Σελ. 1151 από 1451 ΠρώτηΠρώτη ... 11311141114611491150115111521153115611611171 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 17.251-17.265 από 21764

Θέμα: Inalan

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ...ως ηθικός αυτουργός της "οικονομικής έντασης" θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το link με τα οικονομικά στοιχεία της inalan δεν στόχευε να αποδομήσει την εταιρεία ως προβληματική... είναι προφανές ότι είναι σε εξέλιξη το σχέδιο εξάπλωσής της και είναι εύλογες οι ζημίες... καθώς αυξάνονται τα κεφάλαια που επενδύονται... απλά το ανέφερα ως απάντηση σε σχόλιο που προηγήθηκε σχετικά με την έκπτωση 50% και τη δέσμευση 24μηνου για να αναδείξω έμμεσα ότι είναι πιθανό η inalan να κάνει τώρα το step-up και να δίνει προσφορές που φαντάζουν υπερβολικές... όπως κι αυτό που αναρωτιόμουνα (50% στον πρώτο χωρίς 24μηνο...)

Περιοχή
    Αθήνα, Κέντρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/200+ Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    HG8546M & ZTE ZXHN H267A
    Βρε παιδιά, τι δε καταλάβατε απ' το παρακάτω?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από deanoh7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε βγάζουμε άκρη και δε μπορούμε ν’ ελέγξουμε 100% αυτά που βλέπουμε και έχουμε κάποιες γνώσεις παραπάνω, πόσο μάλλον οικονομικά νούμερα που δε ξέρουμε τι ισχύει και τι όχι.

Θα σας πω όμως μια ιστορία για όσους ενδεχομένως να έχουν χρόνο για πέταμα, με κάποια νούμερα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε και μερικά νούμερα του φόρουμ που μπορούμε.

Όταν ζούσα στην Αγγλία, πήγα το 1998 σ' ένα (τελικά σε πολλά) σεμινάριο περί μάρκετινγκ και διοίκηση. Οι Αμερικάνοι που είχαν έρθει να μας "διδάξουν" μας είχαν πει τότε (και προφανέστατα δε κάνω ταυτοποίηση του μεγέθους ή του τρόπου που δουλεύει, με INALAN) ότι η Amazon, με τα μόνα προϊόντα που είχαν μεγάλη κίνηση εκείνη την εποχή να είναι τα βιβλία και τα CD, έμπαινε μέσα, ...κάθεστε?... $30.000.000 το χρόνο και ο μόνος λόγος που οι τράπεζες το κάλυπταν ήταν, όχι επειδή ο Μπέζος είχε ανακαλύψει έναν τρόπο για να εμπορεύεται τα προϊόντα του αλλά, ΤΟ τρόπο που θα δουλεύει ηλεκτρονικά το εμπόριο στο μέλλον.
    Δεν έχω τον τρόπο να επαληθεύσω το νούμερο, στο σήμερα, πόσο μάλλον στον σκοταδισμό του 1998 και ούτε με νοιάζει, διότι σήμερα αποδεικνύεται περίτρανα το δεύτερο μέρος περί του τρόπου για το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις παραλλαγές του στο σήμερα.

Πάμε και στα νούμερα του φόρουμ, που είναι αδιάψευστο στοιχείο μεγέθους ανάπτυξης της INALAN ή της χαζομάρας μας!

Το νήμα ξεκινάει στις:

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  1.JPG 
Εμφανίσεις:  38 
Μέγεθος:  152,2 KB 
ID: 252615

Περίπου σε οχτώ (8) χρόνια πάει στις:

Όνομα:  1000.JPG 
Εμφανίσεις:  35 
Μέγεθος:  126,1 KB 
ID: 252616

...και σήμερα βρίσκεται στις:

Όνομα:  1151.JPG 
Εμφανίσεις:  37 
Μέγεθος:  91,6 KB 
ID: 252617

Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι είτε με την ανάπτυξη της INALAN ή με τη χαζομάρα μας (περιττά ή άστοχα ή άσχετα, κ.λπ. μηνύματα), θα πετύχουμε τον στόχο των 2.000δων σελίδων σε περίπου πενήντα ένα (51) μήνες από τώρα, με ρυθμό 16,77 σελίδες το μήνα και άρα για όσους τους αρέσουν τα οικονομικά, θα κλείνει το τρίμηνο με μέσο όρο 50,31 σελίδες, με αύξηση στα τρίμηνα 1, 2, 4 και μείωση στο τρίτο τρίμηνο λόγο των διακοπών του καλοκαιριού, που κάνουμε χαζομάρες στις παραλίες, αντί εδώ.

Να προστεθεί στο moneyreview ή ανάλυσή μου σας παρακαλώ, γιατί έχει μεγάλη σημασία για τις ζωές όλων μας.

Περιοχή
    Στο σπίτι του Θόδωρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    Χίλια/Χίλια
    ISP
    INALAN
    Router
    UniFi Express
    Ειρήνη υμίν
    Ας συμφωνήσουμε πως το άρθρο δεν λέει κάτι σοβαρό για τη βιωσιμότητα της εταιρίας.
    You thought there would be a funny slogan here.
    You just fell for one of my classical pranks.
    Bazinga

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παιδιά τα λόγια περι βιωσιμότητας δεν έχουν ιδιαίτερη αξία αφού οι εγκαταστάσεις, μένουν και ακόμα και αν φαλιρίσει η εταιρεία, θα την αγοράσει κάποια άλλη και θα συνεχίσει να προσφέρεται η υπηρεσία (πολλοί οι μνηστήρες). Τώρα, επέκταση στο Παγκρατάκι: όποιος γνωρίζει περί αυτού να τα ξεράσει όλα τώρα

Επίσης μπορώ κάπως να πιέσω/ψήσω την εταιρεία να έρθει 1-2 στενά μακριά από εκεί που ξέρω οτι είναι; Υπάρχει κάποιος τρόπος να ζητήσω επέκταση του δικτύου;
    @INALAN TEAM
    He is widely tipped to become one of the next global stars of trance music, with both Paul van Dyk and Ferry Corsten naming him as a future star in their DJ Mag Top 100 interviews

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Επειδή ο φίλος πιο πάνω πήγε στο 1998 να πω και εγώ ότι τότε (εάν θυμάμαι καλά) εμφανίσθηκε το eshop.gr, δηλαδή το 1ο ηλεκτρονικό κατάστημα. Το τι "πόλεμο" έφαγε τότε δεν λέγεται...τι δεν είναι "αξιοπιστο", "δεν θα έχεις εγγύηση για τα προιόντα που αγοράζεις", "είναι επικίνδυνες οι αγορές" κλπ. Αρκετά χρόνια αργότερα το κατάστημα αυτό μπήκε στο άρθρο 99. Σήμερα εξακολουθεί να υπάρχει.
    Το συμπέρασμα γενικά είναι να εκμεταλεύεεσαι τις ευκαιρίες που παρουσιάζει κάθε εποχή. Το πως θα πάει η εταιρία μελλοντικά λίγο μας ενδιαφέρει, ούτε μπορεί να το ξέρει κανείς σίγουρα. Άλλωστε δεν είμαστε μέτοχοί της. Όσον αφορά δε τις οπτικές ίνες ευτυχώς υπάρχουν ήδη αρκετές εταιρίες που το προσφέρουν (τουλάχιστον Αθήνα-Θεσσαλονίκη). Εάν δεν κάνω λάθος δε όπου υπάρχει Ιναλαν συνήθως προυπάρχει και άλλος πάροχος, ενώ δεν ισχύει το αντίθετο. Ποιος ο "φοβερός" κίνδυνος λοιπόν??? Εάν η Ιναλαν δεν εκπληρώσει κάποια στιγμή κάποια υποχρέωσή της είσαι "ελεύθερος" να πας σε άλλο πάροχο Ορίστε λοιπόν και η απάντηση για τον φίλο που ξεκίνησε όλη αυτή την "φασαρία" εάν γίνεται να μην έχεις 24μηνη δέσμευση και να πάρεις το 50% έκπτωση. Σιγά το ρίσκο με την 24μηνη δέσμευση και το 50%.Εάν έχεις αυτή την προσφορά/δυνατότητα ουσιαστικά είναι σαν να "κλέβεις εκκλησία" με τα δεδομένα του ανταγωνισμού

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από athkal Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή ο φίλος πιο πάνω πήγε στο 1998 να πω και εγώ ότι τότε (εάν θυμάμαι καλά) εμφανίσθηκε το eshop.gr, δηλαδή το 1ο ηλεκτρονικό κατάστημα. Το τι "πόλεμο" έφαγε τότε δεν λέγεται...τι δεν είναι "αξιοπιστο", "δεν θα έχεις εγγύηση για τα προιόντα που αγοράζεις", "είναι επικίνδυνες οι αγορές" κλπ. Αρκετά χρόνια αργότερα το κατάστημα αυτό μπήκε στο άρθρο 99. Σήμερα εξακολουθεί να υπάρχει.
    Το συμπέρασμα γενικά είναι να εκμεταλεύεεσαι τις ευκαιρίες που παρουσιάζει κάθε εποχή. Το πως θα πάει η εταιρία μελλοντικά λίγο μας ενδιαφέρει, ούτε μπορεί να το ξέρει κανείς σίγουρα. Άλλωστε δεν είμαστε μέτοχοί της. Όσον αφορά δε τις οπτικές ίνες ευτυχώς υπάρχουν ήδη αρκετές εταιρίες που το προσφέρουν (τουλάχιστον Αθήνα-Θεσσαλονίκη). Εάν δεν κάνω λάθος δε όπου υπάρχει Ιναλαν συνήθως προυπάρχει και άλλος πάροχος, ενώ δεν ισχύει το αντίθετο. Ποιος ο "φοβερός" κίνδυνος λοιπόν??? Εάν η Ιναλαν δεν εκπληρώσει κάποια στιγμή κάποια υποχρέωσή της είσαι "ελεύθερος" να πας σε άλλο πάροχο Ορίστε λοιπόν και η απάντηση για τον φίλο που ξεκίνησε όλη αυτή την "φασαρία" εάν γίνεται να μην έχεις 24μηνη δέσμευση και να πάρεις το 50% έκπτωση. Σιγά το ρίσκο με την 24μηνη δέσμευση και το 50%.Εάν έχεις αυτή την προσφορά/δυνατότητα ουσιαστικά είναι σαν να "κλέβεις εκκλησία" με τα δεδομένα του ανταγωνισμού
    Σαν τρελός τους περιμένω για αυτό το 50% και 1gbit upload.. τι συζητάμε τώρα? δε πα να έχω 3 γραμμές ήδη με σύνολο 1300/250 (1500/250 soon).
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 + 110/11 + 500/50
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Fritz! VDSL + 5G
    SNR / Attn
    19(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Fiera Infrastructure: Οι επενδύσεις των 150 εκατ. σε Ελλάδα μέσω Islalink και Inalan
    https://netweek.gr/fiera-infrastruct...nk-kai-inalan/

Λέγανε ότι θα ρίξουν αρκετά λεφτά..
    οπότε πρέπει να δούν το ζήτημα σε βάθος χρόνου τι θα γίνει..

Πάντως ο ανταγωνισμός θα γίνει ακόμη πιο άγριος μόλις μπει και η ΔΕΗ στο παιχνίδι..

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Wind - ΑΚΡΟΠΟΛΗ
    Router
    ZYXEL VMG8623-T50B
    Οταν ελεγα εγω οτι η στρατηγική της στο θεμα αναπτυξης δικτυου ειναι λαθος πεσατε να με φατε μερικοι.
    Η επιλογη των περιοχων(Ζωγραφου,Βυρωνας κτλ) που υπαρχει δικτυο απο τους αλλους παροχους ειναι λάθος!!
    Υπαρχουν τοσες περιοχες που ειναι ακομα με χαλκο.
    Πηγαινε και σκαψε εκει...
    Η εταιρια ετσι εφτιαξε το ονομα της ... Οσο ηταν μονοπωλιο !!!

Οταν καλυφθει τελειως η Αθηνα και η Θεσσαλονικη με οπτικη ινα θα αρχισει να χανεται απο τον χαρτη.
    Εαν αποφασισει και κανενας μεγαλος αργοτερα να δωσει συμμετρικη σε λογικες τιμες θα εξαφανιστει...
    KOYKAKI : Τρύπα στην γεωγραφία των ευρυζωνικών συνδέσεων!!

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από koukaki Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν ελεγα εγω οτι η στρατηγική της στο θεμα αναπτυξης δικτυου ειναι λαθος πεσατε να με φατε μερικοι.
    Η επιλογη των περιοχων(Ζωγραφου,Βυρωνας κτλ) που υπαρχει δικτυο απο τους αλλους παροχους ειναι λάθος!!
    Υπαρχουν τοσες περιοχες που ειναι ακομα με χαλκο.
    Πηγαινε και σκαψε εκει...
    Η εταιρια ετσι εφτιαξε το ονομα της ... Οσο ηταν μονοπωλιο !!!

Οταν καλυφθει τελειως η Αθηνα και η Θεσσαλονικη με οπτικη ινα θα αρχισει να χανεται απο τον χαρτη.
    Εαν αποφασισει και κανενας μεγαλος αργοτερα να δωσει συμμετρικη σε λογικες τιμες θα εξαφανιστει...
    Γιατί τώρα που κάνουν όλη τη Ν. Φιλαδέλφεια/ Ν. Χαλκηδόνα δεν είναι λάθος? τι στιγμή που πέρασε η Cosmote παντού φέτος? δεν τους καταλαβαίνω αλήθεια... παρακαλάμε στους Αγίους που δεν έχουμε τίποτα χρόνια και να δεις που μόλις μπει FTTH από τους μεγάλους θα σκάσουν και αυτοί...
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Wind - ΑΚΡΟΠΟΛΗ
    Router
    ZYXEL VMG8623-T50B
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί τώρα που κάνουν όλη τη Ν. Φιλαδέλφεια/ Ν. Χαλκηδόνα δεν είναι λάθος? τι στιγμή που πέρασε η Cosmote παντού φέτος? δεν τους καταλαβαίνω αλήθεια... παρακαλάμε στους Αγίους που δεν έχουμε τίποτα χρόνια και να δεις που μόλις μπει FTTH από τους μεγάλους θα σκάσουν και αυτοί...
    Ακριβως αυτο...
    Πανε δευτεροι και καταϊδρωμένοι που εγραψε και καποιος αλλος..

Οσο πανε δευτεροι κανενας δεν θα τους προτιμησει ...
    Καλες οι ταχυτητες καλο το συμμετρικο αλλα δεν εχει σταθεροτητα και σε περιπτωση βλάβης δεν υπαρχει πχ τα απεριοριστα data που δινουν οι αλλοι..
    KOYKAKI : Τρύπα στην γεωγραφία των ευρυζωνικών συνδέσεων!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Ξεκινήσανε σήμερα να περνάνε οπτικές στην περιοχή μου στον Βύρωνα. Εδω υπάρχουν ήδη οπτικές από τη Vodafone εδώ και χρόνια.

Το θέμα που με ενοχλεί, είναι ότι ξεκίνησαν χωρίς καμία ειδοποίηση κάποιες μέρες πριν. Δηλαδή βάλανε ταινίες "μην παρκάρετε" λιγότερο από 24 ώρες πριν και απευθείας ξεκίνησαν να σκάβουν... με αποτέλεσμα να σκάβουν δίπλα από τα αυτοκίνητα μέσα στο δρόμο... ακόμα και σε δρόμους που ο δήμος πέρασε νέα άσφαλτο λίγους μήνες πρίν. Γενικά πολύ προχειρό-δουλειά σε σχέση με το που περνάει τώρα η οπτικη της Vodafone (παντού είναι άκρη-άκρη στην άσφαλτο και προσεγμένα... η inalan εντελώς zik-zak... όπου βρει χώρο σκάβει).

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ntg Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξεκινήσανε σήμερα να περνάνε οπτικές στην περιοχή μου στον Βύρωνα. Εδω υπάρχουν ήδη οπτικές από τη Vodafone εδώ και χρόνια.

Το θέμα που με ενοχλεί, είναι ότι ξεκίνησαν χωρίς καμία ειδοποίηση κάποιες μέρες πριν. Δηλαδή βάλανε ταινίες "μην παρκάρετε" λιγότερο από 24 ώρες πριν και απευθείας ξεκίνησαν να σκάβουν... με αποτέλεσμα να σκάβουν δίπλα από τα αυτοκίνητα μέσα στο δρόμο... ακόμα και σε δρόμους που ο δήμος πέρασε νέα άσφαλτο λίγους μήνες πρίν. Γενικά πολύ προχειρό-δουλειά σε σχέση με το που περνάει τώρα η οπτικη της Vodafone (παντού είναι άκρη-άκρη στην άσφαλτο και προσεγμένα... η inalan εντελώς zik-zak... όπου βρει χώρο σκάβει).
    Φίλε μου σε ποιές οδούς τους είδες;
    He is widely tipped to become one of the next global stars of trance music, with both Paul van Dyk and Ferry Corsten naming him as a future star in their DJ Mag Top 100 interviews

Περιοχή
    Αθήνα, Κέντρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/200+ Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    HG8546M & ZTE ZXHN H267A
    είναι επικίνδυνες οι αγορές
    Γι' αυτό που έγραψες να πω ότι κάποιοι συγγενείς και φίλοι τότε, μ' έβαζαν να πληρώσω με τη πιστωτική μου από Αγγλία αν τολμάω και μου έδιναν μετρητά αφού παρελάμβαναν το προϊόν, για να μου αποδείξουν ότι αυτά που τους έλεγα τότε στις συζητήσεις που είχαμε ήταν λάθος και ότι θα έχανα τα λεφτά μου.

όπου υπάρχει Ιναλαν συνήθως προυπάρχει και άλλος πάροχος
    Αν εννοείς "...και άλλος πάροχος" που έχει βάλει FTTH υποδομή, να πω μόνο για Κυψέλη που ξέρω κι όχι για άλλες περιοχές ότι η INALAN ήταν εδώ όταν η μόνη παροχή που είχαμε ήταν το ADSL. Ο Νικηφόρος, εγώ και πολλοί άλλοι από Κυψέλη, δεν είχαμε άλλη επιλογή παρά αυτή και ακόμη και τώρα στη περιοχή μου, στους κεντρικούς δρόμους πέρασε οπτικές η Βρόμαφον και δίνουν VDSL πια όλοι τους.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Cosmote
    Router
    FRITZ 7530 AX
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από deanoh7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν εννοείς "...και άλλος πάροχος" που έχει βάλει FTTH υποδομή, να πω μόνο για Κυψέλη που ξέρω κι όχι για άλλες περιοχές ότι η INALAN ήταν εδώ όταν η μόνη παροχή που είχαμε ήταν το ADSL. Ο Νικηφόρος, εγώ και πολλοί άλλοι από Κυψέλη, δεν είχαμε άλλη επιλογή παρά αυτή και ακόμη και τώρα στη περιοχή μου, στους κεντρικούς δρόμους πέρασε οπτικές η Βρόμαφον και δίνουν VDSL πια όλοι τους.
    Όντως, ακριβώς έτσι είναι. Για ΜΙΑ περιοχή. Όπως αληθεύει και η άλλη πλευρά, για ΠΟΛΛΕΣ περιοχές.

Περιοχή
    Αθήνα, Κέντρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/200+ Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    HG8546M & ZTE ZXHN H267A
    @georgeole, όπως είπα, δε ξέρω για άλλες περιοχές, αλλά μάλλον ισχύει αυτό που λες απ' αυτά που διαβάζω απ' τα παιδιά εδώ. Είναι περίεργο αν όντως είναι μόνο η Κυψέλη, για ποιο λόγο έγινε αυτό (...ίσως επειδή είναι πυκνοκατοικημένη? ) και έχουν δίκιο ο koukaki και ο BlueChris, γιατί δε πάνε στις περιοχές σα την Κυψέλη που έχουν μόνο τα ADSL/VDSL εκεί και επιμένουν να κυνηγούν τους άλλους παρόχους?

Σελ. 1151 από 1451 ΠρώτηΠρώτη ... 11311141114611491150115111521153115611611171 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία