Σελ. 1094 από 1451 ΠρώτηΠρώτη ... 10741084108910921093109410951096109911041114 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16.396-16.410 από 21764

Θέμα: Inalan

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Vodafone
    Router
    PFSense
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ancogsxr Εμφάνιση μηνυμάτων
    προς INALAN TEAM και μην κανείς τον Αλέκο…

Τι θα γίνει με το μαύρο σου χαλί στο τηλεφωνικό κέντρο ?

Χθες βράδυ στην κασέτα…. είναι ανοιχτό μέχρι την τάδε ώρα… που νομίζεις ότι είσαι στο Δημόσιο ?

Και άντε και σήμερα από της 19:00 από αναμονή και οι εκπρόσωποι είναι όλλοι μη διαθέσιμοι…. στο 21:59 και ούτε καν κασέτα και πέφτει η γραμμή.

Δουλειά έτσι δεν κάνουμε, και την συνδρομή 1€ να την πας… με τις καθυστερήσεις που έχεις πλέον και οι σελίδες ανοίγουν παρά πολύ αργά… ζήσε Μαη μου να φας τρύφιλλι

καλά για το Latency έχουμε πει μέσο Χονολουλού…

Για πες μου τώρα… δεν σε πληρώνω στην ώρα σου ;

Φταίω εγώ να την σταματήσω την συνδρομή γιατί την έχεις κάνει ανάθεμα, και το μόνο που κανείς είναι αναρτήσεις στο Facebook, ενώ στην υποστήριξη είσαι 0 !
    Και μη νομίζεις ότι μου είναι δύσκολο με 5G και όλα απεριόριστα να το κάνω HotSpot (άντε να φορτίσω το κινητό 2 φορές την ημέρα)

Θέλω μόνο να με πάρεις τηλέφωνο και να μου ζητήσεις τα ρέστα όταν διακόψω πριν την λήξη του συμβολαίου.

Και μην γράψεις καμία ατάκα στείλε email η Telegram (δεν γουστάρω social) , και για το email δεν είσαι Δημόσια υπηρεσία να στο στείλω γραπτώς !
    Αν θέλεις να έχεις συμμετρικό 1Gbit για να ποστάρεις speedtest screenshot και να χαίρεσαι, θα αποδεχτείς οτι η Inalan δεν έχει και δεν θα έχει ποτέ το επίπεδο υποστήριξης που θα βρεις στους μεγάλους παρόχους.
    Ο,τι πληρώνεις παίρνεις.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Inalan
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από TearDrop Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν θέλεις να έχεις συμμετρικό 1Gbit για να ποστάρεις speedtest screenshot και να χαίρεσαι, θα αποδεχτείς οτι η Inalan δεν έχει και δεν θα έχει ποτέ το επίπεδο υποστήριξης που θα βρεις στους μεγάλους παρόχους.
    Ο,τι πληρώνεις παίρνεις.
    Εγώ δε θα έλεγα ότι πληρώνεις παίρνεις, απλά ο καθένας έχει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του, αν είσαι τυχερός και μπορείς να διαλέξεις κάνεις αυτό, αλλιώς συμβιβαζεσαι με ότι σου κλήρωσε, και λες και ευχαριστώ που έφυγες απ'το ADSL. Με το να ποσταρεις ping και να γκρινιαζεις για την inalan ή να κράζεις τη cosmote για το upload δε θα καταφέρεις και πολλά.

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος 5 χρόνια τώρα, μια κόπηκε η ίνα από έργα φτιάχτηκε την επόμενη, και άλλη μία πρόσφατα κόπηκε η δική μου ίνα σε μια γωνιά που έκανε, πάλι την επόμενη είχε φτιαχτεί. Αυτά περί υποστήριξης. Γενικά downtime ελάχιστο. Bandwidth μια χαρά, latency δε με νοιάζει.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Εγώ δεν έχω προσωπική επαφή με inalan αλλά νομίζω πως είστε υπερβολικοί. Λίγο παραπάνω ping και καμιά φορά μικρότερη ταχύτητα προς το εξωτερικό κάποιες φορές διαβάζω στο νήμα και αυτό όχι σε όλους και όχι πάντα.
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    Mikrotik 5009
    Ο,τι πληρώνεις παίρνεις.
    Ειδαμε και τους μεγαλους παρόχους...

https://www.adslgr.com/forum/threads...CE%B1-VODAFONE

Εχουμε βρει τον μπελα μας 2 χρονια τωρα με το χαλι αυτο.

Περιοχή
    Κυπριάδου
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    ↓330 Mbps / ↑290 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    AVM Fritz!Box 4060
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ δεν έχω προσωπική επαφή με inalan αλλά νομίζω πως είστε υπερβολικοί. Λίγο παραπάνω ping και καμιά φορά μικρότερη ταχύτητα προς το εξωτερικό κάποιες φορές διαβάζω στο νήμα και αυτό όχι σε όλους και όχι πάντα.
    Νιώθω ότι εξαρτάται και από την IP που θα πάρεις και το routing που έχει. Εγώ βγαίνω μέσω Seabone και στο φόρουμ (49.12.209.211) έχω 65ms σε αντίθεση με τα 49 που είχα με VDSL της Cosmote. Δεν το λες και ευχάριστη αλλαγή, ειδικά όταν η Inalan έχει διαφημίσεις που στοχεύουν τους gamers.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Thanasakis11 : 25-09-23 στις 21:19. Αιτία: Διόρθωση NetAssist σε Seabone
    My Speedtest:
    Spoiler:

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Thanasakis11 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νιώθω ότι εξαρτάται και από την IP που θα πάρεις και το routing που έχει. Εγώ βγαίνω μέσω Seabone και στο φόρουμ (49.12.209.211) έχω 65ms σε αντίθεση με τα 49 που είχα με VDSL της Cosmote. Δεν το λες και ευχάριστη αλλαγή, ειδικά όταν η Inalan έχει διαφημίσεις που στοχεύουν τους gamers.
    Α οκ αν παίζεις δεν ξέρω, πάντως περιέργως με την Vodafone της δουλειάς εχω τα καλύτερα ping αλλά μπορεί να παίζει ρόλο που είναι business? Δεν ξέρω.
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    Κυπριάδου
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    ↓330 Mbps / ↑290 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    AVM Fritz!Box 4060
    Τον τελευταίο καιρό δεν παίζω να πω την αλήθεια, απλά κάνω μια παρατήρηση γιατί τα poster που βλέπω σε κολώνες στην γειτονιά εστιάζουν συχνά σε αυτό το κοινό. Η αλήθεια είναι ότι την χαίρομαι την σύνδεσή μου καθώς παίζω πολύ με VPN για remote access σε υπολογιστές και file servers και το να έχω πάνω από 10mbps throughput είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα.
    My Speedtest:
    Spoiler:

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    καλημερα και εγω απειρα ευχαριστημενος τρελη ταχυτητα μοναδικο upload που το θελω προσφατα εβαλα NVR στο εξοχικο και καταγραφω συνεχεια Ip cams σε HD αναλυσεις μεσω του upload και δεν μασαει, σπανια να χαλασει σαν ιναλαν δεν εχει απλα, οχι οτι εδω που ειμαι υπαρχει και αλλη επιλογη...και δεν μιλαμε για τις ΑΘΛΙΕΣ VDSL!

ναι αυτο με το τηλεφωνικο κεντρο πρεπει να το δουν λιγο...σε αυτο θα συμφωνησω, Ping ειναι ΑΡΙΣΤΟ οτι καλυτερο εχω δει ποτε!!! εχει σημασια που ειναι ο καθενας και πως βγαινει η δρομολογηση απο την ip που εχει, εγω πηρα στατικη και ευτυχως βγηκε καλη.

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/250
    ISP
    NOVA
    DELETE ME PLEASE .
    The gr81 .

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109999/10999
    ISP
    Nova
    Router
    ZTE H168N/TP-LINK VR600
    SNR / Attn
    8.9(dB) / 4.9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Seabone να φανταστώ;

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Nikiforos Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλημερα και εγω απειρα ευχαριστημενος τρελη ταχυτητα μοναδικο upload που το θελω προσφατα εβαλα NVR στο εξοχικο και καταγραφω συνεχεια Ip cams σε HD αναλυσεις μεσω του upload και δεν μασαει, σπανια να χαλασει σαν ιναλαν δεν εχει απλα, Ping ειναι ΑΡΙΣΤΟ οτι καλυτερο εχω δει ποτε!!! εχει σημασια που ειναι ο καθενας και πως βγαινει η δρομολογηση απο την ip που εχει, εγω πηρα στατικη και ευτυχως βγηκε καλη.
    Από τη στιγμή που έχεις σκληρό δίσκο στο NVR δεν νομίζω να έχεις θέμα, τώρα το down σε ενδιαφέρει από τη στιγμή που το υλικό δεν το στέλνεις στο εξοχικό αλλά το λαμβάνεις στην Αθήνα...

Περιοχή
    Αθηνα/Περισσος
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G + 0.5G/0.25G
    ISP
    Cosmote FTTH x2
    Router
    Speedport Smart, 5530
    Ο,τι πληρώνεις παίρνεις.
    πληρωνω και τις 2 , Cosmote 1000/100 και Inalan 200/200
    η τηλεφωνικη εξυπηρετηση αν ειναι premium, να το εχω στα υποψιν

Δεν θελω συμετρικο 1/1, μου φτανει και το 100 της Cosmote... και αν καταλαβες... καταλαβες.

- - - Updated - - -

Nikifore

που κολλαει η static με την dynamic στο θεμα ping... ???

για το ping της cosmote, δεν υπαρχει συγκριση !

Περιοχή
    skg
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 Mbps
    ISP
    HCN
    Router
    MikroTik hAP ac²
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ancogsxr Εμφάνιση μηνυμάτων
    που κολλαει η static με την dynamic στο θεμα ping... ???
    Στο ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουν διαφορετικό routing.

Περιοχή
    Κυπριάδου
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    ↓330 Mbps / ↑290 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    AVM Fritz!Box 4060
    Από θέμα εξυπηρέτησης είδαμε και την Cosmote τι premium εξυπηρέτηση έχει, τα πιάσαμε τα λεφτά μας που με είχαν κρεμάσει 20 μέρες χωρίς ίντερνετ με μηδενική επικοινωνία από μέρος τους. Όσο για το upload αν είναι να περιμένω τους άλλους να βγάλουν πακέτο 2gbit για να έχω 200 upload στην προνομιακή τιμή των 80€/μήνα σώθηκα. Έχοντας αφήσει πίσω τα online games λίγο με ενδιαφέρει αν το πακέτο μου θα φτάσει στο Παλάου 15ms πιο γρήγορα. Ο καθένας τα ζυγίζει.
    My Speedtest:
    Spoiler:

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Kostinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από τη στιγμή που έχεις σκληρό δίσκο στο NVR δεν νομίζω να έχεις θέμα, τώρα το down σε ενδιαφέρει από τη στιγμή που το υλικό δεν το στέλνεις στο εξοχικό αλλά το λαμβάνεις στην Αθήνα...
    Ναι ισχυει αυτο που λες γιατι εχει εχει μαπα upload, αλλα προτιμησα εκει γιατι με ενδιαφερουν οι αλλες περισσοτερο.
    Το θεμα ειναι να γραφει ο σκληρος απο εκει που δεν εχεις το μεγαλο upload. Το να θες να δεις κατι μπορεις και τοπικα να το δεις.
    Γιαυτο το εβαλα εκει. Συνεχεια γραφει γιαυτο εχω σωθει με το upload της ιναλαν. Στο αλλο σπιτι ειναι τοπικα που δεν εχει μεγαλο upload (adsl εκει 15/1).
    Καλα ασε που βλεπω βιντεο και 1080p απο nas εκει περα και παιζουν τζαμι με το upload της ιναλαν, απλα δεν υπαρχει τελος!

Περιοχή
    Αθηνα/Περισσος
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G + 0.5G/0.25G
    ISP
    Cosmote FTTH x2
    Router
    Speedport Smart, 5530
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από x_undefined Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουν διαφορετικό routing.
    δηλαδη αν πληρωσω την cosmote σε business πακετο, απο 50 σε 75 ευρω Θα δωσει 1 static ip και θα παιζει καλυτερα ?
    Αν ναι και 100 ευρω να ζητησουν, δεν με χαλαει αν παιζει καλυτερα το ηδη καλο ping της.

Απλα πως το τσεκαρεις αυτο, και πως να ειναι σιγουρο ?

- - - Updated - - -

Από θέμα εξυπηρέτησης είδαμε και την Cosmote τι premium εξυπηρέτηση έχει, τα πιάσαμε τα λεφτά μας που με είχαν κρεμάσει 20 μέρες χωρίς ίντερνετ με μηδενική επικοινωνία από μέρος τους. Όσο για το upload αν είναι να περιμένω τους άλλους να βγάλουν πακέτο 2gbit για να έχω 200 upload στην προνομιακή τιμή των 80€/μήνα σώθηκα. Έχοντας αφήσει πίσω τα online games λίγο με ενδιαφέρει αν το πακέτο μου θα φτάσει στο Παλάου 15ms πιο γρήγορα. Ο καθένας τα ζυγίζει.
    αμα δεν παιζεις, κατσε στην Inalan με το Upload.
    τα 15ms που λες ειναι το ονομαστικο minimum , τα lag spikes που εκει μετραει ποιο πολυ... η Inalan δεν μπορει να ειναι τοσο stable οσο η Cosmote.

Σελ. 1094 από 1451 ΠρώτηΠρώτη ... 10741084108910921093109410951096109911041114 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία