Εμφάνιση 1-6 από 6

Θέμα: HELLAS OFF LINE

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Καλημέρα σε όλους. Είμαι καινούργιος στην παρέα παρ’ όλο που το γνώριζα το site. Τώρα όμως νομίζω ότι είναι ευκαιρία να καταθέσω την απίστευτη για το 2007 εμπειρία μου.
    Στις 29/12/2006 μου έφερε ο Άγιος Βασίλης μέσω της συζύγου μου το Hi Box . την ίδια μέρα το απόγευμα είχα τελειώσει όλες τις τυπικές διαδικασίες για την ενεργοποίηση της γραμμής. Στο Multirama που το αγόρασε, είπαν στη γυναίκα μου 15 με 17 εργάσιμες ημέρες χρειάζονται για την ενεργοποίηση. Άγιες μέρες σκέφτηκα, η μία αργία μετά την άλλη, ας πάει και μήνα. Στην Ελλάδα ζούμε.
    Στις 19/1/2007 με έκπληξη είδα στην ιστοσελίδα μου ότι προωθήθηκε το αίτημα. Σε πολύ καλό δρόμο είμαστε σκέφτηκα. Στις 25/1/2007 βλέπω νέα καταχώρηση ότι το αίτημα μου προωθήθηκε στον ΟΤΕ. Τζάμι !!!!
    Πόσες ημέρες θα χρειαστούν ακόμη; 7 με 10 εργάσιμες μου είπαν από την εταιρεία. Υπομονή λοιπόν. Πέρασαν και οι 10 εργάσιμες και έκτοτε άρχισαν τα τηλέφωνα. Τις πρώτες 2 εβδομάδες καλούσα τις λογικές ώρες. 15, 20. 25 λεπτά αναμονής. Μετά άρχισα να καλώ πρωί μέχρις τις 08:30 και περίμενα λίγο. Οι απαντήσεις; Υπομονή και θα, και θα, και θα. Στις 15/2 έκαναν νέα αίτηση στον ΟΤΕ. Συνέχισα να παίρνω τηλέφωνα. Στις 26/2 νέα αίτηση και ……… ουάου με κάλεσαν στο κινητό να μου πουν ότι επιτέλους ενεργοποιήθηκε η γραμμή. Πάω σπίτι λοιπόν με αγωνία σχεδόν μην πιστεύοντας ότι τελείωσε η ταλαιπωρία και δυστυχώς δεν διαψεύσθηκα. Το φωτάκι του Fritz box παρέμενε σβηστό. Πάλι τηλέφωνα και μάλιστα τις λογικές ώρες στην τεχνική υποστήριξη. Αναβάθμιση στο BIOS τίποτα. Την πρώτη του Μάρτη μήνυμα στο κινητό από τη γυναίκα μου που επέστρεψε πιο νωρίς στο σπίτι. ΑΝΑΨΕ!!!
    Όταν γύρισα πράγματι είχα συνδεθεί στα 3Mbs (4 δεν γράφει η διαφήμιση;) βάζω Torrent, Mule και ότι άλλο είχα πρόχειρο για κατέβασμα και έπεσα ήσυχος για ύπνο. Όταν ξύπνησα στις 18:00 περίπου σύνδεση δεν υπήρχε. Ξανά τηλέφωνα χωρίς να καταφέρω κάτι. Την επομένη, 2/3 είχε επανέλθει η σύνδεση. Στα 2,1 Mb. Και έτσι καλά είναι σκέφτηκα ούτως ή άλλως για 1Mb πλήρωσα.
    Σας κούρασα γι αυτό τέρμα οι λεπτομέρειες. Έως τις 17/3 η ίδια ιστορία. Μου υποσχέθηκαν ότι θα μου απαντήσουν θετικά την Τρίτη 20/3 πράγμα που έγινε. «δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας επειδή υπάρχουν τεχνικά προβλήματα που δεν είναι στη δικαιοδοσία μας ώστε να επιλυθούν. Θα σας ενημερώσουμε για την επιστροφή χρημάτων»
    29/12/2006 με 20/3/2007 Τόσο χρονικό διάστημα χρειάστηκε για να διαπιστώσουν ότι μου πούλησαν αέρα.
    Την Παρασκευή 24/3 πήρα τα χρήματα μου πίσω αφού επέστρεψα το Hi box στο Multirama όπου το είχα αγοράσει μου ζήτησαν συγνώμη και το μεσημέρι κάλεσα για το conn-x το 134 και μου τα είπαν όλα ρόδινα. Προχώρησα στην παραγγελία και….. σταμάτησα. Η γραμμή μου είναι δεσμευμένη από άλλο πάροχο. Τα νεύρα μου #%**)*^&(((_
    Με τα πολλά έρχεται η Τρίτη, έχω και δουλειές και οικογένεια βλέπετε, όπου μαθαίνω ότι η γραμμή είναι ακόμη δεσμευμένη, το κατάστημα του Multirama έχει στείλει στα κεντρικά το πακέτο και από κει θα το στείλουν στην HOL, η HOL Λέει ότι έπρεπε να το στείλω εγώ με ACS και όπως καταλάβατε το δούλεμα πέφτει σύννεφο.
    Διαβάζοντας για τα προβλήματα που έχετε με τις ταχύτητες ειλικρινά σας ζηλεύω αφού έστω και me 50 κατέβασμα σημαίνει ότι αργά ή γρήγορα θα διορθωθούν τα πράγματα. Παιδιά, σχεδόν όλα δουλεύουν με παραπληροφόρηση και αρπαχτές. Και να σκεφτείτε ότι μένω Αττική. Αλίμονο σ’ αυτούς που βρίσκονται εκτός.
    ADSL x 4 όλα x4 . Ντροπή τους, το λιγότερο. Προσοχή. Τελικά Ο ΟΤΕ υπόσχεται λίγα και στις χειρότερες τιμές επειδή αυτά μπορεί και τα προσφέρει. Ακόμη μονοπώλιο αλλά δουλεύει. Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    υποτίθεται 24 M
    ISP
    Wind
    Αθάνατη Ελλαδάρα!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elephant : 29-03-07 στις 18:38.

Το avatar του μέλους DSLaManiaC
    DSLaManiaC Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gearkat Εμφάνιση μηνυμάτων
    ....Με τα πολλά έρχεται η Τρίτη, έχω και δουλειές και οικογένεια βλέπετε, όπου μαθαίνω ότι η γραμμή είναι ακόμη δεσμευμένη, το κατάστημα του Multirama έχει στείλει στα κεντρικά το πακέτο και από κει θα το στείλουν στην HOL, η HOL Λέει ότι έπρεπε να το στείλω εγώ με ACS και όπως καταλάβατε το δούλεμα πέφτει σύννεφο. ......
    Με τον νέο κανονισμό της ΕΕΤΤ τουλάχιστον αυτά τα προβλήματα μετάβασης απο πάροχο σε πάροχο θα κοπούν.
    Κάτι είναι κι αυτό..

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Router
    Asus DSL-AC68U
    Path Level
    Interleaved
    Δε μας κούρασες καθόλου. Και εμένα καριβώς ίδια περίπτωση. Ακόμα περιμένω να κλείσουν το κ@λοκύκλωμά τους να κάνω αίτηση για connx..

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    8192/900
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
    Router
    FritzBox Fon
    SNR / Attn
    15(dB) / 19(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Αν ο Αγιος Βασίλης ήξερε τι θα γινόταν θα σου έφερνε ένα ωραίο ρολόι

Downloads
    0
    Uploads
    0
    για την ιστορία, θυμάσαι πόσο κράτησε η ταλαιπορεία σου, Το είχες πάρει από τα κεντρικά ή από κατάστημα;

Παρόμοια Θέματα

1. Πρόβλημα με σύνδεση εδώ και μια βδομάδα
    Από hansanes στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-12-09, 22:26
  2. hellas on line προβλήματα
    Από kinggreece στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-03-08, 19:52
  3. Hellas off-line
    Από dpapai στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-05-07, 00:36
  4. HOL: Hellas Off Line
    Από dipapadi στο φόρουμ Vodafone ADSL