Είδα σήμερα ταινίες σήμανσης ότι θα σκάψουν και το χαρτί έλεγε Inalan
Χαριλάου Θεσσαλονίκη
έρχονται τελικά και στην ανατολική Θεσσαλονίκη
Εμφάνιση 20.236-20.250 από 20649
Θέμα: Inalan
-
09-11-24, 22:38 Απάντηση: Inalan #20236
-
10-11-24, 04:06 Απάντηση: Inalan #20237
Να ρωτήσω κάτι σε όλους, γιατί πραγματικά δεν τους καταλαβαίνω σαν εταιρία.
Σε 6 μήνες λήγει το Cosmote VDSL συμβόλαιό μου και θέλω να πάω στην INALAN. Έχουν καλύψει μέχρι 50 μέτρα από το σπίτι μου και αρνούνται να επεκτείνουν το δίκτυο με τουλάχιστον τρεις αιτήσεις από τη γειτονιά μου. Τους απέναντι στα 50 μέτρα τους κάλυψαν μόλις τον περασμένο Μάρτιο. Μιλάμε για περιοχή Πολίχνης Θεσσαλονίκης προς την οδό Φλέμινγκ.
Η απορία μου είναι η εξής: Με ποιο κριτήριο επεκτείνονται σε μια περιοχή, σταματάνε όπου θέλουν και δεν καλύπτουν και λίγο παρακάτω ακόμα και αν έχουν αιτήσεις ενδιαφέροντος; Τι ακριβώς κερδίζουν από αυτό; Να πω ότι στους δρόμους που κάλυψαν κοντά μου είναι ζήτημα να έχουν βάλει 3-4 άτομα, καθώς τα υπόλοιπα κουτιά είναι ακόμα μη συνδεδεμένα. Πραγματικά δεν το χωράει το μυαλό μου...
Και η εξυπηρέτησή τους πραγματικά απαράδεκτη... ειδικά στο telegram το ίδιο copy/paste τυποποιημένο μήνυμα, έλεος....
Εν τω μεταξύ την περιοχή μου ολόκληρη κάλυψε η NOVA για τους ίδιους και την Cosmote μέχρι το τελευταίο σπίτι και έχουν ξεκινήσει και μια επιθετική πολιτική να στήνουν κουτιά σχεδόν σε όλα τα σπίτια. Με λίγα λόγια τους προλαβαίνει η NOVA και χάνει η INALAN συνδρομητές για πραγματικά αψυχολόγητους λόγους...
-
10-11-24, 09:26 Απάντηση: Inalan #20238There's no substitute for experience
CorollaClub
-
10-11-24, 11:00 Απάντηση: Inalan #20239
.Αντε για να χαρούν λίγο και όσοι δεν έχουν Ιναλαν. https://techmaniacs.gr/vodafone-kai-...-sti-statheri/
Πάντως Ίναλαν και πάλι δεν θα γίνουν....στο 50% της Ιναλαν θα είναι ή αλλιώς στο μισό του upload της.
-
10-11-24, 11:42 Re: Απάντηση: Inalan #20240
-
10-11-24, 12:35 Απάντηση: Inalan #20241
οσοι ΔΕΝ εχουν ιναλαν ειναι ηδη χαρουμενοι . γιατι εχουν μια ΣΤΑΘΕΡΗ γραμμη .
Οσο για το συμμετρικο... ειναι το τυρακι στη φακα . οσοι ξερουν ..... διαχειριζονται μια χαρα οσο εχουν .
Τι να το κανεις το συμμετρικο οταν εχει προβλημα η γραμμη σου ?
Τα εχουμε ξαναπει ... μην αρχισουμε παλι . Η ιναλαν ΔΕΝ ειναι σταθερος παροχος για μενα.The gr81 .
-
10-11-24, 12:56 Απάντηση: Inalan #20242There's no substitute for experience
CorollaClub
-
10-11-24, 12:57 Απάντηση: Inalan #20243
Δεν είχα σχεδόν κανένα πρόβλημα με ΝΟΒΑ 100/10 και δεν έχω κανένα πρόβλημα με Ιναλαν και 200/200....πληρώνω ταυτόχρονα σχεδόν τα μισά από ότι στη ΝΟΒΑ. Άρα μιλάω συγκρίνοντας 2 παρόχους που ήδη είχα/έχω από πρώτο χέρι. Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ανάγκη να απαντάς εδώ και να "θάβεις" συνεχώς την Ίναλαν χωρίς να έχεις προσωπική εμπειρία. Από την άλλη συμφωνώ απόλυτα να μην το αρχίσουμε πάλι. Σαφώς προτιμώ να μιλάμε στο άλλο θέμα "Smart Home....." όπου η βοήθειά σου ήταν πολύ χρήσιμη. Συνεχίζουμε λοιπόν εκεί με χρήσιμες απαντήσεις, ανταλλαγή απόψεων και εντυπώσεων...πάντα με θετικό πνεύμα.
-
10-11-24, 13:20 Απάντηση: Inalan #20244
-
10-11-24, 14:23 Απάντηση: Inalan #20245
Αν μπορείς να έχεις Ιναλαν και σε πιάνει το δίκτυο της είναι άτοπη η κουβέντα για να πας σε άλλον με αυτές τις τιμές και το συμμετρικό. Αν όμως για κάποιος φανταστικό λόγο έχεις άπειρα προβλήματα μαζί τους χωρίς να ξέρω γιατί, τότε ναι φεύγεις. Βασικά φεύγεις από οπουδήποτε έχεις προβλήματα δεν το συζητάμε αυτό.
Από εκεί και πέρα, παιδιά εδώ μέσα με 300άρες σε cosmote ρίχνουν ζαριές μπας και πάρουν την προσφορά με τα 39€ στο gigabit μέσω του app της cosmote κλπ... ελάχιστοι το έχουν πάρει τόσο.
Εν κατακλείδι , για μένα ειδικά αν είσαι πρώτος στην πολυκατοικία, βάζεις ιναλάν με τη γελοία αυτή τιμή με την έκπτωση και βλέπεις τι ψάρια πιάνεις.There's no substitute for experience
CorollaClub
-
10-11-24, 14:27 Απάντηση: Inalan #20246
Εγώ πάντως που λόγω προηγούμενης μετακόμισης έκανα τη μετάβαση Inalan-Cosmote FTTH, με περισσή χαρά θα επιστρέψω Inalan σχετικά σύντομα πάλι.
-
10-11-24, 14:35 Απάντηση: Inalan #20247
Σαφως και με την προσφορα του πρωτου της πολυκατοικιας , θα βαλεις ιναλαν , χωρις να εχεις απαιτησεις. ειναι τσαμπα.
Συγκρινε μου ομως την τιμη της 200αρας . που ειναι μια συνηθισμενη ταχυτητα .
εχει 26 € μαζι με απεριοριστη τηλεφωνια και απιστευτο uptime .
η ιναλαν την εχει 28 € χωρις τηλεφωνια.
οποτε ειναι ξεκαθαρος ο νικητης .
edit: αν ΔΕΝ εισαι ο 1ος στην πολυκατοικια ... ποσο εχει η 1Gbps ?The gr81 .
-
10-11-24, 14:40 Απάντηση: Inalan #20248
https://inalan.gr/prosfores-paketwn-internet
Η 1000άρα σε προσφορά
-30% με συμβόλαιο--> 33.6€
Αυτό έχω και εγώ, πήρα προηγούμενη προσφορά, -30% μαζί με τηλεφωνία, για 24 μήνες.
-
10-11-24, 15:30 Απάντηση: Inalan #20249
Καλησπερα.
Θα πω τη γνωμη μου για το 200αρι που ειχα 5 μηνες στην Ιναλαν και στη συνεχεια το 1G
Αν σημερα η τιμη ειναι το βασικο κριτηριο τοτε το 200αρι στα 14 ή 16.5 ευρω με τηλεφωνο ειναι ευκαιρια και τιμιο.
Ειχα καλη συμπεριφορα και Α+ στο buffebloat παντα.
Το 1G στα 34 ευρω που εχω τωρα φανηκαν οι αδυναμιες του δικτυου της Ιναλαν.
Οταν για παραδειγμα στη γειτονια μου εχουμε 10 ατομα 1G και κανουμε χρηση της γραμμης τοτε κλαφτα Χαραλαμπε...
Αν αλλαξουμε το παραδειγμα και τους κανουμε 10 χ 200 θα παιζουν ολοι νερακι...
Οποτε ευκολα καταλαβαινει καποιος οτι το shared με τον τροπο που το εχουμε και με τις γνωστες κακοτεχνιες εγκαταστασης που κανουν οι εργολαβοι της Ιναλαν
προκυπτουν θεματα. Αν προσθεσουμε στα παραπανω και τις δρομολογησεις εσωτερικου, εξωτερικου τοτε τα πραγματα δυσκολευουν και αλλο τουλαχιστον για εμας στη Θεσ/νικη.
Αν θελεις να μειωσεις την πιθανοτητα προβληματων για τους οποιους λογους τοτε πας σε αλλο παροχο.
Θεωρω οτι δυο ηταν τα αβανταζ που ειχε η Ιναλαν το πρωτο ειναι το 1/1 και το δευτερο η τιμη.
Βλεπουμε οτι το πρωτο μαλλον δεν ειναι πια και τοσο ελκυστικο μετα τις ανακοινωσεις των αλλων παροχων για το upload και οτι αν δεν εισαι ο πρωτος για να παρεις τη μεγαλη εκπτωση
παιζει και η τιμη να μην εχει μεγαλη διαφορα.
Δεν βαζω στον παραπανω συλλογισμο μου την τηλεφωνια γιατι νομιζω δεν εχει και τοση σημασια.
Τελος αν ειχα τη δυνατοτητα να ξαναπαω στα 200 με 14 ευρω θα το εκανα οπως κι αν ειχα τη δυνατοτα να παω στον Οτε με 40 ευρω για 1000/500 επισης θα το εκανα.
Οποτε ο καθενας αποφασιζει και πραττει.
-
10-11-24, 15:54 Re: Απάντηση: Inalan #20250
Bookmarks