Σελ. 1146 από 1451 ΠρώτηΠρώτη ... 11261136114111441145114611471148115111561166 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 17.176-17.190 από 21764

Θέμα: Inalan

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΛΥΣΙΔΑ
    Router
    Power station
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από badweed Εμφάνιση μηνυμάτων
    μονο 146 φορες μεγαλυτερο download και 1000 φορες μεγαλυτερο upload απο το πακετο της βονταφον κλουβιας 50vdsl που παιρνω με 23 ευρω .

Στο upload τουλάχιστον ήσουν 50% πάνω σε σχέση με εμάς, πριν να βάλουμε το booster της Cosmote. Η γραμμή μας στο κέντρο της Αθήνας παρακαλώ, κάτω από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, ήταν στα 8Mbps download/800Kbps upload!

Και για τη δική κατάσταση μας υπεύθυνη είναι η βρωμόνταφον, όπως την περιγράφεις στο προφίλ σου.

Με το booster ανεβήκαμε στα 50Mbps down/5Mbps up και την παλεύουμε, έστω και οριακά.

Περιοχή
    Στο σπίτι του Θόδωρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    Χίλια/Χίλια
    ISP
    INALAN
    Router
    UniFi Express
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spsomas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σήμερα έγινε η αλλαγή στην ταχύτητα. Όλα έγιναν από μακριά και δεν χρειάστηκε να έρθει τεχνικός στον χώρο μου. Η Intertelecom με ενημέρωσε πριν 3 μέρες ότι δημιουργήθηκε ο λογαριασμός μου και σήμερα ενεργοποιήθηκε. Μπήκα στον λογαριασμό και τηλεφωνία σε κινητά και σταθερά Ελλάδος, απεριόριστα. Speedtest αναμενόμενα αποτελέσματα. Το ΖΤΕ το είχα αλλάξει πριν καιρό οπότε δεν χρειάστηκε να γίνει τίποτα. Απλά άνοιξαν την κάνουλα προς τα πάνω και όλα αυτά με 33,60€

Εγώ ζήτησα σήμερα να μου αλλάξουν το ZTE με το Huawei, γιατί το πρώτο έπιανε πολύ χώρο.
    Από εκεί που τερμάτιζα στα ~800Mbps (λόγω περιορισμού του router μου) τώρα τερματίζω στα ~600Mbps...
    Τώρα πρέπει να τους ζητήσω να μου ξαναφέρουν το ZTE
    You thought there would be a funny slogan here.
    You just fell for one of my classical pranks.
    Bazinga

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ ζήτησα σήμερα να μου αλλάξουν το ZTE με το Huawei, γιατί το πρώτο έπιανε πολύ χώρο.
    Από εκεί που τερμάτιζα στα ~800Mbps (λόγω περιορισμού του router μου) τώρα τερματίζω στα ~600Mbps...
    "Όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα"
    Εγώ που στην αρχή γκρίνιαξα όταν είδα ότι το ΖΤΕ είχε μόνο 1 έξοδο για τηλέφωνο (ενώ το προηγούμενο ZYXEL από ΝΟΒΑ είχε 2), όταν είδα ότι "έπιανε" 226/195 για την σύνδεσή μου 200/200 τα ξέχασα όλα (στην μπάντα 5G και 7 μέτρα μακριά + 1 τοιχος)....Άσε που "αναγκάσθηκα" να ανακαλύψω και το zoiper (και τα καλά του) που με την προηγούμενη σύνδεσή μου μου ήταν παντελώς άγνωστα...."κάθε εμπόδιο σε καλό λοιπόν".
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος athkal : 30-11-23 στις 18:02.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    καλησπερα, τι εννοεις λογω περιορισμου του ρουτερ σου δλδ τι ?
    με ποιο huawei τερματιζει στα 600 ?

Περιοχή
    Στο σπίτι του Θόδωρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    Χίλια/Χίλια
    ISP
    INALAN
    Router
    UniFi Express
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Nikiforos Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπερα, τι εννοεις λογω περιορισμου του ρουτερ σου δλδ τι ?
    με ποιο huawei τερματιζει στα 600 ?
    Είχα το ZTE σαν bridge και από πίσω το (Unifi) UDR που δεν μπορεί στο WAN interface να δώσει πάνω απο 800. Άλλαξα το ZTE, όχι λόγω ταχύτητας, και κατέληξα να έχω ακόμα περισσότερο μειωμένη ταχύτητα.
    Bazinga

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Είχα το ZTE σαν bridge και από πίσω το (Unifi) UDR που δεν μπορεί στο WAN interface να δώσει πάνω απο 800. Άλλαξα το ZTE, όχι λόγω ταχύτητας, και κατέληξα να έχω ακόμα περισσότερο μειωμένη ταχύτητα.
    Εντυπωση μου κανει, μπορεις αν υπαρχει η δυνατοτητα γιατι δεν το γνωριζω το ρουτερ σου, να τσεκαρεις αν η cpu του τερματιζει?
    το λεω γιατι εμενα μου ετυχε με Mikrotik routerboard 109 με 100αρα να ειμαι οκ αλλα οταν εβαλα 200αρα δεν επιανα τοσα, νομιζα οτι φταιει η γραμμη αλλα τελικα τερματιζε η cpu του!!!!
    ετυχε να εχω παρει το Mikrotik hap ac2 που εχει πολυ ποιο καλο και γρηγορο επεξεργαστη για το wifi του και τελικα εκει δεν εχω θεμα!
    Δεν ξερω βεβαια τι θα εκανε με 1000αρα αλλα νομιζω καποιος το εχει εδω μεσα και δεν εχει θεμα.

Η ποιο μειωμενη ταχυτητα σιγουρα οφειλεται στο Huawei οπως φαινεται σε 1000αρες το αλλαζουν.
    Μπορεις να πεις ποιο ειναι το μοντελο? μηπως ειναι το HG8546M ? γιατι αυτο το εδιναν σε 100αρες και 200αρες. Ποιο μετα εδιναν ενα αλλο για ολες τις πορτες 1000αρες και 5ghz wifi.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    943/943 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    Huawei με 1 1000άρα
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spsomas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σήμερα έγινε η αλλαγή στην ταχύτητα. Όλα έγιναν από μακριά και δεν χρειάστηκε να έρθει τεχνικός στον χώρο μου. Η Intertelecom με ενημέρωσε πριν 3 μέρες ότι δημιουργήθηκε ο λογαριασμός μου και σήμερα ενεργοποιήθηκε. Μπήκα στον λογαριασμό και τηλεφωνία σε κινητά και σταθερά Ελλάδος, απεριόριστα. Speedtest αναμενόμενα αποτελέσματα. Το ΖΤΕ το είχα αλλάξει πριν καιρό οπότε δεν χρειάστηκε να γίνει τίποτα. Απλά άνοιξαν την κάνουλα προς τα πάνω και όλα αυτά με 33,60€

Καλοριζικος!
    Εμενα με ειχαν ξεχασει και μου εστειλαν χθες το συμβολαιο για το ιδιο πακετο 1Gbps+phone με ενεργοποιηση απο 1/1.
    Το θεμα ειναι οτι βλεπω στο συμβολαιο τα εξης:
    1. Εχει τσεκαρισμενο το προγραμμα basic 1Gbps+phone, το οποιο αναφερεται να εχει απεριοριστα σταθερα, 700' κινητα και 100' διεθνη, ενω θα επρεπε να εχει απεριοριστα σταθερα και κινητα οπως αναφερεις κι εσυ.
    2. Ο πινακας με το προστιμο προωρης διακοπης συμβολαιου που συμπεριλαμβανεται θεωρω πως ειναι λαθος υπολογισμενος:
    - Υποτιθεται θα επρεπε για διακοπη τους δυο πρωτους μηνες να εχει κοστος οσο 2 μηνιαια παγια και εχει 96 ευρω, οσο δηλαδη 2 μηνιαια παγια χωρις την εκπτωση. Δεν θα επρεπε να ειναι το κοστος 2 παγιων μετα την εκπτωση, δηλαδη 96-30%=67,20 Ευρω;
    - Για τους υπολοιπους μηνες θα επρεπε να ειναι το 1/4 των παγιων που απομενουν αλλα ειναι πολυ παραπανω, ακομα κι αν δεν εχει ληφθει υποψη η εκπτωση 30% στο παγιο. Υποτιθεται μπορουν εκει να προσθεσουν κι ενα κοστος κατασκευης γραμμης αλλα πρωτον η γραμμη υπαρχει ηδη και δευτερον κατα τον υπολογισμο προκυπτει ενα τεραστιο ποσο. Εχω καταλαβει κατι λαθος εγω; Στο δικο σου συμβολαιο (ή και στου Φιλοσοφου που νομιζω εβαλε κι εκεινος το ιδιο πακετο) αναγραφει τα ιδια;

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Screenshot_20231201_091749_Chrome.jpg 
Εμφανίσεις:  27 
Μέγεθος:  125,0 KB 
ID: 252374

Περιοχή
    Στο σπίτι του Θόδωρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    Χίλια/Χίλια
    ISP
    INALAN
    Router
    UniFi Express
    Εντυπωση μου κανει, μπορεις αν υπαρχει η δυνατοτητα γιατι δεν το γνωριζω το ρουτερ σου, να τσεκαρεις αν η cpu του τερματιζει?
    το λεω γιατι εμενα μου ετυχε με Mikrotik routerboard 109 με 100αρα να ειμαι οκ αλλα οταν εβαλα 200αρα δεν επιανα τοσα, νομιζα οτι φταιει η γραμμη αλλα τελικα τερματιζε η cpu του!!!!
    ετυχε να εχω παρει το Mikrotik hap ac2 που εχει πολυ ποιο καλο και γρηγορο επεξεργαστη για το wifi του και τελικα εκει δεν εχω θεμα!
    Δεν ξερω βεβαια τι θα εκανε με 1000αρα αλλα νομιζω καποιος το εχει εδω μεσα και δεν εχει θεμα.

Η ποιο μειωμενη ταχυτητα σιγουρα οφειλεται στο Huawei οπως φαινεται σε 1000αρες το αλλαζουν.
    Μπορεις να πεις ποιο ειναι το μοντελο? μηπως ειναι το HG8546M ? γιατι αυτο το εδιναν σε 100αρες και 200αρες. Ποιο μετα εδιναν ενα αλλο για ολες τις πορτες 1000αρες και 5ghz wifi.
    Ο περιορισμός του UDR είναι στα specs του:

Όνομα:  tmp.png 
Εμφανίσεις:  63 
Μέγεθος:  145,6 KB 
ID: 252375
    Δεν ξέρω σε τι οφείλεται . Απλά όταν το αγόρασα, δεν το πρόσεξα.

Όσο για bridge ONT, μου πέρασαν το Huawei HG8310M.
    Bazinga

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Ο περιορισμός του UDR είναι στα specs του:

Όνομα:  tmp.png 
Εμφανίσεις:  63 
Μέγεθος:  145,6 KB 
ID: 252375
    Δεν ξέρω σε τι οφείλεται . Απλά όταν το αγόρασα, δεν το πρόσεξα.

Όσο για bridge ONT, μου πέρασαν το Huawei HG8310M.
    Καλημερα, πρωτη φορα βλεπω τετοιο περιορισμο ταχυτητας, για το ΟΝΤ ξερω ποιο δινουν.
    Απλα νομιζα οτι φταιει το ρουτερ της ιναλαν, οκ τοτε.

Περιοχή
    Στο σπίτι του Θόδωρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    Χίλια/Χίλια
    ISP
    INALAN
    Router
    UniFi Express
    Καλημερα, πρωτη φορα βλεπω τετοιο περιορισμο ταχυτητας, για το ΟΝΤ ξερω ποιο δινουν.
    Απλα νομιζα οτι φταιει το ρουτερ της ιναλαν, οκ τοτε.
    Λογικά το ZTE θα τερματίζει, απλά το έβαλα εξαρχής σαν bridge οπότε δεν το τέσταρα. Όπως και να'χει περιμένω καινούριο router, θα δοκιμάσω με το Huawei, και αν δεν, θα ζητήσω πίσω το ZTE.
    Bazinga

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Λογικά το ZTE θα τερματίζει, απλά το έβαλα εξαρχής σαν bridge οπότε δεν το τέσταρα. Όπως και να'χει περιμένω καινούριο router, θα δοκιμάσω με το Huawei, και αν δεν, θα ζητήσω πίσω το ZTE.
    Δεν νομίζω ότι φταίει το Huawei, με το UXG-Lite θα τερματίζει κανονικά η 1000αρα.

Περιοχή
    Στο σπίτι του Θόδωρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    Χίλια/Χίλια
    ISP
    INALAN
    Router
    UniFi Express
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ThReSh Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν νομίζω ότι φταίει το Huawei, με το UXG-Lite θα τερματίζει κανονικά η 1000αρα.
    Με το ZTE και το UDR, τερμάτιζα στα 700-750, περίπου δηλαδή στο όριο του UDR.
    Με το Huawei και το UDR, τερματίζει στα 550. Γι'αυτό υποπτεύομαι πως με το Huawei έχει ταβάνι.
    Bazinga

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Με το ZTE και το UDR, τερμάτιζα στα 700-750, περίπου δηλαδή στο όριο του UDR.
    Με το Huawei και το UDR, τερματίζει στα 550. Γι'αυτό υποπτεύομαι πως με το Huawei έχει ταβάνι.
    Κάποιο πρόβλημα πρέπει να είναι, αποκλείεται να μην τραβάει παραπάνω ενώ είναι όλα άψογα.

Περιοχή
    Κυψέλη
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/1000 ~
    ISP
    INALAN
    Router
    ΖΤΕ F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Giama Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλοριζικος!
    Εμενα με ειχαν ξεχασει και μου εστειλαν χθες το συμβολαιο για το ιδιο πακετο 1Gbps+phone με ενεργοποιηση απο 1/1.
    Το θεμα ειναι οτι βλεπω στο συμβολαιο τα εξης:
    1. Εχει τσεκαρισμενο το προγραμμα basic 1Gbps+phone, το οποιο αναφερεται να εχει απεριοριστα σταθερα, 700' κινητα και 100' διεθνη, ενω θα επρεπε να εχει απεριοριστα σταθερα και κινητα οπως αναφερεις κι εσυ.
    2. Ο πινακας με το προστιμο προωρης διακοπης συμβολαιου που συμπεριλαμβανεται θεωρω πως ειναι λαθος υπολογισμενος:
    - Υποτιθεται θα επρεπε για διακοπη τους δυο πρωτους μηνες να εχει κοστος οσο 2 μηνιαια παγια και εχει 96 ευρω, οσο δηλαδη 2 μηνιαια παγια χωρις την εκπτωση. Δεν θα επρεπε να ειναι το κοστος 2 παγιων μετα την εκπτωση, δηλαδη 96-30%=67,20 Ευρω;
    - Για τους υπολοιπους μηνες θα επρεπε να ειναι το 1/4 των παγιων που απομενουν αλλα ειναι πολυ παραπανω, ακομα κι αν δεν εχει ληφθει υποψη η εκπτωση 30% στο παγιο. Υποτιθεται μπορουν εκει να προσθεσουν κι ενα κοστος κατασκευης γραμμης αλλα πρωτον η γραμμη υπαρχει ηδη και δευτερον κατα τον υπολογισμο προκυπτει ενα τεραστιο ποσο. Εχω καταλαβει κατι λαθος εγω; Στο δικο σου συμβολαιο (ή και στου Φιλοσοφου που νομιζω εβαλε κι εκεινος το ιδιο πακετο) αναγραφει τα ιδια;

Όνομα:  Screenshot_20231201_091749_Chrome.jpg 
Εμφανίσεις:  27 
Μέγεθος:  125,0 KB 
ID: 252374
    Βασικά τώρα που λες δεν έστειλαν συμβόλαιο. Υπέγραψα μόνο για την μεταφορά από Modulus σε InterTelecom. θα τους στείλω ένα μήνυμα να μου το στείλουν.

Περιοχή
    Στο σπίτι του Θόδωρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    Χίλια/Χίλια
    ISP
    INALAN
    Router
    UniFi Express
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ThReSh Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάποιο πρόβλημα πρέπει να είναι, αποκλείεται να μην τραβάει παραπάνω ενώ είναι όλα άψογα.
    Θα το δω
    Τελικά λέω να βάλω το Express
    Bazinga

Σελ. 1146 από 1451 ΠρώτηΠρώτη ... 11261136114111441145114611471148115111561166 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία