Σελ. 1134 από 1451 ΠρώτηΠρώτη ... 11141124112911321133113411351136113911441154 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16.996-17.010 από 21764

Θέμα: Inalan

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από linkinpark Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και δεν σου κρύβω ότι με προβλημάτισε πολύ αυτό που είπες για το πατρικό σου...
    Ναι δεν ξέρω τι γίνεται, υποθέτω ότι θα το φτιάξουν σιγά σιγά απο κάτω Ηλιούπολη προς τα πάνω. Θέλει υπομονή δυστυχώς ακόμα. Εγώ στο δικό μου σκέφτομαι να κάνω 18 μήνες Cosmote και να το διακόψω όταν βγάλει διαθεσιμότητα η Inalan. Ανάλογα και το πρόστιμο δηλαδή. Αλλά είναι βασικό το Ιντερνετ για να δουλεύω απτο σπίτι μέχρι να το ολοκληρώσω (ανακαινίσεις / έπιπλα / συσκευές κτλπ) οπότε δεν μπορώ να το αφήσω στον αέρα δυστυχώς. Καμιά φορά το timing δεν μας θέλει

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Hetfield Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σημερα ειδα δυο βανακια της Inalan να σκαβουν στην Καυκασου, στο υψος της Καλλινοβου.
    Και μαλιστα μεσα στην ασφαλτο (οχι δηλαδη σε αυλακια του πεζοδρομιου) και μαλλον σε οχι και τοσο προχειρο βαθος.
    Σε συνεχεια του πιο πανω, τελικα σκαβουν στα 10 εκατοστα. Πετυχα τα σκαψιματα στην Ευελπιδων καθως γυρνουσα απο τη δουλεια μου.
    ΟΜΩΣ βαζουν τις ινες πλεον σε καναλια, αρκετα χοντρα παρομοια με αυτα των καλωδιων ηλεκτροδοτησης.
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  IMG_1522.jpg 
Εμφανίσεις:  51 
Μέγεθος:  689,0 KB 
ID: 251939

Περιοχή
    Κυψέλη
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/1000 ~
    ISP
    INALAN
    Router
    ΖΤΕ F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GSF Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι δεν ξέρω τι γίνεται, υποθέτω ότι θα το φτιάξουν σιγά σιγά απο κάτω Ηλιούπολη προς τα πάνω. Θέλει υπομονή δυστυχώς ακόμα. Εγώ στο δικό μου σκέφτομαι να κάνω 18 μήνες Cosmote και να το διακόψω όταν βγάλει διαθεσιμότητα η Inalan. Ανάλογα και το πρόστιμο δηλαδή. Αλλά είναι βασικό το Ιντερνετ για να δουλεύω απτο σπίτι μέχρι να το ολοκληρώσω (ανακαινίσεις / έπιπλα / συσκευές κτλπ) οπότε δεν μπορώ να το αφήσω στον αέρα δυστυχώς. Καμιά φορά το timing δεν μας θέλει
    ενδέχεται να παίζει ακόμα η ομαλή μετάβαση. Αν τα χρήματα για το πρόστιμο είναι γύρω στα 160€-170€ το πληρώνεις όλο και μετά πας Inalan και σου πιστώνουν αυτό το ποσό σε μήνες (ανάλογα ποιο πρόγραμμα θα επιλέξεις).

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    250/250
    ISP
    INALAN
    Path Level
    Fastpath
    Σε συνεχεια του πιο πανω, τελικα σκαβουν στα 10 εκατοστα. Πετυχα τα σκαψιματα στην Ευελπιδων καθως γυρνουσα απο τη δουλεια μου.
    ΟΜΩΣ βαζουν τις ινες πλεον σε καναλια, αρκετα χοντρα παρομοια με αυτα των καλωδιων ηλεκτροδοτησης.

Έφαγαν γαλλικά σήμερα … είχαν κλείσει όλους τους δρόμους εκεί και είχαμε φρακάρει …
    Resistance is futile
    You will be accumulated by the Borg
    Apple will prevail

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από D_J_V Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έφαγαν γαλλικά σήμερα … είχαν κλείσει όλους τους δρόμους εκεί και είχαμε φρακάρει …
    Πωωωωω εμ θέλετε οπτικές εμ δεν μπορείτε μια ημέρα ταλαιπωρία
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    Στο σπίτι του Θόδωρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    Χίλια/Χίλια
    ISP
    INALAN
    Router
    UniFi Express

Αυτό φαίνεται να είναι η ίνα του κορμού, όχι αυτή που πάει στο box της οικοδομής.
    You thought there would be a funny slogan here.
    You just fell for one of my classical pranks.
    Bazinga

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό φαίνεται να είναι η ίνα του κορμού, όχι αυτή που πάει στο box της οικοδομής.
    Ναι, ομως βεβαια τραβουσαν οπτικες και στην Καυκασου (παραλληλα με την Ευελπιδων).

Ειχαν ηδη κορμο στην περιοχη αν δεν απατωμαι, ισως ειναι failover περασματα;
    Παντως δεν ειναι τσαπατσοδουλεια αυτο που ειδα (αν και 10 εκατοστα βαθος).

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Η Inalan κάθε λίγο και λιγάκι κλείνει τους δρόμους, φτιάχνουν ένα επιφανειακό δίκτυο της πλάκας, και όλα αυτά ώστε σε πολυκατοικίες των 20 διαμερισμάτων σε πυκνοκατοικημένες περιοχές να βάλει οπτική ίνα το ένα διαμέρισμα. Και που και που κόβουν και κανένα καλώδιο χαλκού όπως στην πολυκατοικία μου.

Μόνο σε κράτος μπανανία συμβαίνουν αυτά. Δεν τους θέλουμε εδώ! Το δίκτυο οπτικής ίνας έπρεπε να το περνάει μια κρατική εταιρεία σε όλη την Ελλάδα και στις πολυκατοικίες να ανεβαίνει με απόφαση της γενικής συνέλευσης.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από VasP Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μόνο σε κράτος μπανανία συμβαίνουν αυτά. Δεν τους θέλουμε εδώ! Το δίκτυο οπτικής ίνας έπρεπε να το περνάει μια κρατική εταιρεία σε όλη την Ελλάδα
    Αυτο ναι, αλλα δυστυχως καταλληξαμε μπανανια επειδη το σχεδιο Καραμανλη δεν τσουλισε ποτε.

στις πολυκατοικίες να ανεβαίνει με απόφαση της γενικής συνέλευσης.
    Αυτο παλι οχι.
    Η προσβαση σου σε υπηρεσιες κοινης ωφελιας ειναι δικαιωμα, οχι αποφαση μιας συνελευσης.
    Εχωντας (κακη) εμπειρια απο συνελευσεις, στην ουσια ειναι σα να δινεις το δικαιωμα σε αλλους για την προσβαση σου στην ψηφιακη κοινωνια.

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Εχωντας (κακη) εμπειρια απο συνελευσεις
    Μερικά στραβόξυλα να έχεις και παίζει να μείνεις με ADSL (ανάλογα την περιοχή) μέχρι να καταργηθεί ο χαλκός...

Περιοχή
    Κυψέλη
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/1000 ~
    ISP
    INALAN
    Router
    ΖΤΕ F670L
    Η Inalan κάθε λίγο και λιγάκι κλείνει τους δρόμους, φτιάχνουν ένα επιφανειακό δίκτυο της πλάκας, και όλα αυτά ώστε σε πολυκατοικίες των 20 διαμερισμάτων σε πυκνοκατοικημένες περιοχές να βάλει οπτική ίνα το ένα διαμέρισμα. Και που και που κόβουν και κανένα καλώδιο χαλκού όπως στην πολυκατοικία μου.

Μόνο σε κράτος μπανανία συμβαίνουν αυτά. Δεν τους θέλουμε εδώ! Το δίκτυο οπτικής ίνας έπρεπε να το περνάει μια κρατική εταιρεία σε όλη την Ελλάδα και στις πολυκατοικίες να ανεβαίνει με απόφαση της γενικής συνέλευσης.
    Όπως κλείνουν όλοι τους δρόμους έτσι κάνει και η Inalan. Το πόσοι θα βάλουν σε κάθε πολυκατοικία είναι της inalan δουλειά και κανενός άλλου.
    Για εμένα ευτυχώς που υπάρχει η inalan γιατί αν περίμενα από την Νόβα να βάλω οπτική καλό 2035 και άμα. Όσον αφορά το τελευταίο σχόλιο σου απάντησαν τα παιδιά. Το ίντερνετ σήμερα δεν είναι για διασκέδαση και μόνο αλλά εργαλείο δουλειάς οπότε το να σε μπλοκάρει κάποιος επειδή φοβάται για την ακτινοβολία που έχει η οπτική είναι το λιγότερο εκνευριστικό.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spsomas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για εμένα ευτυχώς που υπάρχει η inalan γιατί αν περίμενα από την Νόβα να βάλω οπτική καλό 2035 και άμα
    Να διευκρινήσω ότι το προηγούμενο σχόλιο μου δεν εμπεριέχει την παραμικρή αιχμή για το καταναλωτή που επέλεξε την Inalan ελλείψει εναλλακτικών επιλογών.

Περιοχή
    Στο σπίτι του Θόδωρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    Χίλια/Χίλια
    ISP
    INALAN
    Router
    UniFi Express
    Ναι, ομως βεβαια τραβουσαν οπτικες και στην Καυκασου (παραλληλα με την Ευελπιδων).

Ειχαν ηδη κορμο στην περιοχη αν δεν απατωμαι, ισως ειναι failover περασματα;
    Παντως δεν ειναι τσαπατσοδουλεια αυτο που ειδα (αν και 10 εκατοστα βαθος).
    Α για τσαπατσοδουλεια το έχεις αυτό; Για Inalan, αυτό είναι megaproject
    You thought there would be a funny slogan here.
    You just fell for one of my classical pranks.
    Bazinga

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας Εμφάνιση μηνυμάτων
    Α για τσαπατσοδουλεια το έχεις αυτό; Για Inalan, αυτό είναι megaproject
    Αυτο λεω Ηταν 3 καναλια με ινες μεσα το καθενα. Μια χαρα μου φανηκε

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Cosmote
    Router
    FRITZ 7530 AX
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spsomas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όπως κλείνουν όλοι τους δρόμους έτσι κάνει και η Inalan.
    Όχι ακριβώς, αγαπητέ φίλε. Η Inalan πάει σε επιλεγμένες οδούς μιας περιοχής, σκάβει για τους ελάχιστους (όταν φυσικά έχει ήδη σκάψει άλλος) που την επέλεξαν κλείνοντας φυσικά τους δρόμους και εξαφανίζονται. Μετά από κάποιο καιρό, πχ 1, 2, 3 μήνες, επανέρχονται, ξανσκάβουν ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ και μια δυο οδούς παραπέρα ή/και ψιλομπαλώνουν ΧΟΝΤΡΕΣ κακοτεχνίες στους δρόμους κλείνοντας και πάλι τους δρόμους και, για μια ακόμα φορά, μην τους είδατε.

Κλασικό παράδειγμα στην περιοχή μου, έτσι για να έχεις μια εικόνα: Έρχεται τον Μάιο ο ΟΤΕ, σκάβει σειριακά όλους τους δρόμους, περνάει την ίνα και μετά από 3-4 μέρες (δεν θυμάμαι ακριβώς, ήμουν κλινήρης) έφυγαν και δεν ξανασχοληθήκαμε με δρόμους και συνεργεία, μέχρι την ώρα που έδωσαν διαθεσιμότητα τον Ιούλιο και η μια πολυκατοικία πίσω από την άλλη φωνάζαμε τα συνεργεία για την εγκατάσταση (και φυσικά το φύσημα από την καμπίνα).

Η Inalan τώρα, έρχονται τον Σεπτέμβριο, σκάβουν στην ίδια περιοχή που είχε σκάψει η Cosmote ΜΟΝΟ 6-7 οδούς, αφήνουν απίστευτες κακοτεχνίες (αποκορύφωμα ο πορτοκαλί σωλήνας που προεξείχε ΑΙΣΘΗΤΑ από το δρόμο) και... δρόμο. Ξανάσκασαν μύτη πάλι πριν λίγες μέρες για να σκάψουν ΠΑΛΙ έναν δύο δρόμους (νέα ταλαιπωρία), διόρθωσαν και τα απαράδεκτα που ανέφερα πριν κι... από δω παν κι άλλοι! Το πότε θα μας τιμήσουν και πάλι με την παρουσία τους αποτελεί ενδιαφέρουσα περίπτωση για να ενταχθεί στο "Πάμε στοίχημα;". Είπαμε, αφού δεν υφίσταται κρατικός σχεδιασμός...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgeole : 09-11-23 στις 08:43.

Σελ. 1134 από 1451 ΠρώτηΠρώτη ... 11141124112911321133113411351136113911441154 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία