Σελ. 1131 από 1451 ΠρώτηΠρώτη ... 11111121112611291130113111321133113611411151 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16.951-16.965 από 21764

Θέμα: Inalan

Downloads
    9
    Uploads
    0
    ISP
    -
    Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ώστε να βάλω 1Gbps αντί 200άρας για 10 ευρώ παραπάνω, αλλά δε βρίσκω σοβαρό λόγο.
    Αλλά οπτική με 1Gbps στην Ελλάδα του 2023 ακούγεται τρομερό, πραγματικά με βάζει σε σκέψεις. Hypeάρομαι και με τα speedtests εδώ μέσα
    Τα defaults καθορίζουν τον κόσμο.

Περιοχή
    Στο σπίτι του Θόδωρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    Χίλια/Χίλια
    ISP
    INALAN
    Router
    UniFi Express
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spsomas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η προσφορά παίζει ήδη ένα μήνα μέσω fb. Ήδη έχει κάνει ο Φιλόσοφος και έχει συνδεθεί. Εγώ είμαι για το τέλος αυτού του μήνα. Με μόλις 3,60€ 5πλασιαζω ταχύτητα συν την τηλεφωνία. Για μένα είναι ΝΑΙ.
    Με τι εξοπλισμό θα είσαι;

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από johnson Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ώστε να βάλω 1Gbps αντί 200άρας για 10 ευρώ παραπάνω, αλλά δε βρίσκω σοβαρό λόγο.
    Αλλά οπτική με 1Gbps στην Ελλάδα του 2023 ακούγεται τρομερό, πραγματικά με βάζει σε σκέψεις. Hypeάρομαι και με τα speedtests εδώ μέσα
    200άρα εννοείς 200/200 ή 200/20;
    You thought there would be a funny slogan here.
    You just fell for one of my classical pranks.
    Bazinga

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Η προσφορά παίζει ήδη ένα μήνα μέσω fb. Ήδη έχει κάνει ο Φιλόσοφος και έχει συνδεθεί. Εγώ είμαι για το τέλος αυτού του μήνα. Με μόλις 3,60€ 5πλασιαζω ταχύτητα συν την τηλεφωνία. Για μένα είναι ΝΑΙ.
    αυτη τωρα εμφανιστηκε στο fb και εχει και βιντεο με το halloween! οποτε δεν ειναι η ιδια διαφημιση γιατι ηταν πριν καιρο.

5.60 ευρω ειναι η διαφορα, τα 3,60 πως προκυπτουν?

τα 200/200 ειναι 28 τον μηνα και η 1000αρα ειναι με την προσφορα στα 33,60.

- - - Updated - - -

και εγω το ιδιο, αλλα μου την σπαει να βλεπω ταχυτητες τελικες λιγοτερο απο το 1000/1000.... ειδικα σε καποιους ειναι παρα πολυ κατω. Δεν ξερω αν καποιος ειχε θεμα ωστωσο.
    Επισης δεν ξερω αν το express vpn θα μπορει να δωσει τετοιες ταχυτητες , στα 200/200 τα πηγαινε τελεια και δεν ξερω και για το μικροτικ μου αν θα αντεχει δεν εχω κανεναν σκοπο να το αλλαξω.
    Δεν ειναι 10 ευρω ομως με την προσφορα τωρα ειναι 5.60 ευρω η διαφορα. Αλλα αμα εισαι σε συμβολαιο δεν μπορεις και πρεπει να ειμαι εχω ξεχασει ποτε το ειχα κανει. Αλλα για τους απο πανω λογους δεν ψηνομαι ιδιαιτερα....

- - - Updated - - -

Nα την, πριν 3 μερες!!!! την παλια που λεγαμε δεν την βρηκα ΠΟΤΕ στο fb!!! και αυτη σημερα μου πεταχτηκε δεν την ειχα δει.
    Μπορει να την ξαναπλασαρανε με αλλο ονομα φυσικα!

Εχει κανενας ρε παλουκαρια 1000αρα με Mikrotik Hap ac2 να μου πει αν πιανει σωστη ταχυτητα?
    επισης με express vpn? Thanks!
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Στιγμιότυπο οθόνης_2023-11-03_18-41-47.png  

Περιοχή
    Κυψέλη
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/1000 ~
    ISP
    INALAN
    Router
    ΖΤΕ F670L
    Έχω ήδη αλλάξει εξοπλισμό και είμαι με το ZTE 670L. Οπότε θα μείνω με αυτόν μιας και με καλύπτει πλήρως. Είχε πλάκα η κοπέλα πάντως που έκανα την αίτηση. Είχε μάθει ένα ποίημα και είχε γούστο. Μου λέει θα χρεωθείτε για την ίνα, της λέω έχω ήδη, θα χρεωθείτε για τη σύνδεση, είμαι ήδη συνδεδεμένος. Μετά από κάποιες ερωτήσεις, τελικά θα χρεωθώ τον εξοπλισμό 28€ που στον 13ο μήνα θα μου πιστωθεί το ποσό. Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Επειδή έχω και τηλεφωνία με 2€ επιπλέον πληρώνω 30€ για αυτό λέω 3,60€.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spsomas : 03-11-23 στις 19:52.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Έχω ήδη αλλάξει εξοπλισμό και είμαι με το ZTE 670L. Οπότε θα μείνω με αυτόν μιας και με καλύπτει πλήρως. Είχε πλάκα η κοπέλα πάντως που έκανα την αίτηση. Είχε μάθει ένα ποίημα και είχε γούστο. Μου λέει θα χρεωθείτε για την ίνα, της λέω έχω ήδη, θα χρεωθείτε για τη σύνδεση, είμαι ήδη συνδεδεμένος. Μετά από κάποιες ερωτήσεις, τελικά θα χρεωθώ τον εξοπλισμό 28€ που στον 13ο μήνα θα μου πιστωθεί το ποσό. Κοντός ψαλμός αλληλούια.
    αχαχαχαχαχαχ κλαμα! με γεια! εγω οπως εγραψα απο πανω κολυομαι στα 3 πραγματα που ανεφερα και δεν ξερω αν θα βαλω, ειμαι και σε συμβολαιο σιγουρα και δεν θα μπορω αν δεν ληξει. Επισης δεν θα ηθελα να αλλαξω οπτικο ρουτερ γιατι το εχω αγορασει δεν ξερω αν μπορει ομως να μεινει το ιδιο μετα.

Θυμαμαι οταν πηγα απο την 100αρα στην 200αρα το mikrotik 109 δεν αντεχε και μου εκοβε πολυ την ταχυτητα δλδ cpu usage 100% με DMZ, ετυχε να εχω παρει το hap ac2 για το wifi 5ghz ac γιατι στο ρουτερ τοτε το huwaei ηταν απελπισια τα wifi αλλα και τα 2,4 γενικα δεν επιαναν και ευτυχως την σηκωνε!

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    Mikrotik 5009
    Η προσφορα ειναι για το φθινωπορο οποτε απο 1 ΟΚτ παιζει στο youtube και στο FB.

Λογικα θα ερθει και Χριστουγενιατικη.....ποιος κρατιεται ομως μεχρι τοτε.

Η διαφορα στο κοστος σε μενα που πληρωνω 14 ευρω το 200/200 ειναι κοντα στα 20 ευρω αλλα αξιζει.

Εχω παρει την προσφορα αν ειναι ο πρωτος στην οικοδομη 50%

Ισχυει και για παλιους αλλα και για νεους συνδρομητες.

Δεν ισχυει αν εχεις 1G και πληρωνεις 48 ευρω να κανεις αλλαγη.

Αυτα μου ειπανε

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BillyVan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η προσφορα ειναι για το φθινωπορο οποτε απο 1 ΟΚτ παιζει στο youtube και στο FB.

Λογικα θα ερθει και Χριστουγενιατικη.....ποιος κρατιεται ομως μεχρι τοτε.

Η διαφορα στο κοστος σε μενα που πληρωνω 14 ευρω το 200/200 ειναι κοντα στα 20 ευρω αλλα αξιζει.

Εχω παρει την προσφορα αν ειναι ο πρωτος στην οικοδομη 50%

Ισχυει και για παλιους αλλα και για νεους συνδρομητες.

Δεν ισχυει αν εχεις 1G και πληρωνεις 48 ευρω να κανεις αλλαγη.

Αυτα μου ειπανε
    Το ίδιο και εγώ αλλά με 16.50 ευρώ (200/200 και τηλεφωνία άπειρα σταθερά + 700 κινητά +100 εξωτερικου). Μηδέν κόστος εγκατάστασης, μόνο τα 28 ευρώ εγγύησης για το ρούτερ ΖΤΕ που επιστρέφονται τον 13ο μήνα.
    Έβαλα το ίδιο πρόγραμμα και στο γιο μου. Πήραμε και από 1 μήνα δώρο ο καθένας μας. Not bad at all.

Downloads
    9
    Uploads
    0
    ISP
    -
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από athkal Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ίδιο και εγώ αλλά με 16.50 ευρώ (200/200 και τηλεφωνία άπειρα σταθερά + 700 κινητά +100 εξωτερικου). Μηδέν κόστος εγκατάστασης, μόνο τα 28 ευρώ εγγύησης για το ρούτερ ΖΤΕ που επιστρέφονται τον 13ο μήνα.
    Έβαλα το ίδιο πρόγραμμα και στο γιο μου. Πήραμε και από 1 μήνα δώρο ο καθένας μας. Not bad at all.
    Πώς γλύτωσες το κόστος εγκατάστασης;
    Επίσης, γνωρίζει κανείς αν δίνουν voip credentials; τα έχει κανείς σε κινητό με σκοπό να κάνει free κλήσεις με μόνο δεδομένα;

Και εγώ σε αυτή τη προσφορά είμαι (-50%) και σκέφτομαι ανάμεσα σε 200 η 1000+τηλεφωνία για 10€ παραπάνω.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Δυστυχώς έχει γραμμική επέκταση το δίκτυο. Αν κοπεί στην αρχή κόβεται όλη η διαδρομή. Αυτό έγινε και εχτές. Κόπηκε στην Μεταμόρφωση και η υπόλοιπη Αθήνα καπούτ. Δεν ξέρω τι γίνεται στο Ζωγράφου αν έχουν περάσει από αλλού.
    Ζωγράφου δεν είχαμε θέμα εκεινες τις ώρες

Περιοχή
    Κυψέλη
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/1000 ~
    ISP
    INALAN
    Router
    ΖΤΕ F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από floow Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ζωγράφου δεν είχαμε θέμα εκεινες τις ώρες
    Άρα μπορεί να παίρνει από το Μαρούσι που κλείνει εκεί ο κύκλος (ίσως).

Περιοχή
    Κυπριάδου
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    ↓330 Mbps / ↑290 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    AVM Fritz!Box 4060
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Nikiforos Εμφάνιση μηνυμάτων
    πως το ελεγχεις? ειναι ωρα που ελειπα και μαλλον ετυχε κανεις να μην το καταλαβει υποθετω αν εγινε και σε μενα.
    Uptime Kuma σε μισθωμένο ενός γνωστού. Στην συγκεκριμένη περίπτωση τρέχει σε docker container αλλά το έχω δοκιμάσει και σε raspberry pi με raspbian και μου είχε δουλέψει άψογα.
    My Speedtest:
    Spoiler:

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Πώς γλύτωσες το κόστος εγκατάστασης;
    Επίσης, γνωρίζει κανείς αν δίνουν voip credentials; τα έχει κανείς σε κινητό με σκοπό να κάνει free κλήσεις με μόνο δεδομένα;

Και εγώ σε αυτή τη προσφορά είμαι (-50%) και σκέφτομαι ανάμεσα σε 200 η 1000+τηλεφωνία για 10€ παραπάνω.
    Μα το αρχικό κόστος των 35 ευρώ είναι "προσφορά"/δωρεάν στην περίπτωση που είσαι 1ος στην πολυκατοικία σου (μαζί με την έκπτωση του 50% για 2 χρόνια). Τώρα βέβαια εάν ζητήσεις να σου πάνε την ίνα από την 1η είσοδο στο διαμέρισμά σου σε άλλο χώρο (εσωτερικά) πιθανόν να σε χρεώσουν τα 25 ευρώ που λένε (ότι μπορεί να ζητήσει ο τεχνίτης). Εγώ και στις 2 νέες εγκαταστάσεις που έκανα έβαλα το ρούτερ εκεί που πρωτομπήκε η ίνα. Μάλιστα η μία έγινε σε 6ο όροφο και η άλλη σε 8ο όροφο (και με αρκετή όδευση στην ταράτσα !!! - όλα δωρεάν).
    Για δωρεάν κλήσεις από το κινητό έβαλα εκεί το zoiper (όπως έχει προτείνει άλλος φίλος εδώ). Σε επικοινωνία με την Inter Telecom έβαλαν σε 10 λεπτά επιπλέον παραμετρους και το ενεργοποίησα αμέσως. Πολύ εξυπηρετικό. Υποθέτω ότι εάν θελήσω να το βάλω και σε άλλο κινητό (π.χ. της γυναίκας μου) θα πρέπει να απευθυνθώ και πάλι σε αυτους. Νομίζω ότι αυτό είναι χρήσιμο ακόμα και όταν είσαι στο σπίτι, για να μπορείς να χρησιμοποιείς και τα 2 κανάλια φωνής. Δυστυχώς το ΖΤΕ έχει μόνο 1 έξοδο για τηλέφωνο, ενώ το ZYXEL που είχα από την ΝΟΒΑ σε οπτική 100/10 μέχρι πριν από ένα μήνα, είχε 2 εξόδους για τηλέφωνο.

Downloads
    9
    Uploads
    0
    ISP
    -
    Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Ίσως η δυνατότητα να σεταρω εξερχόμενες από voip και να βάζω πακέτα με μόνο data στο κινητό μου και της φίλης μου να είναι game changer στην απόφαση να βάλουμε 1000 αντί 200.

Περιοχή
    Νέα Ιωνία
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/200
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L FTTH
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από athkal Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μα το αρχικό κόστος των 35 ευρώ είναι "προσφορά"/δωρεάν στην περίπτωση που είσαι 1ος στην πολυκατοικία σου (μαζί με την έκπτωση του 50% για 2 χρόνια). Τώρα βέβαια εάν ζητήσεις να σου πάνε την ίνα από την 1η είσοδο στο διαμέρισμά σου σε άλλο χώρο (εσωτερικά) πιθανόν να σε χρεώσουν τα 25 ευρώ που λένε (ότι μπορεί να ζητήσει ο τεχνίτης). Εγώ και στις 2 νέες εγκαταστάσεις που έκανα έβαλα το ρούτερ εκεί που πρωτομπήκε η ίνα. Μάλιστα η μία έγινε σε 6ο όροφο και η άλλη σε 8ο όροφο (και με αρκετή όδευση στην ταράτσα !!! - όλα δωρεάν).
    Για δωρεάν κλήσεις από το κινητό έβαλα εκεί το zoiper (όπως έχει προτείνει άλλος φίλος εδώ). Σε επικοινωνία με την Inter Telecom έβαλαν σε 10 λεπτά επιπλέον παραμετρους και το ενεργοποίησα αμέσως. Πολύ εξυπηρετικό. Υποθέτω ότι εάν θελήσω να το βάλω και σε άλλο κινητό (π.χ. της γυναίκας μου) θα πρέπει να απευθυνθώ και πάλι σε αυτους. Νομίζω ότι αυτό είναι χρήσιμο ακόμα και όταν είσαι στο σπίτι, για να μπορείς να χρησιμοποιείς και τα 2 κανάλια φωνής. Δυστυχώς το ΖΤΕ έχει μόνο 1 έξοδο για τηλέφωνο, ενώ το ZYXEL που είχα από την ΝΟΒΑ σε οπτική 100/10 μέχρι πριν από ένα μήνα, είχε 2 εξόδους για τηλέφωνο.
    Στο zoiper έχεις κατεβάσει την δωρεάν έκδοση; Αν ναι, λειτουργεί εντάξει;
    Την έχω κι εγώ την δωρεάν, αλλά η ποιότητα των κλήσεων δεν είναι αυτή που πρέπει και αρκετές φορές διακόπτεται η συνομιλία.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnnykap1 : 04-11-23 στις 14:54.

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1024/1024
    ISP
    InaLan
    Router
    NetGear NightHawk RAX 120
    Και σε εμένα ενεργοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες. Χρησιμοποιώ bridge και το router μου είναι
    το NightHawk RAX120. Πάνω σε αυτό έβαλα το Grandstream HT802 για την voip τηλεφωνία.
    Δουλεύει μια χαρά. Έχω εγγραφεί στο δίκτυο της InterTelecoms και μπορώ να καλέσω πρός
    τον αριθμό αλλα ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί το πακέτο δωρεάν κλησεων απο την Inalan και
    δε μπορώ να πάρω σε άλλους. Αναμένεται να γίνει κι αυτό εντώς των επόμενων ημερών.

Παρακάτω το 1ο τέστ με καλώδιο lan και το 2ο με το wifi στο κινητο.
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  speedtest1.jpg 
Εμφανίσεις:  29 
Μέγεθος:  42,7 KB 
ID: 251882

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Screenshot_20231104_155357_Vivaldi Browser.jpg 
Εμφανίσεις:  8 
Μέγεθος:  129,0 KB 
ID: 251883

Σα σύνδεση είναι αψογη ως συνήθως. Στο γενικότερο surfαρισμα δεν παρατηρείς μεγάλη διαφορά απο την
    200αρα που είχα πριν , αλλα στο θέμα download είναι αλλού. Κατεβάζω με περίπου 100mb/sec. Είναι ασυνηθιστο
    να το βλέπεις

Σελ. 1131 από 1451 ΠρώτηΠρώτη ... 11111121112611291130113111321133113611411151 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία