Σελ. 1123 από 1451 ΠρώτηΠρώτη ... 11031113111811211122112311241125112811331143 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16.831-16.845 από 21764

Θέμα: Inalan

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    943/943 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    Huawei με 1 1000άρα
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Nikiforos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λογικο, το θεμα ειναι αν καποιος εχει τηλεφωνια εκτος ιναλαν, δινουν την προσφορα και ΧΩΡΙΣ? ή ειναι υποχρεωτικη και μαλιστα ΜΟΝΟ με την συγκεκριμενη εταιρεια?
    Γινεται μονο με τη συγκεκριμενη εταιρεια τηλεφωνιας. Τη δινουν και χωρις τηλεφωνια αλλα ειναι ιδια τιμη, οποτε μπορεις να την παρεις με νεο αριθμο αν ειναι, ετσι να υπαρχει.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Giama Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γινεται μονο με τη συγκεκριμενη εταιρεια τηλεφωνιας. Τη δινουν και χωρις τηλεφωνια αλλα ειναι ιδια τιμη, οποτε μπορεις να την παρεις με νεο αριθμο αν ειναι, ετσι να υπαρχει.
    Tελειως κουφο ομως ιδια τιμη με ή χωρις τηλεφωνο! θα επρεπε να υπαρχει μια διαφοροποιηση.
    Αυτο με το τηλ ναι εχεις δικιο αλλα θες επιπλεον εξοπλισμο για εξτρα νουμερο αν κρατησεις και το αλλο voip νουμερο ή για οσους εχουν asterisk μπορει να προστεθει απλα εκει με ιδιο εξοπλισμο και να βαλεις ενα αλλο νουμερο μπροστα για να καλεις απο αυτη την εταιρεια πχ το 7 λεω εγω τωρα ενα πχ.
    Καλη η ιδεα σου Thanks

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από D_J_V Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άλλαξα σήμερα σε ΖΤΕ
    Πολύ καλύτερο σήμα και καλύτερο φόρτωμα σελίδων κλπ από πριν που είχα σε DMZ το γνωστό Mi access point
    Το μόνο αρνητικό πως στο upload πιάνει κάτω από 200…
    Ζήτησα και IPv6
    Για να δούμε
    και ποιος σου είπε ότι δεν έχει IPv6 ? Εγώ είχα το αντίθετο πρόβλημα. Σε κάποια συσκευή με KODI δεν έπαιρνα το 8.8.8.8 που ήθελα, αλλά κάτι σε fe:80 κλπ, ακριβώς εξαιτίας του IPv6 !!! (που δεν ήταν προσβάσιμο από τις ρυθμισεις του ΖΤΕ). Με την βοήθεια φίλων του νήματος απενεργοποίησα το IPv6 (only to IPv4) σε ένα μόνο SSID# και όλα "τζάμι" εκεί.
    Επίσης στο gamimg laptom μου και στο κινητό μου πιάνει σταθερά 225/190. Αντίθετα στο gaming laptop του γιου μου (πίσω όμως από ένα χοντρό τοιχο + βιβλιοθήκη) αρκετά λιγότερο. Επίσης με τα TPlink powerlines δεν πιάνει πάνω απο 90-95 (ίσως να φταίει και το ηλεκτρικό κύκλωμα για αυτό).

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Αν το σκεφτουμε μακροοικονομικα, ισως δεν υπαρχει κανενα οφελος για την Inalan να κανουν οικονομικο διαχωρισμο στο 1Gbps με ή χωρις τηλεφωνια.
    Αν αναλογιστουμε κιολας οτι τετοιοι χρηστες ενδεχομενως να μην χρησιμοποιουν πολυ βαρια την σταθερη τηλεφωνια.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από athkal Εμφάνιση μηνυμάτων
    και ποιος σου είπε ότι δεν έχει IPv6 ? Εγώ είχα το αντίθετο πρόβλημα. Σε κάποια συσκευή με KODI δεν έπαιρνα το 8.8.8.8 που ήθελα, αλλά κάτι σε fe:80 κλπ, ακριβώς εξαιτίας του IPv6 !!! (που δεν ήταν προσβάσιμο από τις ρυθμισεις του ΖΤΕ). Με την βοήθεια φίλων του νήματος απενεργοποίησα το IPv6 (only to IPv4) σε ένα μόνο SSID# και όλα "τζάμι" εκεί.
    Η IPv6 σε αρκετους χρηστες ειναι απενεργοποιημενη.
    Εγω πηρα τηλεφωνο για να την ενεργοποιησω.

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    250/250
    ISP
    INALAN
    Path Level
    Fastpath
    Επίσης στο gamimg laptom μου και στο κινητό μου πιάνει σταθερά 225/190. Αντίθετα στο gaming laptop του γιου μου (πίσω όμως από ένα χοντρό τοιχο + βιβλιοθήκη) αρκετά λιγότερο. Επίσης με τα TPlink powerlines δεν πιάνει πάνω απο 90-95 (ίσως να φταίει και το ηλεκτρικό κύκλωμα για αυτό).
    Εμένα με το προηγούμενο AP με DMZ στο παλιό router επιανε 240/240 !!!
    Τώρα έπεσε στα 240/190 !!|
    Αυτο με το ΙPv6 που λες με προβλημάτισε αλλά θα το δώ, βρήκα τις ρυθμίσεις
    Το βασικό είναι πως έχει πολύ καλο 5GHz wi-fi !!!
    Resistance is futile
    You will be accumulated by the Borg
    Apple will prevail

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Hetfield Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν το σκεφτουμε μακροοικονομικα, ισως δεν υπαρχει κανενα οφελος για την Inalan να κανουν οικονομικο διαχωρισμο στο 1Gbps με ή χωρις τηλεφωνια.
    Η IPv6 σε αρκετους χρηστες ειναι απενεργοποιημενη.
    Εγω πηρα τηλεφωνο για να την ενεργοποιησω.
    Όταν μπαίνεις στις ρυθμίσεις του ρούτερ με το "κανονικό" user name που σου δίνει η ΙΝΑΛΑΝ, δεν βλέπεις όλα τα μενού....ειδικά δε στο LAN βλέπεις μόνο ρυθμίσεις IPV4....
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος athkal : 25-10-23 στις 13:16.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    943/943 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    Huawei με 1 1000άρα
    Tελειως κουφο ομως ιδια τιμη με ή χωρις τηλεφωνο! θα επρεπε να υπαρχει μια διαφοροποιηση.
    Αυτο με το τηλ ναι εχεις δικιο αλλα θες επιπλεον εξοπλισμο για εξτρα νουμερο αν κρατησεις και το αλλο voip νουμερο ή για οσους εχουν asterisk μπορει να προστεθει απλα εκει με ιδιο εξοπλισμο και να βαλεις ενα αλλο νουμερο μπροστα για να καλεις απο αυτη την εταιρεια πχ το 7 λεω εγω τωρα ενα πχ.
    Καλη η ιδεα σου Thanks
    Είναι τα δύο βασικά πακέτα 1gbps στα 48 Ευρώ: Χωρίς δέσμευση είναι χωρίς τηλεφωνία, με 24μηνη δέσμευση έχεις και απεριόριστη τηλεφωνία.
    Με την προσφορά -30% για αυτά τα δυο πακέτα τα παίρνεις και τα δυο στην τιμή των 33,60 Ευρώ/μήνα. Νομίζω όμως ότι σε αυτή την περίπτωση έχεις λόγω της έκπτωσης 24μηνη δέσμευση και στο πακέτο χωρίς τηλεφωνία. Δεν το διευκρίνισα βέβαια γιατί μόνο το πακέτο με την τηλεφωνία με ενδιέφερε που έχει έτσι κι αλλιώς δέσμευση.

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    250/250
    ISP
    INALAN
    Path Level
    Fastpath
    Όταν μπαίνεις στις ρυθμίσεις του ρούτερ με το "κανονικό" user name που σου δίνει η ΙΝΑΛΑΝ, δεν βλέπεις όλα τα μενού....ειδικά δε στο LAN βλέπεις μόνο ρυθμίσεις IPV4....εάν "καταφέρεις " και μπεις ως "admin" τότε βλέπεις ότι υπάρχει ήδη καρτέλλα για IPv6 (και είναι ήδη ενεργοποιημένο εξ ορισμού)

***το μήνυμα αυτό θα "αυτο-σβηστεί" μετά από κάποιες ώρες
    Ναι ισχύει αλλά προς τα έξω δεν βγαίνει με 6... και οι ρυθμίσεις είναι IPv4
    Resistance is futile
    You will be accumulated by the Borg
    Apple will prevail

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    ή για οσους εχουν asterisk μπορει να προστεθει απλα εκει με ιδιο εξοπλισμο και να βαλεις ενα αλλο νουμερο μπροστα για να καλεις απο αυτη την εταιρεια πχ το 7 λεω εγω τωρα ενα πχ.
    Καλη η ιδεα σου Thanks
    Μπορείς να μου περιγράψεις πολύ συνοπτικά αυτό για το άστερισκ? που το έχεις ? σε PC with Ubuntu? τι τηλέφωνα/συσκευές χρησιμοποιείς και που συνδέονται?
    Επίσης μήπως κατά τύχη ξέρεις το εξής:
    Έχω ένα αρχαίο Pirelli DRG A225G που είχε και voip. Κάποια στιγμή το είχα βάλει (και εξακολουθει και είναι) σε Bridge mode. Επειδή δεν ενεργοποοείται το wifi του δεν μπορώ να συνδεθώ στις ρυθμίσεις του έτσι.....ούτε φαίνεται να γίνεται ρισέτ με το κουμπί που έχει....με καλώδιο ethernet πως συνδέεσαι στην 192.168.1.1 ? και το κυριότερο. Σε bridge mode μπορείς να ενεργοποιήσεις μόνο το voip ?

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από D_J_V Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι ισχύει αλλά προς τα έξω δεν βγαίνει με 6... και οι ρυθμίσεις είναι IPv4
    Εάν θέλεις ρίξε μια ματιά στο ποστ μου #16786 (τι διεύθυνση μου έδινε στο KODI0). Μόνο με απενεργοποίηση του IPv6 μου έδωσε 8.8.8.8 (#16798).
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος athkal : 25-10-23 στις 12:59.

Περιοχή
    skg
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 Mbps
    ISP
    HCN
    Router
    MikroTik hAP ac²
    Ξαναλέμε ότι η link local IPv6 Address που είδες δεν σημαίνει ότι βγαίνει και στο υπόλοιπο Internet με IPv6. By default δεν το κάνει αυτό η Inalan. Όποιος το θέλει για δικούς του λόγους, πρέπει να το ζητήσει ο ίδιος.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Μπορείς να μου περιγράψεις πολύ συνοπτικά αυτό για το άστερισκ? που το έχεις ? σε PC with Ubuntu? τι τηλέφωνα/συσκευές χρησιμοποιείς και που συνδέονται?
    Επίσης μήπως κατά τύχη ξέρεις το εξής:
    Έχω ένα αρχαίο Pirelli DRG A225G που είχε και voip. Κάποια στιγμή το είχα βάλει (και εξακολουθει και είναι) σε Bridge mode. Επειδή δεν ενεργοποοείται το wifi του δεν μπορώ να συνδεθώ στις ρυθμίσεις του έτσι.....ούτε φαίνεται να γίνεται ρισέτ με το κουμπί που έχει....με καλώδιο ethernet πως συνδέεσαι στην 192.168.1.1 ? και το κυριότερο. Σε bridge mode μπορείς να ενεργοποιήσεις μόνο το voip ?
    Θα απαντησω πολυ ποιο μετα γιατι δεν μπορω τωρα και στο Inalan how too https://www.adslgr.com/forum/threads...n-HowTo/page37 μην γινει εδω το θεμα μπαχαλο γιατι δεν εχει να κανει αυτο καθαρα με την Ιναλαν.
    Και εγω δεν εχω τηλεφωνια μεσω ιναλαν πλεον εχω modulus σκετη, τα αλλα θα τα πω στο αλλο θεμα, οπως και τον λογο που διεκοψα το προπληρωμενο πακετο μεσω ιναλαν.

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Θα απαντησω πολυ ποιο μετα γιατι δεν μπορω τωρα και στο Inalan how too https://www.adslgr.com/forum/threads...n-HowTo/page37 μην γινει εδω το θεμα μπαχαλο γιατι δεν εχει να κανει αυτο καθαρα με την Ιναλαν.
    Και εγω δεν εχω τηλεφωνια μεσω ιναλαν πλεον εχω modulus σκετη, τα αλλα θα τα πω στο αλλο θεμα, οπως και τον λογο που διεκοψα το προπληρωμενο πακετο μεσω ιναλαν.
    Απόλυτα λογικό αυτό που λες (δεν είχα ψάξει καθόλου τι άλλα σχετικά θέματα υπάρχουν). Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Απόλυτα λογικό αυτό που λες (δεν είχα ψάξει καθόλου τι άλλα σχετικά θέματα υπάρχουν). Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ.
    https://www.adslgr.com/forum/threads...n-HowTo/page37
    Σου εχω απαντησει και οποιος αλλος ενδιαφερεται για κολπα με το voip ας διαβασει εκει.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    ζωγραφος κάτω;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Inalan
    Ναι εδω και 1μιση ωρα σε εμενα

Σελ. 1123 από 1451 ΠρώτηΠρώτη ... 11031113111811211122112311241125112811331143 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία