισμικο αν θελεις να εχεις τις τελευταιες ρυθμισεις και bug fix

για να παρεις την πιο δυνατη συνδεση (εφοσον το αντεχει η γραμμη σου) στο administration>dsl settings
    κλεινεις το DLA (dynamic Line Adjustment) και ενεργοποιειες το stability adjustment (adsl)
    και το βαζεις σε 1, 2 ,3 κλπ (μεχρι 10) ... και θα δεις που δεν εχεις αποσυνδεσεις ... αν αρχισουν αποσυνδεσεις αρχιζεις να κατεβαζεις νουμερα για πιο σταθεροτητα

Αν εισαι με 11 σνρ μου φαινεται κλειδωμενο προφιλ (οχι σιγουρα) και μπορει να μην σου δωσει παραπανω ταχυτητα γιατι σε τετοια περιπτωση ειναι δυσκολο να αλλαξει το οριο που τυχον εχει βαλει ο παροχος (οχι μονο το ασος αλλα γενικα οποιο μοντεμ εχει ρυθμιση για αλλαγη σνρ)

Θα πρεπει να παρεις τηλεφωνο τον παροχο γιατι σε κλειδωσε (ΑΝ προγραμτι εισαι) αλλα δοκιμασε πρωτα απο το μοντεμ με τον τροπο που ειπα
    Μπάμπη το default στη Hol είναι 11 dB, δεν είναι σε κλειδωμένο προφίλ ο φίλος...
    Του κόσμου το στενό γεφύρι
    Θα το περάσουμε μαζί
    Θα 'ναι η καρδιά σου παραθύρι
    Τα λόγια σου παλιό κρασί

Περιοχή
    Κερκυρα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10 / 1 Mbps
    ISP
    T-COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΡΔΕΛΑΔΕΣ
    Router
    Διαφορα
    SNR / Attn
    10(dB) / 37(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spyridop Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπάμπη το default στη Hol είναι 11 dB, δεν είναι σε κλειδωμένο προφίλ ο φίλος...
    δεν το ηξερα ευχαριστω
    τοτε γνωμη μου ...
    ας μην τους παρει τηλεφωνο (για τωρα) και ας δοκιμασει απο το μοντεμ
    το ασος καποιες φορες ειναι περιεργο και ειδικα αν ειναι σε globespan, αυτα δεν πανε καλα με σχεδον κανενα μοντεμ, οποτε καλο ειναι να αφησει το σνρ εκει που ειναι για τωρα (απο τον παροχο) και βλεπουμε ποσο θα αντεξει η γραμμη του το χαμηλωμα σε σνρ (αν το πειραξει με το stability) ... αν παει καλα με τον καιρο τους παιρνει τηλεφωνο για κατεβασμα
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος babis3g : 13-11-15 στις 21:01.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Asus N17U
    SNR / Attn
    6(dB) / 18(dB)
    Path Level
    Interleaved

ευχαριστώ πολύ, όσο αφορά το θέμα με τους dns έβαλα καρφωτά στην κάρτα δικτύου και μέχρι στιγμής δίχνει οκ, αρα το πρόβλημα πρέπει να ήταν στο ρουτερ το παλιό και όχι στη γραμμή.
    θέλω να ζητήσω fastpath για καλύτερο ping, λες να έχω θέμα/αντίκτυπο σε τίποτα άλλο? πχ σταθερότητα?

Περιοχή
    Κερκυρα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10 / 1 Mbps
    ISP
    T-COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΡΔΕΛΑΔΕΣ
    Router
    Διαφορα
    SNR / Attn
    10(dB) / 37(dB)
    Path Level
    Fastpath
    ευχαριστώ πολύ, όσο αφορά το θέμα με τους dns έβαλα καρφωτά στην κάρτα δικτύου και μέχρι στιγμής δίχνει οκ, αρα το πρόβλημα πρέπει να ήταν στο ρουτερ το παλιό και όχι στη γραμμή.
    θέλω να ζητήσω fastpath για καλύτερο ping, λες να έχω θέμα/αντίκτυπο σε τίποτα άλλο? πχ σταθερότητα?
    το ιντερλιβ ειναι παντα πιο σταθερο ... τωρα δεν χανεις κατι να το ζητησεις ... αν δεν σου παει καλα το ξαναβαζεις σε interleave (μεσω παροχου), οποτε ναι ζητα το, αλλα θα δεις πιο πολλα λαθη στην γραμμη γιατι σε ιντελιβ σχεδον κανενα μοντεμ δεν κανει correction τα errors
    παντως και παραπανω να σου δειχνει αν δεν εχεις προβλημα μην ανησυχεις για τα errors

- - - Updated - - -

ξεχασα να πω αν το κανει αργοτερα ξανα με 2 πλεον μοντεμς που δοκιμασες, μαλλον ειναι προβλημα με την γραμμη

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Asus N17U
    SNR / Attn
    6(dB) / 18(dB)
    Path Level
    Interleaved
    το ιντερλιβ ειναι παντα πιο σταθερο ... τωρα δεν χανεις κατι να το ζητησεις ... αν δεν σου παει καλα το ξαναβαζεις σε interleave (μεσω παροχου), οποτε ναι ζητα το, αλλα θα δεις πιο πολλα λαθη στην γραμμη γιατι σε ιντελιβ σχεδον κανενα μοντεμ δεν κανει correction τα errors
    παντως και παραπανω να σου δειχνει αν δεν εχεις προβλημα μην ανησυχεις για τα errors

- - - Updated - - -

ξεχασα να πω αν το κανει αργοτερα ξανα με 2 πλεον μοντεμς που δοκιμασες, μαλλον ειναι προβλημα με την γραμμη
    τελικά γύρισα σε 9αρι το margin μόνο γιατί fastpath δίνουν αποκλειστηκά με 12 margin!
    το firmware update γινεται με software ή μέσα απο το router?
    τώρα συνδέω το asus στο λάπτοπ να δω και το interface επιτέλους

Σελ. 48 από 207 ΠρώτηΠρώτη ... 2838434647484950535868 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. ASUS DSL N66U
    Από petranthe στο φόρουμ Asus XDSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-12-16, 10:22
  2. Asus dsl-68U or tplink D9 or asus rt-87U or rt68U
    Από chrs1984 στο φόρουμ Asus XDSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-04-15, 10:49
  3. ASUS DSL N66U-TP link 8970??
    Από chrs1984 στο φόρουμ Asus XDSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-09-14, 03:09