Σελ. 1132 από 1451 ΠρώτηΠρώτη ... 11121122112711301131113211331134113711421152 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16.966-16.980 από 21764

Θέμα: Inalan

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από johnnykap1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο zoiper έχεις κατεβάσει την δωρεάν έκδοση; Αν ναι, λειτουργεί εντάξει;
    Την έχω κι εγώ την δωρεάν, αλλά η ποιότητα των κλήσεων δεν είναι αυτή που πρέπει και αρκετές φορές διακόπτεται η συνομιλία.
    ναι την δωρεάν έκδοση του zoiper. Για να είμαι ειλικρινής δεν έκανα και εκτεταμένες δοκιμές, μόνο μερικά τεστ με εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις. Δεν είδα να έχει κάποιο πρόβλημα στην ποιότητα του ήχου. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι όταν δεν έχεις χρησιμοποιήσει το zoiper για κάποιο διάστημα, σαν να μη δέχεται (να μην ειδοποιεί για) τις εισερχόμενες κλήσεις....δεν ξέρω εάν είναι κάποια ρύθμιση/παράμετρος που δεν ενεργοποίησα σωστά για να είναι σε συνεχή λειτουργία το zoiper (κάτι τέτοιο μου είχε επισημάνει και ο τεχνικός της Inter Telecom)...π.χ. στις "Ρυθμίσεις-Εφαρμογές-zoiper-Εξοικονόμηση μπαταρίας-χωρίς περιορισμούς" το έχω επιλεγμένο (για να μην περιορίζει την δραστηριότητα της εφαρμογής)...δεν ξέρω εάν πρέπει να επιλέξω και κάποια άλλη ρύθμιση για να είναι συνεχώς stand-by το zoiper.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος athkal : 04-11-23 στις 18:08.

Downloads
    9
    Uploads
    0
    ISP
    -
    Έχει πολύ νόημα να δέχεσαι κλήσεις; εννοώ, όλοι έχουμε και τα κινητά μας για αυτό. Εγώ για εξερχόμενες το σκέφτομαι πιο πολύ.
    Τα defaults καθορίζουν τον κόσμο.

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από johnson Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχει πολύ νόημα να δέχεσαι κλήσεις; εννοώ, όλοι έχουμε και τα κινητά μας για αυτό. Εγώ για εξερχόμενες το σκέφτομαι πιο πολύ.
    1. Μία χρήση του zoiper είναι να χρησιμοποιείς το 2ο κανάλι φωνής του voip από το κινητό σου για να κάνεις ή να δέχεσαι κλήσεις όταν π.χ. η γυναίκα σου έχει πιάσει την πάρλα με την φίλη της
    2. Όταν είσαι μακριά από τον χώρο σου, αφενός βέβαια για να κάνεις δωρεάν τηλέφωνα όπως όταν είσαι στο σταθερό σου (κύρια χρήση), αλλά και γιατί όχι για να δεχθείς και τηλέφωνο που θα σου κάνει κάποιος στο σταθερό σου (είτε επειδή δεν θα έχει κάποιος το κινητό σου, είτε επειδή έχεις κάνει κάποια κλήση από το σταθερό σου και θα σε πάρει πίσω, είτε...).
    ***Μία άλλη ίσως χρήση (για τις εισερχόμενες) είναι εάν κάποιος θέλει να τσεκάρει ότι είσαι σπίτι σου (π.χ. εάν έχεις δηλώσει ασθένεια και σε τσεκάρει ο εργοδότης σου κλπ...φαντασία να έχετε σε τι....)

Περιοχή
    Στο σπίτι του Θόδωρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    Χίλια/Χίλια
    ISP
    INALAN
    Router
    UniFi Express
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από digitron Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και σε εμένα ενεργοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες. Χρησιμοποιώ bridge και το router μου είναι
    το NightHawk RAX120. Πάνω σε αυτό έβαλα το Grandstream HT802 για την voip τηλεφωνία.
    Δουλεύει μια χαρά. Έχω εγγραφεί στο δίκτυο της InterTelecoms και μπορώ να καλέσω πρός
    τον αριθμό αλλα ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί το πακέτο δωρεάν κλησεων απο την Inalan και
    δε μπορώ να πάρω σε άλλους. Αναμένεται να γίνει κι αυτό εντώς των επόμενων ημερών.

Παρακάτω το 1ο τέστ με καλώδιο lan και το 2ο με το wifi στο κινητο.
    Συνημμένο Αρχείο 251882

Συνημμένο Αρχείο 251883

Σα σύνδεση είναι αψογη ως συνήθως. Στο γενικότερο surfαρισμα δεν παρατηρείς μεγάλη διαφορά απο την
    200αρα που είχα πριν , αλλα στο θέμα download είναι αλλού. Κατεβάζω με περίπου 100mb/sec. Είναι ασυνηθιστο
    να το βλέπεις
    Ωραίος
    Τι έχεις για τερματικό εξοπλισμό;
    You thought there would be a funny slogan here.
    You just fell for one of my classical pranks.
    Bazinga

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από johnson Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι εχει, εγω παντως εχω καρτοκινητο W.U και ΠΟΤΕ δεν εχω βαλει πακετο ομιλιας, βαζω ΜΟΝΟ δεδομενα, δουλευω με τα τηλεφωνα μου, modulus και του εξοχικου. Της modulus εχει και εφαρμογη, εκτος αυτου αν παρει καποιος τηλ και μιλαει μπορεις εσυ να απαντησεις γιατι εχει 2 καναλια ομιλιας.
    Ειναι φοβερη ευκολια γενικα. Και φυσικα οταν λειπω απο το σπιτι μπορω να δεχτω κλησεις ή να βλεπω ποιος καλει. Το zoiper το χρησιμοποιω μονο για συνδεση στον αστερισκ εχω και εκει και την modulus και συνδεση ΜΟΝΟ μεσω wireguard ή openvpn.

- - - Updated - - -

Ξεχασα να πω πανω σε αυτο, υπαρχουν παρα πολλοι που δεν παιρνουν κινητα γιατι χρεωνονται, ή έστω εχουν λιγο χρονο ομιλιας σε αυτα, αλλα μονο σταθερα που εχουν απεριοριστα οποτε υπαρχει και αυτη η χρησιμοτητα και εγω αποφευγω οσο γινεται κινητα γιατι εχω 420 λεπτα οπως και σε διεθνη, ενω σε ολα τα αλλα σταθερα εχω απεριοριστα (απο Cosmote σταθερη αυτα).

Περιοχή
    Νέα Ιωνία
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/200
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L FTTH
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Nikiforos Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι εχει, εγω παντως εχω καρτοκινητο W.U και ΠΟΤΕ δεν εχω βαλει πακετο ομιλιας, βαζω ΜΟΝΟ δεδομενα, δουλευω με τα τηλεφωνα μου, modulus και του εξοχικου. Της modulus εχει και εφαρμογη, εκτος αυτου αν παρει καποιος τηλ και μιλαει μπορεις εσυ να απαντησεις γιατι εχει 2 καναλια ομιλιας.
    Ειναι φοβερη ευκολια γενικα. Και φυσικα οταν λειπω απο το σπιτι μπορω να δεχτω κλησεις ή να βλεπω ποιος καλει. Το zoiper το χρησιμοποιω μονο για συνδεση στον αστερισκ εχω και εκει και την modulus και συνδεση ΜΟΝΟ μεσω wireguard ή openvpn.

- - - Updated - - -

Ξεχασα να πω πανω σε αυτο, υπαρχουν παρα πολλοι που δεν παιρνουν κινητα γιατι χρεωνονται, ή έστω εχουν λιγο χρονο ομιλιας σε αυτα, αλλα μονο σταθερα που εχουν απεριοριστα οποτε υπαρχει και αυτη η χρησιμοτητα και εγω αποφευγω οσο γινεται κινητα γιατι εχω 420 λεπτα οπως και σε διεθνη, ενω σε ολα τα αλλα σταθερα εχω απεριοριστα (απο Cosmote σταθερη αυτα).
    Οντως είναι πολύ χρήσιμο να μπορείς να κάνεις κλήσεις. Εγώ και η γυναίκα μου έχουμε καρτοκινητό FROG που για ένα χρόνο μας δίνει δωρεάν 120΄λεπτά καθε μήνα και 600 προς frog. Από τον Ιούλιο και ύστερα που ήρθα στην inalan και με τα 700 λεπτά προς κινητά (χρέωση ανά λεπτό) που δίνει η inalan και μέσω του zoiper δεν πληρώνουμε τίποτα για κλήσεις και όπως και συ αγοράζουμε μόνο δεδομένα.

Περιοχή
    Galatsi
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Αναβάθμισα και εγώ σε 1gbps με την φθινωπορινή προσφορά. Σε αυτή την τιμή ακόμα και για μένα που δεν το χρειάζομαι, δε θέλει πολλή σκέψη!

Ωστόσο ζήτησα αλλαγή εξοπλισμού καθώς δε βλέπω πάνω από 700Mbps - τώρα έχω το Huawei από την πρώτη εγκατάσταση.

Περιοχή
    Ν. Ηράκλειο
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbps/1Gbps
    ISP
    InaLan
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Router
    AVM Fritz 7590
    πως το μετρας ?

θελει PC με καλωδιο στο router και απο το microsoft store να κατεβάσεις την εφαρμογη της ookla.

απο το website δεν μπορει να φτασει παραπάνω μου είπαν γιατι εχει cookies και διαφημίσεις

Περιοχή
    skg
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 Mbps
    ISP
    HCN
    Router
    MikroTik hAP ac²
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από k.m. Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατι εχει cookies και διαφημίσεις
    Ως γνωστόν τα cookies και οι διαφημίσεις καταναλώνουν ~200 Mbps

Περιοχή
    Ν. Ηράκλειο
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbps/1Gbps
    ISP
    InaLan
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Router
    AVM Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από x_undefined Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ως γνωστόν τα cookies και οι διαφημίσεις καταναλώνουν ~200 Mbps
    οχι αλλα το γονατιζουν μαλλον

απο το web δειχνει 800/700 και απο το app πιάνει 950/950

ο firefox μου πχ εχει μονιμα 30 tab ανοιχτα και δεσμευμενα 3GB ram και 5-10% CPU.

Περιοχή
    skg
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 Mbps
    ISP
    HCN
    Router
    MikroTik hAP ac²
    Λογικό μια εφαρμογή να είναι πιο optimized από μία web σελίδα, αλλά δεν φταίνε τα cookies και οι διαφημίσεις για αυτό.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Δεν εχει peering η Inalan με grix σε IPv6;

Περιοχή
    Galatsi
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    To έχω μετρήσει και με το cloudflare (https://speed.cloudflare.com/) και με διάφορα downloads από internet. προφανώς με καλώδιο μιλάω.

Δεν ήξερα αυτό με το app, βελτιώνεται κάπως οι κατάσταση αλλά και πάλι δεν πιάνει το θεωρητικά μέγιστο:
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  SCR-20231105-tupl.png 
Εμφανίσεις:  2 
Μέγεθος:  24,8 KB 
ID: 251905

Περιοχή
    skg
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 Mbps
    ISP
    HCN
    Router
    MikroTik hAP ac²
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pavlidisd Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ήξερα αυτό με το app, βελτιώνεται κάπως οι κατάσταση αλλά και πάλι δεν πιάνει το θεωρητικά μέγιστο:
    Αυτό που βλέπεις στο down είναι το θεωρητικό μέγιστο σε Gbps θύρα.

Περιοχή
    Galatsi
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Για να μην παρεξηγηθώ, δεν το λέω αρνητικά, αλλά ίσως η διαφορά οφείλεται στον παλαιότερο εξοπλισμό, για αυτό και το σχολιάζω - μπορεί και να μην ισχύει.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από x_undefined Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό που βλέπεις στο down είναι το θεωρητικό μέγιστο σε Gbps θύρα.
    άρα θεωρείς δε χρειάζεται αλλαγή εξοπλισμού και αυτό είναι το μέγιστο;

Σελ. 1132 από 1451 ΠρώτηΠρώτη ... 11121122112711301131113211331134113711421152 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία