Σελ. 1350 από 1377 ΠρώτηΠρώτη ... 13301340134513481349135013511352135513601370 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 20.236-20.250 από 20649

Θέμα: Inalan

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    2048/512
    ISP
    OTEnet
    Router
    USR9108
    SNR / Attn
    30(dB) / 28(dB)
    Είδα σήμερα ταινίες σήμανσης ότι θα σκάψουν και το χαρτί έλεγε Inalan
    Χαριλάου Θεσσαλονίκη
    έρχονται τελικά και στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    219999/21999
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Router
    Fritz!Box 7530 AX
    Path Level
    Interleaved
    Να ρωτήσω κάτι σε όλους, γιατί πραγματικά δεν τους καταλαβαίνω σαν εταιρία.
    Σε 6 μήνες λήγει το Cosmote VDSL συμβόλαιό μου και θέλω να πάω στην INALAN. Έχουν καλύψει μέχρι 50 μέτρα από το σπίτι μου και αρνούνται να επεκτείνουν το δίκτυο με τουλάχιστον τρεις αιτήσεις από τη γειτονιά μου. Τους απέναντι στα 50 μέτρα τους κάλυψαν μόλις τον περασμένο Μάρτιο. Μιλάμε για περιοχή Πολίχνης Θεσσαλονίκης προς την οδό Φλέμινγκ.
    Η απορία μου είναι η εξής: Με ποιο κριτήριο επεκτείνονται σε μια περιοχή, σταματάνε όπου θέλουν και δεν καλύπτουν και λίγο παρακάτω ακόμα και αν έχουν αιτήσεις ενδιαφέροντος; Τι ακριβώς κερδίζουν από αυτό; Να πω ότι στους δρόμους που κάλυψαν κοντά μου είναι ζήτημα να έχουν βάλει 3-4 άτομα, καθώς τα υπόλοιπα κουτιά είναι ακόμα μη συνδεδεμένα. Πραγματικά δεν το χωράει το μυαλό μου...
    Και η εξυπηρέτησή τους πραγματικά απαράδεκτη... ειδικά στο telegram το ίδιο copy/paste τυποποιημένο μήνυμα, έλεος....

Εν τω μεταξύ την περιοχή μου ολόκληρη κάλυψε η NOVA για τους ίδιους και την Cosmote μέχρι το τελευταίο σπίτι και έχουν ξεκινήσει και μια επιθετική πολιτική να στήνουν κουτιά σχεδόν σε όλα τα σπίτια. Με λίγα λόγια τους προλαβαίνει η NOVA και χάνει η INALAN συνδρομητές για πραγματικά αψυχολόγητους λόγους...

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από glamour_services Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ρωτήσω κάτι σε όλους, γιατί πραγματικά δεν τους καταλαβαίνω σαν εταιρία.
    Σε 6 μήνες λήγει το Cosmote VDSL συμβόλαιό μου και θέλω να πάω στην INALAN. Έχουν καλύψει μέχρι 50 μέτρα από το σπίτι μου και αρνούνται να επεκτείνουν το δίκτυο με τουλάχιστον τρεις αιτήσεις από τη γειτονιά μου. Τους απέναντι στα 50 μέτρα τους κάλυψαν μόλις τον περασμένο Μάρτιο. Μιλάμε για περιοχή Πολίχνης Θεσσαλονίκης προς την οδό Φλέμινγκ.
    Η απορία μου είναι η εξής: Με ποιο κριτήριο επεκτείνονται σε μια περιοχή, σταματάνε όπου θέλουν και δεν καλύπτουν και λίγο παρακάτω ακόμα και αν έχουν αιτήσεις ενδιαφέροντος; Τι ακριβώς κερδίζουν από αυτό; Να πω ότι στους δρόμους που κάλυψαν κοντά μου είναι ζήτημα να έχουν βάλει 3-4 άτομα, καθώς τα υπόλοιπα κουτιά είναι ακόμα μη συνδεδεμένα. Πραγματικά δεν το χωράει το μυαλό μου...
    Και η εξυπηρέτησή τους πραγματικά απαράδεκτη... ειδικά στο telegram το ίδιο copy/paste τυποποιημένο μήνυμα, έλεος....

Εν τω μεταξύ την περιοχή μου ολόκληρη κάλυψε η NOVA για τους ίδιους και την Cosmote μέχρι το τελευταίο σπίτι και έχουν ξεκινήσει και μια επιθετική πολιτική να στήνουν κουτιά σχεδόν σε όλα τα σπίτια. Με λίγα λόγια τους προλαβαίνει η NOVA και χάνει η INALAN συνδρομητές για πραγματικά αψυχολόγητους λόγους...
    Κανείς δεν ξέρει ποια είναι. Έτσι ήμουν και εγώ με τον κορμό τους να περνάει 25 μέτρα από τον πατέρα μου. Τους έπαιρνα συνέχεια τηλέφωνο και δεν ήξερε κανείς τίποτα. Ξαφνικά όμως μετά από 2 μήνες εμφανίστηκαν κουτάκια και συνδέθηκα.
    Υπομονή θέλει.
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    .Αντε για να χαρούν λίγο και όσοι δεν έχουν Ιναλαν. https://techmaniacs.gr/vodafone-kai-...-sti-statheri/
    Πάντως Ίναλαν και πάλι δεν θα γίνουν....στο 50% της Ιναλαν θα είναι ή αλλιώς στο μισό του upload της.

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από glamour_services Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχουν καλύψει μέχρι 50 μέτρα από το σπίτι μου και αρνούνται να επεκτείνουν το δίκτυο με τουλάχιστον τρεις αιτήσεις από τη γειτονιά μου. Τους απέναντι στα 50 μέτρα τους κάλυψαν μόλις τον περασμένο Μάρτιο. Μιλάμε για περιοχή Πολίχνης Θεσσαλονίκης προς την οδό Φλέμινγκ.
    Γιατί κάτι μου λέει ότι ενώ συμβαίνει αυτό, η Inalan στα νούμερα κάλυψης που δηλώνει στα MME (500.000 σπίτια/επιχειρήσεις) θα υπολογίζει και το δικό σου μέσα ή έστω τα πιο κοντά που και πάλι όμως δεν έχουν αναμονή μπροστά τους?

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    220/22
    ISP
    NOVA
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από athkal Εμφάνιση μηνυμάτων
    .Αντε για να χαρούν λίγο και όσοι δεν έχουν Ιναλαν. https://techmaniacs.gr/vodafone-kai-...-sti-statheri/
    Πάντως Ίναλαν και πάλι δεν θα γίνουν....στο 50% της Ιναλαν θα είναι ή αλλιώς στο μισό του upload της.
    οσοι ΔΕΝ εχουν ιναλαν ειναι ηδη χαρουμενοι . γιατι εχουν μια ΣΤΑΘΕΡΗ γραμμη .

Οσο για το συμμετρικο... ειναι το τυρακι στη φακα . οσοι ξερουν ..... διαχειριζονται μια χαρα οσο εχουν .

Τι να το κανεις το συμμετρικο οταν εχει προβλημα η γραμμη σου ?

Τα εχουμε ξαναπει ... μην αρχισουμε παλι . Η ιναλαν ΔΕΝ ειναι σταθερος παροχος για μενα.
    The gr81 .

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από griniaris Εμφάνιση μηνυμάτων

Οσο για το συμμετρικο... ειναι το τυρακι στη φακα . οσοι ξερουν ..... διαχειριζονται μια χαρα οσο εχουν .

Τα εχουμε ξαναπει ... μην αρχισουμε παλι . Η ιναλαν ΔΕΝ ειναι σταθερος παροχος για μενα.
    Παιδιά ναι συμφωνώ και μάλιστα θα πω να μην κάνετε αιτήσεις στην Ιναλαν, δεν είναι καθόλου καλή μιλάμε.
    Μόνο έτσι θα έχω σίγουρο το 1000/1000 24/7 όπως είμαι τώρα από την 1η στιγμή που μπήκε.
    CorollaClub

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L

Δεν είχα σχεδόν κανένα πρόβλημα με ΝΟΒΑ 100/10 και δεν έχω κανένα πρόβλημα με Ιναλαν και 200/200....πληρώνω ταυτόχρονα σχεδόν τα μισά από ότι στη ΝΟΒΑ. Άρα μιλάω συγκρίνοντας 2 παρόχους που ήδη είχα/έχω από πρώτο χέρι. Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ανάγκη να απαντάς εδώ και να "θάβεις" συνεχώς την Ίναλαν χωρίς να έχεις προσωπική εμπειρία. Από την άλλη συμφωνώ απόλυτα να μην το αρχίσουμε πάλι. Σαφώς προτιμώ να μιλάμε στο άλλο θέμα "Smart Home....." όπου η βοήθειά σου ήταν πολύ χρήσιμη. Συνεχίζουμε λοιπόν εκεί με χρήσιμες απαντήσεις, ανταλλαγή απόψεων και εντυπώσεων...πάντα με θετικό πνεύμα.

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    220/22
    ISP
    NOVA
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά ναι συμφωνώ και μάλιστα θα πω να μην κάνετε αιτήσεις στην Ιναλαν, δεν είναι καθόλου καλή μιλάμε.
    Μόνο έτσι θα έχω σίγουρο το 1000/1000 24/7 όπως είμαι τώρα από την 1η στιγμή που μπήκε.
    χχααχαχ Θεος ..

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από athkal Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είχα σχεδόν κανένα πρόβλημα με ΝΟΒΑ 100/10 και δεν έχω κανένα πρόβλημα με Ιναλαν και 200/200....πληρώνω ταυτόχρονα σχεδόν τα μισά από ότι στη ΝΟΒΑ. Άρα μιλάω συγκρίνοντας 2 παρόχους που ήδη είχα/έχω από πρώτο χέρι. Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ανάγκη να απαντάς εδώ και να "θάβεις" συνεχώς την Ίναλαν χωρίς να έχεις προσωπική εμπειρία. Από την άλλη συμφωνώ απόλυτα να μην το αρχίσουμε πάλι. Σαφώς προτιμώ να μιλάμε στο άλλο θέμα "Smart Home....." όπου η βοήθειά σου ήταν πολύ χρήσιμη. Συνεχίζουμε λοιπόν εκεί με χρήσιμες απαντήσεις, ανταλλαγή απόψεων και εντυπώσεων...πάντα με θετικό πνεύμα.
    Το οτι δεν εχω τωρα ιναλαν ... δεν σημαινει οτι απαγορευεται να γραφω στο νημα.
    Ειχα ιναλαν και φυσικα την διεκοψα μετα απο πολλα προβληματα.
    Οι τιμες στους παροχους δεν ειναι αυτο που νομιζεις. εχουν πεσει αρκετα οι τιμες. βεβαια αν εσυ πηρες μια προσφορα ξεφτιλα, δεν ισχυει αυτο για ολους. επισης τα εχουμε ξαναπει .

δεν θαβω την ιναλαν, αλλα να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους και να μην στρουθοκαμηλιζουμε.

Αλλα εσυ ξεκινησες με το ερειστικο ποστ ( που ειναι και offtopic ) οτι θα χαρουν οι υπολοιποι απο την αυξηση του upload .

Οταν δεν εχει κοπει το FTTH ουτε 1 δευτερολεπτο απο υπαιτιοτητα παροχου τα τελευταία χρονια ..... δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα αλλο .
    ( κοπηκε μονο σε διακοπες ρευματος πολλων ωρων το καλοκαιρι )

The gr81 .

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Το οτι δεν εχω τωρα ιναλαν ... δεν σημαινει οτι απαγορευεται να γραφω στο νημα.
    Ειχα ιναλαν και φυσικα την διεκοψα μετα απο πολλα προβληματα.
    Οι τιμες στους παροχους δεν ειναι αυτο που νομιζεις. εχουν πεσει αρκετα οι τιμες. βεβαια αν εσυ πηρες μια προσφορα ξεφτιλα, δεν ισχυει αυτο για ολους. επισης τα εχουμε ξαναπει .

δεν θαβω την ιναλαν, αλλα να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους και να μην στρουθοκαμηλιζουμε.

Αλλα εσυ ξεκινησες με το ερειστικο ποστ ( που ειναι και offtopic ) οτι θα χαρουν οι υπολοιποι απο την αυξηση του upload .

Οταν δεν εχει κοπει το FTTH ουτε 1 δευτερολεπτο απο υπαιτιοτητα παροχου τα τελευταία χρονια ..... δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα αλλο .
    ( κοπηκε μονο σε διακοπες ρευματος πολλων ωρων το καλοκαιρι )
    Αν μπορείς να έχεις Ιναλαν και σε πιάνει το δίκτυο της είναι άτοπη η κουβέντα για να πας σε άλλον με αυτές τις τιμές και το συμμετρικό. Αν όμως για κάποιος φανταστικό λόγο έχεις άπειρα προβλήματα μαζί τους χωρίς να ξέρω γιατί, τότε ναι φεύγεις. Βασικά φεύγεις από οπουδήποτε έχεις προβλήματα δεν το συζητάμε αυτό.

Από εκεί και πέρα, παιδιά εδώ μέσα με 300άρες σε cosmote ρίχνουν ζαριές μπας και πάρουν την προσφορά με τα 39€ στο gigabit μέσω του app της cosmote κλπ... ελάχιστοι το έχουν πάρει τόσο.

Εν κατακλείδι , για μένα ειδικά αν είσαι πρώτος στην πολυκατοικία, βάζεις ιναλάν με τη γελοία αυτή τιμή με την έκπτωση και βλέπεις τι ψάρια πιάνεις.
    CorollaClub

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100/10
    ISP
    Cosmote
    Router
    AVM Fritz!Box 7490
    Εγώ πάντως που λόγω προηγούμενης μετακόμισης έκανα τη μετάβαση Inalan-Cosmote FTTH, με περισσή χαρά θα επιστρέψω Inalan σχετικά σύντομα πάλι.

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    220/22
    ISP
    NOVA
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων

Εν κατακλείδι , για μένα ειδικά αν είσαι πρώτος στην πολυκατοικία, βάζεις ιναλάν με τη γελοία αυτή τιμή με την έκπτωση και βλέπεις τι ψάρια πιάνεις.
    Σαφως και με την προσφορα του πρωτου της πολυκατοικιας , θα βαλεις ιναλαν , χωρις να εχεις απαιτησεις. ειναι τσαμπα.

Συγκρινε μου ομως την τιμη της 200αρας . που ειναι μια συνηθισμενη ταχυτητα .

εχει 26 € μαζι με απεριοριστη τηλεφωνια και απιστευτο uptime .

η ιναλαν την εχει 28 € χωρις τηλεφωνια.

οποτε ειναι ξεκαθαρος ο νικητης .

edit: αν ΔΕΝ εισαι ο 1ος στην πολυκατοικια ... ποσο εχει η 1Gbps ?
    The gr81 .

Περιοχή
    Κυψέλη, Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps / 1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Router
    ΖΤΕ ZXHN F6600P
    Σαφως και με την προσφορα του πρωτου της πολυκατοικιας , θα βαλεις ιναλαν , χωρις να εχεις απαιτησεις. ειναι τσαμπα.

Συγκρινε μου ομως την τιμη της 200αρας . που ειναι μια συνηθισμενη ταχυτητα .

εχει 26 € μαζι με απεριοριστη τηλεφωνια και απιστευτο uptime .

η ιναλαν την εχει 28 € χωρις τηλεφωνια.

οποτε ειναι ξεκαθαρος ο νικητης .

edit: αν ΔΕΝ εισαι ο 1ος στην πολυκατοικια ... ποσο εχει η 1Gbps ?

https://inalan.gr/prosfores-paketwn-internet

Η 1000άρα σε προσφορά

-30% με συμβόλαιο--> 33.6€

Αυτό έχω και εγώ, πήρα προηγούμενη προσφορά, -30% μαζί με τηλεφωνία, για 24 μήνες.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    Mikrotik 5009
    Καλησπερα.

Θα πω τη γνωμη μου για το 200αρι που ειχα 5 μηνες στην Ιναλαν και στη συνεχεια το 1G

Αν σημερα η τιμη ειναι το βασικο κριτηριο τοτε το 200αρι στα 14 ή 16.5 ευρω με τηλεφωνο ειναι ευκαιρια και τιμιο.

Ειχα καλη συμπεριφορα και Α+ στο buffebloat παντα.

Το 1G στα 34 ευρω που εχω τωρα φανηκαν οι αδυναμιες του δικτυου της Ιναλαν.

Οταν για παραδειγμα στη γειτονια μου εχουμε 10 ατομα 1G και κανουμε χρηση της γραμμης τοτε κλαφτα Χαραλαμπε...

Αν αλλαξουμε το παραδειγμα και τους κανουμε 10 χ 200 θα παιζουν ολοι νερακι...

Οποτε ευκολα καταλαβαινει καποιος οτι το shared με τον τροπο που το εχουμε και με τις γνωστες κακοτεχνιες εγκαταστασης που κανουν οι εργολαβοι της Ιναλαν

προκυπτουν θεματα. Αν προσθεσουμε στα παραπανω και τις δρομολογησεις εσωτερικου, εξωτερικου τοτε τα πραγματα δυσκολευουν και αλλο τουλαχιστον για εμας στη Θεσ/νικη.

Αν θελεις να μειωσεις την πιθανοτητα προβληματων για τους οποιους λογους τοτε πας σε αλλο παροχο.

Θεωρω οτι δυο ηταν τα αβανταζ που ειχε η Ιναλαν το πρωτο ειναι το 1/1 και το δευτερο η τιμη.

Βλεπουμε οτι το πρωτο μαλλον δεν ειναι πια και τοσο ελκυστικο μετα τις ανακοινωσεις των αλλων παροχων για το upload και οτι αν δεν εισαι ο πρωτος για να παρεις τη μεγαλη εκπτωση

παιζει και η τιμη να μην εχει μεγαλη διαφορα.

Δεν βαζω στον παραπανω συλλογισμο μου την τηλεφωνια γιατι νομιζω δεν εχει και τοση σημασια.

Τελος αν ειχα τη δυνατοτητα να ξαναπαω στα 200 με 14 ευρω θα το εκανα οπως κι αν ειχα τη δυνατοτα να παω στον Οτε με 40 ευρω για 1000/500 επισης θα το εκανα.

Οποτε ο καθενας αποφασιζει και πραττει.

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BillyVan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν για παραδειγμα στη γειτονια μου εχουμε 10 ατομα 1G και κανουμε χρηση της γραμμης τοτε κλαφτα Χαραλαμπε...

Αν αλλαξουμε το παραδειγμα και τους κανουμε 10 χ 200 θα παιζουν ολοι νερακι...

Οποτε ευκολα καταλαβαινει καποιος οτι το shared με τον τροπο που το εχουμε και με τις γνωστες κακοτεχνιες εγκαταστασης που κανουν οι εργολαβοι της Ιναλαν
    Αυτό το θέμα θα το έχουν όλοι οι πάροχοι με τα PON, παγκοσμίως, σιγουρα όχι μονο η Inalan.

Σελ. 1350 από 1377 ΠρώτηΠρώτη ... 13301340134513481349135013511352135513601370 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία