Εμφάνιση 16.801-16.815 από 21764
Θέμα: Inalan
-
19-10-23, 18:08 Απάντηση: Inalan #16801
-
19-10-23, 21:09 Απάντηση: Inalan #16802
-
19-10-23, 22:30 Απάντηση: Inalan #16803
-
23-10-23, 09:27 Απάντηση: Inalan #16804
Καλημερα.
Υπαρχει καποιος φίλος που ζητησε κωδικους τηλεφωνιας και αν ναι
μπορει να μας πει λεπτομερειες?
Τον Ιουνιο που ειχα ζητησει ειχαν αρνηθει να μου τους δωσουν ωστε να τους βαλω σε
δικο μου εξοπλισμο και οχι πανω στο ρουτερ.
-
23-10-23, 09:44 Απάντηση: Inalan #16805
θα τους ζητήσεις από την εταιρεία που σε εξυπηρετεί στην τηλεφωνία. Πάντως Modulus τους δίνουν μιας και έχει γίνει και με τον Nikiforos που έχει δικό του εξοπλισμό και σε μένα που είχα περάσει στο κινητό μέσω zoiper. Αν είσαι σε άλλη εταιρεία ρωτάς εκείνη. Επίσης θα πρέπει να ενημερώσεις την Inalan να σβήσει τα στοιχεία από το ρούτερ που έχεις. Τέλος αυτό μπορεί να γίνει αν έχεις admin κωδικούς από το ρούτερ. Αν δεν τους έχεις τους ζητάς από την Inalan να σου δώσουν αλλιώς ρώτα εδώ μέσα μην μπορεί κάποιος και σε εξυπηρετήσει.
-
23-10-23, 09:55 Απάντηση: Inalan #16806
Ρωταω σχετικα αν εχει αλλαξει κατι απο 1 Οκτ που εχουν αυτη την υποχρεωση
αλλα τι σχεση εχει το ρουτερ?
Μεσα απ το ρουτερ ZTE 670 συγκεκριμενα που εχω δεν μπορεις να διαβασεις τον κωδικο αλλα
ουτε και στο export config μπορεις να τον δεις.
Και μπορω να μπω ως admin.
Αφορα την προσφορα με την τηλεφωνια που ειχαν κι εχουν στις νεες συνδεσεις.
-
23-10-23, 11:17 Απάντηση: Inalan #16807
καλημερα, καλη εβδουμαδα!
Για ποια εταιρεια τηλεφωνιας μιλαμε?
Κωδικο VOIP απο ΙΝΑΛΑΝ δεν δινει κανεις. Και με Modulus εγω δεν μου τον εδωσαν ποτε.
Εχω ξεκλειδωτο ρουτερ επειδη το εχω αγορασει και ξερω κολπα και τον βρηκα ετσι κι αλλιως.
Αλλα δεν μου χρειαστηκε ποτε γιατι η Modulus εχει 3 usernames και το καθενα δικο του κωδικο οποτε ειχα ενα σε αστερισκ και ενα στην εφαρμογη του κινητου.
Μετα εφυγα μεσω της ιναλαν που δεν ηθελα προπληρωμενο και πηγα σε απευθειας και μου εφτιαξαν νεους και μπορω να τους βαζω μονος μου στο ρουτερ μου και οπου αλλου θελω.
Δεν δινει κανεις τον κωδικο της ιναλαν. Οπως τα εγραψα απο πανω.
Απλα χρησιμοποιουσα απο τα αλλα 2 usernames που δινει η modulus, δεν ξερω οι αλλοι voip παροχοι ποσα δινουν.
Αν ειναι μονο ενα αυτο ειναι μεγαλο προβλημα!
Δεν ξερω για την υποχρεωση οπως τα εγραψα εχουν τα πραγματα στην Modulus.
Η εταιρεια που λες ποια ειναι? ποσα usernames δινει?
Για τον κωδικο και εμενα δεν φαινοταν στο export πρεπει να τον μετατρεψεις, δεν γραφω εδω τωρα πως και τον βρισκεις.
Αν ειναι ενα το username και δεν δινουν κωδικο εισαι και σε συμβολαιο τοτε η μονη λυση ειναι εξωτερικο μηχανημα διαχειρισης γραμμης, οπως κανω με το linksys SPA 3102 voip router στο εξοχικο και δεν ζηταω κωδικους απο ΟΤΕ...αυτο εχει δουλεψει σε ολους σχεδον netone voip, vivodi voip, isdn, pstn, cosmote voip. Απλα τελειο, τωρα καταργηθηκε υπαρχουν ομως αλλα.
Σημειωτεον με export και μετατροπη ειχα παρει και απο Netone που δεν εδιναν κωδικους αλλα ειχα προβληματα επειδη ειχε μεινει το ρουτερ συνδεδεμενο με το ιδιο username, οποτε η λυση ηταν παλι με το SPA. ΔΕΝ μπορει ο ιδιος χρηστης να ειναι συνδεδεμενος 2 φορες γινονται εμπλοκες, πρεπει να κλεισει απο το ρουτερ της ιναλαν για να μπει αλλου, γιαυτο η μοντουλους δινει 3 usernames στο απλό πακετο. Εμενα κλεινει γιατι ειπαμε ειναι ξεκλειδωτο και το δοκιμασα και οντως και σε αυτο ειχα θεματα αμα συνδεθει ο ιδιος χρησης απο 2 μηχανηματα ταυτοχρονα.
Στο δικο σου γιατι δεν ξερω τι κανουν αυτα τα ΖΤΕ εχει επιλογη να κλεισει το voip ?
-
23-10-23, 11:20 Απάντηση: Inalan #16808The gr81 .
-
23-10-23, 12:54 Απάντηση: Inalan #16809
Ο παροχος τηλεφωνιας ειναι η intertelecom και δεν μου τον εδινε
τον Ιουνιο τον κωδικο.
Γι αυτο ξαναρωταω τον ζητησε καποιος και του τον εδωσαν?
Θελω να τον βαλω στο freepbx που εχω
-
23-10-23, 13:03 Απάντηση: Inalan #16810
Αυτη η εταιρεια επειδη δεν το ξερω, σου δινει αλλα usernames ή οτι εχει στο ρουτερ αυτο ειναι και τελος?
Επισης ρωτησες την εταιρεια για κωδικο ή την ιναλαν? εχει καποια σελιδα διαχειρισης οπως η modulus ?
Στο ΖΤΕ εχει δυνατοτητα να μπορεις να κλεισεις το voip του? ή ειναι ολα εκει κλειδωμενα ?
-
23-10-23, 14:30 Απάντηση: Inalan #16811
Εγώ με Inter Telecom μόλις τους ρώτησα μου έβγαλαν δύο έξτρα κωδικούς και δύο έξτρα usernames (εκτός από αυτά που είχαν δημιουργηθεί αυτόματα και είχαν γίνει reserved για το ρούτερ της Inalan που, από ότι καταλαβαίνω, δεν διαγράφονται και δεν μπορείς να τα δεις) για να χρησιμοποιώ στις συσκευές μου, μιας και ο αριθμός έχει δύο κανάλια φωνής. Χρειάστηκα βοήθεια με setup στο Fritz!Box και ήταν εξαιρετικά βοηθητικοί με αναλυτικές οδηγίες και remote session στο Anydesk που χρειάστηκε να κάνει troubleshooting ένας τεχνικός. Το δεύτερο σετ το πέρασα στο Zoiper στο κινητό με το QR code που δίνουν για automatic provisioning.
My Speedtest:
Spoiler:
-
23-10-23, 19:34 Απάντηση: Inalan #16812
-
23-10-23, 20:18 Απάντηση: Inalan #16813
-
23-10-23, 21:20 Απάντηση: Inalan #16814
ναι προφανώς έτσι πρέπει να ήταν και στον μέχρις πριν λίγες ημέρες πάροχό μου FTTH (Nova) και στο εξαιρετικό ρούτερ Zyxel που μου είχε δώσει. Εκεί είχε 2 εξόδους για τηλέφωνο (Phone1 & Phone2) και για αυτό όταν μιλούσες στην 1 γραμμή δεν μπορούσες να "σηκώσεις" το τηλέφωνο από άλλη συσκευή (γιατί προφανώς ήταν στο 2ο κανάλι). Το καινούργιο όμως ρούτερ που δίνει η Inalan έχει μόνο 1 έξοδο για τηλέφωνο. Άρα πως μπορώ να πάρω το 2ο κανάλι? Έχω κάποια παλιά ρούτερ από HOL, WIND κλπ που τα έχω βάλει σε Bridge mode...μήπως από εκεί? Επίσης εάν κατάλαβα καλά μπορεί να μπει το 2ο κανάλι και στο κινητό σου με την εφαρμογή Zoiper?
-
23-10-23, 21:28 Απάντηση: Inalan #16815
Bookmarks